Buyrun...Terapi Grubumuz :))

selam kızlarrr :3:
ya size bişe dicem ama gülmeyin sanırım erkek kardeşim benim enerjimi düşürüyor.. ya ondan hep negatif şeyler alıyorum.. ve aynı evde yaşadığımızdan bu beni çok etkiliyor.. :50:

Kizlar ben suan cok huzurluyum gunlerdir yemeden icmeden sigarayla geciriyoordum hayatimi bugün tam bi hafta oldu aksam kendime söz verdim üzerimden bi kamyon gecmis gibi hissediyordum bugùn yeniden yürümeyi ögrendim yakinda gülmeyi de ögrenecegim Allah bana bugun bi güc verdi sabah spora gittim sonra evi toparladim simdide kitaplarimi aldim elime derslerime sariliyorum onu anlamaya affetmeye basladim ailesini de affetmeyye basladim herkesin gözünden hayata bakiyorum bu bitis bana cok iyi geldi aslinda Kendimi cok kaptirmistim cok mutsuzdum iliskimde son zamanlarda suan oyle huzurluyum ki herseye ayri bi gözden bakmak iyi geldi herkese hak vermek herkesi ve kendimi anlamak cok iyi geldi tavsiye ederim bu son benim kendime gelmem icin oldu buna inaniyorum

tebrik ederim canım senin adına çokk sevindim.. :46:

Ay nasil sinirlerim tepeme cikti ya :47:
Arkadas kalmaya karar verip, arkadasca da gorustukten sonra ben benim eskiyi faceten yine ekledim. Ama o zamandan beri gorusmuyoruz. yani 10 gunu askin suredir. Bugun face e "MUKEMMEL bir gun gecirdim, bir cok yeni insanla tanisip, uzun zamandir gormedigim kisileri gordum! harikaydi, cok eglendim" falan yazmis. Iyyyyyyyyy katlanamiyorumm :52: hele ben evde butun gun skintidan patlamisken o eglenip yeni insanlarla tanismakla mesgulmus :52: ayyy insan boyle katil oluyor demekki :36:

ne halt etmeye eklediysem face e! Hay Allah beni kahretmesin tovbe tovbeeeeee!! Hayir gercekten artik sevmiyorum! Ama eskiden ben ise gitmek icin sabah 5 te uyaniyorum diye saatini 5 e kurup bana gunaydin mesaji atan, is cikis saatimi bekleyip benimle gorusmek icin can atan adami ozluyorum :63: artik bensiz de eglenebildigini gorunce kiskancliktan cildircam gece gece :47: Neyse aman!! Wallahi de billahi de uzulmuyorum, ne de onu hala seviyorum. Sadece ozledigim bi kac ani ve eski duygular hepsi bu. Onun yerine baskasini koyamadigim surecede onu dusunup onu kiskanabilirim.

off suanda bildiginiz bosluktayim. oyuncagi elinden alinmis bi cocuk gibiyim. icimde kocaman bi sevgi var, hem onu biriyle paylasmak istiyorum hemde sevdigim kadar sevilmek. Eski sevgiliden gectim artik ama su aralar yeni bir iliskiye de zaman ve yer acisindan hazir degilim. Zaten bu iliskimde dogru insan, yanlis zaman, yanlis yer oldugu icin bitmisti. yine ayni seyleri yasamak istemiyorum. Ama boyle sevgisiz yasamakta icimde kocaman bi bosluga sebep oluyo. Sevip sevilmeyi, ozlenmeyi, ve merak edilmeyi ozledim ben ya :43:

bence sevgiliyle arkadaş kalınmaz canım.. yine de sen bilirsin ama bende face de arkadaşlarımda olmadığı halde ortak arkadaşların birinden görürüm diye face imi kapattım.. çünkü onun ekranda adını görmek bile benim sinir katsayımı bi anda yükseltiyodu ve beni kötü etkiliyodu.. :31:

