• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ben son olarak sadece sunu söylemek istiyorum.
Artik eminimki herbirimiz allahin sevdigi ve kurtardigi kullari arasindaniz,
bizi bu ruh hastalarindan kurtardi.
Onlar kendi pislikleri icinde bogulacaklar,
ama bizim gönlümüz günden güne daha rahata erecek, ve daha huzura kavusacak,
iste bu yüzden kendimizi mutlu saymaliyiz artik..

Allah biz kadınlara o kadar değer vermiş ki , o kadar çok önemsemiş ki bizi Rabbim
Nev; kimbilir hangi anında yaptığın içten bir duan kabul olduda Allah'da seni hemde bütün sebebleri gözlerinin önüne sererek bu adamdan kurtardı
Bana çok büyük bir ders oldu bu
Demek ki biten bişey bir sebebten bitiyor fazla eşmemek kurcalamamak kaderine rıza göstermek lazımmış

Bugün hep aklımdaydın sürekli dua ediyorum sürekli hemen toparlanman için
Ve karşındaki insanın cezasının görülmesi için
İmtihan dünyası işte bu tarz olaylar imanımızıda kuvvetlendiriyor.Rabbim bizi unutmamış elimizden tutuyor doğru yolu gösteriyor
Umarım bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaşırız her birimiz

selam kızlar size birşey danışmak istiyorum:
biliyosunuz bayramdan önce sevgilimle barıştık herşeyi konuşmak içinde buraya gelmesini bekliyorum.. herşey çok güzeldi cidden ikimizde olgunlaştık bazı şeyleri aştık diye düşünüyordum ama hiç tartışmadığımız halde (8 ekimden beri) bi sorun çıktı ve canımı sıkıyor bu durum.. sorun da şu: şifre..

ben diyorum ki "çiftler arasında gizli saklı olmamalı heleki biz 2.5 seneden fazladır birlikteyiz yeni bi çiftte değiliz.." oda diyorki "etrafımdaki kimse şifre falan vermiyor sevgilisine biz baştan hata yaptık şifre verdik birbirimize.." "bunlar özel kalmalı" diyor.. ben başta tamam dedim önemsemedim nasılsa zamanla verir şifresini ben istemeden kendi isteğiyle diye ama yok ne zaman konusunu açacak olsam deliriyor ve şifre konusu benim için kapandı sende unut şifre almayı diyor.. önceden vardı şifreler birbirimizde ve öyle büyük sorunlarda yaşamadık.. şimdi birden neden değişti bu son ayrılıktan sonra anlamadım.. üstelik kendisi yanıma geldiğinde telefonumu eline rahatça alıp karıştıran bi insandır.. erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemeyen bi insandır.. madem hayatlarımız özel neden bunlarda özel kalamıyor?
bende dedimki benden gizlisi olan insanla ciddi adım atamam kusura bakma.. çünkü gerçekten öyle düşünüyorum şimdi boşversem bu konuyu geçsem bile ara sıra aklıma geliyor konuşarak aşalım diyorum tartışalım sen neden şifre vermek istemediğini açıkla uzun uzun bende neden istediğimi açıklayayım uzlaşalım diyorum tartışmak bile istemiyor bi konuda da benim istediğim olsun diyor sanki bu ilişkide hep benim istediğim olmuş gibi.. şimdiye kadar hep konuşarak anlaştık mantıklı olanı yaptık halbuki bi sorun çıktığında.. şimdiyse o konuyu açtığımda deliriyor artık.. bana mantıklı bişeyler söylese ikna etse kapatıcam konuyu ama yok.. ben adım atmam böyle diyince dün artık çok sinirlendi beni ciddiye almamış meğerse şaka yapıyorum sanmış.. iyi evlenmeyiz sen bilirsin bi istediğin olmadı diye abartıyorsun falan dedi.. ya bende boşvermek istiyorum ama mantığını çözemiyorum neden vermek istemiyor? bana güven biraz diyor ama ben ona zaten güveniyorum güvenmesem hala yanında işim olmaz o kadar ayrılıktan sonra.. kestirir atardım güven benim için çok önemli çünkü.. ben sadece dediğim gibi arada gizli saklı olmasını istemiyorum bu durum beni rahatsız ediyor. ayrıca şifresini verse bile girip bakmam yani.. dedektif gibi herşeyini kontrol edecek değilim paranoyakta değilim.. şifre öyle bi kenarda duracak yani hiç bişeyine bakmicam bile merak etmiyorum çünkü.. ama ısrarla vermemesi benim canımı sıkıyor :( bu sabahta artık kavga ettik en sonunda ikimizde resti çektik.. buraya gelmeyeceğini bile söyledi kavgada.. ben hiçbişey demedim ne dediyse anlaştık dedim sustum.. ondan sonra konuşmadık daha hiç..

kızlar hepinizden yorum bekliyorum haksızsam da söyleyin lütfen çünkü bu konu ikimiz içinde önemli bi hal aldı şu an..

