Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

Hoşgeldin...

İlk ben sorayım. Adım Seher, 22.11.80 doğumlu evliyim. Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu. Evlliğim nasıl gidecek, sürecek mi? diye bir soru sorayım.

Teşekkürler ..

Evliliğiniz genel anlamda iyi. Ama arada sırada ufak sorunlar çıkıyor.Fakat siz bunları fazla buyutmemeye çalısıyorsunuz. Mutlulugunuz daim olsun..

bende sorayım 17.10.1988 dogumluyum 10 aylık evliyim bebiş ne zaman olacak bakarmısın tşk.iyi günler umarım cevap yazarsınız

bende sorayım 17.10.1988 dogumluyum 10 aylık evliyim bebiş ne zaman olacak bakarmısın tşk.iyi günler umarım cevap yazarsınız

Bebek için kararlar,bazı planlar şuan için net değil yada netliğe kavuşamamış.Eşinizin ve sizin tercih ile seçimlerinizle bu belirlenicek.İleriki dönemlerde beliki bi süpriz yaşanabilir.Hayırlısı olsun.umarım bian önce çocuk sahibi olursunuz.

Teşekkürler ..

Evliliğiniz genel anlamda iyi. Ama arada sırada ufak sorunlar çıkıyor.Fakat siz bunları fazla buyutmemeye çalısıyorsunuz. Mutlulugunuz daim olsun..

Evliliğim şu anda iyi değil, eşimden ayrıyım bir süredir, sonuç ne olacak diye merak ettiğim için sormuştum. Evliliğimde çok sıkıntım oldu.

okulum yenı bıttı istediğim gibi bir iş bulabılcekmıyım acaba ve sevgılımle kısa surede evlenebılcekmıyım acaba 20 yasındayım

canım ben kart açsam resimlerini eklesem yorumlarmısın bana hangi açılımı kullanıyorsun ona göre açayım tabi bakmak istersen

Bana da bakar mısın ? 1993 doğumluyum. 4 yıllık bir ilişkim bitti. Kötü durumdayım. Barışacak mıyız? Beni terkeden o :)

banada bakar mısın 07.12.1988 doğumluyum evlilik yapıcak mıyım yapıcaksam ne zaman evlenicem ve evliliğim nasıl olucak

Son düzenleme:
.......................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…