özür diledi barıştık ama nasıl eskisi gibi olcam ben bilmiyorum daha çok kavga edecz ve biliyorum sonumuz yok bir gelecğimiz yok
anneme söylemeden önce çok mutluyduk ama şimdi ben mutlu değilim :14:

günaydınnnn amann arkadaş kalma derim bence arkadaş kalınca onlar iyice sapıtıyolar bak sil onu facenden ben arkadaşta kalmak istemiyorum de bence sil onu facenden de üstüne de düşme ozaman çok etkili bir sonuç alırsın.. bende 4 aydır sorunlar yaşıyorduk erkek arkadaşımha hoş hala sorunlar bitmedi de bu süre içinde arkadaş kalalım dedik yok olmadı senin dediğin gibi bi kıskandırma çabası falan en sonunda güzel bir mesaj attım arkadaş falan kalmak istemiyorum ben hoşçakal gibisinden bugun 1 ay olacak ne aradım ne de sordum telefonumuda değiştim burnu sürtsün diye arayıp sormadığı arkadaşım kalmamış tabi ben herkeside tembihlemişm şuan o benim peşimde ben değil ama biraz zamana ihtiyacı var bana 4 ay neler yaşattı hepsini bir bir burnundan getirecem :)))

bende aynısını yapmıştım bikaç ay önce.. hattımı iptal olmuş bi hatta yönlendirip telefonumu da tamamen kapatmıştım.. yani hattımı iptal ettirdiğimi sanıyodu.. belki sadece bana kapattırmıştır diye beni en az 10 farklı numaradan aramış kendisi ve ben o geçen zamanda düşünüp, kafamı toparlayıp ona "benim olduğum şehre gel konuşalım" dediğimde "o kadar gün beni merak ettirirken ne yaptıysan şimdi git onu yap..!!" dedi bana..:53: neye uğradığımı şaşırdım çünkü ona o şansı vermem bile büyük bişeydi ilişkimiz için.. ama o kendini haklı görmüş nedense.. :31:

kızlaar beni de alın aranızaa:5:
faceden silmemiştim ben tam unutuyorum diyodum dün yeni fotolar eklemiş
onları görünce içim bir tuhaf oldu
off napsam gerçi biz de dün konuştuk hiçbişey olmamış gibi bişey sordu ben de arkadaş mı kalıcaz dedim
bilmiyorum kararsızım dedi yaa ben de arkadaş kalaım o zaman dedim olur dedi
napim siliyim mi ben bunu şimdi orda gördükçe gerçekten çok kötü hissediyorum

seni gördüğüme çok çok sevindim, hoşgeldin, iyi ki geldin:16: ben de senin ilk yazını okuduğumda sanki denizin içinde can simidi bulmuş gibi olmuştum, aynı benim gibi hisseden bir insan bulmak o kadar değerliydi ki benim için..bu forumda biri daha var senin dışında kendime benzettiğim. garip bir şekilde çok yakın hissediyorum kendimi ikinize de. yazdıklarınızı okuyorum. sanki ben yazmışım gibi aynı acıyı yeniden yaşıyorum. neyse. iç karartıcı şeylerden konuşmayalım yoksa anında enerjim düşebililir!! zaten pamuk ipliğine bağlı vaziyette:1:
dilerim gün geçtikçe hepimiz daha iyiye gideriz, teker teker güzel haberlerimizi paylaşırız, hepimiz çok mutlu olalım istiyorum:16:
Canım garip,farkında olmadan birbirimize aynı hisleri vermişiz demek ki,ne garip.İyi olucaz...Ben de burda olduğum için,çok mutluyum gerçekten :70:

15:15 kızlar biri beni düşüyo herhal ahahah :)))
bu havada yatıp duruyorum canım bişi ypmak istemiyo..o salakla ilgisi yokda herşeye pek bi isteksizim..
Mevsim geçişindendir canım,dilerim en hakeden insanlar düşünüyordur seni...

