Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın kuzum su çok içmem lazım öyle yapıcam.Rabbim size de nasip etsin inşallah müjdeli haberlerinizi alırız

Yap kız yap bekleme.

Gel bacim Anneyimbenanne35 bahcesinde semaverde cay icerken hazir kaynanasi varmis ona iki sikayet edek bunu
IKI VARSINKZkizlar valla üzgün insanin birnebzede olsa yüzünü gulduruyosunuz ictenliginizle canım sıkkın biraz sizi görmek iyi geliyor bana

Saatlik degisiyo sabah kotuydum simdi iyi iki ayaga kalkim gene kotu gecmez bu hamislik boyle.
O degil tatile gidecem bu agri o zamana gecse bari
Geçer insallah kuzum istirahat et inan tatil de ev iside herşey yerine geliyor bir giden zaman ikide hayaller gelmiyor be cankusum

Annemmmm kuzum noldu neyin var?Tartıştınız diyemi oldu kv mi sıktı canını
Kız o zaten sıkıyor bebeğim ya dün gece oğluma karpuz 2 tek dilim verdim dedim çok yeme malum cisininyapip uyusana kaçırıyor bende yava s yava s geceye yakın sıvı beslenimini azaltiuorim doktor demişti saat 8 den sonra çok sıvı verme tam yatağa girdiler si istedi oğlum bende hayır annem sabah istediğin kadar iç biliuorm bilerek istiyor kv hemen sen nasıl anasin çocuk susamış anlatiyom anne bu yuzdenvermiyorundiye ama kadın anlamıyor ay bide bizim evde normal tuvalet var ben asla giirmiyom cocujlarimda hep klozette girer eşim bide kv geldiginde girer bugün biraz kirli kalmış aman efendim ne buranın hali kiz 3 çocukla ev toparlanmiyoki yok dağınık her yer hiç anlayış yok ya 3 çocuk nereyi toplasam donuyom orası dağılıyor canm sıkıldı bide buaralar bişey var esimin üzerinde herkessin sinirini bana döküyor ya yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…