Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ay ruya dedikte aklima geldi :1:

ayrildiktan 1 ay sonra onu ruyamda gormustum. Bana baska bi kizla ciktigini ondan "uzun" zamandir hoslandigini soylemisti. Bende yoksa beni o kiz icin mi biraktin diyince, arkasina yaslanip gevsek gevsek "yooooo" demisti boyle ama belli ki o kiz icin birakmis yani. Ben ne yaptim? Once kocaman bir osmanli tokadi attim, yere dustu. sandalyeyi aldim ve belinde kirdim. Sonra onu sandelyeye bagladim ve dovmeye devam ettim. Baktim nefes alamiyo bari katil olmayim diye iplerini cozup o evi terk ettim :1::1::1::1::1::1:

bilincaltimda bi canavar varmis meger bu ruyayla anlamistim :1::1::1:

ruyalarimizda bile bi kandirmaca,aldatmaca,arkadan is cevirmece var ya :))) bi gun de soyle pisman oldugunu goreyim ama yok nerdeee?
ayaklarima kapansin, evin onunde sabahlasin falan, ruyamda bari yap la bunlari :4::4:

ah atlantis bilmez miyim o rüyaların insanı nasıl etkilediğini..ben de 7 aydır görmedim onu. tek yakın olabildiğim rüyalardı. hep sıkıntılı görüyordum ama hiç ona dair güzel bir rüya görmedim ayrıldığımızdan beri. bir rüyamda ben de benzer bir şey görmüştüm. yokluğumda birileriyle görüşmüş sonra biz biraraya geliyoduk ben öğreniyodum içimde birşeyler kopuyordu:50:

bugün nedense içim buruk. bayramın son günü. son ana kadar yine telefona baktım. acaba o toplu mesajdan sonra şahsıma ayrıca bir şey gelir mi diye. hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum:110:

:43: ben de bugün kötüyüm black, oysa arkadaşlarımla güzel bir gün geçirdim ama şu odaya girdiğimde anılar üstüme üstüme geldiğinde ve 3 aydır da yalnız, sevgisiz kalmanın da etkisiyle hep kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. atlattım sanıyorum yine başa sarıyorum. onunlayken çok mu sevgi buluyordum? görünüşte evet ama içimde hep kuşku vardı, huzursuzdum... sanırım onları idealize etmeye devam ediyoruz ve içimizdeki boşluğu belki de doldurabilmek adına yine onlara sarılıyoruz, bilemiyorum:43:

benim ayriligimin uzerinden 10 ay gecmis olmasindan ve artik kesinlikle bitirdigimden bi baskasinin dusuncesi var bende.
ama en dogrusu zaten karsi tarafta baslamadikca bi aska hayir demek olur sanirim.
:31::31::31:

jelibon bende de vardı, hatta o ani terk edişinden sonra çok canım acısa da başka bir aşkı da hayal edebiliyordum umudum vardı. 2 ay sonunda karşıma birinin çıkma ihtimalini düşündüğümde yine içimde çok kısa da olsa bir heyecan, kıpırtı olabiliyordu, ona dair hislerim netti, ne bileyim aşkımın bittiğini hissediyordum, aslında onunla hayatın bir kabusa döneceğini. tek sorun kendimi suçlamaktı benim yüzünden bittiğine inanıyordum bu ilişkinin. ardından onun yalanlarını ve arkamdan çevirdiği işleri gösterdi Rabbim bana. nasıl öğrendiğimi bilseniz şaşar kalırsınız gerçekten Allah'ın bir lüftu dedim ve bu aşktan azat olduğumu hissettim ta ki o arayana dek... o arayınca herşey yerle bir oldu. baştakinden de kötü bir halde umutsuz, yapayalnız hissetmeye başladım. aslında bizim hiçbir sorunumuz yoktu keşke o adam olsaydı, belki de olurdu demeye başladım:s ki bu düşünceler gerçek dışı ve kimseye yarar sağlamayacak cinsten. süreç bende bir tuhaf işliyor, denetimimdeyken duygularım o arayalı 1 ay oldu 1 aydır tanımlayamadığım hislerle baş etmeye çalışıyorum. başta kadınları araştırdığını gördüğümde umursamadım bile, insan arayarak ancak belasını bulur dedim, onu facebook sapığı gibi görmeye başlayıp gözümde iyice küçülttüm sonra ne oldu ama o aradıktan sesini duyduktan sonra deli gibi kıskanmaya başladım. acabalarım çoğaldı. anlayamıyorum yani kendimi de:43:

[video=youtube;YZ_xuaddWsM]http://www.youtube.com/watch?v=YZ_xuaddWsM&feature=related[/video]

uyanda ac gözünü kendıne gel kendıne.. bıttı bu ask koy benı artık el yerıne..

bundan böyle kalbımı actım askımı bılene!!

arasanda bulamazsın benım gıbı sevenı, ben unuttum coktan sende unut benı

ne sevgımı bıldın sen nede kıymetımı, ben unuttum coktan sende unut benı!!

mümkünse benı ne yerde ne gökte ne gündüz ne gecede

görüsmek mı? aman aman sakın aramaa!!!

