Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

benım durum çok vahım erkek arkadaşımla evlenme arefesındeyken ayrıldı bnden çok uzuluorum gerı donermı çok merak edıorum pışman olurmu lutfen bakarmısın falıma.. benım adım eda 22.04.1984 doğum tarıhım,,o alper 16.06.1982 doğum tarıhı cvp verırsen çok sewınırım şımdıden teşekkur ederımm. ıyı bayramlarrrr:)

merhaba, özge ben doğum tarihim 09.07.1982 yengeç burcuyum, evliyim.
eşimin işiyle alakalı beklediğimiz bir haber var. mümkünse bunun hakkında iyi-kötü
yakın-uzak olumlu-olumsuz vs. bilgi almak istiyorum. (eşimin doğum tarihi 05.12.1980 yay burcu)
bir de ufukta bebiş gözüküyor mu? şimdiden çok teşekkür ederim. bu arada iyi bayramlar diliyorum.

Merhaba
Eğer size zahmet olmazsa bana da bakabilir misiniz?
01 Kasım doğumluğum eşim 6 temmuz...
Bebeğimiz olmuyor tedavi sonucu düşükle sonuçlanıyor, buna bağlı olarak da maddi durumumuz biraz sıkıntı yarattı.
Dileğim bebeğimizin olması bir an önce ve maddi durumumuzun toparlanması.
Bakabilirseniz çok mutlu olurum sevgiler...

Uzun bir aradan sonra tarotcunuz geldii... Buyrun...

yaaaaa lüttttfeeeeeeennnnn bnde ıstıorum daha once yazmıştımmmm cvp gelmedıııı cvbı özeldende atabılırsınızzz beklıorummm lutfeeennnn bn eda 22,04,1984 doğumlu ayrıldığım sevgilim adı alper 16,06,1982 doğumlu ayrıldık barışma durumu varmıııı (

Merhaba adım gülsüm.26/02/1982 doğumluyum.İki şeyi merak ediyorum.Evlilik ve çok istediğim okul olacakmı?

konu sahibi dikkat ve yorum çekebilmek için açmış burayı başka bir şey değil.
günlerdir kaç kişi bekliyoruz bir cevap vermedi.
boşa beklemeyin sizlerde.

Bu ne saygısızlık...
Dalgamı geçiliyor insanlarla
Bişi söylüyorlar bizde yazıyoruz.
Sonra hiçbişi yazmadan cevap bile vermeye tenezzül etmeden
yok oluyorlar olmaz ki ama...

ismim selda 18 01 1981 dogumlu oglak burcuyum bakarsan sevinirim
soru olarakta evlilik hayati ve is hayatim ne sekilde gelisecek simdiden tesekkur ederim

merhaba.
ay cok kisada olsa bakmaniz yeterli.

adim jale 35 yasinda 1,60 boyunda kumralim askimin adi mehmet 35 yasinda 1,85 boyunda esmer
bir sorum yok ne görüyorsaniz onu ilmek isterim

eger mümkünse annem le ilgi birsey söylemek istiyorum annem cok hasta belki onunla ilgili birsey görürsünüz
simdiden tesekkür ediyorum. hayirli günler

rica etsem benimkisinede bakarmısın :)) sevgilimle ayrıyız ama ne kopuyoruz ne tam olarak barışabiliyoruz nasıl sonuçlanıcak bu durum

Tekrar ben geldimmmmmm..

Kısa ve net sadece 1 soru sorunuz.

Çok yoğun istek gelıyo o yuzden herkese bakamam bakabıldıgım kadarıyla bakıcam.

Hoşgeldin...

İlk ben sorayım. Adım Seher, 22.11.80 doğumlu evliyim. Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu. Evlliğim nasıl gidecek, sürecek mi? diye bir soru sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…