ben de bir sinir anında pek çok şeyi yok etmiştim. onun karalama yaptığı bir bulmaca sayfasını bile saklıyordum düşün! ne gereksiz bir yüceltme! ama kıyamadığım şeyler oldu atamadım. onları bana alırken ki güzel duygularına ihanet edecekmişim gibi hissettim. gözümden uzak olsun diye dolabın karanlıklarına kaldırdım.zaten bu geçmişe saplanıp kalma halim beni bitirdi! insan herşeyi atıp yok edince onu kalbinden çıkaracağını sanıyor. ama öyle değil. sadece zaman gerekiyor. o eşyalar duygu değerini yitirince zaten bir anlamı kalmayacak. ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap.
insan sevdiği adamla arkadaş kalamaz. kendine işkence etmekten başka bişey değil bu. ben de geçmişteki pek çok alışkanlıklarımızı özlüyorum. biz de her sabah günaydın mesajı yazardık birbirimize. önce o yazmış olurdu erken kalktığı için. sanki dünyanın en harikulade iki sözcüğü: günaydın bitanem. bugün yanımda değilse, demek ki bir tanesi değilmişim.
sevip sevilmeyi özledim demişsin ya, sana şunları söylüyorum;
yüzünü dökme küçük kız
bırak üzülmeyi
yalnız sen misin bir düşün
unutan sevilmeyi..

acın daha çok yeni. yaklaşık 4 ay sonra benim gibi olabilirsin en iyi ihtimal, depresif ve nevrotik:ssz:
Ne garip,ne aynı...O günaydın mesajları benim için de ne kadar özeldi,içim kıpır kıpır bugün ne yazacak acaba diye beklerdim.Hiçbir günaydın o kadar anlamlı gelmezdi.Alışıcaz,gözlerimize bakarken diliyle değil tüm yüreğiyle günaydın diyecek,yalnızca günümüzü değil,dünyamızı da aydın edecek insanlar çıkacak karşımıza bir gün...

Kizlar ben suan cok huzurluyum gunlerdir yemeden icmeden sigarayla geciriyoordum hayatimi bugün tam bi hafta oldu aksam kendime söz verdim üzerimden bi kamyon gecmis gibi hissediyordum bugùn yeniden yürümeyi ögrendim yakinda gülmeyi de ögrenecegim Allah bana bugun bi güc verdi sabah spora gittim sonra evi toparladim simdide kitaplarimi aldim elime derslerime sariliyorum onu anlamaya affetmeye basladim ailesini de affetmeyye basladim herkesin gözünden hayata bakiyorum bu bitis bana cok iyi geldi aslinda Kendimi cok kaptirmistim cok mutsuzdum iliskimde son zamanlarda suan oyle huzurluyum ki herseye ayri bi gözden bakmak iyi geldi herkese hak vermek herkesi ve kendimi anlamak cok iyi geldi tavsiye ederim bu son benim kendime gelmem icin oldu buna inaniyorum
Maşallah canım,harikasın :nazar: İşte senin için dönüşüm bugün başladı,bundan sonra hep ileriye hem daha olumluya gidecek ruh halin...

off napsam gerçi biz de dün konuştuk hiçbişey olmamış gibi bişey sordu ben de arkadaş mı kalıcaz dedim
Canım benim,senin göreceğini bildiği için yazdığını hissettim okur okumaz.Ben faceden sildim ama hala hergün düzenli olarak sayfasını kontrol ediyorum,sanırım herkeste bir dönem oluyor bu...

Son düzenleme:
bende aynısını yapmıştım bikaç ay önce.. hattımı iptal olmuş bi hatta yönlendirip telefonumu da tamamen kapatmıştım.. yani hattımı iptal ettirdiğimi sanıyodu.. belki sadece bana kapattırmıştır diye beni en az 10 farklı numaradan aramış kendisi ve ben o geçen zamanda düşünüp, kafamı toparlayıp ona "benim olduğum şehre gel konuşalım" dediğimde "o kadar gün beni merak ettirirken ne yaptıysan şimdi git onu yap..!!" dedi bana..:53: neye uğradığımı şaşırdım çünkü ona o şansı vermem bile büyük bişeydi ilişkimiz için.. ama o kendini haklı görmüş nedense.. :31:

