• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyrun...Terapi Grubumuz :))

her yazılanda unuttuğum birşeylerin hatırlanması ne acı... geçen yıl ayrıldığımızda görüşmesini istemediğim bir kadını eklemişti, daha sonra tekrar birlikte olduk ve ilk hamlesi facebooku kapatmak oldu! benim böyle bir talebim bile olmadan, ikimizin huzuru için sözde. 1 yıl dil döktüm huzursuzum hesapları açalım diye, çocukluğumdan tutun paranoyaklığıma dek bir de laf işittim, bize yakışır mıymış oralarda bulunmak. sonrası malum... aslında hesabı hep varmış, farklı isimlerle.

bizim coğrafyaya mı özgü evrensel bir sorun mu bilemiyorum ama internetle birlikte herkesin içindeki canavar da ortaya çıktı. çevrede duyulur, görülür de laf olur diye aldatamayanlar, klavyelerin ardına saklanıp istedikleri kimliğe bürünüp alternatiflerin de çokluğu ile sürekli arayış içindeler. hayatlarının en elzem sorunu facebook sanki, pişkinlikle de bunu özgürlüklerine bağlıyorlar. ( anzer bu kısmı senin için söylemiyorum kesinlikle, çünkü bilmiyoruz neden şifreleri vermek istemediğini) tek bir değer yargısı olmayan adamlar söz şifrelere gelince hepsi prensip sahibi oluyor, aslan kesiliyorlar. diyelim adamın zaten zihniyeti bozuk, şifreyi de zorla aldınız ardından farklı bir hesabı olduğunu öğrendiniz yine siz suçlusunuz bu durumda da, neden? çünkü ona baskı yaptığınız için yalan söylemesine de siz neden oluyorsunuz! kimsede utanma olmadığı gibi facebooksuz bir dünya tasavvuru da kabul edilemiyor artık...

şifreyi vermediği gibi o sitede (ayrı olduğumuz dönemde 2 kızın arasında çekindiği) fotoyu koydu o kızlar biz barıştıktan sonra, bende ya o resmi kaldırt ya da face i kapat dedim oda bikaç gün bekledi sonra face i kapattı..
önceden hiç böyle yapmazdı.. son ayrılıktan sonra böyle oldu..

işte o ayrılık döneminde ne halt karıştırdığını bilemezsin. çekinecek bir şeyi olmayan adam zaten şifreyi verir. hani vermemek için o benim özel alanım deniyor ya! yahu zaten sen her şeyi görüyorsun sayfasına girince, arkadaşlarını paylaştığı şeyleri vs, sadece mesajlarını görmüyorsun. işteeeeee, o mesaj kısmında bir dur bakalım:45: neymişo kadar özel olan şey acaba!!!:99:

Canim kusuruma bakmassan dost aci söyler,
sana iyi seyler söyliyemiyecegim malesef,
benim adi batasica ex de hic sifre vermezdi bana, hemde asla
allah bilir neler sakliyordu hic bilmekte istemiyorum zaten artik.
senin sevgilin bana pekte güvenilir gelmedi
yok prensipleri yüzünden vermiyormusta, yok cani öyle istiyormusta, yok bana güvenmiyormusun da,
bunlar herzaman bisey sakladigini gösterir,
gercekten kesinlikle saf olamiyacam artik bu konuda, sende olma,
insallah öyle degildir ama bana kalirsa biseyler sakliyor seninki,
senin telefonunuda herseyinide cok rahat karistiriyor, hayatinada müdahale ediyor rahatca,
ama kendisine geldimmi niye seffaf olmuyor ?? :ssz:
iste emin olmadan asla söz filanda yapma sakin

yanlis anlama canim iyiligin icin söylüyorum, bizim cektiklerimizi cekme diye :50:

Çok sağol canım,hepiniz çok sağolun.Sizler olmasaydınız sanırım çok farklı bir enkaz içinde olurdum.Bu kadar pisliği gördüm evet;herşey söylenmiyor;evli kadınlar,17 yaşındaki masumlar,boşanmış kadınlar ve ve ve erkekler.Herşey yazılmıyor,Onun yaşarken utanmadığı şeyi ben yazarken bile utanıyorum.Keşke yalan da olsa bir -pişmanım- duysaydım da,Onun için kurtuluşu için dua edebilseydim,ağzımdan bedduadan başka hiçbirşey çıkmıyor.2010 yılına kadar harf harf okudum,Tümünü bitirdiğimde sabaha karşı 5'ti.Tam 32 saattir uyumadım.O kadar uzun bir uykuydu ki Onunla yaşadığım,bugün beni uyutmuyor.Bu kadar şeyden utanmasa bile,kapımı çalmaya utanacak kadar %1 de olsa gururu vardır umarım...

Aydınlık bir boşluk,karanlıkla dolu olmaktan çok daha iyi kuşkusuz ama o boşluk gerçekten yadsınamayacak bir yarım kalış hissi.Allah bizleri hayırlı insanlarla tamamlasın canım inşallah...

Bi dakka bi dakka,
ben dogrumu okudum ???? ERKEKLERMI???????????
Eger anladigim sey dogruysa,
bu adam sapigin önde gideni nevcim,
seni varya tekrar diyorum rabbim öyle kurtarmiski,
resmen cekmis cikarmis seni bu pisligin icinden, bu manyagin hayatindan,
ay allahim sen islah et, islah olmuyorsada kahret bu pisligi, ve onun gibileri,
nasil bir igrenclikmis bu, nasil bir pislikmis bu,
nasil güzel rol yapiyorlarda göremiyoruz,
nasil agliyorlar hickira hickira seviyorum diye, offfffff:47:
benimkide cok aglardi yanimda o yüzden sinir oldum simdi :50:

Konustukca derdin azalmasa da, konustukca rahatliyor insan bunu biliyorum. Ve sen su saatten sonra, tum bu yasadiklarin, ve ogrendiklerinden sonra, bence dert sahibi degilsin. Asil derdi ustunden attin.. Uzulecegin tek sey belki hak etmeyen bi insanla bosa zaman gecirmen ve biraz da olsa ona guvenmen (cok guvenmemissin anladigim kadariyla defalarca zaten huzursuzluk yuzunden ayrilmissiniz.) Ama gecmise ah vah etmenin hicbir getirisi yok. Hepimizin ortak problemi ayni: Hayal kirikligi.. Buna konsantre olup hayatimizi zehir etmeye gerek yok. O kisi kendi derdine yansin. Omzunda onca insanin gunahini tasirken, o agirlik altinda ezilip duracak. O kisinin istikbalini hic iyi gormuyorum.

Bosluk.. Evet.. Eskisine gore cok daha iyiyim ama yinede iste bazen o alistigim hissi yeniden duymak istiyorum. Dusundugum ve sevdigim insanin, beni dusunup sevdigini ve ozledigini bildigim zamanlari cok ozledim. Neyse Allah karsimiza hayirli insanlar cikarsin insallah..
Rabbim bana;benim değil asıl o 17 yaşındaki masumların,o boşluğa düşüp kanan evli kadınların ve günahsız çocuklarının,iğfal edilip bırakılan gönül mağdurlarının yüzü suyu hürmetine,o adamın felaketini duyursun bana inşallah.Benim ellerimi tutarken bile -seni incitmekten korkuyorum der,hiçbir zaman cinsellik boyutuna getirmezdi olayı.Ya çok şanslıydım,ya fazla masum ki öyle bir Firavun bile kıyamadı.Okuduklarımın ağırlığı öldürüyor beni...

Canım o boşluk zaten sanırım bu özlemi doğuran.Aslında o insanlara değil,o insanların yanında mutluluktan uçuşan hallerimize özlem duyuyoruz.Yine yaşayalım inşallah;insana,Yaratıcısına,hatta börtü böceğe bile edebi olan,güzel varoluşlarla yaşayalım inşallah,öyle özel insanlar bulsun seni ve hepimizi...