Anzer bali, oncelikle hosgeldin, ve erkek arkadasinla barismana cok sevindim :16:
bu sifre konusu sizde inatlasmaya sebep olmus. O vermedikce sen hirslanmissin, sen istedikce o vermem diye tutturmus. Yuzyuzeyken hayir demesi daha zor olur. Sizinle gorusmesini bekleyin bence. suphelendiginiz bir durum yoksa bu konunun kriz yaratmasina izin vermeyin, zaten daha yeni bi ayrilik yasadiniz..

Nevcim, atlantisin yazdigina katiliyorum. bu hoyrat tavirlari sizi tamamen kaybettigini dusundugu icin. Ama siz onun icin mecburi istikamet gibi olmussunuz. donup dolasip size gelecektir. Atlantisle ayni fikirdeyim bir kac ay sonra yine seni seviyorumlar, unutamadimlar gelecektir. boyle bir insani hayatinizda tutmayin. kurtuldunuz artik. rahat bi nefes alin. hersey daha guzel olacak, cunku hayatinizda yalan biri yok artik..

Bu gun de o gunlerden biri :ssz:
kendimi cok yalniz hissediyorum...
Sukredecegim o kadar cok sey var ki...
Ama yine de hayatimdaki o bosluk yok mu.. kendini hissettirip mutsuz ediyor beni :ssz:

hiç şaşırmadım desem, sadece böyle bir tipoloji varmış ve sandığımdan daha yaygınmış bunu öğrenmiş oldum. nev daha neler göreceksin, 1 aya kadar yine ağlayarak gelip senden merhamet dilenecek, belki yine değişti sanacaksın ama yine aynı davranışlarını da sürdürecek diğer tarafta. aklın sınırlarını zorluyor bu dengesizlikler ama var böyleleri de, nedense bize denk geldiler... saatlerce ağlayıp kendine zarar vermekte tehdit ederken 2 saat sonra facebook arkadaş listesini kapatıp yeni insanlar ekleyenini gördüm ben, bensiz yaşayamaz derken sadece yarım saat sonra bitti diyebileni. tüm pislikleri ortaya döküldüğünde pişkince sadece özel hayatıma ne karışıyorsun diyeni ya da şifre kırmak suçtur, hırsızlıktır etik değildir diye ahlak dersi vereni! Dostoyevski'nin çok sevdiğim bir sözü vardır: “Edepsizlikte aşırılığın bir son düzeyi vardır ki o düzeye ulaşan insan artık hiçbir şeyden de korkmaz. Her tür rezaleti göze alan insan bu durumundan mutlu dahi olabilir.” demek ki çok iyi bir gözlemin eseriymiş bu söz de, tam da onların davranışlarını karşılayan, özetleyen...onların yaşam tarzı olmuş artık bu, şu anda seni tamamen kaybettiğini düşünüyor ondan bu hoyratlığı, yine boşluğa düştüğünde koşacağı insan da sen olacaksın. acaba yeniden kandırabilir miyim diye düşüneceği. biliyorum ki şu saatten sonra artık tuzağa düşmezsin sen. ama o bunu bilmiyorum, umarım sinirlerini daha fazla bozmadan, canını acıtamadan tamamen hayatından çıkar ve kendi hayatını kurarsın da bu yaşadığın acı tecrübe de hafızandan silinir gider. lütfen sana ulaşmasına izin verme, mail ya da telefonla, şu süreçte söyleyeceği her kelime daha fazla canını acıtmaktan başka bir işe yaramayacak...
Dostoyevski'nin sözü içimi titretti gerçekten,ve elbette senin yorumların da canım.Hani hep -helal süt emmiş,Allah'tan korkan,kulundan utanan kullar nasip olsun- der ya büyükler,bugün çok daha iyi anladım.Annesi kardeşi tarafından basılan bir kadın,o da annesinin bu durumunu kabul ediyor zaten.Babası o şehirde bu şehirde birsürü kadın ve çocuk sahibi.Demek ki bu anne babadan çıkamayacak helal süt,bu adamın hayvandan aşağı fıtratı,bu noktalara kadar ulaştı.Demek ki bir mikrop,7 nesle zarar veriyormuş.Dilerim ki bu adama Allah çocuk vermesin ki,dünyaya kendi kanından canından huyundan bir tane daha firavun meydana getiremesin.

