Buyrun...Terapi Grubumuz :))

yaşadıkların çok tatsız gerçekten, öfke duymakta da haklısın ama sen de inançlı bir insansın. ben o öfkeyi en yoğun hissettiğim dönemlerde hep ilahi adaleti düşündüm, edenin bulacağı, elimiz kolumuz bağlı gibi de olsa Rabbimizin bizim mağduriyetimize karşı o insanlara hak ettiklerini vereceğine inancım sayesinde öfke de zamanla azaldı. biraz makaleler okudum bu konularla ilgili bu sayede bilgi de edindim, o sonsuz gücü de daha yakından hissettim, öfkemden de uzaklaştım. onun için seni yiyip bitiren o duygulara teslim olmamaya çalış. keser döner sap döner gün gelir hesap döner...hayatın denetimini elimizde tutamıyoruz maalesef, bazen olaylar hiç istemediğimiz şekilde gelişiyor ama akışa bırakıp sadece izleyici olmak ve o arada da kendini yıpratmamak için kafa dağıtıcı uğraşlarla meşgul olmak daha mantıklı sanki. zamanı geldiğinde bugün ettiğin ahların da çıktığını göreceksin zaten, için soğuyacak.

ahh keske o gün bır an önce gelse.. en cok kızdıgım nokta da.. hıc hak etmemıs olmam.. hayır hem o kadar halt yemıs hemde üste cıkıyor..görende sancak kı ben onu üzdüm, kırdım..aldattım sancak.. hem yaptıklarına bak hemde ayrlıkta verdıgı tepkıye..!!

adam olan sessızce cıkar gıderdı hayatımdan, utanırdı yaptıklarından ama pıslık ıste..mıkropun taa kendısı..

nasıl bır belaya bulamısım ben..ama allahımm erken actı gözlerımı..nısanlıda olabılırdım hatta evlı bıle olabılırdım onunla..!!

ALLAhımm sen bıze sabır ver, sen bıze yardım et, merhamet et bıze.. hayırlı ınsanlar ıle karsılastır..sevdıgın, sevgılı kulların ıle karsılastır.amınnn..

ben boğayım o da kova:1::1::1: kovalar özgürlüklerine düşkün olur derler, ki o öyleydi, tek kişiyle olamazlar yazıyordu burç yorumlarında tabi erkek bölümünü okumuştum inanmasam da, keşke inansaydım da baştan önlemi alsaydım:43::37: şaşırdım adı batasıcaya:D genelde boğa erkekleri çok sadık olur, önceki boğaydı ikimiz de çok sadık, uyumluyduk, seninkinde bir sorun varmış:1: yükseleni bozdu herhalde işi :26::1:

ben bastan bakmistim, bogayla kova hic anlasamazlarmis :)
ama iyi biriyidi aslinda, yani ben öyle biliyordum,
cokda sadik olurlardi, bende gercekten onu cok sadik saniyordum ama degilmis malesef,
bir aldatti pir aldatti resmen, gitti ilk buldugu kiza takti yüzügü eseolesek
beni okadar bekletti oyaladi sonrada gitti baskasini tercih etti,
bencede yükseleni bozuk herhalde :))))))))))

bu arada elifzeynepi iyice merak etmeye basladim,
umarim kötü bisey yoktur :S

ben geçtiğimiz hafta konuştum. daha doğrusu mesaj atmıştım iyi olup olmadığına dair. cevap geldi. kötü bir şey yok merak etmeyin. kendini daha iyi hissettiği zaman gelecektir.

onu seviyoruz ve özledik :70:

Günaydın hanımlar.Oooo,burçlara girmişiz,kaçırmışım :1:
Ben koç-sevdiğim akrep'ti.
Ben ateş,o su grubu.
Sonuç:facia :50:

Evet
suan shoka girin
benim ex mail yazmis, tam silecektim kim oldugunu bilmedigim bir mail,
bi baktim o

slm

kurban bayramin mübarek olsun...

Aeo kib

aynen bu sekil

napsam?

Yazmicam cevap filan,
herzaman o bana istedigi zaman ulasamaz,
ben istedigim vakit ona hic ulasamadim,
sirf o istediginde görüstük, o istediginde konustuk,
yeter, artik onun istedigi olmicak,
birdaha bana ulasamiyacak,
ölsün merakindan pismanligindan, umrumda degil :)

Geldim eve ailemin yanından bitti tatil :)) 12 saat yolculuk trafiğide ekleyince 16 saate çıktı. Neyse tüm güzelliği ile İstanbul'uma kavuştum:))

Evet
suan shoka girin
bi baktim o

slm

Aeo kib

aynen bu sekil

napsam?

