• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyrun...Terapi Grubumuz :))

işte o ayrılık döneminde ne halt karıştırdığını bilemezsin. çekinecek bir şeyi olmayan adam zaten şifreyi verir. hani vermemek için o benim özel alanım deniyor ya! yahu zaten sen her şeyi görüyorsun sayfasına girince, arkadaşlarını paylaştığı şeyleri vs, sadece mesajlarını görmüyorsun. işteeeeee, o mesaj kısmında bir dur bakalım:45: neymişo kadar özel olan şey acaba!!!:99:

anlamıyor kabul etmiyr işte bana güvenmeyi öğren diyor -ki ben ona güvenmemezlik yapmadım hiç..

Canim kusuruma bakmassan dost aci söyler,
sana iyi seyler söyliyemiyecegim malesef,
benim adi batasica ex de hic sifre vermezdi bana, hemde asla
allah bilir neler sakliyordu hic bilmekte istemiyorum zaten artik.
senin sevgilin bana pekte güvenilir gelmedi
yok prensipleri yüzünden vermiyormusta, yok cani öyle istiyormusta, yok bana güvenmiyormusun da,
bunlar herzaman bisey sakladigini gösterir,
gercekten kesinlikle saf olamiyacam artik bu konuda, sende olma,
insallah öyle degildir ama bana kalirsa biseyler sakliyor seninki,
senin telefonunuda herseyinide cok rahat karistiriyor, hayatinada müdahale ediyor rahatca,
ama kendisine geldimmi niye seffaf olmuyor ?? :ssz:
iste emin olmadan asla söz filanda yapma sakin

yanlis anlama canim iyiligin icin söylüyorum, bizim cektiklerimizi cekme diye :50:

yok canım yanlış anlamam.. ben hepinizin fikirlerini almak için paylaştım bu durumu zaten sen de fikrini söylediğin için teşekkür ederim..
güvenmiyorum değil aslında güveniyorum ama böyle yaptıkça insan kötü oluyor ben onun hayatını kurmak istediği kişi değil miyim aramızda bi şifrenin lafı olmamalıydı..
dediğin gibi en baştan birbirimizin hayatına karışmayalım ciddi bir adım atmadan denilseydi haklıydı.. ama birden bire böyle yapması saçma..

Artık acımıyorum.Acıyamıyorum.Rabbim Ona bir fırsat verdi.Al,dedi,aklan dedi.Okula geldi,yalvardı.Kabul etmedim.3 ay yalvardı.Dayanamadım.Verdiğini sandığım emeğe yenildim.Sevdi mi bilmiyorum,o kadar aylık kirli mesaj geçmişinin içinde gariptir ki yalnızca ilişkimizin ilk günlerinde bir mesaja cevap vermiş.O 11 ay süresinde ne yazanlara cevap vermiş,ne kendi yazmış.Kimbilir belki O da kurtulmak istedi,ellerini ilk Ona veren benle aklanmak istedi,yapamadı,beceremedi.Ama o 11 ayın öncesi ve sonrası facia.Evli kadınlar,16-17 yaşında beraber olunmuş ve bırakılmış günahsızlar.Kendime yanmayı da geçtim artık.O kızlardan birinin yalvarışları,o evli kadının yapma benden uzak dur diye yalvarışları gözümün önünden gitmiyor.Benim elimi tutarken bile titrerdi,seni inciticem diye korkuyorum derdi,gerçekten de hiç ileri gitmedi,gitmeyi talep etmedi.Hep benim yanımda başka biri oluyordu sanırım,ya da olmaya çalışıyordu.Ama başaramadı.Mayası,özüne döndürdü Onu.Kıymetini bilseydi,tertemiz bir sevgi ile doğacak günahsız çocukları ile belki samimi tövbeleri ile hem dünyasını hem ahiretini kurtarabilirdi.Bir de bu adam tek cuma namazı kaçırmaz ya,Allah kötünün eline sermaye vermesin kızlar.O kandıran dili lal olsun,o güzel yüzü...ne diyim ya,Allahından bulsun pisliğinde boğulsun...