bak nev, o adam yapacağı her türlü pisliği yapmış, bu onun sorunu. onun vicdanı onu ahlakı. kandırılan kızlar evli kadın bilmem ne, herkes kendinden sorumludur. her koyun kendi bacağından asılır. allah akıl vermiş irade vermiş, kim ne kadar kullanır kendilerine kalmış. bırak başkaları için üzülmeyi de kendi yoluna bak.
Dua ediyorum o kadınlara,çünkü yazışmaları okudum ve gerçekten hepsi aşık.Hepsine aynı anda yazdığını,birinin evinden çıkıp diğeriyle buluştuğunu bilmeden seviyorlar.O güzel yüzünü,o bakınca dünyayı unutturan gülüşünü seviyorlar.Dilerim Allah başkasının canını yakmak için hangi sermayesini kullanıyorsa,onu elinden alsın ki can yakamasın.Evet,mecburen bildiklerimle susmak zorundayım.O kadar ağır ki...

sen Allah'ı unuttuğunda o da seni unuttu sanıyorsun da O, hesap için öte tarafı bekliyor, onlar bunu bilmiyor. ondan pervasızca davranışları, sanıyor ki yaptıklarım yanıma kar kaldı. oysa Allah bile artık onların kalbini mühürlemiş farkında değiller. sektirmeden gitsin cuma namazlarına, birlikte olduğu kadınlara Allah istedi de ondan oldu desin, hatta kendi iğrenç yaşamını bile Allah'ın iradesine bağlasın. artık onların hesabı bizimle değil, bizden de çıktı olay, Allah'la onlar arasında. biz en fazla 1 yıl daha ağlar, üzülür, şoktan şoka girer ama sonra sıyırırız kendimizi bu karanlıktan da onlar sonsuza dek azap içinde olacaklar. yani zaten o ibretlik sonu kendi hazırlamış, hazırladığı sonu da yaşadığı için sana bu kadar çirkin sözler sarfedebilir. normal bir insan beddularına karşılık öyle bir karşılık verebilir mi? efsunlanmışlar gibi, insanlıktan eser yok hiçbirinde. yazık...
En acısı da,seviyorum diye hıçkıra hıçkıra ağladığı bana;aylarca peşimden koştuğu ve evet diyince mutluluktan ağladığı bana,evine istemeye geldiği bana;göreceğini gördün artık beni rahatsız etme CANIM yazması.İnsanı hiç sevilmediğini anlamak,o kadar insana karşı arkasında durduktan sonra bir yalanın,bir pisliğin kamuflajı olduğunu anlamak çok acı.Hepsini okuduğumu söylediğim halde pişkinliğin,utanmazlığın bu boyutu akıl alır gibi değil.Ve eminim şu anda da bir kurbanının yanında,yatağında.Allah bu Firavun'u deşifre etsin,ibret-i alem etsin inşallah...

black çok haklı, biz ilişkimizde değil başkasıyla olmak göz ucuyla bile bakmadıysak kimseye demek ki böyle bir sadakat de mevcut ve bize has değil. evli kadın kendinden sorumlu, ben de isterim ki eşi bir şekilde öğrensin de hayatını zehir etmesin o kadınla ama elbet karşısındaki de iyi bir adamsa Allah onun da karşısına çıkaracaktır o kadının yapıp ettiklerini ama o kadınlar için sen neden üzülüyorsun? genç kızlar evet kandırılmaya müsait ama akıldan oluşan varlıklarız, onlar da belki bir hata yaptılar, gençliklerindeki bu hata belki gelecekte daha büyük hatalar yapmalarını engelleyecek, olmaması gereken cinsel deneyimler de yaşamış olsalar farkına varıp daha temkinli olacaklar ilerki zamanlarda. onlar için üzülmeyi bırak, herkes düştüğünde bir şekilde kalkmayı da öğreniyor, hepimizin de bir imtihanı var. zaaflarımız bazen yıkımımız da olsa en azından kendimizi tanıyıp zaaflarımızı öğreniyor ve kişiliğimizdeki boşlukları dolduruyoruz bu sayede, daha güçlü oluyoruz. şu anda sadece kendini düşün ve şükret.
Şükrün bu boyutunu hiç yaşamamıştım sanıyorum.Hala onun şokundayım aslında...

