Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Canlarım ben yarın törende görevliyim,erken kalkıcam,istemeye istemeye yanınızdan ayrılıyorum;kendinize çok iyi bakın lütfen...
$170_63_490_181_1878-29-Ekim-Cumhuriyet-Bayraminiz-Kutlu-Olsun.webp$170_63_490_181_1878-29-Ekim-Cumhuriyet-Bayraminiz-Kutlu-Olsun.webp

Son düzenleme:
ay ruya dedikte aklima geldi :1:

ayrildiktan 1 ay sonra onu ruyamda gormustum. Bana baska bi kizla ciktigini ondan "uzun" zamandir hoslandigini soylemisti. Bende yoksa beni o kiz icin mi biraktin diyince, arkasina yaslanip gevsek gevsek "yooooo" demisti boyle ama belli ki o kiz icin birakmis yani. Ben ne yaptim? Once kocaman bir osmanli tokadi attim, yere dustu. sandalyeyi aldim ve belinde kirdim. Sonra onu sandelyeye bagladim ve dovmeye devam ettim. Baktim nefes alamiyo bari katil olmayim diye iplerini cozup o evi terk ettim :1::1::1::1::1::1:

bilincaltimda bi canavar varmis meger bu ruyayla anlamistim :1::1::1:

ayyyyy cok güldüm yaaaaaaaaaa hay sen cok yasa :)))))
biz muhtesemiz ya,
bende rüyamda gördüm onu, sen beni aldattin diyip tokati yapistirmistim :)))
ama hafif tokat atmistim cani yanmasin diye,
suna bak bide hala onu düsünmüsüm :S tabi bu ilk zamanlardi, beni aldattigini ögrendikten sonra yani
nekadar cok görüyordum onu rüyamda, artik görmüyorum cok sükürrrrrrrr

sen yine onurlu bir davranış sergilemişsin rüyanda, ben yerlerdeyim:44: ayrıldığımız ilk günlerde gördüm bir rüya evlere şenlik:1: geliyor benim ısrarımla oturuyor karşıma ben tabi ürkek bakışlarla onu süzüyorum, affedeyim mi kız seni diyor:s eder misin ki diyorum:s ne o heyecanlandın mı çok mu seviyorsun bakayım beni diyor:s çok diyorum ve hadi affettim gitti diyor ve ben boynuna atlıyorum:43: o rüyada kendimden nefret ettim, keşke ben de belinde sandalye kıraydım, hıncımı alırdım en azından:43::43::43:

kiz bu nasil rüya :1:
böle bisey yapsan valla ben yolarim sacini :P :1:
saka bi yana, yapmayiz biz böle onursuzca davranislar,
adama bak ya bide neler diyor :ssz::1:

acaba diyorum konuştukça unutmamız daha da mı zorlaşıyor? ben birkaç kez karar almıştım bundan sonra ondan hiç konuşmayacağım diye. sonra nasıl olduysa yine bozdum:25: bu sayfaya hiç girmemem lazım o zaman. çünkü girdikçe yazasım geliyo:26:

bunu bende düsünüyorum, bu yüzden cogu zaman onun hakkinda konusmamayi deniyorum, oldugu kadar iste :ssz:

kizlar bisey sormak istiyorum,
sizin ve, o adi batasicalarin burcu neydi ???

ben kovayim, adi batasica bogaydi

kızlar bırden yaslar bosaldı gözlerımden..sarkılar dınleyıp kafamı dagıtırken..

sınırlerım cok bozuk..cok yıprandım.. bütün sülaleme rezıl oldum onun yüzünden..cok sevdımm..ama elımde var koca bır 0!!

aılemın basını yere egdım.. en cok bu kahredıyor benı..yanlıs anlamayın yatak mevzusu degıl.. bütün mahalleye rezıl ettı benı camları ındırdı odamın.. sömürdü duygularımı..parama göz dıktı.. ama ben gözünün ıcıne baktım yınede onun!!

kahretsınn..!! hıc haketmedım bunları.. gece olmasını hıc ıstemıyorum..düsüncelerle basbasa kalmayı hıc ıstemıyorum.. müzıge verıyorum kendımı oyalanmak ıcın.. hoslandıgım cocugu düsünmeye calısıyorum ama bu düsünceler gırdımı aklıma kendıme engel olamıyorum cok sınırlenıyorum..

sımdı elımde olsa gıder evını atese verırım o derece gözüm dönüyor.. karsıma cıksa sokakta ezer gecerım arabmla bır sanıye düsünmem ama degmezzz!!!!!!!!! lanet olsun ona onun gıbılerede!! allah bın belasını versın dıcem dönüp dolasıp benı bulcak..sabır yarabb sabırr!!