benim ayriligimin uzerinden 10 ay gecmis olmasindan ve artik kesinlikle bitirdigimden bi baskasinin dusuncesi var bende.
ama en dogrusu zaten karsi tarafta baslamadikca bi aska hayir demek olur sanirim.
:31::31::31:

kesinlikle oyle. su saatten sonra hayatima girecek adamin benden benim ondan hoslandigimdan daha cok hoslanmasi ve beni daha cok istemesi lazim. cunku cok yorgun hissediyorum kendimi. kimse icin kilimi kipirdatcak halde degilim. sevip sevilmekte istiyorum aslinda ama sanirim hala zamana ihtiyacim var

ay ruya dedikte aklima geldi :1:

ayrildiktan 1 ay sonra onu ruyamda gormustum. Bana baska bi kizla ciktigini ondan "uzun" zamandir hoslandigini soylemisti. Bende yoksa beni o kiz icin mi biraktin diyince, arkasina yaslanip gevsek gevsek "yooooo" demisti boyle ama belli ki o kiz icin birakmis yani. Ben ne yaptim? Once kocaman bir osmanli tokadi attim, yere dustu. sandalyeyi aldim ve belinde kirdim. Sonra onu sandelyeye bagladim ve dovmeye devam ettim. Baktim nefes alamiyo bari katil olmayim diye iplerini cozup o evi terk ettim :1::1::1::1::1::1:

bilincaltimda bi canavar varmis meger bu ruyayla anlamistim :1::1::1:

sen yine onurlu bir davranış sergilemişsin rüyanda, ben yerlerdeyim:44: ayrıldığımız ilk günlerde gördüm bir rüya evlere şenlik:1: geliyor benim ısrarımla oturuyor karşıma ben tabi ürkek bakışlarla onu süzüyorum, affedeyim mi kız seni diyor:s eder misin ki diyorum:s ne o heyecanlandın mı çok mu seviyorsun bakayım beni diyor:s çok diyorum ve hadi affettim gitti diyor ve ben boynuna atlıyorum:43: o rüyada kendimden nefret ettim, keşke ben de belinde sandalye kıraydım, hıncımı alırdım en azından:43::43::43:

:43: ben de bugün kötüyüm black, oysa arkadaşlarımla güzel bir gün geçirdim ama şu odaya girdiğimde anılar üstüme üstüme geldiğinde ve 3 aydır da yalnız, sevgisiz kalmanın da etkisiyle hep kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. atlattım sanıyorum yine başa sarıyorum. onunlayken çok mu sevgi buluyordum? görünüşte evet ama içimde hep kuşku vardı, huzursuzdum... sanırım onları idealize etmeye devam ediyoruz ve içimizdeki boşluğu belki de doldurabilmek adına yine onlara sarılıyoruz, bilemiyorum:43:

jelibon bende de vardı, hatta o ani terk edişinden sonra çok canım acısa da başka bir aşkı da hayal edebiliyordum umudum vardı. 2 ay sonunda karşıma birinin çıkma ihtimalini düşündüğümde yine içimde çok kısa da olsa bir heyecan, kıpırtı olabiliyordu, ona dair hislerim netti, ne bileyim aşkımın bittiğini hissediyordum, aslında onunla hayatın bir kabusa döneceğini. tek sorun kendimi suçlamaktı benim yüzünden bittiğine inanıyordum bu ilişkinin. ardından onun yalanlarını ve arkamdan çevirdiği işleri gösterdi Rabbim bana. nasıl öğrendiğimi bilseniz şaşar kalırsınız gerçekten Allah'ın bir lüftu dedim ve bu aşktan azat olduğumu hissettim ta ki o arayana dek... o arayınca herşey yerle bir oldu. baştakinden de kötü bir halde umutsuz, yapayalnız hissetmeye başladım. aslında bizim hiçbir sorunumuz yoktu keşke o adam olsaydı, belki de olurdu demeye başladım:s ki bu düşünceler gerçek dışı ve kimseye yarar sağlamayacak cinsten. süreç bende bir tuhaf işliyor, denetimimdeyken duygularım o arayalı 1 ay oldu 1 aydır tanımlayamadığım hislerle baş etmeye çalışıyorum. başta kadınları araştırdığını gördüğümde umursamadım bile, insan arayarak ancak belasını bulur dedim, onu facebook sapığı gibi görmeye başlayıp gözümde iyice küçülttüm sonra ne oldu ama o aradıktan sesini duyduktan sonra deli gibi kıskanmaya başladım. acabalarım çoğaldı. anlayamıyorum yani kendimi de:43:

bende cok huzursuzdum ya. icimde hep bi aci , bu iliski yanlis bi iliski dusuncesi vardi. hatta aldatildigimdan da eminim :43: bi baskasi mutlaka aklini celdi.
Allah veriyordu o huzursuzlugu da. bi gun aptal bi kiz hesap sorarcasina zaten mesaj atmisti ona. kim bu demistim de gecistirmisti. ah aptal kafa terkedeydim ya onu o anda.
mevlam onu surundursun insallah. hayatinin boynuzunu yesin insallah.. cidden su an ondan nefret ediyorum ve hatta mesaj atasim geldi su an ona :45:

j

acaba diyorum konuştukça unutmamız daha da mı zorlaşıyor? ben birkaç kez karar almıştım bundan sonra ondan hiç konuşmayacağım diye. sonra nasıl olduysa yine bozdum:25: bu sayfaya hiç girmemem lazım o zaman. çünkü girdikçe yazasım geliyo:26:

sende benım hatalarımdan bırısın, senın ıcın harcanan zamana yazıkk.. sen en büyük günahların bedelısın..!!