Ben son olarak sadece sunu söylemek istiyorum.
Artik eminimki herbirimiz allahin sevdigi ve kurtardigi kullari arasindaniz,
bizi bu ruh hastalarindan kurtardi.
Onlar kendi pislikleri icinde bogulacaklar,
ama bizim gönlümüz günden güne daha rahata erecek, ve daha huzura kavusacak,
iste bu yüzden kendimizi mutlu saymaliyiz artik..
İnşallah Rabbi'miz bize de duyurur o günleri,inşallah...

Allah biz kadınlara o kadar değer vermiş ki , o kadar çok önemsemiş ki bizi Rabbim
Nev; kimbilir hangi anında yaptığın içten bir duan kabul olduda Allah'da seni hemde bütün sebebleri gözlerinin önüne sererek bu adamdan kurtardı
Bana çok büyük bir ders oldu bu
Demek ki biten bişey bir sebebten bitiyor fazla eşmemek kurcalamamak kaderine rıza göstermek lazımmış

Bugün hep aklımdaydın sürekli dua ediyorum sürekli hemen toparlanman için
Ve karşındaki insanın cezasının görülmesi için
İmtihan dünyası işte bu tarz olaylar imanımızıda kuvvetlendiriyor.Rabbim bizi unutmamış elimizden tutuyor doğru yolu gösteriyor
Umarım bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaşırız her birimiz
Canımsın,çok teşekkür ederim.Kötülüğün bu derecesini bırakın şahit olmayı duymamıştım bile,hala şoktayım sanırım.Şimdi şükür zamanı,enkazdan kalkma zamanı,bundan sonra bir insana nasıl güvenirim bilemiyorum ihtimal veremiyorum ama Rabbime sığınıyorum...

biliyosunuz bayramdan önce sevgilimle barıştık herşeyi konuşmak içinde buraya gelmesini bekliyorum.. herşey çok güzeldi cidden ikimizde olgunlaştık bazı şeyleri aştık diye düşünüyordum ama hiç tartışmadığımız halde (8 ekimden beri) bi sorun çıktı ve canımı sıkıyor bu durum.. sorun da şu: şifre..

ben diyorum ki "çiftler arasında gizli saklı olmamalı heleki biz 2.5 seneden fazladır birlikteyiz yeni bi çiftte değiliz.." oda diyorki "etrafımdaki kimse şifre falan vermiyor sevgilisine biz baştan hata yaptık şifre verdik birbirimize.." "bunlar özel kalmalı" diyor.. ben başta tamam dedim önemsemedim nasılsa zamanla verir şifresini ben istemeden kendi isteğiyle diye ama yok ne zaman konusunu açacak olsam deliriyor ve şifre konusu benim için kapandı sende unut şifre almayı diyor.. önceden vardı şifreler birbirimizde ve öyle büyük sorunlarda yaşamadık.. şimdi birden neden değişti bu son ayrılıktan sonra anlamadım.. üstelik kendisi yanıma geldiğinde telefonumu eline rahatça alıp karıştıran bi insandır.. erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemeyen bi insandır.. madem hayatlarımız özel neden bunlarda özel kalamıyor?
bende dedimki benden gizlisi olan insanla ciddi adım atamam kusura bakma.. çünkü gerçekten öyle düşünüyorum şimdi boşversem bu konuyu geçsem bile ara sıra aklıma geliyor konuşarak aşalım diyorum tartışalım sen neden şifre vermek istemediğini açıkla uzun uzun bende neden istediğimi açıklayayım uzlaşalım diyorum tartışmak bile istemiyor bi konuda da benim istediğim olsun diyor sanki bu ilişkide hep benim istediğim olmuş gibi.. şimdiye kadar hep konuşarak anlaştık mantıklı olanı yaptık halbuki bi sorun çıktığında.. şimdiyse o konuyu açtığımda deliriyor artık.. bana mantıklı bişeyler söylese ikna etse kapatıcam konuyu ama yok.. ben adım atmam böyle diyince dün artık çok sinirlendi beni ciddiye almamış meğerse şaka yapıyorum sanmış.. iyi evlenmeyiz sen bilirsin bi istediğin olmadı diye abartıyorsun falan dedi.. ya bende boşvermek istiyorum ama mantığını çözemiyorum neden vermek istemiyor? bana güven biraz diyor ama ben ona zaten güveniyorum güvenmesem hala yanında işim olmaz o kadar ayrılıktan sonra.. kestirir atardım güven benim için çok önemli çünkü.. ben sadece dediğim gibi arada gizli saklı olmasını istemiyorum bu durum beni rahatsız ediyor. ayrıca şifresini verse bile girip bakmam yani.. dedektif gibi herşeyini kontrol edecek değilim paranoyakta değilim.. şifre öyle bi kenarda duracak yani hiç bişeyine bakmicam bile merak etmiyorum çünkü.. ama ısrarla vermemesi benim canımı sıkıyor :( bu sabahta artık kavga ettik en sonunda ikimizde resti çektik.. buraya gelmeyeceğini bile söyledi kavgada.. ben hiçbişey demedim ne dediyse anlaştık dedim sustum.. ondan sonra konuşmadık daha hiç..

