Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hayır hayır bunu o görsüün diye değil bunu sen istediğin için yaptın güç savaşı yok bu senin görüşmeme tercihin.. yeni hayata adım tercihin canım...

birde canım mümkün olduğunca onu konuşmaktan uzak durmalısın :) kendini konuşmalısın...öneri :)

Lafın gelişi dedim canım ya tabikide kendim için yapıyorum.
Çünkü güçlüyüm artık cevap verme gereği hissetmedim.Görsün diye değil de kopsun diye bıraksın yakamı diye yaptım.

Anzer şarkıyı çok beğendim baya eğlenceli ve acayip hit oldu ya :52:

Sahi bizim topik sahibesi nerde :26:

İyi akşamlar herkese :3:

Gece uğrayabiliyorum anca

Doktora gitmiştim bugün sol burnumdan hiç nefen alamıyorum ameliyat dedi benim moral çöktü tabi :30:

Daha önce hiç olmadım ameliyat çok korkuyorum , yarın iyice araştırcaz babamla:18:

Kendimi bir duşa atayım stresim gitsin :17:

beğenmene sevindim.. :)
bende tesadüfen müzik kanalında gördüm tv de ve çok hoşuma gitti.. meğer zaten hitmiş ama şarkı :9:
bu arada geçmiş olsun iyice araştırın hatta başka doktorlara da gidin bence..

Son düzenleme:
beğenmene sevindim.. :)
bende tesadüfen müzik kanalında gördüm tv de ve çok hoşuma gitti.. meğer zaten hitmiş ama şarkı :9:
bu arada geçmiş olsun iyice araştırın hatta başka doktorlara da gidin bence..

Evet canım farklı bir doktora daha sormak istiyoruz , bakalım hayırlısı olsun

Anzer şarkıyı çok beğendim baya eğlenceli ve acayip hit oldu ya :52:

Sahi bizim topik sahibesi nerde :26:

İyi akşamlar herkese :3:

Gece uğrayabiliyorum anca

Doktora gitmiştim bugün sol burnumdan hiç nefen alamıyorum ameliyat dedi benim moral çöktü tabi :30:

Daha önce hiç olmadım ameliyat çok korkuyorum , yarın iyice araştırcaz babamla:18:

Kendimi bir duşa atayım stresim gitsin :17:

gecmis olsun cecen, korkma ufak bir ameliyat sanirim,
kolay atlatirsin insallah

gecmis olsun cecen, korkma ufak bir ameliyat sanirim,
kolay atlatirsin insallah

Sağol canım yanağımda kist oluşmuş onun alınması lazımmış :26:
Benim gibi yarım akıllı hemen gelip ameliyat videoları izlersen böyle korkarsın işte :18:
Aman of herşey olacağına varır napalım :51:

kızlar ben büyük bi salaklık yaptım..:18: uyku tutmadı çoook eski bi face im vardı onu açtım vakit geçsin diye ama unutmuşum bu ayrıldığım sevgilim o facede vardı..
ve açar açmaz da şaka gibi anasayfada çıktı bunun ismi.. bende hata yaparak tıklayıverdim bunun profiline ama sinir oldum.. milletle foto çekinmiş koymuş normalde ikimizinde sevmediği kişilerle.. profil sayfası hep aşk acısı iletileriyle dolu, okudukça sinir oldum küfür edesim geldi çünkü o hep beni suçladı.. ama iletileri o süpermişte ben onu durup dururken terketmişim gibiydi.. bi daha asla asla böyle bişe yapmam.. hiç iyi olmadı bu çünkü.. kaç gündür ne kadar iyiydim halbuki.. :14:
sizler sakın böyle şeyler yapmayın benden size deneyimlenmiş bir tavsiye.. :50:

ya kızlar benimki ofiste yoktu enerjim yüksekti şimdi geldi enerji yine düştü.ben napıcam bu enerji düşüş yükselişlerle.sanki bütün keyfim kaçtı gelince.olumsuzluk mu yayıyor acaba,olumlu enerjimi alıyor. adam hiçbişi yapmadı daha yeni geldi ama sinirlenmeye başladığımı hissediyorum. kesin bir olumsuzluk yayıyor bu adam

Son düzenleme:
ya kızlar benimki ofiste yoktu enerjim yüksekti şimdi geldi enerji yine düştü.ben napıcam bu enerji düşüş yükselişlerle.sanki bütün keyfim kaçtı gelince.olumsuzluk mu yayıyor acaba,olumlu enerjimi alıyor. adam hiçbişi yapmadı daha yeni geldi ama sinirlenmeye başladığımı hissediyorum. kesin bir olumsuzluk yayıyor bu adam

canım aramızda tek bir fark var ben üniv. aynı sınıftayım sen işte aynı yerdesn :2::2:

görmemezlikten gelmesen olmaz, görsen olmaz , gülsen olmaz, ağlasan olmaz. öyle yoğun yaşıyor ki insan duygularını..

ama ben beynime şu şekilde komut veriyorum :
-yaşandı ve bitti .. .

