Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Atlantis sanada sunu söyliyim,
seninki suan kafam cok rahat, cok mutluyum, istedigim kadinla gezer tozarim havasinda belki ama,
birgün gelecek artik o gencligi kalmiyacak,
artik o eski gücü kalmiyacak,
iste ozaman yaninda hickimse olmiyacak, ve bu insan yapayanliz yada cok mutsuz bir sekilde yaslanip ölcek,
sen sanmaki seninki gayet mutlu hayatina devam etcek,
böylelerini allah mutlu etmez,
yüzüne büyük bir cirkinlik verir, ve artik kimse onlarin yaninda olmaz..

hayirdir canim ben izliyemedim noldu?

29 ekim yürüyüşü çok olaylı geçmiş. çoğu otobüsün de ankaraya gelişini engellemişler. utanç tablosu! hep yıldırma politikası. çok şeyler yazmak istiyorum ama siyasi içeriğe girecek. neyse!

Atam ne güzel söylemiş,

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensublar memleketi olamaz. En doğru ve en hakikî tarikat, medeniyet tarikatıdır."

Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...

şimdi okudum neler oluyor:53:

Atlantis sanada sunu söyliyim,
seninki suan kafam cok rahat, cok mutluyum, istedigim kadinla gezer tozarim havasinda belki ama,
birgün gelecek artik o gencligi kalmiyacak,
artik o eski gücü kalmiyacak,
iste ozaman yaninda hickimse olmiyacak, ve bu insan yapayanliz yada cok mutsuz bir sekilde yaslanip ölcek,
sen sanmaki seninki gayet mutlu hayatina devam etcek,
böylelerini allah mutlu etmez,
yüzüne büyük bir cirkinlik verir, ve artik kimse onlarin yaninda olmaz..

iyi ki varsınız:43: insanın bazen yanındaki öyle laflar ediyor ki acına seviniyor mu üzülüyor mu anlayamıyorsun:43: anlam veremeyenleri zaten hiç sayıyorum bile. umarım dediğin gibi olur.

ikimiz büyük bir imtihan verdik, maalesef şimdi de nev veriyor o imtihanı, umarım en acısız şekilde atlatır bu süreci ve bizim de ufak da olsa bir desteğimiz olabilir ona. insanın eli kolu bağlanıyor, teselli etsen kelimeler yetersiz, ancak aynı acının farklı evrelerini yaşarken oradan seslenebiliyoruz birbirimize, bir şekilde süreçle o acının da nereye doğru gideceğini kestirebiliyoruz ki duygularımız, değişimlerimiz bile aynı. sen ne kadar güçlüsün, ben de olmaya çalışıyorum, nev de o şoku atlatacak en kısa sürede...

iyi ki varsınız:43: insanın bazen yanındaki öyle laflar ediyor ki acına seviniyor mu üzülüyor mu anlayamıyorsun:43: anlam veremeyenleri zaten hiç sayıyorum bile. umarım dediğin gibi olur.

ikimiz büyük bir imtihan verdik, maalesef şimdi de nev veriyor o imtihanı, umarım en acısız şekilde atlatır bu süreci ve bizim de ufak da olsa bir desteğimiz olabilir ona. insanın eli kolu bağlanıyor, teselli etsen kelimeler yetersiz, ancak aynı acının farklı evrelerini yaşarken oradan seslenebiliyoruz birbirimize, bir şekilde süreçle o acının da nereye doğru gideceğini kestirebiliyoruz ki duygularımız, değişimlerimiz bile aynı. sen ne kadar güçlüsün, ben de olmaya çalışıyorum, nev de o şoku atlatacak en kısa sürede...

insallah seni üzmemisimdir canim, güclü oldugumu duymak inan bana iyi geliyor,
ama sizde cok güclüsünüz, cok iyi atlattik hepimiz,
daha güclü olcaz hepberaber merak etme canim :38:

inşallah daha mutlu da olacaksın
gururunu ondan geri alıyorsun , kendine geliyorsun
çok çok sevindim ben senin adına

benimlinden ses yok halaa, bende o duyguyu yaşasam keşke senin gibi :26:

cok sagol canim, bende sizin adiniza seviniyorum
aman sesi cikmasin daha iyi, inanki insanin kafasini meskul ediyorlar, huzurunu bozuyolar, baska bisey yok :ssz:

