Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

ben teşekkür ederm sırada arkadaşlar olmasa idi ayrıntılı sormak istiyorum ama artık sitede böyle bir arkadaşın olduğunu öğrendiğim için özelden bol bol rahatsız ederim seni :)

Önemli değil canım ya.Keske özeldende rahatsız edebilsen ama benim daha özel mesaj sayısı yuzunden açılmadı. Ama her zaman bır sorun oldugunda buraya yazabılırsın. Elımden geldiğince bakarım .

Canım benimkine bakarmısın
86 mart doğumluyum eşim de 81 mart doğumlu
eşimin dava süreci var ona bakarmısın birde atamam çıkacak mı
merakla bekliyorum şimdiden teşekkürler

kızlar sizi şu mübarek bayram günü üzmek istemezdim ama birinci sayfaya baktığınızda altamiano dan sonra beni görmeniz gerekmezmi sıra bende yani...

demin sizi online göremedim kızlar o yüzden ben varım yazdım tamam bekliyorum sıramı umarım Kelly Kelly yorulup ya da bizden sıkılıp çıkmaz

10.yum tuhh geç kalmışım valla kelly sınırlama koymazsa isteklerin ardı arkası kesilmez::)) sıkılmazsın demi 10a kadar:18:

canım benım lutfen rıca etsem banada baka bılır mısın ? özelden anlatmıştım umarım msjımı almışsındır

canım ne güzel bi bayram hediyesi bu böyle .... 17.03.1979 doğumluyum yargıtayda bi davam var onun sonucu benim için olumlumu olacak merak ediyorum
teşekkürederim tatlım sağol

Merhaba.Dava sonucuna baktım.Fakat pek olumlu bırseye raslamadım.3 kere tekrar baktım belki bi umut istediğin gibi olumlu bır haber olur diye ama 3'üde aynı sonuca çıktı.Bitcek birseyler var sanki. Yani beklediğin sey gereceklesmiyor.

Üzgünüm... Ama bellide olmaz yani tarot bu sonucta .Umarım davan ıstedıgın gıbı olumlu olur. İyi akşamlar.

çok teşekkürederim canım uğraştırdım seni ellerine yüreğine sağlık ne demişler fala inanma falsız kalma iyi dileklerin için çok teşekkürler görüşmek üzere kolay gelsin tatlım

canım bna da bakabilir misin aşk hayatımla ilgili yeni bitti ilişkşm..
Merhaba canım.Tabikide bakarım. :)
Aşk hayatın : Aşk hayatında istediğine ulaşacaksın.Kendine güvenin var.Planlarını doğru yapıcaksın.Emin adımlarla yeni bir ilişkiye baslayabilirsin.Yani hayatında ask için iyi seyler olucak.

İyi aksamlar... :80:

tatlımm bana da bakabilir misin
benim 2.5 seneye yakın bir ilişkim var sevgilim şimdi askerde
bize askerlik sonrası evlilik gözüküyor mu acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…