Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

atama bekliyorum iş ve aşk hayatımla ilgili merak ettiklerim var..söz yapmak isityoruz ama biraz muamma şu ara ??? adım leyla,24 yaşındayım:)

Merhaba canım.
İş hayatın : Bu dönemler olumlu bir devre ve zorluklarını aşacağın yeni bir dönem. Başarıya ve hedefine ulasacaksın.Ve şu zamanlar, bu konu hakkında bıraz bunalmışsın fakat iyi gelişmeler sonucu çok rahatlıyacaksın.Senın için hersey daha iyi olucak.

Aşk hayatın: Söz yapmakta biraz dusuncelısınız.Bu aralar bıraz bu konudan uzak kalıcaksınız.Cunku aranızda bazı sorunlar var.Biraz düşünceksiniz.Gercekte ne istediğinizi ve ne yapcağınıza sonunda karar vericeksiniz.Ama biraz zaman gerekiyor.Sonucunuda zamanla göruceksin.

İyi akşamlar. :80:

merhaba canım :)) ne iyi ettinde geldin hoşgeldin :)

02.03.1985 doğumluyum..15.07.2010 da evlendim..O zamandan bu zamana bebek sahibi olamıyorum :)) acaba tarotta görünür mü ? :)

Teşekkürler

canım bana da bakabilir misin acaba.... lütfeeennn çok istiyorummmmm

adım tuğçe 09.10.1992 doğumluyum...

İstediğim bir işte çalışabilecek miyim ?
Para ve kazanç durumum nasıl olacak ?

sevgilimin doğum tarihi 23.10.1989

İlişkimiz ne kadar devam edecek ?
Devamlı sürmesini istiyorum .Olabilir mi ?
Kendisi denizci.yakında uzun bir seyiri gözüküyor.Gidecek mi?
Ve söz yapmayı düşünüyoruz.Olabilir mi ?

Son düzenleme:

bende baktırabılrmıyım
benm dogum tarıhım 10.02.1989 sevgılımınkıde 24.05.1988 acaba aramız nasıl olacak dıe bı bakabılırmısınız mumkunse tabı

Merhaba canım... Önemli değil canım ya ne demek bakarım tabi

Evlilik hakkında : Kök salıcak mutlu bir aile kurucaksınız.Huzurlu bir evlilik olucak fakat gecmısten gelen bir para ile ilgili bazı problemler çıkabılır.Ama fazla bir mutsuzluğa yol açmayacak.Genel anlamda iyi bir evliliğin olacak.Sımdıden hayırlı olsun.

İş hakkında : Elinde olacak mesleği benimsiyeceksin,çok büyük bir iş değil ama bundan mutlu olucaksın.Taktir edilebilirsin.Bu konuda şu aralar çok gerginsin.Rahatlıyacaksın.

İyi geceler . :80:

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum iyi geceler

Merhaba. 24 eylülde evleneceğim kısmetse nişanlımla. Adım Seher, 22.11.80 doğumluyum. Nişanlımın adı Ömer 24.08.74 doğumlu. Evliliğimiz nasıl olacak ve maddi durumum hakkında bilgi verebilirsen memnun olurum.

bende istiyorum ya sevgilimle ayrıldık barışacak mıyız diyeeee??

barışacaksak ta ne zaman...

Merhaba canım;

Aşk hayatın :Kaderınde yenı bır döneme baslıyorsun.Bu konuya kendını çok vermıssın.Barışamak için girişimlere girersen başarı ile sonuclanabilir.Fakat sen uğrasırsan,başarıya senı göturcecek. Ve hayatından zevk almaya ıste o zaman baslayacaksın...

İyi geceler... :80:

çok kilit bir cevap verdin hep kafamda bir soru işareti vardı acaba ben mi birşey yapmalıyım diye.. çok teşekkür ederim gecenin bu saatine kadar uyumayıp sorumu cevapladığın için. beni çok mutlu ettin iyi geceler..

Arkadaşlar suanlık bu kadar.Sabah 7 gibi tekrar girip hepinizin tarot fallarınıza bakmaya devam edicem.Lütfen kusura bakmayın. Anlayısınız ıcın sağolun.Hepinize iyi geceler. :80: :80:

**Tarot falına baktırmak ısteyenler sorusunu sımdı yazabılır.Ben sabah yanıtlarım. :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…