Wallahi ne facebookmus ((=
Herkesin iliskisinin altina dinamiti bizzat dosuyor :51:
Facebook olmasaydı,ben belki de özlemime yenilecek ve böyle bir pisliğin karısı olacak,günahsız doğmamış yavrularımı böyle bir adamın mayasıyla büyütecektim.O yüzden facebook'a minnetim var,hele ki o güvenlik zaafı için daha da büyük minnetim var...

Çok sağol canım,hepiniz çok sağolun.Sizler olmasaydınız sanırım çok farklı bir enkaz içinde olurdum.Bu kadar pisliği gördüm evet;herşey söylenmiyor;evli kadınlar,17 yaşındaki masumlar,boşanmış kadınlar ve ve ve erkekler.Herşey yazılmıyor,Onun yaşarken utanmadığı şeyi ben yazarken bile utanıyorum.Keşke yalan da olsa bir -pişmanım- duysaydım da,Onun için kurtuluşu için dua edebilseydim,ağzımdan bedduadan başka hiçbirşey çıkmıyor.2010 yılına kadar harf harf okudum,Tümünü bitirdiğimde sabaha karşı 5'ti.Tam 32 saattir uyumadım.O kadar uzun bir uykuydu ki Onunla yaşadığım,bugün beni uyutmuyor.Bu kadar şeyden utanmasa bile,kapımı çalmaya utanacak kadar %1 de olsa gururu vardır umarım...

Aydınlık bir boşluk,karanlıkla dolu olmaktan çok daha iyi kuşkusuz ama o boşluk gerçekten yadsınamayacak bir yarım kalış hissi.Allah bizleri hayırlı insanlarla tamamlasın canım inşallah...

nev!!!! hürrem alıntılayınca dikkatimi çekti. çok önemli birşey yazmışsın ki taşlar da yerine oturuyor bu sayede iyice. buradan yazamıyorum ama aslında tablo çok açık ve net, dolaylı yoldan da olsa ben de bu tarz şeyleri karşı taraftan duyar gibi olmuş, hissetmiş sonra da o üstünü özenle örtünce deşmemiş belki de canım acımasın diye unutmayı yeğlemiştim. bu tarz adamlar maalesef kadınları düşman gibi görüyor, asla duygusal bir bağ kuramıyorlar, sanki intikam alırmış gibi onları tabiri caizse kullanıp bastırılmış duygularıyla savaşıyorlar.

her yazılanda unuttuğum birşeylerin hatırlanması ne acı... geçen yıl ayrıldığımızda görüşmesini istemediğim bir kadını eklemişti, daha sonra tekrar birlikte olduk ve ilk hamlesi facebooku kapatmak oldu! benim böyle bir talebim bile olmadan, ikimizin huzuru için sözde. 1 yıl dil döktüm huzursuzum hesapları açalım diye, çocukluğumdan tutun paranoyaklığıma dek bir de laf işittim, bize yakışır mıymış oralarda bulunmak. sonrası malum... aslında hesabı hep varmış, farklı isimlerle.