Sakin ol biraz

Anlaşılan zor zamanlar geçirmişsin

Bu düşünceler aklına gire çıka tamamiyle kaybolucak zihninden

Sadece biraz sabır gerekli,o kadar
:34:

kızlar bırden yaslar bosaldı gözlerımden..sarkılar dınleyıp kafamı dagıtırken..

sınırlerım cok bozuk..cok yıprandım.. bütün sülaleme rezıl oldum onun yüzünden..cok sevdımm..ama elımde var koca bır 0!!

aılemın basını yere egdım.. en cok bu kahredıyor benı..yanlıs anlamayın yatak mevzusu degıl.. bütün mahalleye rezıl ettı benı camları ındırdı odamın.. sömürdü duygularımı..parama göz dıktı.. ama ben gözünün ıcıne baktım yınede onun!!

kahretsınn..!! hıc haketmedım bunları.. gece olmasını hıc ıstemıyorum..düsüncelerle basbasa kalmayı hıc ıstemıyorum.. müzıge verıyorum kendımı oyalanmak ıcın.. hoslandıgım cocugu düsünmeye calısıyorum ama bu düsünceler gırdımı aklıma kendıme engel olamıyorum cok sınırlenıyorum..

sımdı elımde olsa gıder evını atese verırım o derece gözüm dönüyor.. karsıma cıksa sokakta ezer gecerım arabmla bır sanıye düsünmem ama degmezzz!!!!!!!!! lanet olsun ona onun gıbılerede!! allah bın belasını versın dıcem dönüp dolasıp benı bulcak..sabır yarabb sabırr!!

siz neden bu kadar kotu bi sekilde ayrildiniz?

Canlar ben uzun uzun düşündüm ve bir tespitte bulundum.Bilmiyorum bana katılır mısınız?
Sizleri kendimce inceden inceye tahlil etmeye çalıştım,tabi kendimi de.Dikkatimi çeken en büyük ortak noktamız zekalarımız,(bunu kelimeleri parmağımızda çevirişimizden anladım),iyi yetiştirilmişliğimiz,hümanist yönümüz ve en en en önemlisi baskın karakterli kadınlar oluşumuz.Çıkarımım şu:
Acaba bizler sevmek,sevilmek evet atlatması zor ama acaba bizlerde,daha baskın duygu hazmedememek mi bize yapılanları.Ben bugün,özlemden daha ağır basan duygumun yedirememekten doğan öfke olduğu sonucuna vardım :26:

tabi ki hazmedemiyoruz ama bence bunun egoyla da alakası yok( senin de egoyla ilgili yazmadığını biliyorum aynı şeyi ben de sorguladım dün gece hatta egoyla mı alakası var bile dedim ), bilirsin bazıları "benim gibi kadına bu nasıl yapılır" anlayışındadır - yazıyla o vurgu olmuyor ama anlamışsındır aynı cümle farklı iki ağızdan çıktığında çok farklı anlamlar içerebilir- narsizmi de içeren bir kendine hayranlıkla. bizdeki daha naif. yapılanları okuyunca çünkü siz de benim için aynısını düşünüyorsunuzdur muhtemelen ben bile hazmedemiyorum sizin yaşadıklarınızı. kim bilir o neler hisseder diyorum. hümanist yönümüz olduğu doğru ve biz insanları olduğu gibi kabulleniyoruz aslında, dengesizlikleri, psikolojik sorunları ya da kafamıza uyduramadıklarımızı bir kalemde silip atmıyor, kendi rahatımızı düşünmekten ziyade emek veriyoruz ilişkilerimiz için. yargılayıcı değiliz (ki şu başlıkta birbirini hiç tanımayan çok hassas konularda bu rahatlıkla konuşabilen ve yalnızca yazı dilini kullanabilen insanların varlığı bile bunun en büyük göstergesi, zordur çünkü ). kıymet bilmedikleri için kızıyoruz, üzerlerinde hak iddia ettiğimiz için o hakkın belki derdine düşüyoruz - ki hepimizin büyük hakkı geçmiş- kısacası dibine dek yaşadığımız ve bence - kendimizi yüceltmek için demiyorum, elbet bizim de marazi yönlerimiz vardır ama - insana yakışır şekilde sevmeyi bildiğimiz için de bu kadar yıkılıyoruz ( gevezeyim sanırım çok:44:)

Okurken gözlerim doldu.Ben de piyasaya sürülecek yarıladığım bir romanı,kitap ve film zevkimi,gözümdeki ışığı verdim adamla gitti.Seni canım yana yana anlıyorum...