[/QUOTE]cok sagol canim, bende sizin adiniza seviniyorum
aman sesi cikmasin daha iyi, inanki insanin kafasini meskul ediyorlar, huzurunu bozuyolar, baska bisey yok :ssz:
[/QUOTE]

hiç huzurun bozulmasın mutlu ol, rahatına bak sen canım
hayatına devam et, sen mutlu oldukça bak o ne hallere düşecek
bak o zaman:9:

buarada nev81 okudum konunu o şoku bende yaşadım biliyomusun
ne hallere düştüm acınacak bir haldeydim
çok şükür atlatıyo insan böyle şeyleri görünce yıkılıyorsun o an, ama söküp atıyorsun onu tamamen işte
sevilecek bi yerleri kalmıyo ki o saatten snra
acısı sürecek ama asla kendini bırakma , allh yardmcın olsun

Son düzenleme:
Özür dilerim,ağlayarak tek tek okuyorum fakat yazmakta çok zorlanıyorum,ellerimin uyuşması yeni geçti.Şu can acısıyla dua ediyorum ki,şu an yaımdasınız ya;kanınızdan,canınızdan olmayan,hatta yüzünü bile görmediğiniz bir insan için yazıyorsunuz ya bu cümleleri,Rabbim o her harfinizin mükafatını hem dünyada hem ahirette versin.

Ne yapıcam bilmiyorum.3 aydır ayrıydık,rahat durmadığını biliyordum ama benle beraberken;onların yanından çıkıp benim yanıma geldiğini öğrendim kızlar.Kadının yanından çıkmış ve benim yanıma gelmiş saatlerden belli.Yüzük alacak param yok diye ağlamıştı,ertesi gün istemeye gidilecek;hem o üzülmesin,hem ailemin yanında mahçup olmayalım diye gidip yüzükleri bile almıştım.Babam vermedi,Allah o babamdan razı olsun.Yalnızca ben ve o kadın da değil;aynı anda yaşı 15'ten tutun da evli kadınlara,boşanmış çocuklu kadınlara bile ümit vermiş.Hepsiyle buluşmuş,cinsellik yaşamış,yazışmışlar bunları da,çok güzeldi filan diye.Ve beni babamdan istemeden bir gün önce,benle beraberken hepsiyle aynı anda devam etmiş hem sanalda hem fiilen görüşmeye.Rabbim'in sonsuz merhametine birkez daha iman ettim.Kızlar ben internetten çok anlamam,inanın anlamam.O şifreyi nasıl 3 dk'da aldım,nasıl Rabbim o beceriyi o anda verdi inanamıyorum.Bunun üzerine özelimi ihlal etti diye bana zarar vermek isterse ya da şikayet ederse hiç şaşırmam.Her pisliğini yazdım,yanına yeni şifresini ekledim ve beddualarla gönderdim.Cevap bile veremedi,vermesin.Allah o kaç masumun canını yaktığı dilini lal etsin,güvendiği boyunu posunu bildiği gibi yapsın,Allah bana O'nun felaketini duyursun,ne diyeceğimi bilemiyorum...

Ya ben ellerimi ilk Ona verdim,sevgi mevgi kalmadı yemin ederim de,nasıl toparlanıcam ben.Bunun şükrünü Rabbim'e nasıl yapıcam,nasıl yeniden güvenicem...Ben öldüm,ama biliyorum ki yeniden doğucam...

Nevcim seni öyle iyi anliyorumki, buna emin olabilirsin
cünkü bende allahin o verdigi seyle, haftalar sonra facede ismini cismini aradimda, amcasini yengesini buldumda, arkadas listesine baktimda,
bunun adini gördüm, üzerine tikladimda, nisanlisiyla resmini gördümde,
iste o anin shoku ayni shoktu, senin yasadiginla aynisiydi eminim,
hayatimda hic öyle bir sok yasamamistim, basimdan asagi kaynar sular dökülür gibi dondum kaldim.
O yüzden seni cok iyi anliyorum,
bak bana ve gör,

iyilestim, inan huzurluyum ve kafam rahat, mutluyumda artik
takmiyorum bile onu
sende böyle olacaksin, sen benden belki daha güclü olacaksin.
Rabbim öyle büyük, öyle büyükki
ve bizi seviyor bunu anladim tekrar,
herseyi gözümüze gözümüze sokuyor, alin görün diye
bizi soguttu, cok sükür, ve gercek yüzlerini gösterdi
onada söylemissin anladigim kadariyla, bende ilk sokla, herseyi ögrendim diye ona bir mail yazmistim uzun uzun,
sende öyle yapmissin bosver iyi etmissin, icini döktün ve bitti,
bundan sonra iyilesme asamana gecebildin, ve bunun icin senin adina seviniyorum canim

