Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

KellyKelly

AshleyTisdale.
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
57
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.

ah önce benimkine bak o zaman sevgilimle evlenecek miyim merak ediyorum ve tayinim nereye çıkacak özelden mi mesaj atayım

canım ne güzel bi bayram hediyesi bu böyle .... 17.03.1979 doğumluyum yargıtayda bi davam var onun sonucu benim için olumlumu olacak merak ediyorum
teşekkürederim tatlım sağol

canım bna da bakabilir misin aşk hayatımla ilgili yeni bitti ilişkşm..

atama bekliyorum iş ve aşk hayatımla ilgili merak ettiklerim var..söz yapmak isityoruz ama biraz muamma şu ara ??? adım leyla,24 yaşındayım:)

benim adım özlem nişanlımın adı koray benim doğum tarihim 03,09,1987
nişanlımın 17,09,1983 3 eylülde evleniyoruz..evlendikten sonra bizi nasıl bir hayat bekliyor ? ve de kalıcı bir meslek sahibi olabilcek miyim çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

bende istiyorum ya sevgilimle ayrıldık barışacak mıyız diyeeee??

barışacaksak ta ne zaman...

iy geceler ben 6 yıllık evliyim ve çocuğum yok olmadı şimdi ben ne göreceksiniz acaba merak ettim lütfen cevap verirseniz sevinirim

1987 doğumluyum nişanlıyım.evlilik bana ne zamana gözüküyor ve mutlu olabilecekmiyim

aha!!! 30tl ye bakıyolardı valla pek mutlu oldum
şimcik mayıs 1987 doğumluyum sevgilim mart 1987.....8 yıldır beraberiz okulu çok sorunlu okuyo hala iş veya okul durumu onun nolcak? bi de iş hayatımla ilgili gelişmeler olcak mı kpss mi üniversitede kadro mu hangisi için uğraşsam???
teşekkürlerr

canım ben 26 yaşındayım ismim gül yeterli mi sevgilimle evlenecek myim:) tayinim nereye çıkacak grçi özeldn de mesaj atmştm

canımm erkek arkadaşım askerde bu aralar hem uzak oluşumuzdan hemde bana verdiği bi sözü tutamadığından dolayı aramız iyi değil.kendisi ocak da gelcek ve o aralar nişan düşünüyo.bu yaza da düğün sanırım. aynı şehirde çalışıyoruz ikimizde.bizi neler bekliyo aramız düzelcek mi? evlilik gözüküyo mu bi de onunla gözüküyo mu? ben 23.10.88 doğumluyum o da 09.04.85 doğumlu

adım burcu haziran 85 doğumluyum
satılık bir evim var ne zaman satılır?
ben ne zaman başka yere taşınırım?
nişanlım ne zaman yanıma döner, şu an başka şehirde
evlilik ne zaman?
hep zaman sordum ama cidden sadece zamanları merak ediyorum
tarih istiyorum yani bildiğim kadarıyla fallar içinde en iyi tarih veren fal tarottur

ah önce benimkine bak o zaman sevgilimle evlenecek miyim merak ediyorum ve tayinim nereye çıkacak özelden mi mesaj atayım

Merhaba canım. İlk seninkine bakıyorum.

Evlilik konusunda: Suan için kararsızlık,tedirginlik ve bazı engeller var . Bazı zorluklar önune çıkacak.
Tayin'İn konusunda :Yer olarak nereye tayin olcagını tam bilemem ama.Tayin oldugun yere gidince,başarılı bir girişimde bulunacaksın,kendinigüçlü ve daha sonralar da kendini daha daha çok iyi hissediceksin.

Teşekkürler canım. Evlilik konusunda,olusacak engelleri umarım aşabilirsin.İyi şanslar . :80:

Kellykelly valla çok heyecanlandım soruma cevap vermeden uyuyamacağım sanırım unutma bak bizi..

sorumu yineliyorum erkek arkadaşımla ayrıldık barışacak mıyız??

barışacaksak ne zaman?

ben teşekkür ederm sırada arkadaşlar olmasa idi ayrıntılı sormak istiyorum ama artık sitede böyle bir arkadaşın olduğunu öğrendiğim için özelden bol bol rahatsız ederim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…