- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.101
Kiz kv yokken daha cok burdaydin ne zaman gidiyo hayirlisiynan kovmak gibi olmasin daGeldim geldim işler yeni bitti bende bittim ve burdayimmmmm
canim benim yaaa bende burayi cok sevdim bu topikte hamis oldugunu ogrenen hemen kacti gitti bilmem hangi ayda doguracak analar topigine ben gidemedimIKI VARSINKZkizlar valla üzgün insanin birnebzede olsa yüzünü gulduruyosunuz ictenliginizlecanım sıkkın biraz sizi görmek iyi geliyor bana
Millette ne kaynanalar var bize dusene bakKız o zaten sıkıyor bebeğim ya dün gece oğluma karpuz 2 tek dilim verdim dedim çok yeme malum cisininyapip uyusana kaçırıyor bende yava s yava s geceye yakın sıvı beslenimini azaltiuorim doktor demişti saat 8 den sonra çok sıvı verme tam yatağa girdiler si istedi oğlum bende hayır annem sabah istediğin kadar iç biliuorm bilerek istiyor kv hemen sen nasıl anasin çocuk susamış anlatiyom anne bu yuzdenvermiyorundiye ama kadın anlamıyor ay bide bizim evde normal tuvalet var ben asla giirmiyom cocujlarimda hep klozette girer eşim bide kv geldiginde girer bugün biraz kirli kalmış aman efendim ne buranın hali kiz 3 çocukla ev toparlanmiyoki yok dağınık her yer hiç anlayış yok ya 3 çocuk nereyi toplasam donuyom orası dağılıyor canm sıkıldı bide buaralar bişey var esimin üzerinde herkessin sinirini bana döküyor ya yavrum
Onunki yokluk gordugunden degil bence oglunun parasi gidecek diyedir.Kizi alisverise gitse ayni tepkiyi vermezdi benceYokluk içinde büyüdüyse ki muhakkak öyledir o yüzden çoğu şeyi gereksiz görüyorlar
Sen doğurana kadarda doğurduktan sonrada burdasın kuşum.Başka diyarlara gitme.anim benim yaaa bende burayi cok sevdim bu topikte hamis oldugunu ogrenen hemen kacti gitti bilmem hangi ayda doguracak analar topigine ben gidemedim
Yoo kimyasal yasamadim degerim de cikmadi geçen ay sen yanlus hatırlıyosun sanirimCanım yanlış anlamadıysam kimyasal gebelikte değerlerin sonra yükseldi diye okudum sanki benim adet 3 gün geçti halen adet olmadım bekliyorum acaba yükselir mi değerlerim diye
Şükür canisi ya kiz hastaneye geldi bize geldi yarın gider belki vu gecede gider ya kovmak gibi olsun olsun yavrum hahahahKiz kv yokken daha cok burdaydin ne zaman gidiyo hayirlisiynan kovmak gibi olmasin da
canim benim yaaa bende burayi cok sevdim bu topikte hamis oldugunu ogrenen hemen kacti gitti bilmem hangi ayda doguracak analar topigine ben gidemedim
Millette ne kaynanalar var bize dusene bakbende esimden sansliyim gerci biraz anaci olmasini saymazsak aman o kadar kadı kizindada var napim buna sukur
Demi bak bende vu çizgiden bahsettim canisi ya ayy insallah koyulaşırBen senin fotonu inceliyom dünden beri bak bakalım bir
Eki Görüntüle 2169767
Kız bu ne güzel inceleme bebisim mutlu oldum valla tekrar görünceBen senin fotonu inceliyom dünden beri bak bakalım bir
Eki Görüntüle 2169767
Cokkk ama ozaman ile bu zaman birmi ben kendim giymem ama cocuklariminda gözünü hiçbirşeyde koymam gece uyuyamam ben kuzumYokluk içinde büyüdüyse ki muhakkak öyledir o yüzden çoğu şeyi gereksiz görüyorlar
Senin baya erken çıkmış o zaman benim daha 10 gün oldu 5 gün kaldı batadaCanım ben 10 gün kala başladım yapmaya 8 gün kala silik çizgi çıkmaya başladı.dün net çıktı 6 gün vardı 23 çıktı kanda da yarın tekrarlıycam testi koyulaşıyormu bakıcam gün aşırı
ben erken yumurtluyorum önceki gebeliğimdede erkenden öğrenmiştim.ama iyi olmuyor sonra elin kolun bağlı oturuyonSenin baya erken çıkmış o zaman benim daha 10 gün oldu 5 gün kaldı batada
Demi bak bende vu çizgiden bahsettim canisi ya ayy insallah koyulaşır
Gözlerim belerdi valla inşallah yanlış görmüyoruzdur canımmmKız bu ne güzel inceleme bebisim mutlu oldum valla tekrar görünce
Ben yapacağım bugün bakalım varsada yoksada nasip.Bende sizlerin hamile olduğunu görmeden gitmemAnneyimbenanne35 M MiyavKedi Sevsev12 daha aklıma gelmeyen diğer kızlar
Öyle kuzum da işte anlatamıyorsun eski insanlara.Cokkk ama ozaman ile bu zaman birmi ben kendim giymem ama cocuklariminda gözünü hiçbirşeyde koymam gece uyuyamam ben kuzum
Bekliyorum canım hemen paylaş bizimleBen yapacağım bugün bakalım varsada yoksada nasip.
avar görünüyor hadi yapında bakalım çatlayacağukkkkBen senin fotonu inceliyom dünden beri bak bakalım bir
Eki Görüntüle 2169767
Inşallah valla naz yapmak çok ise yaruyomus şimdi geldi eşim eczaneye gitti dedim test al tamam dedi insallah unutma z yarın sabah tekrarliycam isteGözlerim belerdi valla inşallah yanlış görmüyoruzdur canımmm
Gitme kuzum ya valla iyi sohbet ediyoz ne güzel burdaBende sizlerin hamile olduğunu görmeden gitmemAnneyimbenanne35 M MiyavKedi Sevsev12 daha aklıma gelmeyen diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?