Özür dilerim,ağlayarak tek tek okuyorum fakat yazmakta çok zorlanıyorum,ellerimin uyuşması yeni geçti.Şu can acısıyla dua ediyorum ki,şu an yaımdasınız ya;kanınızdan,canınızdan olmayan,hatta yüzünü bile görmediğiniz bir insan için yazıyorsunuz ya bu cümleleri,Rabbim o her harfinizin mükafatını hem dünyada hem ahirette versin.

Ne yapıcam bilmiyorum.3 aydır ayrıydık,rahat durmadığını biliyordum ama benle beraberken;onların yanından çıkıp benim yanıma geldiğini öğrendim kızlar.Kadının yanından çıkmış ve benim yanıma gelmiş saatlerden belli.Yüzük alacak param yok diye ağlamıştı,ertesi gün istemeye gidilecek;hem o üzülmesin,hem ailemin yanında mahçup olmayalım diye gidip yüzükleri bile almıştım.Babam vermedi,Allah o babamdan razı olsun.Yalnızca ben ve o kadın da değil;aynı anda yaşı 15'ten tutun da evli kadınlara,boşanmış çocuklu kadınlara bile ümit vermiş.Hepsiyle buluşmuş,cinsellik yaşamış,yazışmışlar bunları da,çok güzeldi filan diye.Ve beni babamdan istemeden bir gün önce,benle beraberken hepsiyle aynı anda devam etmiş hem sanalda hem fiilen görüşmeye.Rabbim'in sonsuz merhametine birkez daha iman ettim.Kızlar ben internetten çok anlamam,inanın anlamam.O şifreyi nasıl 3 dk'da aldım,nasıl Rabbim o beceriyi o anda verdi inanamıyorum.Bunun üzerine özelimi ihlal etti diye bana zarar vermek isterse ya da şikayet ederse hiç şaşırmam.Her pisliğini yazdım,yanına yeni şifresini ekledim ve beddualarla gönderdim.Cevap bile veremedi,vermesin.Allah o kaç masumun canını yaktığı dilini lal etsin,güvendiği boyunu posunu bildiği gibi yapsın,Allah bana O'nun felaketini duyursun,ne diyeceğimi bilemiyorum...

Ya ben ellerimi ilk Ona verdim,sevgi mevgi kalmadı yemin ederim de,nasıl toparlanıcam ben.Bunun şükrünü Rabbim'e nasıl yapıcam,nasıl yeniden güvenicem...Ben öldüm,ama biliyorum ki yeniden doğucam...
bak benzerini yaşadım bende cnm , inan toparlanıyo insan bende bu foruma bakarken aynı senin gibi nasıl toparlanacam allahım dedim
nefes bile alamıyordum o zamanlar
ama geçiyor cnm benim, sana dua edicem sende dilinden eksik etme duaları
allah yardım ediyo inanki
sen çok güçlüsün, asla bu duruşunu bozma
herşey çok güzel olacak bundan sonra mutlu olacaksın buna inan