eskı sevgılım benım en büyük hatam.. o kadar pısmanım kı onunla gecırdıgım 1bucuk seneye..

ona boyun eydıgım..onun ıcın agladıgım günlerı gecelerı düsündükce cok sınırlenıyorum..sükür kı en ufak sevgı kırıntısı bıle kalmadı ona karsı..

bu yüzden kendımı gercekten cok sanslı hıssedıyorum..

ama bu öfke bu sınır hala neden var anlamıs degılm? ıstıyorum kı acı ceksın, benı cok özlesın, degerımı anlasın ama gerı dönemesını kesınlıkle ıstemıyorum..sadece ne kaybettıgını görüp anlasın.. ama cok canı yansın, benım canım gıbı.. ama sonra dıyorum bosver.. pöff yaa..

acaba diyorum konuştukça unutmamız daha da mı zorlaşıyor? ben birkaç kez karar almıştım bundan sonra ondan hiç konuşmayacağım diye. sonra nasıl olduysa yine bozdum:25: bu sayfaya hiç girmemem lazım o zaman. çünkü girdikçe yazasım geliyo:26:

off sanrim oyle yaa katiliyorum. kizlar cidden bi delilik geliyor ona mesaj atasim geliyor, konusmayalim artik ya da ben yorum yazmayim en iyisi iliskim hakkinda.
cidden hatirlamak iyi gelmedi... off yeni biri olsun da tamamen bitsin istiyorum.Allahim hayirlisini versin :((

elbette anıları deşiyoruz sürekli, hatırladıkça da kanatıyoruz yaraları, kabuk tutmasına izin vermiyoruz ki. ama hayatımın şu son 3 ayında da yeni anı koyamıyorum ki üzerine unutayım, elimde sadece onunla yaşadıklarım var,ne öncesi var ne de sonrası sanki. sonra da buraya girip yine aynı şeyleri yazmaya, okumaya devam ediyorum, merak ediyorum ses çıktı mı kimseninkinden, acaba benimki de pişman olacak mı vs. çok yorucu ve yıpratıcı:43:

basa sardiginiz falan yok
dunde ben kotuydum.. ama hergun bir adim daha uzaklasiyorum ondan. arada bir efkar basiyo, duygusallasiyorum, ozluyorum inkar edemem.. ama o kadar. gun gectikce bitiyor bazi seyler. dayanmasi daha guc hale gelmiyor, onsuzluga daha cok alisiyorum.

Gittiginiz yollari geri donmus gibi hissetmeyin her efkarlandiginizda..

Ben sahsen onu o kadar cok dusundum, her ihtimali goze aldim, degelendirdim, ozledim, aci cektim ki artik ondan biktim. Seviyorum ama yoruldum. onunla ayrilik yordu beni. onun mucadele edememesi birakip gitmesi artik biktirdi. dusunmekten ve ozlemekten yoruldum. biraktim herseyi. o nereye cehennem olursa olsun artik. ben onun icin tukendim. ne onun icin, ne iliskimiz icin hic bicbirsey yapacak halde degilim. o da bisey yapmiyo. bitti iste. yeni bi hayata basladim. buralardan da tasinicam. benim derdim artik onunla veya bi baskasiyla degil, kendimle. ben ne olucam diye dusunuyorum. yeniden sevgiyi ve guveni tadabilecek miyim? bu var aklimda. o yok

off sanrim oyle yaa katiliyorum. kizlar cidden bi delilik geliyor ona mesaj atasim geliyor, konusmayalim artik ya da ben yorum yazmayim en iyisi iliskim hakkinda.
cidden hatirlamak iyi gelmedi... off yeni biri olsun da tamamen bitsin istiyorum.Allahim hayirlisini versin :((

elbette anıları deşiyoruz sürekli, hatırladıkça da kanatıyoruz yaraları, kabuk tutmasına izin vermiyoruz ki. ama hayatımın şu son 3 ayında da yeni anı koyamıyorum ki üzerine unutayım, elimde sadece onunla yaşadıklarım var,ne öncesi var ne de sonrası sanki. sonra da buraya girip yine aynı şeyleri yazmaya, okumaya devam ediyorum, merak ediyorum ses çıktı mı kimseninkinden, acaba benimki de pişman olacak mı vs. çok yorucu ve yıpratıcı:43:

unutmak için konuşuyoruz
konuştukça unutamıyoruz

bu kısırdöngü nasıl kırılcak:ssz:

kesinlikle ihtiyacimiz olan tek sey bu.. yeni anilar.. yeni guzel anilar. insallah en kisa surede yeni guzel anilar yasayacagimiz gunler gelir..

Back
X