Bu insanlar bu kadar inançlımıydı ya bayramı atlamadı hiç biri :1:
Tabiki de cevap verme belki de şuan aramızda ki en güçlü insanlardan biri sensin :42:

Evet
suan shoka girin
bi baktim o

slm

Aeo kib

aynen bu sekil

napsam?

sakın cevap verme. yüzsüzlüğün de bu kadarına pes:19:

Tabiki de cevap verme belki de şuan aramızda ki en güçlü insanlardan biri sensin :42:

ya sorma, kimisi toplu mesajla kimisi kapılara gelerek kimisi mail atarak, her versiyondan kutlama var yani:1:

sakın cevap verme. yüzsüzlüğün de bu kadarına pes:19:

acik söylüyorum zerre kadar beklemiyordum,
yani bukadarmi olur, resmen benle arada bi yazismak istiyor, ayni telefonda söyledigi gibi,
kirk yilda bi halimi hatrimi soracakmis,
cevap verecekmisim bi zahmet,
kirk yilda bi beni ariyacakmis bende acacakmisim? Niye? E onca yasananlarin hicmi hatri yokmus,
ulan esolesek beni aldatirken öyle demiyordun :D
ama kizlar durun, daha bu herseyin basi,
daha bu adam 2 gün sonra sIkilacak o kizdan, niye cünkü hersey monotonlasacak, ayni bizdeki oldugu gibi, her iliskide oldugu gibi,
ondan sonra basliyacak asil beni aramaya,
bununla evlenecek, daha bakalim ondan sonra nolcak
tabikide cevap vermiyecem, kudursun
size iyi örnek olmaya calisacam :1::)))

Selim Gülgören - Tarihe Gömdüm (2012 Orjinal) - YouTube

Ah ben unuturum sen kendi derdine yan
Bak yaşıyorum sen hala yıkıldığımı san
Ağlasan da yalvarsan da yok yolu dönemem sana
Bağlasan da durmaz anla usandı yürek zamanla
Bu son olsun kanmam bir daha

Düşünmeden beni düşürdün dillere
Taş duvarlar ördün yine kalbime
Bekleme… Gururuma döndüm ben
Seni tarihe gömdüm
:24::24::64:

Aboww :37:

Hurremcim cevap verme catlasin da patlasin :32:

öküz ya yemin ediyorum tam öküz
kendini unutturmamaya calisiyor, ben zaten bunun farkindayim,
arada bi yaziyor, hem kendini unutturmicak, hemde benden haber alacak ici rahat edecek,
ama ben buna izin vermicem,
hem onu en güzel sekilde unutcam,
hemde benden asla haber alamiyacak, ölsün merakindan. pismanligindan, vicdan azabi ceksin istiyorum, allah rahat vermesin ona
simdi aklimada girdi :S insallah hemen unuturum geri.
kafami onla meskul etmek istemiyorum, 5 dakikasi bile zarar

öküz ya yemin ediyorum tam öküz
kendini unutturmamaya calisiyor, ben zaten bunun farkindayim,
arada bi yaziyor, hem kendini unutturmicak, hemde benden haber alacak ici rahat edecek,
ama ben buna izin vermicem,
hem onu en güzel sekilde unutcam,
hemde benden asla haber alamiyacak, ölsün merakindan. pismanligindan, vicdan azabi ceksin istiyorum, allah rahat vermesin ona
simdi aklimada girdi :S insallah hemen unuturum geri.
kafami onla meskul etmek istemiyorum, 5 dakikasi bile zarar

Bu hareketlerini onun karaktersizligi olarak gor, icin cabuk sogut canimm :D ama seviniyorum ben boyle sizinkiler kendini hatirlatinca. bu sizinde onlarin aklinda oldugunuzu gosteriyor :D dusunsun dursunlar :32:

Evet
suan shoka girin
bi baktim o
slm

Aeo kib
aynen bu sekil

napsam?
Haftayı açtık desenize :ssz: İstediği ne biliyor musun,asla unutmamanı sağlamak.Canı istediğinde aklına düşmen,ama her an senin aklında olmanı sağlamak.Sana şöyle yap diyemem,ama biliyorum ki başka bir kurbanla nişanlanmış bu Firavun'a cevap vermeyi senin gibi değerli bir insanın ne midesi alır,ne de inancı...

İnanç fırsatçıları bunlar,inanç tacircileri :50:

Evet
suan shoka girin
bi baktim o

slm

Aeo kib

aynen bu sekil

napsam?

ne kadar sözünün eriymiş bak seninki, her ay arayacağım diyordu sektirmiyor maşallah:37: şaka bir yana derdi kendini unutturmamak, diğer tarafta da işler demek iyi gitmiyor, en iyi ihtimalle o monotonluktan sıkıldı kendine macera arıyor ama daha çok bekler cevap senden o, sen iyice topladın kendini. sanırım bu adam evlense de aramaya, yazmaya devam edecek:44:

beni kimse aramadı, o atladı:43::43::43:en inançlı benimkiydi bir de sözde:ssz::51:, ama sanırım insafa geldi de ondan yazmadı bu bayramda, yine canımı yakmasın diye:1: hoş arasa bir dert aramasa bir dert ya:26:

Back
X