- Konu Sahibi KellyKelly
-
atama bekliyorum iş ve aşk hayatımla ilgili merak ettiklerim var..söz yapmak isityoruz ama biraz muamma şu ara ??? adım leyla,24 yaşındayım:)
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
benim adım özlem nişanlımın adı koray benim doğum tarihim 03,09,1987
nişanlımın 17,09,1983 3 eylülde evleniyoruz..evlendikten sonra bizi nasıl bir hayat bekliyor ? ve de kalıcı bir meslek sahibi olabilcek miyim çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum iyi gecelerMerhaba canım... Önemli değil canım ya ne demek bakarım tabi
Evlilik hakkında : Kök salıcak mutlu bir aile kurucaksınız.Huzurlu bir evlilik olucak fakat gecmısten gelen bir para ile ilgili bazı problemler çıkabılır.Ama fazla bir mutsuzluğa yol açmayacak.Genel anlamda iyi bir evliliğin olacak.Sımdıden hayırlı olsun.
İş hakkında : Elinde olacak mesleği benimsiyeceksin,çok büyük bir iş değil ama bundan mutlu olucaksın.Taktir edilebilirsin.Bu konuda şu aralar çok gerginsin.Rahatlıyacaksın.
İyi geceler . :80:
oley sıra bendeee
neye göre sıralama yapılıyo anlamadım ben :)))) benim sıram ne zaman
neye göre sıralama yapılıyo anlamadım ben :)))) benim sıram ne zaman
bende istiyorum ya sevgilimle ayrıldık barışacak mıyız diyeeee??
barışacaksak ta ne zaman...
Merhaba canım;
Aşk hayatın :Kaderınde yenı bır döneme baslıyorsun.Bu konuya kendını çok vermıssın.Barışamak için girişimlere girersen başarı ile sonuclanabilir.Fakat sen uğrasırsan,başarıya senı göturcecek. Ve hayatından zevk almaya ıste o zaman baslayacaksın...
İyi geceler... :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?