bizim coğrafyaya mı özgü evrensel bir sorun mu bilemiyorum ama internetle birlikte herkesin içindeki canavar da ortaya çıktı. çevrede duyulur, görülür de laf olur diye aldatamayanlar, klavyelerin ardına saklanıp istedikleri kimliğe bürünüp alternatiflerin de çokluğu ile sürekli arayış içindeler. hayatlarının en elzem sorunu facebook sanki, pişkinlikle de bunu özgürlüklerine bağlıyorlar. ( anzer bu kısmı senin için söylemiyorum kesinlikle, çünkü bilmiyoruz neden şifreleri vermek istemediğini) tek bir değer yargısı olmayan adamlar söz şifrelere gelince hepsi prensip sahibi oluyor, aslan kesiliyorlar. diyelim adamın zaten zihniyeti bozuk, şifreyi de zorla aldınız ardından farklı bir hesabı olduğunu öğrendiniz yine siz suçlusunuz bu durumda da, neden? çünkü ona baskı yaptığınız için yalan söylemesine de siz neden oluyorsunuz! kimsede utanma olmadığı gibi facebooksuz bir dünya tasavvuru da kabul edilemiyor artık...
Bir aslan nasıl kafesinde kuzu kuzu yatar da,kendi mıntıkasında en yırtıcı hayvan kesilirse;bu adam kılıklılar da internet sayesinde pisliklerini meşrulaştırıyor ya da kolaylaştırıyorlar.Hayvanlıklarını doya doya yaşayacakları en rahat platform o.Ve işte bu adamlar,evlenirken de en temiz insanları ararlar kirli elleri ile.Bu adam bana yalvarırdı mesela -bende aldatılma kompleksi var,ne olur bana hiçbirşey vermesen bile sadakatini ver ben sana köle olurum- diye.Meğer kişi,kendisinden bilirmiş işi.Bir de artık işyerlerinde bile internet var,mayası bozuk olan bir adamı durdurmak mümkün değil gerçekten...

Bi dakka bi dakka,
ben dogrumu okudum ???? ERKEKLERMI???????????
Eger anladigim sey dogruysa,
bu adam sapigin önde gideni nevcim,
seni varya tekrar diyorum rabbim öyle kurtarmiski,
resmen cekmis cikarmis seni bu pisligin icinden, bu manyagin hayatindan,
ay allahim sen islah et, islah olmuyorsada kahret bu pisligi, ve onun gibileri,
nasil bir igrenclikmis bu, nasil bir pislikmis bu,
nasil güzel rol yapiyorlarda göremiyoruz,
nasil agliyorlar hickira hickira seviyorum diye, offfffff:47:
benimkide cok aglardi yanimda o yüzden sinir oldum simdi :50:
Evet genç bir delikanlıya da randevu verilmiş ama gerçekleşti mi bilmiyorum.Onun yaşarken utanmadığı şeyleri yazmaya bile utanıyorum.O kesinlikle hasta,hasta O.25 ekimde kapımda ağlarken,okuduğum mesajlarda kadının yanında 5'te ayrıldığını gördüm.6'da da benim evimin kapısında yalvarıyordu biraz konuşabilir miyiz diye.Daha ben ne diyim.Kendi paramla aldığım alyansları yarın satıp,parasını da ihtiyaç sahiplerine dağıtıcam.Allah benzerini beterini hiç birimize yaşatmasın bundan sonra.Hiçbir kuluna yaşatmasın...

Evet genç bir delikanlıya da randevu verilmiş ama gerçekleşti mi bilmiyorum.Onun yaşarken utanmadığı şeyleri yazmaya bile utanıyorum.O kesinlikle hasta,hasta O.25 ekimde kapımda ağlarken,okuduğum mesajlarda kadının yanında 5'te ayrıldığını gördüm.6'da da benim evimin kapısında yalvarıyordu biraz konuşabilir miyiz diye.Daha ben ne diyim.Kendi paramla aldığım alyansları yarın satıp,parasını da ihtiyaç sahiplerine dağıtıcam.Allah benzerini beterini hiç birimize yaşatmasın bundan sonra.Hiçbir kuluna yaşatmasın...

Canim kesinlikle hemen sat, fakir fukarayi doyur napiyorsan yap, hayrina, basinin gözünün sadakasi olsun,
inanki bu adam cok tuhaf, allahim islah etsin,
midem almadi gercekten,
bunlar icin farketmiyor sanirim artik kadin erkek
ay allahim yaaaaaaaa ne pislik bir dünya bu