okudum okudum okudum yazdıklarını...hayat ne garip değil mi ne kadar hızla değişiyor her şey..gözümüz kapalı güvendiğimiz her ne varsa nasıl da aldatıyor bizi..rabbim o kadar büyyük ki nev seni bu kişini elinden kurtarmış hepimiz kırgınlıklarla doluyuz hepimiz acılarla..ama bizi güçlü yapan insan yapan zorumuza giden şeyler...ne kadar şanslıyızki hala sızlayan bir yüreğimiz ve hala hüznümüz var..bizler allahın sevgili kullarıyız..ya onlar gibi olsaydık??

kolay değil Allah yardımcın olsun yeniden aşık olursun inşallah
normal bi insan olsaydı beddua etmene değerdi
böyle durumlarda en büyük destek aile oluyor

okudum okudum okudum yazdıklarını...hayat ne garip değil mi ne kadar hızla değişiyor her şey..gözümüz kapalı güvendiğimiz her ne varsa nasıl da aldatıyor bizi..rabbim o kadar büyyük ki nev seni bu kişini elinden kurtarmış hepimiz kırgınlıklarla doluyuz hepimiz acılarla..ama bizi güçlü yapan insan yapan zorumuza giden şeyler...ne kadar şanslıyızki hala sızlayan bir yüreğimiz ve hala hüznümüz var..bizler allahın sevgili kullarıyız..ya onlar gibi olsaydık??
''Ve mevsim geçer...
Gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar
Canından saydığın yâr bile bir gün el olur,aklın şaşar...
Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,
Öyle garip bir dünya,-olmaz-dediğin ne varsa hepsi olur
-Düşmem-der düşersin,-şaşmam-der şaşarsın
En garibi de budur ya;
-Öldüm- der durur,yine de yaşarsın...''
(HZ.MEVLÂNA)
Yüceler yücesi Hz.Mevlâna'nın söylediği gibi tıpkı.En kötüsü de insan bu andan sonra kime güvenir,neye güvenir,nasıl güvenir...

kolay değil Allah yardımcın olsun yeniden aşık olursun inşallah
normal bi insan olsaydı beddua etmene değerdi
böyle durumlarda en büyük destek aile oluyor
Çok teşekkür ederim.Kalpten diliyorum yeniden güvenebilmeyi...

İçi sıkılanlar bu paylaştığım yazıyı okusunlar benim çok hoşuma gitti belkide biliyosunuz ama bir daha okuyun :38:

Anka Kuşunun Hikayesi

Rivayet olunur ki, kuşların hükümdarı olan Simurg Anka, Bilgi Ağacı'nın dallarında yaşar ve her şeyi bilirmiş...

Kuşlar Simurg'a inanır ve onun kendilerini kurtaracağını düşünürmüş. Kuşlar dünyasında her şey ters gittikçe onlar da Simurg'u bekler dururlarmış. Ne var ki, Simurg ortada görünmedikçe kuşkulanır olmuşlar ve sonunda umudu kesmişler.

Derken bir gün uzak bir ülkede bir kuş sürüsü Simurg'un kanadından bir tüy bulmuş. Simurg'un var olduğunu anlayan dünyadaki tüm kuşlar toplanmışlar ve hep birlikte Simurg'un huzuruna gidip yardım istemeye karar vermişler.

Ancak Simurg'un yuvası, etekleri bulutların üzerinde olan Kaf Dağı'nın tepesindeymiş. Oraya varmak için yedi dipsiz vadiyi aşmak gerekirmiş. Kuşlar, hep birlikte göğe doğru uçmaya başlamışlar. Yorulanlar ve düşenler olmuş.

Önce Bülbül geri dönmüş, güle olan aşkını hatırlayıp;

papağan o güzelim tüylerini bahane etmiş(oysa tüyleri yüzünden kafese kapatılırmış);

Kartal; yükseklerdeki krallığını bırakamamış;

baykuş yıkıntılarını özlemiş,

balıkçıl kuşu bataklığını.

