- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.061
ay çok pahalıymış evet ben internetten 5 tanesini 10 küsüre aldımTürkiyeden depolayacağım ovulasyon testi ve gebelik testi.Burda ovu testleri 13 euro gebelikte en ucuzu 3.95.Abartmışlar iyice suyu çıkmış
Aaa nereye geliyosunOzaman ikinizin arası olsun gece yapayım canlar.Kızlar bu arada bn dün gebelik testi almaya gittim ya ordan bastım biletçiye gittim.Demim bana bir uçak bileti.Türkiyeye geliyorummmmmmmmmm heyoooooo
Anamı babamı görmeye.Delimiyim ne ayol.
oO ney kız haberim yok.Bide sen burda iamet etmiyorsun demezlermi kiSaglik ocagindan da korunma seysi depo et de gittest o kadar sa bunlar ne kadardir kimbilir
Bizim saglik ocaginda korunma seylerini bedava veriyolar
Kız benim adam öyle internetten falan alışveriş yapmaz kredi kartı kullanmaz oy anam oyyyyyyay çok pahalıymış evet ben internetten 5 tanesini 10 küsüre aldım
Bodruma inşallah canım ailemle hasret gidereceğim çok özledim çokkkkkkkkk.Aaa nereye geliyosun
ooo sıkıntı o zaman :)Kız benim adam öyle internetten falan alışveriş yapmaz kredi kartı kullanmaz oy anam oyyyyyy
hadi bakalım ne güzel :)Bodruma inşallah canım ailemle hasret gidereceğim çok özledim çokkkkkkkkk.
Haklısın kuzum su çok içmem lazım öyle yapıcam.Rabbim size de nasip etsin inşallah müjdeli haberlerinizi alırızCanım günde 3 litre sudan az içmemelisin sen naptn kuzum ya.Oböbrekler ne haldedir.Ben böbrek taşı düşürdüğümde doktorlar burda nasıl kızdı biliyormusun.Hemn al eline bir pet şişe sürekli yanında taşı.Bide hamişsin artık bebğinde ihtiyacı var.Sudaki minrallere falan.Sakın ihmal etme.
Kuzucuk sende öğlen vakti güneş tepedeyken çıkma bak sıcak çarpar hee.Birde bol bol güneş kremi kullanın.Artık çok zararlı güneş ışınları.Ayağınızı bacağınızı bebenizi üşütmeyin.
evet su önemli enfeksiyon vs. riskinide engellerHaklısın kuzum su çok içmem lazım öyle yapıcam.Rabbim size de nasip etsin inşallah müjdeli haberlerinizi alırız
Yap kız yap bekleme.Ozaman ikinizin arası olsun gece yapayım canlar.Kızlar bu arada bn dün gebelik testi almaya gittim ya ordan bastım biletçiye gittim.Demim bana bir uçak bileti.Türkiyeye geliyorummmmmmmmmm heyoooooo
Yapacağımda az daha geçsin akşama yaparım belki varsa bir ihtimal daha çok çıkar.Yap kız yap bekleme.
Geldim geldim işler yeni bitti bende bittim ve burdayimmmmmGel bacimAnneyimbenanne35 bahcesinde semaverde cay icerken hazir kaynanasi varmis ona iki sikayet edek bunu
Ozaman ikinizin arası olsun gece yapayım canlar.Kızlar bu arada bn dün gebelik testi almaya gittim ya ordan bastım biletçiye gittim.Demim bana bir uçak bileti.Türkiyeye geliyorummmmmmmmmm heyoooooo
IKI VARSINKZkizlar valla üzgün insanin birnebzede olsa yüzünü gulduruyosunuz ictenliginizleGel bacimAnneyimbenanne35 bahcesinde semaverde cay icerken hazir kaynanasi varmis ona iki sikayet edek bunu
Geçer insallah kuzum istirahat et inan tatil de ev iside herşey yerine geliyor bir giden zaman ikide hayaller gelmiyor be cankusumSaatlik degisiyo sabah kotuydum simdi iyi iki ayaga kalkim gene kotu gecmez bu hamislik boyle.
O degil tatile gidecem bu agri o zamana gecse bari
Kız sabah idrarı daha yüksek hcgli da ondan dedimkiiiBak iste yaaa
Ben yap diyom bu yapma diyo
IKI VARSINKZkizlar valla üzgün insanin birnebzede olsa yüzünü gulduruyosunuz ictenliginizlecanım sıkkın biraz sizi görmek iyi geliyor bana
Kız o zaten sıkıyor bebeğim ya dün gece oğluma karpuz 2 tek dilim verdim dedim çok yeme malum cisininyapip uyusana kaçırıyor bende yava s yava s geceye yakın sıvı beslenimini azaltiuorim doktor demişti saat 8 den sonra çok sıvı verme tam yatağa girdiler si istedi oğlum bende hayır annem sabah istediğin kadar iç biliuorm bilerek istiyor kv hemen sen nasıl anasin çocuk susamış anlatiyom anne bu yuzdenvermiyorundiye ama kadın anlamıyor ay bide bizim evde normal tuvalet var ben asla giirmiyom cocujlarimda hep klozette girer eşim bide kv geldiginde girer bugün biraz kirli kalmış aman efendim ne buranın hali kiz 3 çocukla ev toparlanmiyoki yok dağınık her yer hiç anlayış yok ya 3 çocuk nereyi toplasam donuyom orası dağılıyor canm sıkıldı bide buaralar bişey var esimin üzerinde herkessin sinirini bana döküyor ya yavrumAnnemmmm kuzum noldu neyin var?Tartıştınız diyemi oldu kv mi sıktı canını
Canım ben 10 gün kala başladım yapmaya 8 gün kala silik çizgi çıkmaya başladı.dün net çıktı 6 gün vardı 23 çıktı kanda da yarın tekrarlıycam testi koyulaşıyormu bakıcam gün aşırıoslem83 senin kaç gün var bata ilk testte hemen çıkmışmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?