nev!!!! hürrem alıntılayınca dikkatimi çekti. çok önemli birşey yazmışsın ki taşlar da yerine oturuyor bu sayede iyice. buradan yazamıyorum ama aslında tablo çok açık ve net, dolaylı yoldan da olsa ben de bu tarz şeyleri karşı taraftan duyar gibi olmuş, hissetmiş sonra da o üstünü özenle örtünce deşmemiş belki de canım acımasın diye unutmayı yeğlemiştim. bu tarz adamlar maalesef kadınları düşman gibi görüyor, asla duygusal bir bağ kuramıyorlar, sanki intikam alırmış gibi onları tabiri caizse kullanıp bastırılmış duygularıyla savaşıyorlar.
Canım sizlerle zihinlerimiz de kalplerimiz de aynı doğrultuda yürüyor,ne mutlu.Aslında bu sayede yürümemizi engelleyen düğümleri de çözmüş oluyoruz.Bugün yaptığım çıkarım buydu işte,tıpkı senin çıkarımın doğrultusunda.Bu adamın annesi geçmişte bir adamla yakalanmış.O zaman bu adam 18 yaşındaymış ve yerlere vura vura ağlamış,bana bu damgayı vuracağına keşke öldürseydin diye.Sonrası ne?Annesinden ihanet gören,namussuzluğu gören bir adam,bütün kadınlardan intikam almaya and içiyor adeta ve yapıyor da.Evli kadın,çünkü annesi evliydi.Bekar kadınlar,çünkü ilk sevdiği kız aldatmıştı bu adamı.Boşanmış kadınlar,boşluktaki kadınlar,daha niceleri.Sonra ne oluyor,bana geliyor.Kesinlikle reddedilemeyecek güzellikte bir yüzü,insanı cennet bahçelerinde hissettiren bir gülüşü var,daha önce de kimse karşı koyamamış bu Allah vergisi güzelliğe.Ben ne yapıyorum,reddediyorum.Nasıl olur?Evlisi,bekarı,nişanlısı,kadını,erkeği reddetmemişken;ben nasıl reddediyorum.Önce inat yapıyor.Beni 3 ay mücadelesi sonucu kazanıyor.Öyle hırs yapmış ki,ben evet diyince ellerime sarılıp dakikalarca ağlıyor.Sonra başlıyoruz.Tek yaşadığım halde evime giremiyor,tek yaşadığı halde evine girmiyorum.Afallıyor.Ellerimi tutuyor aylar sonra,o kadar acemi ki ellerim anlıyor ilk Ona verildiğini,zafer sarhoşu oluyor.O an ilk defa güvenebileceğini hissediyor.Aklanabileceğini hissediyor.Gerçekten de son 3 yıllık yazışmaların içinde benimle geçirdiği aylarda kimseyle yazışma yok.Kendince sadık kalmaya çalışıyor.İstemeye geliyorlar beni,babam araştırmadan kızımı vermem diyor.Dönüyoruz.O arada babam,geçmişte yaşadığı bir evlilik olduğunu öğreniyor araştırma sonucunda.Ağlaya ağlaya,seve seve,sarıla sarıla ayrılıyoruz bana 8 ay yalan söylediği için.Yine de pes etmiyor.Aylarca çırpınıyor.Dönmüyorum,özlemden ölüyorum ama dönemiyorum,birşey beni tutuyor.İşte o arada sapıtıyor.Son 3 yıllık yazışmaların içindeki en iğrenç ilişkiler benim dönüşümden ümidi kestiği,bana ulaşamadığı zamanlara denk geliyor.Sonra tam özlemime yenilecekken çıkıp geliyor.Şifresini istiyorum,yalvarıyor ağlıyor boşluğa düştüm yazıştım ama hiçbiri ile birebir görüşmedim diyor,ikna olmuyorum.3 dk içinde o şifreyi elde ediyor ve sevdiğim adamın yaşayan bir Firavun olduğunu öğreniyorum.İşte merak ettiğim bundan sonra nasıl bir yol seçecek?