kimseye tek kötü söz etmezdim ağzımı da bozduruyorlar ama insan demeye dilim varmıyor bu şerefsizler yaptıklarını örtbas etmek için şifremi mi çaldın, bu hırsızlık demeye başlıyorlar ilk hamle olarak. sonra gözyaşları, yalvarmalar, inkarlar vs. hepsi aynı, istisnasız... boşluktaydım, hataydı onlar sırf seni sevdimler ve arka planda yine aynı dolapları çevirmeler. aslında ah etmek de bir yerde gereksiz, böyle yaşan, bu kadar doyumsuz olan, sevgi nedir kıymet nedir bilmeyen bir adam mutlu olabilir mi? insanı şükür ayakta tutar, yanında melek gibi insan için bile şükredemiyorsa bu insan en büyük belayı zaten bulmamış mıdır? bırakalım da kendi bataklıklarında boğulsunlar, o çok güvendiği boyu posu, güzelliğiyle de Hürrem'in dediği gibi öyle bir hüsrana uğrar ki kendi bile şaşırır. benimkinin güvenebileceği fiziksel özellikleri bile yoktu, entelektüel görünerek diliyle insanları bağlayama çalışırdı( o da yoktu ya çalıp çırptığı cümleleri yazardı sadece), seninki de güzelliğine güvenmiş, en kaygan özelliğine, gitmesi an meselesi niteliğine. yüzüğü bile ben aldım demişsin, bir diğer hatamız da bu sanırım, ben bunun hiç lafını geçirmedim ama benimki de böyleydi, her neyse... sadece sevgililik yapmamışsın ona maddi manevi birçok hakkın geçmiş. kul hakkından büyük günah yok. çıkacak acısı, sen içini ferah tut, şükür ki ailelerimiz yanımızda. şükür ki aynı acıyı yaşarken kurtarıcı gibi birbirimizle dertleşebilme imkanı bulduk. hepsi geçecek, mutluluklarımız da acılarımız kadar güçlü olacak, o günleri de göreceğiz, kuşkun olmasın....

ne diyeceğimi bilemedim nev:50: bir insan nasıl bu kadar kötü iğrenç ve sevgisiz olabilir? allah gösterdi bunları sana.hala onu o tertemiz sevginle seviyordun, allah gerçeği görmeni istedi. ağla yık dök rahatla bu akşam. yarın sabah uyandığında hayatından bir pisliğin sonsuza dek çıktığı için şükret. içim çok acıdı. hepsine lanet okuyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...

Nev cok uzuldum, bu yasadiklarinin hic birini hak etmedin. kimse hak etmez.. ve o yuzden ogrendin bu gercekleri. Allah gormeni istedi. Aklinda ufaktanda olsa affetme vardiysa onu silip atmani ve yeni hayatina baslamani istedi. O adama harcanan zamana yazik ama olan oldu onu gecmise hapset, ve Allah a emanet et. Bu tarz doyumsuzluklara sahip bir insanin uzun vade de kesinlikle mutlu olabilecegine inanmiyorum. Ve umarim yine birgun karsina dikilir kapina gelir. O gun lutfen once kendin, sonra senin durumunda olan butun kadinlar adina onun yuzune tukur!

Kızlar ara ara kriz geliyor,ara ara toparlanıyorum,mesajlarınıza cevap yazamıyorum affedin.Kızlar birtek ben değil,çok kurbanı varmış.Bir kızcağız yalvarıyor 19 ocakta,bak ben ilk kez seninle birlikte oldum,ne olur bırakma,beni bu şekilde kim alır diye.19 ocak'ta biz 3 aylık yalvarışının sonucunda 1 aydır çıkıyorduk.Bir 14 şubat yaşadık biz,hayatımın en güzel günüydü.Beni eve bıraktıktan sonra bu kez başka bir kıza mesajlar atıyor,annesi rahatsız olduğu için evden çıkamadığını ve Onsuz geçirdiği için özür diliyor,ki benle beraberdi,ağlıyordu o gün beni bırakma diye.Evli kadın yazmış ki,ben nasıl sana yenildim çok pişmanım diye,O da diyor ki Allah böyle istedi.Yüce Allah'ı pisliğine ortak yapıyor Allah'sız.Ben ucuz kurtulmuşum,yalvaran kızları okurken ne olur ben ilk senle beraber oldum beni böyle bırakma diye yalvaran kızları okurken şükrettim verdiğim ellerimle kaldığıma,o kızlar için ağlayarak dua ettim.Biliyorum ki şimdi şükür secdesine kapanma zamanı,Rabbimizin merhameti çok büyük çok.Dualarınızı eksik etmeyin...

Allahim yarabbim suan ne diyecegimi sasirdim resmen,
adam piskopatin önde gideni, ruhsuz serefsiz, adinin önde gideni,
o kizada cok üzüldüm,
kac tane kurbani var,
bu adam katil gibi, kalplerin katili gibi,
duygusuz vicdansiz, nasil bisey bu,
ne diyecegimi bile bilemiyorum suan cok saskinim,
inan ne haldesin düsünemiyorum suan nevcim,
insallah hemen toparlanirsin

Hala titremem geçmedi,bu arada 1.5 paket sigara bitirdim akşam 7'den beri,beynim çatlayacak gibi ağrıyor ama iyiyim.

