- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.341
sürünürken görsem onu bır oh cekıcem dee... bır gram merhamet edersem ona benımde adım çilem degıl..!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırık gönüller dergahına hoş geldin![]()
ay ruya dedikte aklima geldi
ayrildiktan 1 ay sonra onu ruyamda gormustum. Bana baska bi kizla ciktigini ondan "uzun" zamandir hoslandigini soylemisti. Bende yoksa beni o kiz icin mi biraktin diyince, arkasina yaslanip gevsek gevsek "yooooo" demisti boyle ama belli ki o kiz icin birakmis yani. Ben ne yaptim? Once kocaman bir osmanli tokadi attim, yere dustu. sandalyeyi aldim ve belinde kirdim. Sonra onu sandelyeye bagladim ve dovmeye devam ettim. Baktim nefes alamiyo bari katil olmayim diye iplerini cozup o evi terk ettim
bilincaltimda bi canavar varmis meger bu ruyayla anlamistim![]()
sen yine onurlu bir davranış sergilemişsin rüyanda, ben yerlerdeyim:44: ayrıldığımız ilk günlerde gördüm bir rüya evlere şenlikgeliyor benim ısrarımla oturuyor karşıma ben tabi ürkek bakışlarla onu süzüyorum, affedeyim mi kız seni diyor:s eder misin ki diyorum:s ne o heyecanlandın mı çok mu seviyorsun bakayım beni diyor:s çok diyorum ve hadi affettim gitti diyor ve ben boynuna atlıyorum
o rüyada kendimden nefret ettim, keşke ben de belinde sandalye kıraydım, hıncımı alırdım en azından
![]()
acaba diyorum konuştukça unutmamız daha da mı zorlaşıyor? ben birkaç kez karar almıştım bundan sonra ondan hiç konuşmayacağım diye. sonra nasıl olduysa yine bozdumbu sayfaya hiç girmemem lazım o zaman. çünkü girdikçe yazasım geliyo:26:
kızlar bırden yaslar bosaldı gözlerımden..sarkılar dınleyıp kafamı dagıtırken..
sınırlerım cok bozuk..cok yıprandım.. bütün sülaleme rezıl oldum onun yüzünden..cok sevdımm..ama elımde var koca bır 0!!
aılemın basını yere egdım.. en cok bu kahredıyor benı..yanlıs anlamayın yatak mevzusu degıl.. bütün mahalleye rezıl ettı benı camları ındırdı odamın.. sömürdü duygularımı..parama göz dıktı.. ama ben gözünün ıcıne baktım yınede onun!!
kahretsınn..!! hıc haketmedım bunları.. gece olmasını hıc ıstemıyorum..düsüncelerle basbasa kalmayı hıc ıstemıyorum.. müzıge verıyorum kendımı oyalanmak ıcın.. hoslandıgım cocugu düsünmeye calısıyorum ama bu düsünceler gırdımı aklıma kendıme engel olamıyorum cok sınırlenıyorum..
sımdı elımde olsa gıder evını atese verırım o derece gözüm dönüyor.. karsıma cıksa sokakta ezer gecerım arabmla bır sanıye düsünmem ama degmezzz!!!!!!!!! lanet olsun ona onun gıbılerede!! allah bın belasını versın dıcem dönüp dolasıp benı bulcak..sabır yarabb sabırr!!
kızlar bırden yaslar bosaldı gözlerımden..sarkılar dınleyıp kafamı dagıtırken..
sınırlerım cok bozuk..cok yıprandım.. bütün sülaleme rezıl oldum onun yüzünden..cok sevdımm..ama elımde var koca bır 0!!
aılemın basını yere egdım.. en cok bu kahredıyor benı..yanlıs anlamayın yatak mevzusu degıl.. bütün mahalleye rezıl ettı benı camları ındırdı odamın.. sömürdü duygularımı..parama göz dıktı.. ama ben gözünün ıcıne baktım yınede onun!!
kahretsınn..!! hıc haketmedım bunları.. gece olmasını hıc ıstemıyorum..düsüncelerle basbasa kalmayı hıc ıstemıyorum.. müzıge verıyorum kendımı oyalanmak ıcın.. hoslandıgım cocugu düsünmeye calısıyorum ama bu düsünceler gırdımı aklıma kendıme engel olamıyorum cok sınırlenıyorum..
sımdı elımde olsa gıder evını atese verırım o derece gözüm dönüyor.. karsıma cıksa sokakta ezer gecerım arabmla bır sanıye düsünmem ama degmezzz!!!!!!!!! lanet olsun ona onun gıbılerede!! allah bın belasını versın dıcem dönüp dolasıp benı bulcak..sabır yarabb sabırr!!
Canlar ben uzun uzun düşündüm ve bir tespitte bulundum.Bilmiyorum bana katılır mısınız?
Sizleri kendimce inceden inceye tahlil etmeye çalıştım,tabi kendimi de.Dikkatimi çeken en büyük ortak noktamız zekalarımız,(bunu kelimeleri parmağımızda çevirişimizden anladım),iyi yetiştirilmişliğimiz,hümanist yönümüz ve en en en önemlisi baskın karakterli kadınlar oluşumuz.Çıkarımım şu:
Acaba bizler sevmek,sevilmek evet atlatması zor ama acaba bizlerde,daha baskın duygu hazmedememek mi bize yapılanları.Ben bugün,özlemden daha ağır basan duygumun yedirememekten doğan öfke olduğu sonucuna vardım :26:
Okurken gözlerim doldu.Ben de piyasaya sürülecek yarıladığım bir romanı,kitap ve film zevkimi,gözümdeki ışığı verdim adamla gitti.Seni canım yana yana anlıyorum...
Benim beraberliğimi bitiren bendim ama hazmedemediğim şey yalanlar,riyalar,duygusal şiddetler.Ben bana ya aynı durumda olan hemcinslerime müstehak görülenleri hazmedemiyorum terk eden taraftan öte...
bunu bende düsünüyorum, bu yüzden cogu zaman onun hakkinda konusmamayi deniyorum, oldugu kadar iste![]()
kizlar bisey sormak istiyorum,
sizin ve, o adi batasicalarin burcu neydi ???
ben kovayim, adi batasica bogaydi
ben başaktım, o da oğlakyükseleni öküz burcu ama, ordan etki alıyor
![]()
siz neden bu kadar kotu bi sekilde ayrildiniz?
ben koc,adi batasica balik,yukseleni ise kedi.....
gözümden düstügü yetmıyormus gıbı bırde aılemle aramı bozdu pıslıkk..!!
benm bildiğim balıklar çokkk hassas sadık romantk olurlar![]()
gözümden düstügü yetmıyormus gıbı bırde aılemle aramı bozdu pıslıkk..!!
benm bildiğim balıklar çokkk hassas sadık romantk olurlar![]()