Bir aslan nasıl kafesinde kuzu kuzu yatar da,kendi mıntıkasında en yırtıcı hayvan kesilirse;bu adam kılıklılar da internet sayesinde pisliklerini meşrulaştırıyor ya da kolaylaştırıyorlar.Hayvanlıklarını doya doya yaşayacakları en rahat platform o.Ve işte bu adamlar,evlenirken de en temiz insanları ararlar kirli elleri ile.Bu adam bana yalvarırdı mesela -bende aldatılma kompleksi var,ne olur bana hiçbirşey vermesen bile sadakatini ver ben sana köle olurum- diye.Meğer kişi,kendisinden bilirmiş işi.Bir de artık işyerlerinde bile internet var,mayası bozuk olan bir adamı durdurmak mümkün değil gerçekten...

kendilerinde hangi eksiklik varsa karşı taraftan ona tehditmiş gibi algılarlar en ilkel savunma mekanizmalarından biri. benimki de çok korkardı aldatılmaktan, sonra hep şehvet peşinde biri değilim diğer erkeklerden çok farklıyım benim gibisi yok derdi, başka erkekler nette kadınlara yazar:))))) ben asla o kadar alçalmam derdi. :))))) bırakıp gitmemden korkardı... yani içlerinde ne varsa aslında dillerindeymiş de biz duygularımıza yenilmiş belki görememiş belki de görmek istememişiz. o delikanlı ile görüşmemiş olabilir zaten delikanlılara duyduğu ilgiyi bastırmak için de kadınlara böyle yöneliyorlar ya neyse... bu kısmı ben bile kaldıramıyorum, uzağımda da olsa bu pislikler sanki bana da bulaşıyor gibi geliyor, tez vakitte saf sevgilerde arınmayı nasip etsin Rabbim bize...

Nevcim bu adam birde evlenip bosandiginimi gizledi senden ?
Evlilik gecirmis yani önceden?
Bana nişan demişti ve nikah çıktı evet.Güya o bayan başkasından hamile kalmış ve saklayamayınca da ayrılmışlar.Yani öğrenince bırakmış güya.Tabi ben buna da inanmıyorum,kimbilir ne yapmıştır kıza...

Canım sizlerle zihinlerimiz de kalplerimiz de aynı doğrultuda yürüyor,ne mutlu.Aslında bu sayede yürümemizi engelleyen düğümleri de çözmüş oluyoruz.Bugün yaptığım çıkarım buydu işte,tıpkı senin çıkarımın doğrultusunda.Bu adamın annesi geçmişte bir adamla yakalanmış.O zaman bu adam 18 yaşındaymış ve yerlere vura vura ağlamış,bana bu damgayı vuracağına keşke öldürseydin diye.Sonrası ne?Annesinden ihanet gören,namussuzluğu gören bir adam,bütün kadınlardan intikam almaya and içiyor adeta ve yapıyor da.Evli kadın,çünkü annesi evliydi.Bekar kadınlar,çünkü ilk sevdiği kız aldatmıştı bu adamı.Boşanmış kadınlar,boşluktaki kadınlar,daha niceleri.Sonra ne oluyor,bana geliyor.Kesinlikle reddedilemeyecek güzellikte bir yüzü,insanı cennet bahçelerinde hissettiren bir gülüşü var,daha önce de kimse karşı koyamamış bu Allah vergisi güzelliğe.Ben ne yapıyorum,reddediyorum.Nasıl olur?Evlisi,bekarı,nişanlısı,kadını,erkeği reddetmemişken;ben nasıl reddediyorum.Önce inat yapıyor.Beni 3 ay mücadelesi sonucu kazanıyor.Öyle hırs yapmış ki,ben evet diyince ellerime sarılıp dakikalarca ağlıyor.Sonra başlıyoruz.Tek yaşadığım halde evime giremiyor,tek yaşadığı halde evine girmiyorum.Afallıyor.Ellerimi tutuyor aylar sonra,o kadar acemi ki ellerim anlıyor ilk Ona verildiğini,zafer sarhoşu oluyor.O an ilk defa güvenebileceğini hissediyor.Aklanabileceğini hissediyor.Gerçekten de son 3 yıllık yazışmaların içinde benimle geçirdiği aylarda kimseyle yazışma yok.Kendince sadık kalmaya çalışıyor.İstemeye geliyorlar beni,babam araştırmadan kızımı vermem diyor.Dönüyoruz.O arada babam,geçmişte yaşadığı bir evlilik olduğunu öğreniyor araştırma sonucunda.Ağlaya ağlaya,seve seve,sarıla sarıla ayrılıyoruz bana 8 ay yalan söylediği için.Yine de pes etmiyor.Aylarca çırpınıyor.Dönmüyorum,özlemden ölüyorum ama dönemiyorum,birşey beni tutuyor.İşte o arada sapıtıyor.Son 3 yıllık yazışmaların içindeki en iğrenç ilişkiler benim dönüşümden ümidi kestiği,bana ulaşamadığı zamanlara denk geliyor.Sonra tam özlemime yenilecekken çıkıp geliyor.Şifresini istiyorum,yalvarıyor ağlıyor boşluğa düştüm yazıştım ama hiçbiri ile birebir görüşmedim diyor,ikna olmuyorum.3 dk içinde o şifreyi elde ediyor ve sevdiğim adamın yaşayan bir Firavun olduğunu öğreniyorum.İşte merak ettiğim bundan sonra nasıl bir yol seçecek?