kızlar hepinizden yorum bekliyorum haksızsam da söyleyin lütfen çünkü bu konu ikimiz içinde önemli bi hal aldı şu an..
Yaşadıklarımı az çok okumuşsundur.Benim telefonum da hep ortadaydı,şifrelerim de,çünkü saklayacak hiçbirşeyim yoktu.Verilmeyen şifre sonucu şifre kırdığımda ise hayatımı bırak idrakım altüst oldu.Emin ol canım mutlaka...

Nevcim, atlantisin yazdigina katiliyorum. bu hoyrat tavirlari sizi tamamen kaybettigini dusundugu icin. Ama siz onun icin mecburi istikamet gibi olmussunuz. donup dolasip size gelecektir. Atlantisle ayni fikirdeyim bir kac ay sonra yine seni seviyorumlar, unutamadimlar gelecektir. boyle bir insani hayatinizda tutmayin. kurtuldunuz artik. rahat bi nefes alin. hersey daha guzel olacak, cunku hayatinizda yalan biri yok artik..
Çok sağol canım,hepiniz çok sağolun.Sizler olmasaydınız sanırım çok farklı bir enkaz içinde olurdum.Bu kadar pisliği gördüm evet;herşey söylenmiyor;evli kadınlar,17 yaşındaki masumlar,boşanmış kadınlar ve ve ve erkekler.Herşey yazılmıyor,Onun yaşarken utanmadığı şeyi ben yazarken bile utanıyorum.Keşke yalan da olsa bir -pişmanım- duysaydım da,Onun için kurtuluşu için dua edebilseydim,ağzımdan bedduadan başka hiçbirşey çıkmıyor.2010 yılına kadar harf harf okudum,Tümünü bitirdiğimde sabaha karşı 5'ti.Tam 32 saattir uyumadım.O kadar uzun bir uykuydu ki Onunla yaşadığım,bugün beni uyutmuyor.Bu kadar şeyden utanmasa bile,kapımı çalmaya utanacak kadar %1 de olsa gururu vardır umarım...

Bu gun de o gunlerden biri :ssz:
kendimi cok yalniz hissediyorum...
Sukredecegim o kadar cok sey var ki...
Ama yine de hayatimdaki o bosluk yok mu.. kendini hissettirip mutsuz ediyor beni :ssz:
Aydınlık bir boşluk,karanlıkla dolu olmaktan çok daha iyi kuşkusuz ama o boşluk gerçekten yadsınamayacak bir yarım kalış hissi.Allah bizleri hayırlı insanlarla tamamlasın canım inşallah...

Anzer bali, oncelikle hosgeldin, ve erkek arkadasinla barismana cok sevindim :16:
bu sifre konusu sizde inatlasmaya sebep olmus. O vermedikce sen hirslanmissin, sen istedikce o vermem diye tutturmus. Yuzyuzeyken hayir demesi daha zor olur. Sizinle gorusmesini bekleyin bence. suphelendiginiz bir durum yoksa bu konunun kriz yaratmasina izin vermeyin, zaten daha yeni bi ayrilik yasadiniz..

sağol tomvejerry.. :)
bende geldiğinde üstüne düşerim bu konunun diye düşündüm ama bu sabahki kavgada çok sert konuştu.. o yüzden ondan da ümidim kalmadı malesef.. sabahtan beri konuşmadık az önce naber diye mesaj atmış.. zamana bırakıcam biraz daha ama olumlu yönde gideceğini sanmıyorum bu beklemenin.. hele bi gelsin bakalım o zaman ne olacaksa olacak..

