Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birincisi çocuğun annesi sensin senin kendi kuralların.E vet torunu ama bir fikrini söylerkende sen nasıl anasın demek hoş olmamış.
Herkesin evi her dakka temiz olacak diye birşey yok.Bak biz iki kişiyiz yiki güne bir süpürmeyeyim anında her yer heryerde.Ayrca aile içinde evin pismiş temizmiş ne önemi var ?Misafirmisin sen dimi?Olur kızım ev hali diyecekken yada ben çocukları oyalayım sen bak işine demesi gerekirken bide laf.Sen bişi deme boşver sonra eşinle aran kötü olmasın.
Laf etsen bin katı sana geri geliyor.
Üzülme bebişim yaaaaaa
Bizim evde kaç gündür tartışma vardı.Gergin havalar falan.

üzülme kuzum ya takma boşver kalksın bişeyin ucundan tutsun söyleneceğine

Her evlilikte oluyor zaman zaman napıcaz işte idare idare

Kiz daginik diyen kv degil kocam ayol kv cocuga su vermiyom diye laf ediyo ben çok takıntılıyım ya ne biliyim bebisim ya

Her kaynana anlayışlı olmuyor işte kendi çocuklu zamanlarını unutuyrorlar.Muşun neresinden seninkiler.
Kız kv değil laf eden kocam dağınık diye yavrum muş adivar koyundenler tatlim ufak not zaten ben kv hicbir konuda anlayışlı değil düşün ya geven bayramda çocuklara kıyafet almaya gitcrktik oda bizdeydi aman efendim ne gerek varmış çocuklara kıyafet almaya deli oldum ya

Onlar bişeyin ucundan tutmaz anca söylenirler.eğer hamileysem naz yapıcam bunda ilkinde yapamadım
Yap valla kiz dağınıklığa laf etmesi pek umrumda değil bazı konuda anlaşamayız ne diyosam bazen batıyor adama dışarda neye sinirlere bana patlıyor 2 gün önce senin için ölürüm IYIKI benim olmussun diye şükür eden adam 2 gün sonra bambaşka biri oluyor nedendir anlamadim

Kiz daginik diyen kv degil kocam ayol kv cocuga su vermiyom diye laf ediyo ben çok takıntılıyım ya ne biliyim bebisim ya
Aman adamlar kendi çorabını almaz yerden bide laf ederler.Bazen benimkide der su koyverdin temizliğe hayırdır dağıttın diye.Bilmezki tartışınca tribimi öyle atıyom ben

Yokluk içinde büyüdüyse ki muhakkak öyledir o yüzden çoğu şeyi gereksiz görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…