güzelliği, gençliği el verdikçe aynı doğrultuda ilerleyecek, işler aksamaya başladığında yine saf bir kız bulup belki evlenecek -belki hiç evlenmeyip ömrünün sonuna dek yapayalnız kalacak- orta yaşa geldiğinde, çocukları olacak belki, dışarıdan aile babası profili çizecek ve bugün bulunduğu bataktan daha da derinlere, dipsiz kuyulara doğru sürüklenecek, kendi karanlığında iyice boğulup eskiden seçici davranırken güzelliği sayesinde yaşı ilerledikçe her türlü sapkınlığı da deneyimleyecek muhtemelen. içinde hep senin vicdan azabın olacak, iyice güçten kuvvetten düştüğünde ise zamanında kıymetini bilmediği, seninle yaşadığı o tertemiz aşk için kahrolacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak, son nefesine dek de senin soluğunu ensesinde hissedecek. iki dakikada senaryo yazdım ama aklıma ilk gelenler ve bir alternatif yol diyebileceğim de bu... sen ise güzel bir hayat kuracaksın, mutlu olacaksın, belki karşına çıktığında kimi zaman dilimlerinde yalnızca acıyacaksın ona...

Bana nişan demişti ve nikah çıktı evet.Güya o bayan başkasından hamile kalmış ve saklayamayınca da ayrılmışlar.Yani öğrenince bırakmış güya.Tabi ben buna da inanmıyorum,kimbilir ne yapmıştır kıza...

Bencede,
hamile birakip sonrada sorumlulugundan korkup kacmistir ne olacak,
sen demistin ya bu adamin babasi sehir sehir gezip kadinlardan cocuk yapiyor diye,
seninkide onun yolundan gidiyor belli

Ben aslinda insanlari aileleriyle yargilamayi sevmem, ama biliyormusun,
ben buna cok inanmaya basladim,
Ailesinde bozukluk olan insanlar normal olmuyor..

