Ay nasil sinirlerim tepeme cikti ya

Arkadas kalmaya karar verip, arkadasca da gorustukten sonra ben benim eskiyi faceten yine ekledim. Ama o zamandan beri gorusmuyoruz. yani 10 gunu askin suredir. Bugun face e "MUKEMMEL bir gun gecirdim, bir cok yeni insanla tanisip, uzun zamandir gormedigim kisileri gordum! harikaydi, cok eglendim" falan yazmis. Iyyyyyyyyy katlanamiyorumm

hele ben evde butun gun skintidan patlamisken o eglenip yeni insanlarla tanismakla mesgulmus

ayyy insan boyle katil oluyor demekki
ne halt etmeye eklediysem face e! Hay Allah beni kahretmesin tovbe tovbeeeeee!! Hayir gercekten artik sevmiyorum! Ama eskiden ben ise gitmek icin sabah 5 te uyaniyorum diye saatini 5 e kurup bana gunaydin mesaji atan, is cikis saatimi bekleyip benimle gorusmek icin can atan adami ozluyorum

artik bensiz de eglenebildigini gorunce kiskancliktan cildircam gece gece

Neyse aman!! Wallahi de billahi de uzulmuyorum, ne de onu hala seviyorum. Sadece ozledigim bi kac ani ve eski duygular hepsi bu. Onun yerine baskasini koyamadigim surecede onu dusunup onu kiskanabilirim.
off suanda bildiginiz bosluktayim. oyuncagi elinden alinmis bi cocuk gibiyim. icimde kocaman bi sevgi var, hem onu biriyle paylasmak istiyorum hemde sevdigim kadar sevilmek. Eski sevgiliden gectim artik ama su aralar yeni bir iliskiye de zaman ve yer acisindan hazir degilim. Zaten bu iliskimde dogru insan, yanlis zaman, yanlis yer oldugu icin bitmisti. yine ayni seyleri yasamak istemiyorum. Ama boyle sevgisiz yasamakta icimde kocaman bi bosluga sebep oluyo. Sevip sevilmeyi, ozlenmeyi, ve merak edilmeyi ozledim ben ya