Yedi vadi üzerinden uçtukça sayıları gittikçe azalmış.

Ve nihayet beş vadiden geçtikten sonra gelen Altıncı Vadi "şaşkınlık" ve sonuncusu Yedinci Vadi "yokoluş"ta bütün kuşlar umutlarını yitirmiş... Kaf Dağı'na vardıklarında geriye otuz kuş kalmış.

Simurg'un yuvasını bulunca ögrenmişler ki;

"SİMURG ANKA - Otuz Kuş" demekmiş.

Onların hepsi Simurg'muş. Her biri de Simurg'muş. Simurg Anka'yı beklemekten vazgeçerek, şaşkınlık ve yokoluşu da yaşadıktan
sonra bile uçmayı sürdürerek, kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça, her birimiz birer Simurg olmayı göze almadıkça bataklığımızda, tüneklerimizde ve kafeslerimizde yaşamaktan kurtulamayacağız.

Şimdi kendi gökyüzünde uçmak zamanıdır..

niye böyle olduk ki:50:

Olur zaman zaman sakın bu durumun sürekli olduğu hissine kapılmayın
Arada karaya vuran gemi gibi vuruyor insana acılar,hüzünler,duygular
Bunları silip atmak kolay değil ki böyle olması çok normal
Neden böyle oluyor diye kendinizi iyice üzmeyin , ben o hatayı çok yaptım zamanında.
Kendimi yiyip bitirirdim ama yaşanması gereken duygular sonuçta belli bir zaman sonra kötü olma durumları çok çok azalıyor

Son düzenleme:
Telefonuma mesaj geliyor.. Kelalaka bilirinden. "naber" yaziyor. Cevap verince konuyu uzatmaya calisiyor.. Mesajlasmanin bile hic bir anlami yokmus bunu fark ediyorum. Halbuki ne kadar da eglenceliydi bir zamanlar. Sabah uyandigimda "gunaydin" mesaji. Aksam yatarken "iyi geceler" mesaji.. Gun icinde hal hatir soran, ozledimli, romantik mesajlar.. Bu ask nasil gitti ellerimden.. Tekrar gelir mi? Gelir mi diye bekledigim kisi degil, ask.. Yine hisseder miyim birine karsi oyle? Guvenebilir miyim? Elimi tuttugunda "acaba ne zaman birakicak?" diye dusunmek yerine, sonsuz saadet yasayabilir miyim? Insanlara olan guvensizligim ne zaman bitecek? Daha ne kadar zamana ihtiyacim var? Bu hayatta benim bir esim var mi?

Sadece merak ediyorum :ssz:

blackk swan birsey sorucam, iki haftadir artik arkaya bakmak yok yaziyor ya.. 2 aydir hic gorusmedik demistin, 2 haftadir farkli olan ne?

iki hafta önce katettiğim yolları başa dönecek bir şey yaptım. o yüzden yeniden yürümek zorunda kaldım, canım:ssz:

Telefonuma mesaj geliyor.. Kelalaka bilirinden. "naber" yaziyor. Cevap verince konuyu uzatmaya calisiyor.. Mesajlasmanin bile hic bir anlami yokmus bunu fark ediyorum. Halbuki ne kadar da eglenceliydi bir zamanlar. Sabah uyandigimda "gunaydin" mesaji. Aksam yatarken "iyi geceler" mesaji.. Gun icinde hal hatir soran, ozledimli, romantik mesajlar.. Bu ask nasil gitti ellerimden.. Tekrar gelir mi? Gelir mi diye bekledigim kisi degil, ask.. Yine hisseder miyim birine karsi oyle? Guvenebilir miyim? Elimi tuttugunda "acaba ne zaman birakicak?" diye dusunmek yerine, sonsuz saadet yasayabilir miyim? Insanlara olan guvensizligim ne zaman bitecek? Daha ne kadar zamana ihtiyacim var? Bu hayatta benim bir esim var mi?