bide seni mi şuçladı allahım ya sen ona o şansı vermişsin boşver bak faceten sil derim hiç zaman kaybetmeden sana hiç umrumda değilmiş gibiii yap ne kadar zor olsada :) bende sildim faceten ama onun her anını biliorum ortak arkadaşlar sağolsun ama o beni deli gibi merak ediyo bundan çok zevk alıyorum çünkü bana çokk çektirdi :(

arkadaş ka-lın-maz! ha, sevmiyorsan artık, o da sevmiyorsa, o zaman arkadaş olabilirsiniz. ama diğer türlü o arkadaşlık olmaz, tek taraflı işkence olur:ssz:

siilll sil sil onu faceten hemen arkadaşta kalmaaa eski sevgiliden arkadaş olunur mu heç ya:6:

bide seni mi şuçladı allahım ya sen ona o şansı vermişsin boşver bak faceten sil derim hiç zaman kaybetmeden sana hiç umrumda değilmiş gibiii yap ne kadar zor olsada :) bende sildim faceten ama onun her anını biliorum ortak arkadaşlar sağolsun ama o beni deli gibi merak ediyo bundan çok zevk alıyorum çünkü bana çokk çektirdi :(

faceten sildim zaten üstüne bide ortak tanıdıklar aracılığıyla resmini falan görürüm diye face imi de kapattım.. aynen dediğin gibi yapıyorum ama ben tel.den falan bana ulaşmasını da istemiyorum çünkü sinir olucam eminim..

çok güzel bir gelişme.. kutlarım:46: arada bir ansızın aklına gelip nefes alamayacak gibi olabilirsin, panik yapma. bu süreç böyle yaşanıyor. zamanla azalacak..

selam kızlarrr :3:
ya size bişe dicem ama gülmeyin sanırım erkek kardeşim benim enerjimi düşürüyor.. ya ondan hep negatif şeyler alıyorum.. ve aynı evde yaşadığımızdan bu beni çok etkiliyor.. :50:

googleden bak bir ara, enerji vampirleriyle ilgili. gerçekten bu varmış, bütün olumlu enerjimizi emen ve bundan beslenen insanlar. enerji vampiri deniyor. bu bir yakınınız da olabilir diyordu yazıda. bir oku bakalım nasıl korunacağına :1:

özür diledi barıştık ama nasıl eskisi gibi olcam ben bilmiyorum daha çok kavga edecz ve biliyorum sonumuz yok bir gelecğimiz yok
anneme söylemeden önce çok mutluyduk ama şimdi ben mutlu değilim :14:

bak barışmışsınız. sen henüz bu ilişkiyi arkanda bırakacak güçte değilsin.daha tahammül gücün bitmemiş. bir gün gerçekten ipler koptuğunda o zaman gidecek cesaretin olacak.

Son düzenleme:
bi arkadaşımızın mesajını okudum şimdi..artık kendine gelmiş tebrikler canım.yemeden içmeden kesilmişsin sanırım düzelmiş artık..hep böyle ol hayata karşı..ben ilk ayrıldığım gün yememde iyiydi,içmemde,uykumda oh miss..halada öle ..beni ailem dışında hiç bişey üzemez..sizide üzmesin kızlar..bu kadar bağımlısı olmayın dışardan birine..bu arada gene bi facebook macerası olmuş..siz o facelerinizi kapamadığınız sürece daha cok üzülürsünüz..benim yoktuda facebokum onun vardı..kontrol bile etmedim.banane ne halt işlerse kendine yapar..kızlarla resim çektirip koyanlar varmış bide kızlar unutmayın hızlı koşan atın .oku seyrek düşer hahahaha :))) ne kolaymış iki kız bulup ayartmak..onlar gününü gün etsin..bizim kozumuz daha vurucu..Bi tarafımıza takmamak onlara ceza hihoyttt..:27:

googleden bak bir ara, enerji vampirleriyle ilgili. gerçekten bu varmış, bütün olumlu enerjimizi emen ve bundan beslenen insanlar. enerji vampiri deniyor. bu bir yakınınız da olabilir diyordu yazıda. bir oku bakalım nasıl korunacağına :1:

olabilir bana çok mantıklı geldi bu.. çünkü insanları sinir eden ve bundan mutlu olan bi insan kendisi.. sağol canım :54:

Ya ben bunun farkindayim Yanlis bi iliskiydi basindan baslamam gereken hep bitsin diye ugrastim bitiremedim o cok siki sarildi askimiza benn hep düsüncelerimle yok ettim bu iliskiye düsüncelerimle kovdum onu.... Ve bu iste asil canimi yakan hic positiv olup bu iliskiye inanmadim kendimi bunun icin sucluyorum peki bu sucluluk duygusu nasil gececek???

canım suçluluk duygusu bende de var :)

suçluluk duygusunu aşmak için olumlamalardan destek alıyorum..farkında olman çok güzel birşey biliyormusun farkındalık en önemli adım %51 lik kısmı hallettin şimdi sıra! suçluluk duygusunu atmakta bunun için sübliman telkin dinleyebilirsin 21 gün olumlamaları yapabilirsin :)

eğer olumlama örneği istersen ister netten bak istersen bana söyle bi kaç tane örnek yazabilirim senin için :)

Son düzenleme:

bak barışmışsınız. sen henüz bu ilişkiyi arkanda bırakacak güçte değilsin.daha tahammül gücün bitmemiş. bir gün gerçekten ipler koptuğunda o zaman gidecek cesaretin olacak.

bilmiyorum ya yüzünü göremk istemiyorum eski kavgalarımzda geliyo aklıma ama yinede arkamda bırakamıyorum dediğin gibi az kaldı ama biliyorum :50::50:

peki ben nasıl yapıcam ne nefret edecek bi sebebim var nede başka bişey ikimizden kaynaklı bi sebep yok o hep çok iyi çok anlayışlı ve çok aşıktı sanki günahlarımın bedelini ödüyo gibiyim canım çok yanıyo :(

Aslında ben bu konuda daha farklı düşünüyorum.Benim beraberliğim 10 aylık bir beraberlikti ama içine 10 yılları sığdırmış bir yaşanmışlık vardı.İlk beraberliğimdi mesela,ilk ellerimi verdiğim,ilk kokusunu duyduğum,evime girip ailemle tanışan ilk adamdı.Bana kendimi yeryüzündeki tek kadın gibi hissettiren tek adamdı.Bu yüzden çektiğim acı bana çok olağan geliyor.Acıdan korkmak,acıyı inkara çabalamak ve hatta acıdan kaçmak beni daha çok diplere vurdurmuştu.Şimdi acımla barıştım,çok daha iyi hissediyorum kendimi.Acıdan kurtulmaya çabaladıkça,daha da batıyordum.Şimdi ağlamak istediğim zaman ağlıyorum,hatırlamak istediğim zaman hatırlıyorum,kaçmıyorum.Böyle olunca da acının dozu büyümüyor ve olağan hayatı sekteye uğratmıyor.Benim olumlamam da şu:
*Ben değerliyim,sevdam da değerliydi,acım da değerli.Hayatımsa;hepsini dozunda yaşayacak,herbirinden ayrı tat alacak kadar değerli...

Bence kendini suçlamamalısın.Farkında mısın burası pozitif olup ilişkisine sarılan insanların yıkımları ile dolu.Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor...

benimde ilki hatta beş yılda ne yaşadığımı şuraya yazsam ooo hayır sizin ayrılamamanız gerekiyordu dersiniz..:) ama geçmişi geride bıraktığım için yazmıyorum

ben size kaçın veya acınızı yaşamayın diye birşey söylemedim veya ben acımı yaşamıyorum demedim!..