Allh herşeyin hayırlısını verrmiş. ben gördüğümde yüz çevirmiyorum çünkü yüz çevirmek bile onu hala taktığın anlamına geliyor.
karşılaştık mı ? bir gülümseme ve kafa sallama sonra yola devam.. bn böyle yapıyorum başarıyormuyum sanırım evet zamanla .

canım aramızda tek bir fark var ben üniv. aynı sınıftayım sen işte aynı yerdesn :2::2:

görmemezlikten gelmesen olmaz, görsen olmaz , gülsen olmaz, ağlasan olmaz. öyle yoğun yaşıyor ki insan duygularını..

ama ben beynime şu şekilde komut veriyorum :
-yaşandı ve bitti .. .

Allh herşeyin hayırlısını verrmiş. ben gördüğümde yüz çevirmiyorum çünkü yüz çevirmek bile onu hala taktığın anlamına geliyor.
karşılaştık mı ? bir gülümseme ve kafa sallama sonra yola devam.. bn böyle yapıyorum başarıyormuyum sanırım evet zamanla .

ya ben de dengesiz yaşıyorum duyguları.bi selam vermiyorum bi veriyorum. ama şu son ayrılığımzdan beri yani ayrılık kesinleştiğinden beri,gayet normal konuşuyorum. iş için sürekli muhatap olmak zorundayız çünkü.günaydın meraba ve normal iş konuşmaları. ama nedense sinirlendiğimi hissediyorum içten içe.:47:

ya ben de dengesiz yaşıyorum duyguları.bi selam vermiyorum bi veriyorum. ama şu son ayrılığımzdan beri yani ayrılık kesinleştiğinden beri,gayet normal konuşuyorum. iş için sürekli muhatap olmak zorundayız çünkü.günaydın meraba ve normal iş konuşmaları. ama nedense sinirlendiğimi hissediyorum içten içe.:47:

için kan ağlasa da rahat görün. sizin için kötü yanı sürekli muhattap olmak zorundasınız.
tabi bizim için öyle sorun yok. sadece aynı ortamda bulunmak zorundayız. muhattap olma gibi bir durum yok..
sinirlen ama içten içte ... psikolojik destek al. mesela iş çıkışı ne seversn onu yap kursa git arkadaş ortamna gir gez eğlen acyip iyi gelecek :1::1::1:

için kan ağlasa da rahat görün. sizin için kötü yanı sürekli muhattap olmak zorundasınız.
tabi bizim için öyle sorun yok. sadece aynı ortamda bulunmak zorundayız. muhattap olma gibi bir durum yok..
sinirlen ama içten içte ... psikolojik destek al. mesela iş çıkışı ne seversn onu yap kursa git arkadaş ortamna gir gez eğlen acyip iyi gelecek :1::1::1:

bu sinirlenmek niye onu anlamıyorum bilinçaltımda birşeylere sinirleniyorum galiba ama ne oldğunu çözemedim :ssz: sinirli olunca da insan rahat görünemiyo ki elimden geleni yapıyorum ama acaba başarabiliyor muyum bilemiyorum. eğer olumlamaları becerip de onu affedip serbest bırakabilsem bu çözülecek gibi de bilemiyorum onu nasıl yaparım

ya aslında ayrılığı kabullendim ben, bunu farkettim. ama bilinçaltında çözülmeyen birşeyler var gibi. aşk değil,sevgi değil ama beni bilinçaltından sinirlendiren birşeyler olmalı. şu olumlamaları napsak da beyne komutlasak

kızlar ben büyük bi salaklık yaptım..:18: uyku tutmadı çoook eski bi face im vardı onu açtım vakit geçsin diye ama unutmuşum bu ayrıldığım sevgilim o facede vardı..
ve açar açmaz da şaka gibi anasayfada çıktı bunun ismi.. bende hata yaparak tıklayıverdim bunun profiline ama sinir oldum.. milletle foto çekinmiş koymuş normalde ikimizinde sevmediği kişilerle.. profil sayfası hep aşk acısı iletileriyle dolu, okudukça sinir oldum küfür edesim geldi çünkü o hep beni suçladı.. ama iletileri o süpermişte ben onu durup dururken terketmişim gibiydi.. bi daha asla asla böyle bişe yapmam.. hiç iyi olmadı bu çünkü.. kaç gündür ne kadar iyiydim halbuki.. :14:

Aynı şeyi yapıyorum duramıyorum malesef
Ne kadar kendime engel olmaya çalışsamda olamıyorum
Bir gün bakmasan diğer gün kesin bakıyorum
O yüzden bıraktım artık kendimle çabalamayı
Hayatıma biri girip beni bu işin içinden çıkarana kadar bakacağım sanırım
Engel olamadım bu konuda kendime

Canım bunu çoğumuz yapıyor emin ol..
İnsanı bir şey dürtüyor sanki bakasın geliyor dimi?
Ama kendimize engel olmamız lazım, yoksa daha çok acı çekeriz.
Takip etmemek lazım, şöyle düşünelim: o beni merak etmiyor ben niye edeyim?
Mesela geceleri çok fena oluyorum ben de ama sonra geçiyor kendimi teselli ediyorum rahatlıyorum:8:

Back
X