Benim beraberliğimi bitiren bendim ama hazmedemediğim şey yalanlar,riyalar,duygusal şiddetler.Ben bana ya aynı durumda olan hemcinslerime müstehak görülenleri hazmedemiyorum terk eden taraftan öte...

tuhaf ama ayrıldıktan kısa süre sonra hatta deli gibi gözyaşı dökerken, deyim yerindeyse gözyaşlarında boğulurken çevremdekiler hep gözüne bir parlaklık geldi, sanki zehrini akıttın, güzelleştin, yeniden doğmuş gibisin gibi yorumlar yapıyordu. bana kalırsa benim de gözümdeki daha da fenası kalbimdeki ışık gitti. umarım onlardan önce nasılsak birbirimizi de tetikleyeceğiz bu başlıkta, sen romanını yazmaya devam edeceksin, belki yaşadıkların da bir süre sonra sana katkı sağlayacak çünkü acı da olsa çok farklı duyguları da deneyimlemiş olacaksın, hepimiz daha güçlü olarak hayata yeniden karışacağız. bir de şunu düşünüyorum; her insanın genç kızlıktan kadınlığa geçtiği kırılma anları vardır, bu evlilik ya da farklı deneyimlerle ilintili değil bence. aşk acısı ya da böylesi ayrılıklar sanki yaşımız kaç olursa olsun bizi kadınlığa sürüklüyor. öyle de birşey düşünmüştüm başlarda:)))

bunu bende düsünüyorum, bu yüzden cogu zaman onun hakkinda konusmamayi deniyorum, oldugu kadar iste :ssz:

ben yengecım.. ex öküzde bogaydı.. yenı öküzde akrepmıs.. sözde ben bu ıkı burcla cok ıyı anlasıyorum..

yengecın en güclü es adayları: boga, akrep ve balıkmıs.. akrepde kesın olmazsa ben bırde balık denıyım dıyom :D

ben boğayım o da kova:1::1::1: kovalar özgürlüklerine düşkün olur derler, ki o öyleydi, tek kişiyle olamazlar yazıyordu burç yorumlarında tabi erkek bölümünü okumuştum inanmasam da, keşke inansaydım da baştan önlemi alsaydım:43::37: şaşırdım adı batasıcaya:D genelde boğa erkekleri çok sadık olur, önceki boğaydı ikimiz de çok sadık, uyumluyduk, seninkinde bir sorun varmış:1: yükseleni bozdu herhalde işi :26::1:

ben başaktım, o da oğlak:63: yükseleni öküz burcu ama, ordan etki alıyor:1:

geçen gün boşandığını tahmin ettiğim - görüşmüyoruz ne zamandır - bir arkadaşım yazmıştı facebookta çok güldüm okuyunca, tüm erkeklerin burcu ne olursa olsun yükseleni öküzdür diye=))) doğru demek :p

siz neden bu kadar kotu bi sekilde ayrildiniz?

bız aynı mahallenın cocuklarıyız..ılıskımız gercekten rüya gıbı basladı.. baslarda benı gercekten sevıyordu hıssedıyordum..bende kalbımı actım ona.. cok güzeldı ya hersey hatta sözlenıyorduk son anda dırekten döndük (sükürler olsun)

sonradan sapıttı bu ınsan bozuntusu..1bucuk senenın arından degsıverdı ufaktan basladı yalanlar..facebookua kızlar eklemeler, gece gezmelerı..rahat battı yanı..durduk yere kavga cıkarmaları..sonra bırden borclar gırdı ısın ıcıne ..(ben ıse gırdıgım an) para ıstemeler.. emın degılm ama aldattı da benı.. bana hastayım uyuyorum deyıp barlara gıtmeler.. yanı kım bılır daha ne haltlar yedı..benı cantada keklık sandı yaa. bastalarda cakmadım durumu ben alttan aldım hep

ama gözümü actıgım an terk ettım ama cıddı sekılde, numaramı degıstırdım, yolumu degıstırdım kesınkle bana ulasmamsını sagladım..cıddıydım bıtırmekte..cünkü cok yandı canım kendımı salak aptal gıbı hssetımm..kullanılmısım resmen..daha neler neler yaa..

en yakın arkasıma facebooktan cok sexysın fln yazmıs.. begenıyorum senı fln..gözlerımle gördüm gösterdı kız.ıste bu son damla bardagı tasırmıstı..

bu dangalak terk edılmeyı yedıremedı..geldı bır güzel kapımın önünde..evde herkes varken hatta mısafırler varken bas bas bagırdı ın assagı konuscaz, böyle kolay bıtemez fln dıye..odamın camlarını kırdı..pıslıkk..sonuc rezalet!!

gözümden düstügü yetmıyormus gıbı bırde aılemle aramı bozdu pıslıkk..!!

bence "keskin sirke kupune zarar" misali kendini cok yoruyorsun, enerjini tuketiyorsun. bu kadar ofke ve nefret seni yorar, enerjini calar,
vardir herseyde bi hayir elbette. var sen Allaha dua et, zamani gelince bulacak cezasini da belasini da. Allaha guven.

Back
X