Yaşadıklarımı az çok okumuşsundur.Benim telefonum da hep ortadaydı,şifrelerim de,çünkü saklayacak hiçbirşeyim yoktu.Verilmeyen şifre sonucu şifre kırdığımda ise hayatımı bırak idrakım altüst oldu.Emin ol canım mutlaka...

açıkçası konunun sonunu okudum ama ondan da pek bişey anlayamamıştım.. ben yokken çok sayfa geçmiş hepsini okuyamadım..
sağol canım fikrini söylediğin için.. dediğim gibi geldiğind konuşucam bu konuyu..

Çok sağol canım,hepiniz çok sağolun.Sizler olmasaydınız sanırım çok farklı bir enkaz içinde olurdum.Bu kadar pisliği gördüm evet;herşey söylenmiyor;evli kadınlar,17 yaşındaki masumlar,boşanmış kadınlar ve ve ve erkekler.Herşey yazılmıyor,Onun yaşarken utanmadığı şeyi ben yazarken bile utanıyorum.Keşke yalan da olsa bir -pişmanım- duysaydım da,Onun için kurtuluşu için dua edebilseydim,ağzımdan bedduadan başka hiçbirşey çıkmıyor.2010 yılına kadar harf harf okudum,Tümünü bitirdiğimde sabaha karşı 5'ti.Tam 32 saattir uyumadım.O kadar uzun bir uykuydu ki Onunla yaşadığım,bugün beni uyutmuyor.Bu kadar şeyden utanmasa bile,kapımı çalmaya utanacak kadar %1 de olsa gururu vardır umarım...

Aydınlık bir boşluk,karanlıkla dolu olmaktan çok daha iyi kuşkusuz ama o boşluk gerçekten yadsınamayacak bir yarım kalış hissi.Allah bizleri hayırlı insanlarla tamamlasın canım inşallah...

Konustukca derdin azalmasa da, konustukca rahatliyor insan bunu biliyorum. Ve sen su saatten sonra, tum bu yasadiklarin, ve ogrendiklerinden sonra, bence dert sahibi degilsin. Asil derdi ustunden attin.. Uzulecegin tek sey belki hak etmeyen bi insanla bosa zaman gecirmen ve biraz da olsa ona guvenmen (cok guvenmemissin anladigim kadariyla defalarca zaten huzursuzluk yuzunden ayrilmissiniz.) Ama gecmise ah vah etmenin hicbir getirisi yok. Hepimizin ortak problemi ayni: Hayal kirikligi.. Buna konsantre olup hayatimizi zehir etmeye gerek yok. O kisi kendi derdine yansin. Omzunda onca insanin gunahini tasirken, o agirlik altinda ezilip duracak. O kisinin istikbalini hic iyi gormuyorum.

Bosluk.. Evet.. Eskisine gore cok daha iyiyim ama yinede iste bazen o alistigim hissi yeniden duymak istiyorum. Dusundugum ve sevdigim insanin, beni dusunup sevdigini ve ozledigini bildigim zamanlari cok ozledim. Neyse Allah karsimiza hayirli insanlar cikarsin insallah..

Son düzenleme:

forum genelinde birçok insanın şifreler ve internetle ilgili olumsuz tecrübeleri olmuş anladığım kadarıyla, bu nedenle pek objektif yorum yapabilmek mümkün değil ama kişisel görüşüm de şeffaflıktan yana. karşımdakinin benden ona koşulsuz güvenmemi istemesinden ziyade o güveni kendisinin vermesini beklerim. ben de bana neden güvenmiyorsun diyen insanın arkamdan işler çevirdiğine tanık oldum maalesef, akıl almaz yeminlerine, hiçbir şey karıştırmıyorum demesine rağmen...bence asıl düşünmen gereken inatçı tavrı,kişilik özelliği olsa bile sınır çizdiğinde sana ya da inatlaştığınızda alttan almadığında bu durum seni yıpratır mı? uzun vadede seni huzursuz eder mi? her koşulda ona güveniyorum ve arkamdan da iş çevirmeyeceğine eminim sadece prensipleri gereği şifrelerini benimle paylaşmak istemiyor, ikimizin de özel bir alanı kalsın istiyor diyebiliyorsan gönlün rahat biçimde o zaman ilişkine de sorunsuz devam edebilirsin bence...kısacası önemli olan senin huzurun...

