- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.081
Kız o zaten sıkıyor bebeğim ya dün gece oğluma karpuz 2 tek dilim verdim dedim çok yeme malum cisininyapip uyusana kaçırıyor bende yava s yava s geceye yakın sıvı beslenimini azaltiuorim doktor demişti saat 8 den sonra çok sıvı verme tam yatağa girdiler si istedi oğlum bende hayır annem sabah istediğin kadar iç biliuorm bilerek istiyor kv hemen sen nasıl anasin çocuk susamış anlatiyom anne bu yuzdenvermiyorundiye ama kadın anlamıyor ay bide bizim evde normal tuvalet var ben asla giirmiyom cocujlarimda hep klozette girer eşim bide kv geldiginde girer bugün biraz kirli kalmış aman efendim ne buranın hali kiz 3 çocukla ev toparlanmiyoki yok dağınık her yer hiç anlayış yok ya 3 çocuk nereyi toplasam donuyom orası dağılıyor canm sıkıldı bide buaralar bişey var esimin üzerinde herkessin sinirini bana döküyor ya yavrum
üzülme kuzum ya takma boşver kalksın bişeyin ucundan tutsun söyleneceğineKız o zaten sıkıyor bebeğim ya dün gece oğluma karpuz 2 tek dilim verdim dedim çok yeme malum cisininyapip uyusana kaçırıyor bende yava s yava s geceye yakın sıvı beslenimini azaltiuorim doktor demişti saat 8 den sonra çok sıvı verme tam yatağa girdiler si istedi oğlum bende hayır annem sabah istediğin kadar iç biliuorm bilerek istiyor kv hemen sen nasıl anasin çocuk susamış anlatiyom anne bu yuzdenvermiyorundiye ama kadın anlamıyor ay bide bizim evde normal tuvalet var ben asla giirmiyom cocujlarimda hep klozette girer eşim bide kv geldiginde girer bugün biraz kirli kalmış aman efendim ne buranın hali kiz 3 çocukla ev toparlanmiyoki yok dağınık her yer hiç anlayış yok ya 3 çocuk nereyi toplasam donuyom orası dağılıyor canm sıkıldı bide buaralar bişey var esimin üzerinde herkessin sinirini bana döküyor ya yavrum
Her evlilikte oluyor zaman zaman napıcaz işte idare idareBirincisi çocuğun annesi sensin senin kendi kuralların.E vet torunu ama bir fikrini söylerkende sen nasıl anasın demek hoş olmamış.
Herkesin evi her dakka temiz olacak diye birşey yok.Bak biz iki kişiyiz yiki güne bir süpürmeyeyim anında her yer heryerde.Ayrca aile içinde evin pismiş temizmiş ne önemi var ?Misafirmisin sen dimi?Olur kızım ev hali diyecekken yada ben çocukları oyalayım sen bak işine demesi gerekirken bide laf.Sen bişi deme boşver sonra eşinle aran kötü olmasın.
Laf etsen bin katı sana geri geliyor.
Üzülme bebişim yaaaaaa
Bizim evde kaç gündür tartışma vardı.Gergin havalar falan.
akşamkiler hep daha koyu çıktıKız sabah idrarı daha yüksek hcgli da ondan dedimkiii
Oooo olurmu öyle şey o ve bi işin ucundan tutmak imkansız gibi bişey kuzumüzülme kuzum ya takma boşver kalksın bişeyin ucundan tutsun söyleneceğine
Sen yaptinmi başka test tatlimBenim
akşamkiler hep daha koyu çıktı
Her kaynana anlayışlı olmuyor işte kendi çocuklu zamanlarını unutuyrorlar.Muşun neresinden seninkiler.Oooo olurmu öyle şey o ve bi işin ucundan tutmak imkansız gibi bişey kuzum
Artık gün aşırı yapıcam tatlım dr a gitmem Ağustos’u bulur tatil dönüşü o zamana kadar kendim kontrol edicem.girmişken keseyi kalp atışını duyayım diyorumOooo olurmu öyle şey o ve bi işin ucundan tutmak imkansız gibi bişey kuzum
Kiz daginik diyen kv degil kocam ayol kv cocuga su vermiyom diye laf ediyo ben çok takıntılıyım ya ne biliyim bebisim yaBirincisi çocuğun annesi sensin senin kendi kuralların.E vet torunu ama bir fikrini söylerkende sen nasıl anasın demek hoş olmamış.
