- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.381
yaşadıkların çok tatsız gerçekten, öfke duymakta da haklısın ama sen de inançlı bir insansın. ben o öfkeyi en yoğun hissettiğim dönemlerde hep ilahi adaleti düşündüm, edenin bulacağı, elimiz kolumuz bağlı gibi de olsa Rabbimizin bizim mağduriyetimize karşı o insanlara hak ettiklerini vereceğine inancım sayesinde öfke de zamanla azaldı. biraz makaleler okudum bu konularla ilgili bu sayede bilgi de edindim, o sonsuz gücü de daha yakından hissettim, öfkemden de uzaklaştım. onun için seni yiyip bitiren o duygulara teslim olmamaya çalış. keser döner sap döner gün gelir hesap döner...hayatın denetimini elimizde tutamıyoruz maalesef, bazen olaylar hiç istemediğimiz şekilde gelişiyor ama akışa bırakıp sadece izleyici olmak ve o arada da kendini yıpratmamak için kafa dağıtıcı uğraşlarla meşgul olmak daha mantıklı sanki. zamanı geldiğinde bugün ettiğin ahların da çıktığını göreceksin zaten, için soğuyacak.
ahh keske o gün bır an önce gelse.. en cok kızdıgım nokta da.. hıc hak etmemıs olmam.. hayır hem o kadar halt yemıs hemde üste cıkıyor..görende sancak kı ben onu üzdüm, kırdım..aldattım sancak.. hem yaptıklarına bak hemde ayrlıkta verdıgı tepkıye..!!
adam olan sessızce cıkar gıderdı hayatımdan, utanırdı yaptıklarından ama pıslık ıste..mıkropun taa kendısı..
nasıl bır belaya bulamısım ben..ama allahımm erken actı gözlerımı..nısanlıda olabılırdım hatta evlı bıle olabılırdım onunla..!!
ALLAhımm sen bıze sabır ver, sen bıze yardım et, merhamet et bıze.. hayırlı ınsanlar ıle karsılastır..sevdıgın, sevgılı kulların ıle karsılastır.amınnn..