- Konu Sahibi KellyKelly
-
yaaa bende merak ediyorum bana da bakar mısınızz ?iy geceler ben 6 yıllık evliyim ve çocuğum yok olmadı şimdi ben ne göreceksiniz acaba merak ettim lütfen cevap verirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.[/
Özelden yazıcam
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?