canım haklısın ya sevgilisiniz ciddi düşünüyorsanız aranızda gizli saklı bir şeylerin olmaması gerekiyor dediğin gibi mantıklı bir açıklaması da yok

artık facebok denen o sitenin adını bile duymak istemiyorum, hele ki bazen logosu çıkıyor bazı internet sitelerinde, öyle kötü oluyorum ki anlatamam. nefret duyuyorum. kusmak istiyorum. benim tüylerimi diken diken yapıyor. anzer, sana da tavsiyem o şifreyi ya al ya al. vermiyorsa da otur düşün nedenini. sonradan süprizler yaşama.

forum genelinde birçok insanın şifreler ve internetle ilgili olumsuz tecrübeleri olmuş anladığım kadarıyla, bu nedenle pek objektif yorum yapabilmek mümkün değil ama kişisel görüşüm de şeffaflıktan yana. karşımdakinin benden ona koşulsuz güvenmemi istemesinden ziyade o güveni kendisinin vermesini beklerim. ben de bana neden güvenmiyorsun diyen insanın arkamdan işler çevirdiğine tanık oldum maalesef, akıl almaz yeminlerine, hiçbir şey karıştırmıyorum demesine rağmen...bence asıl düşünmen gereken inatçı tavrı,kişilik özelliği olsa bile sınır çizdiğinde sana ya da inatlaştığınızda alttan almadığında bu durum seni yıpratır mı? uzun vadede seni huzursuz eder mi? her koşulda ona güveniyorum ve arkamdan da iş çevirmeyeceğine eminim sadece prensipleri gereği şifrelerini benimle paylaşmak istemiyor, ikimizin de özel bir alanı kalsın istiyor diyebiliyorsan gönlün rahat biçimde o zaman ilişkine de sorunsuz devam edebilirsin bence...kısacası önemli olan senin huzurun...

sadece prensipleri gereği şifrelerini benimle paylaşmak istemiyor, ikimizin de özel bir alanı kalsın istiyor

bunu diyemiyorum işte çünkü dediğim gibi kendisi yanıma gelince telefonumu masadan alır kurcalar çantamdaysa versene der..
ayrıca hayatıma çok karışır erkek arkadaşlarıma karışır kimle mesajlaştığıma konuştuğuma karışır artı kıyafetlerime bile karışır.. ama şifreye gelince tersleşiyor birden.. neden vermiyosun dediğimde bi kerede canım öyle istiyor demişti hatta..

canım haklısın ya sevgilisiniz ciddi düşünüyorsanız aranızda gizli saklı bir şeylerin olmaması gerekiyor dediğin gibi mantıklı bir açıklaması da yok

ciddi düşünüyoruz canım bikaç ay içinde gelmek istiyordu ailesiyle hatta.. 2013 e girmeden..
ben bu konuyu en iyi yüzyüze konuşayım ya böyle olmuyor uzaktan..

artık facebok denen o sitenin adını bile duymak istemiyorum, hele ki bazen logosu çıkıyor bazı internet sitelerinde, öyle kötü oluyorum ki anlatamam. nefret duyuyorum. kusmak istiyorum. benim tüylerimi diken diken yapıyor. anzer, sana da tavsiyem o şifreyi ya al ya al. vermiyorsa da otur düşün nedenini. sonradan süprizler yaşama.

şifreyi vermediği gibi o sitede (ayrı olduğumuz dönemde 2 kızın arasında çekindiği) fotoyu koydu o kızlar biz barıştıktan sonra, bende ya o resmi kaldırt ya da face i kapat dedim oda bikaç gün bekledi sonra face i kapattı..
önceden hiç böyle yapmazdı.. son ayrılıktan sonra böyle oldu..

ciddi düşünüyoruz canım bikaç ay içinde gelmek istiyordu ailesiyle hatta.. 2013 e girmeden..
ben bu konuyu en iyi yüzyüze konuşayım ya böyle olmuyor uzaktan..

yüz yüze konuş iyice anlat öyle şey mi olur ya senin telfnna baksın her şeye karışsın kendisne gelince özel hayat böyle bişey olabilirmi ne özel hayatı arkadaş değilsiniz ki alana kadar uğraş canım vermiyorsa da ona göre anlarsın sende önüne bakarsın

Back
X