Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldim geldim işler yeni bitti bende bittim ve burdayimmmmm
Kiz kv yokken daha cok burdaydin ne zaman gidiyo hayirlisiynan kovmak gibi olmasin da
IKI VARSINKZkizlar valla üzgün insanin birnebzede olsa yüzünü gulduruyosunuz ictenliginizle canım sıkkın biraz sizi görmek iyi geliyor bana
canim benim yaaa bende burayi cok sevdim bu topikte hamis oldugunu ogrenen hemen kacti gitti bilmem hangi ayda doguracak analar topigine ben gidemedim
Millette ne kaynanalar var bize dusene bak bende esimden sansliyim gerci biraz anaci olmasini saymazsak aman o kadar kadı kizindada var napim buna sukur

Şükür canisi ya kiz hastaneye geldi bize geldi yarın gider belki vu gecede gider ya kovmak gibi olsun olsun yavrum hahahahkal burda hiç gitme valla küserim ha nolur alıştım valla bırakmayın beni burada tek basimaaaaa

Test yapıyım diye Valizi bir açtım hepsini yapmışım şimdi eczaneye gidicem folikasit almaya bi kaçta test alayım bari takip baabındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…