Edepsizligi gören, edepsiz oluyor

güzelliği, gençliği el verdikçe aynı doğrultuda ilerleyecek, işler aksamaya başladığında yine saf bir kız bulup belki evlenecek -belki hiç evlenmeyip ömrünün sonuna dek yapayalnız kalacak- orta yaşa geldiğinde, çocukları olacak belki, dışarıdan aile babası profili çizecek ve bugün bulunduğu bataktan daha da derinlere, dipsiz kuyulara doğru sürüklenecek, kendi karanlığında iyice boğulup eskiden seçici davranırken güzelliği sayesinde yaşı ilerledikçe her türlü sapkınlığı da deneyimleyecek muhtemelen. içinde hep senin vicdan azabın olacak, iyice güçten kuvvetten düştüğünde ise zamanında kıymetini bilmediği, seninle yaşadığı o tertemiz aşk için kahrolacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak, son nefesine dek de senin soluğunu ensesinde hissedecek. iki dakikada senaryo yazdım ama aklıma ilk gelenler ve bir alternatif yol diyebileceğim de bu... sen ise güzel bir hayat kuracaksın, mutlu olacaksın, belki karşına çıktığında kimi zaman dilimlerinde yalnızca acıyacaksın ona...
Bir gün aklına gelip canının yanacağını,belki gölgemin-ahımın altında ezileceğini bilsem bir nebze rahatlardım.Ama bugün -şifremi kırdın,öğreneceklerini öğrendin,var mı başka birşey,yoksa artık rahatsız etme tamam mı canım- mesajını alınca anladım ki gelmeyecek o gün.Çünkü mağdur ettiklerinin arasında benden çok daha büyük zarar görmüş masumlar var,sanırım Onların vicdan azabından sıranın bana gelmesi pek mümkün olmayacak.Güvendiği neyi varsa,umarım elinden alınır ve gerçek hayatla yüz yüze gelir...

nev, o adam senden önce evlenip ayrılmış mı?

yukarda yazmışsın. evlenip ayrılmış. baştan sona yalanlar üzerine kurulu bir ilişki. daha ne diyeceğimi bilemedim.

Son düzenleme:
Bencede,
hamile birakip sonrada sorumlulugundan korkup kacmistir ne olacak,
sen demistin ya bu adamin babasi sehir sehir gezip kadinlardan cocuk yapiyor diye,
seninkide onun yolundan gidiyor belli

Ben aslinda insanlari aileleriyle yargilamayi sevmem, ama biliyormusun,
ben buna cok inanmaya basladim,
Ailesinde bozukluk olan insanlar normal olmuyor..

Edepsizligi gören, edepsiz oluyor
Gerçekten artık herkese diyorum ki tanıdığım,biriyle gelecek düşünüyorsanız önce anne babasından emin olun.Çünkü gerçekten maya,fıtrat,emilen sütün helalliği 7 nesli etkiliyormuş.

nev, o adam senden önce evlenip ayrılmış mı?
Bana nişanlandıklarını,başkasından hamile olduğunu öğrenince ayrıldıklarını söylemişti.Babamın araştırması sonucu bu kadınla nikahlandığı ve 2 ay nikahı altında kalıp,boşadığı ortaya çıktı.Tam 8 ay sonra,elimde 2 yüzükle terkettim O'nu.Zaten kopuşu ve pisliğe batışı o tarihlere denk geliyor mesajlardaki tarihlere bakınca...

Bana nişanlandıklarını,başkasından hamile olduğunu öğrenince ayrıldıklarını söylemişti.Babamın araştırması sonucu bu kadınla nikahlandığı ve 2 ay nikahı altında kalıp,boşadığı ortaya çıktı.Tam 8 ay sonra,elimde 2 yüzükle terkettim O'nu.Zaten kopuşu ve pisliğe batışı o tarihlere denk geliyor mesajlardaki tarihlere bakınca...

ne varsa ona dair hepsini yok et. aldığı şeyleri, yazdığı mektup vs neyi varsa hepsini. çok olumsuz enerji taşıyor o nesneler. evinden çıkar onları.imha et.

Dün ezan okunuyordu yaptığımda.Yazdığı mektupları yaktım,resimlerimizi yaktım,bana aldığı hediyeleri parça parça ettim,aldığı kol saatinin akreple yelkovanına kadar söktüm,ama gerçekten çok rahatladım :ssz:

yüz yüze konuş iyice anlat öyle şey mi olur ya senin telfnna baksın her şeye karışsın kendisne gelince özel hayat böyle bişey olabilirmi ne özel hayatı arkadaş değilsiniz ki alana kadar uğraş canım vermiyorsa da ona göre anlarsın sende önüne bakarsın

öyle yapıcam canım.. gelene kadar bişey demicem gelince herşeyi konuşucam.. sağol bu arada :)

Back
X