- Konu Sahibi KellyKelly
-
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
ah önce benimkine bak o zaman sevgilimle evlenecek miyim merak ediyorum ve tayinim nereye çıkacak özelden mi mesaj atayım
Merhaba canım. İlk seninkine bakıyorum.
Evlilik konusunda: Suan için kararsızlık,tedirginlik ve bazı engeller var . Bazı zorluklar önune çıkacak.
Tayin'İn konusunda :Yer olarak nereye tayin olcagını tam bilemem ama.Tayin oldugun yere gidince,başarılı bir girişimde bulunacaksın,kendinigüçlü ve daha sonralar da kendini daha daha çok iyi hissediceksin.
Teşekkürler canım. Evlilik konusunda,olusacak engelleri umarım aşabilirsin.İyi şanslar . :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?