Benim çok değerli bir ailem var kızlar,kuşkusuz hepimiz gibi,kuşkusuz o kurbanlar gibi.
Annem bu pislik beni istemeye geldiği gün Ona dedi ki,biz yavrumuzu çiçek gibi büyüttük,soldurma nolur.
Babamın o gün gözündeki acıyı hiç unutamam,yavrum bu adam bana insan suretinde gözükmüyor demişti.

Şükürler olsun Rabbime,Allah benzerini beterini kimseye göstermesin.
Kızlar evli kadınlarla da cinsellik yaşamış,özellikle boşanmış kadınlarla da yaşamış da,o zavallının zavallı kızın bi tanesinin ben ilk senle yaşadım,burası küçük yer,beni böyle bırakma diye yalvarışlarını heralde hiç unutmuycam.
Ona tertemiz daha önce kimseye vermediğim ellerim de haram ama ellerimle kurtulduğum için şükrettim.

Bu arada salim kafayla tüm mesajlarını bir daha okudum.Pisliklerinin büyük çoğunluğu benden önce,ve benden sonra da sapıtmış.Benleyken de bocalama yaşamış anladığım kadarıyla,1-2 mesaja cevap vermiş ama onun haricinde o süreçte kimseye yazmamış ve cevap vermemiş.
Ama ben sanal olmasa da gerçekte görüştüğünü düşünüyorum çünkü bazen telefonlarına saatlerce cevap vermezdi,özellikle geceleri.
Onun ruhu kirli.Merhametli Allah yine de kuluna bir fırsat verdi,beni verdi,akla aklan dedi ama yapamadı.Maya bozuk çünkü.

Yurtta büyümüştü,kıyamadım,bilmem kaç evlilik yapan ve adı çıkan bir annenin çocuğuydu,kıyamadım.
Hep ağlardım,başka şartlarda doğsa böyle olmazdı diye.Bir yerde okumuştum.
Bir heykeltraş nasıl yaptığı heykelin zayıf ve güçlü yanlarını bilirse,Allah da kullarını öyle tanırmış.
Ne yapacağımızı bilirmiş.
Belki de bu çirkin insana bu ailenin de müstehak görülmesi boş değildi,hakediyordu belki de.

Yine de Onun için hidayet diliyorum.
Kendime sabır diliyorum.
Ama en çok da yeni masumların canını yakmaması,yakamaması için güvendiği ne varsa elinden alınmasını diliyorum.
Rabbim masumlara karşı silah yaptığı neyi varsa elinden alsın.

İnanın şimdi çok güçlüyüm.
O hayatıma girdiğinde 40-42 beden giyiyordum,üzüntüyle 85 kiloya kadar çıktım.
Şimdi işte diyetime de,hayatıma da,günahsız öğrencilerime de çok daha sıkı sarılıcam.
Rabbim bana o yavruları emanet verdi.
Dünümde sevdiğim Firavun gibi olmamaları için elimden geleni yapıcam,adanıcam iyiye doğruya güzele ait ne varsa.
Kendime acımıycam,hele ki ajitasyon yapan bir adama asla.
Anladım ki anne-babalar hissediyor,ne olur kızlar körü körüne kalp demeyelim artık.

Çok pişmanım...
Sevdiğim için değil,böyle bir adamı sevdiğim için.Ama benim sevdiğim şerefsiz diye sevgim de şerefsiz değil...
Kainat bile sevgi üzerine yaratılmışken;inanıp seven bizler değil;pisliklerine sevgiyi maske yapanlar korksun.
Bugün ben yeniden doğdum,Allah yolundan ayırmasın,hepimizi canlarım...

Son düzenleme:
Canim benim inanki sürekli aklim sende,
cabuk toparlancaksin artik bunu hissediyorum,
artik gercek yüzünü gördün ve kafanda bitirdin.
Öyle bir adi icin zerre kadar üzülmeye degmez,
haklisinki ailelerimiz hissediyor, benimde ailem hissetisti az cok biseyleri,
iyiki ailemiz yanimizda, iyiki anlayislilar.

Bundan sonra bizi insallah sadece güzel günler bekliyecek..

Back
X