ben acı anlık gelir vurur ama onun sonucunda onu nereye götüreceğiniz bir seçenektir dedim benim kaçtığım yok ben herşeyle yüzleştim çünkü ben ayrılığı bilinçaltımda kabul ettim :)

ve acı.ağlamak,üzüntü geldiği zaman atmıyorum başımdan yada bastırmayada çalışmıyorum burada kimseyede bastır da demiyorum yazdıklarıma bakarsanız diğer konudada evet bunları yaşayacağız üzüntü olacak bu duygular doğla duygular fakat bunu o an yaşayı ileriye taşımamak seçenektir mutluluk seçenektir..

benimde bazen uyuduğumda bazen uyandığımda bir boşluk oluyor ve duygulara kapılıyorum İŞTE O AN KURBAN ROLÜ OYNAMAKTAN ÇIKIYORUM VE EVET BEN BUNU ŞUAN YAŞIYORUM NORMAL AMA BUGÜNÜMÜ ZEHİR EDECEK DURUMA GETİRMEYECEĞİM DİYORUM

o yüzden yatak döşek depresif olmak yerine daha çok kişisel gelişime sardımkendimi
insanlar seçeneklerini yaşar :)

bence sen farkına var diğer konuda da bu konu dada ben burada nasıl POZİTİF OLUNUCAĞINDAN ÇOKÇA BAHSETTİM KENDİMDEN ÖRNEKLER VEREREK

ben yaşadıklarımız değersiz diye tek kelime etmedim hatta öfkenizi atın ona karşı sadece saf temiz birsevgi kalsın diye bir çok kez söyledim

ve bunun nasıl yapılacağı ile ilgili yazılar yazıp alıntılar ekledim :)

kusura bakmayın ben hayatı sizin gibi görmüyorum hayat acıdan ibaret değil! herşeyde muhakkak bir olumlu yön vardır üstüne basarak bunu vurguluyorum...
benim hayat seçimim kendimi depresyona sokmak DEĞİL DİBE VURMUŞLUĞU FIRSATA ÇEVİRİP YUKARI ÇIKMAK

siz gözlemlememişsiniz ezbere benim yazdığımdan bahsediyorsunuz ama daha önceki yazdıklarıma hiç bakmadan benim için yorumlar yapmışsınız :) tebessümle karşılıyorum sadece bunu...

benim kaçtığım noktayı bana gösterin :) VE KENDİMİ SUÇLADIĞIM HİÇ BİR YER YOK YAPMAYIN ETMEYİN BU ÇOK KOMİK KELİME OLDU çünkü ben kendimi bu konuda suçlamıyorum... başka suçluluk duygularım var ama bu konuda sıfır limitine ulaştım :) ki bunu çok insanda görmüş olmalı benim dibe vuruşluğumu fırsata çevirmiş olmam benim duygularımı bastırdığım anlamına gelmiyor sadece ilk günden itibaren çok fazla kendimle korkularımla yüzleşip bunları salıvermemden kaynaklanan rahatlık

ve hayatın seçeneklerle dolu olduğunu farkında olmamdan kaynaklanıyor :) ayrıca şu konu açılmasını isteyenlerden biri bendim zaten konunun neye yaradığının bilincindeyim..bu konu amaçlı açıldı zaten :) terapi olacak ahlanma vahlanma değil enerjisi düşenin pozitif olma sorunu yaşayanın veya bir anda acıya kapılanı elinden tutup kaldırabilmek için YANI BİR NEVİ KİŞİSEL GELİŞİM...paylaşılan alıntılarda bu yönde oluyor birbirimize örnek olamaya çalışıyoruz..

herneyse herkes seçimlerini yaşar mümkünse şu konu tartışmaya dönmesin benim hakkımda yorumlardan uzak durun çünkü bilinmeyen ezbere yapılan yargıları sevmem :)
benim ayy kaderim miş acı çekiyim diye konuya bakmamamdan kaynaklanan bir güvenim var:) özyaratıma daha çok inanıyorum herşeyin önüne geçebilecek gücüm var İRADEM var Allah'a şükür herkeste var ama herkes kullanmak istemez

Son düzenleme:
Back
X