Sadece merak ediyorum :ssz:

en umutsuz olduğun anda gelir hem de, öyle bir gelir ki ne çektiğin acılar kalır geriye ne de güvensizliklerin, güvenin vücut bulmuş hali gibi gelir, bakıyorum da o kadar insan yıpratıcı ilişkilerden çıkıyor, aldatılıyor terk ediliyor sonra bir anda evleniyor, çok kısa süre içinde. böyle bir his, böyle bir geliş olmalı ki bunu yapabiliyorlar. çevremde kim varsa, en umutsuz anında ben bile anlayamadan davetiye ile geldi bana:1: 6-7 ay içinde evlenen arkadaşlarım oldu. belki de biz de böyle bir aşk yaşayacağız kimbilir... daha önce de yazmıştım sevdiğim bu sözü: "Bir gün hayatına biri girecek ve öncekilerle neden olmadığını anlayacaksın"

Selam kizlar iki gündür girmiyorum neler olmus neler olmus nev cok üzüldüm Allah korumus seni... Hepimizi korusun insallah bu erkeklerin gazabindan... Biz ne zaman dogru insani bulupta evli mutlu cocuklu olacagiz aceba.... Bende bugün biraz kizdim cok özledim bizim ayrilis sebebimiz cok farkliydi severek ayrildik ama ayrilik sonrasi yasananlar ne kadar ayni... Depresyonlar en dibe vurmalar ya da herseyi unutup sadece mutlu olmaya calismalar... Cok iyim cokta iyi hissediyorum son yarim senedir olmadigim kadar mutluyum güclüyüm... yanlizlik mi aceba beni güclü eden, keske diyorum iliskimiz bitmeden toparlanabilseydim olaylar buraya gelmeseydi... Ama boyle olmasinda da bi hayir vardir elbet bilemiyorum ki.... Allah cok buyuk hepimize yardim etsin diyorum.... Bi de umut etmeyi birakabilsem artik sanki cikip gelse herseyi unutup mutlu olacagiz gibi, onun ailesi benim ailem bizi rahat mi birakacaklar ki... Yine sil bastan yasayacagiz herseyi ahhhh Allahim su umudu da alsa icimden...

en umutsuz olduğun anda gelir hem de, öyle bir gelir ki ne çektiğin acılar kalır geriye ne de güvensizliklerin, güvenin vücut bulmuş hali gibi gelir, bakıyorum da o kadar insan yıpratıcı ilişkilerden çıkıyor, aldatılıyor terk ediliyor sonra bir anda evleniyor, çok kısa süre içinde. böyle bir his, böyle bir geliş olmalı ki bunu yapabiliyorlar. çevremde kim varsa, en umutsuz anında ben bile anlayamadan davetiye ile geldi bana:1: 6-7 ay içinde evlenen arkadaşlarım oldu. belki de biz de böyle bir aşk yaşayacağız kimbilir... daha önce de yazmıştım sevdiğim bu sözü: "Bir gün hayatına biri girecek ve öncekilerle neden olmadığını anlayacaksın"

evet.. bu zamana kadar neden kimseyle olmadigini anlayacagiz..
Hic beklemedigin bir anda geliyor diyorlar. Beklemedigim bir an? Oyle bir an varmi bilmiyorum :D varsa da su aralar olsa gerek. kimseye alici gozuyle bakmadigim bir anda. Annem babamla tanistiginda "nasil olsa kimseyle evlenemicem bari canimin istedigiyle bi kac hafta cikip ayrilayim" mantigiyla baslamis. ilk ciktigi kurbani da babammis :D ondan once herkesle ciddi iliskiye baslayip kalbi kirilmis. Ve dedigini de yapmis. 2. haftanin sonunda babama hadi gule gule demis. ama babam onu hic birakmamis :16: insallah biz de bizi hiccc birakmayan insanlarla karsilasiriz.

Back
X