Herkesin evi her dakka temiz olacak diye birşey yok.Bak biz iki kişiyiz yiki güne bir süpürmeyeyim anında her yer heryerde.Ayrca aile içinde evin pismiş temizmiş ne önemi var ?Misafirmisin sen dimi?Olur kızım ev hali diyecekken yada ben çocukları oyalayım sen bak işine demesi gerekirken bide laf.Sen bişi deme boşver sonra eşinle aran kötü olmasın.
Laf etsen bin katı sana geri geliyor.
Üzülme bebişim yaaaaaa
Bizim evde kaç gündür tartışma vardı.Gergin havalar falan.
Onlar bişeyin ucundan tutmaz anca söylenirler.eğer hamileysem naz yapıcam bunda ilkinde yapamadımKiz daginik diyen kv degil kocam ayol kv cocuga su vermiyom diye laf ediyo ben çok takıntılıyım ya ne biliyim bebisim ya
Kız kv değil laf eden kocam dağınık diye yavrum muş adivar koyundenler tatlim ufak not zaten ben kv hicbir konuda anlayışlı değil düşün ya geven bayramda çocuklara kıyafet almaya gitcrktik oda bizdeydi aman efendim ne gerek varmış çocuklara kıyafet almaya deli oldum yaHer kaynana anlayışlı olmuyor işte kendi çocuklu zamanlarını unutuyrorlar.Muşun neresinden seninkiler.
Yap valla kiz dağınıklığa laf etmesi pek umrumda değil bazı konuda anlaşamayız ne diyosam bazen batıyor adama dışarda neye sinirlere bana patlıyor 2 gün önce senin için ölürüm IYIKI benim olmussun diye şükür eden adam 2 gün sonra bambaşka biri oluyor nedendir anlamadimOnlar bişeyin ucundan tutmaz anca söylenirler.eğer hamileysem naz yapıcam bunda ilkinde yapamadım
Orası öyle peki o attığın testten başka yaptinmiArtık gün aşırı yapıcam tatlım dr a gitmem Ağustos’u bulur tatil dönüşü o zamana kadar kendim kontrol edicem.girmişken keseyi kalp atışını duyayım diyorum
Aman adamlar kendi çorabını almaz yerden bide laf ederler.Bazen benimkide der su koyverdin temizliğe hayırdır dağıttın diye.Bilmezki tartışınca tribimi öyle atıyom benKiz daginik diyen kv degil kocam ayol kv cocuga su vermiyom diye laf ediyo ben çok takıntılıyım ya ne biliyim bebisim ya
Kuzum sen yapcanmı başka test?Orası öyle peki o attığın testten başka yaptinmi
Yapcam cankus yarın alırım büyük ihtimalKuzum sen yapcanmı başka test?
Yok kuzum yapmadımOrası öyle peki o attığın testten başka yaptinmi
Eh işte ben tipte atamiyomAman adamlar kendi çorabını almaz yerden bide laf ederler.Bazen benimkide der su koyverdin temizliğe hayırdır dağıttın diye.Bilmezki tartışınca tribimi öyle atıyom ben
Yokluk içinde büyüdüyse ki muhakkak öyledir o yüzden çoğu şeyi gereksiz görüyorlarKız kv değil laf eden kocam dağınık diye yavrum muş adivar koyundenler tatlim ufak not zaten ben kv hicbir konuda anlayışlı değil düşün ya geven bayramda çocuklara kıyafet almaya gitcrktik oda bizdeydi aman efendim ne gerek varmış çocuklara kıyafet almaya deli oldum ya
Ben senin fotonu inceliyom dünden beri bak bakalım birYapcam cankus yarın alırım büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?