Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Vala kızlar siz başarabiliyosanız ne mutlu size ama ben yapamıyorum bakmadan:27:
Bu konuda iradem yok
Ama 15 ekimde dershanem başlıcak belki bakmaya fırsat bulamam derslerden o tarihi bekliyorum sabırla :30:

Vala kızlar siz başarabiliyosanız ne mutlu size ama ben yapamıyorum bakmadan:27:
Bu konuda iradem yok
Ama 15 ekimde dershanem başlıcak belki bakmaya fırsat bulamam derslerden o tarihi bekliyorum sabırla :30:

iyi bari canım benimde dersler bi başlasaydı.. msjım falan da bitecek kontörde almıcam daha uzun bi süre en azından :(

Kendi adima korkuyla motive oluyorum ((=
Bakarsam gorduklerim karsisinda uzulurum, kiskanirim, ofkelenirim, kaldiramam diye bakmiyorum.
Ayrica o beni merak etsin, ben ne onu merak etcem. Elimi sallasam ellisi hih :37:

Bakarsam gorduklerim karsisinda uzulurum, kiskanirim, ofkelenirim, kaldiramam diye bakmiyorum.
Ayrica o beni merak etsin, ben ne onu merak etcem. Elimi sallasam ellisi hih :37:

yaa bende kendimi hep böyle teselli ediyom ama içimden bi his kendini kandırma diyo bana :D

kızlar moralim bozuk..:50: ayrıldığım sevgilime işim düştü ve ondan başka o şehirde o işi yapacak kimse de yok şu anda.. mezun olduğum okuldan bir belge gerekiyor ve bunu sadece ondan isteyebilirim şu an.. o belge de bana illaki lazım olan bişey.. şu an kendim de gidemem o şehre, öyle bir durumum da yok.. ama onla da muhattap olmak istemiyorum.. off napıcam ben ya :18:

kızlar moralim bozuk..:50: ayrıldığım sevgilime işim düştü ve ondan başka o şehirde o işi yapacak kimse de yok şu anda.. mezun olduğum okuldan bir belge gerekiyor ve bunu sadece ondan isteyebilirim şu an.. o belge de bana illaki lazım olan bişey.. şu an kendim de gidemem o şehre, öyle bir durumum da yok.. ama onla da muhattap olmak istemiyorum.. off napıcam ben ya :18:

onu ararsan bahane bulmussun gibi olur onu gormek icin. cok mecbur kalirsan ve o da olmazsa gidip kendin alabilirsin sonucta o da bunu biliyo ve onu aramak icin bahane buldugunu dusunecek. ama yine de sen bilirsin

onu ararsan bahane bulmussun gibi olur onu gormek icin. cok mecbur kalirsan ve o da olmazsa gidip kendin alabilirsin sonucta o da bunu biliyo ve onu aramak icin bahane buldugunu dusunecek. ama yine de sen bilirsin

öyle mi düşünür bilmem de ben konuşmak istemiyorum onunla :( ona borçlu kalıcakmışım gibi ondan bişey isteyince :(
düşünüyorum hala ama yok ki başka bunu yapabilecek birisi.. off daraldım ya..

öyle mi düşünür bilmem de ben konuşmak istemiyorum onunla :( ona borçlu kalıcakmışım gibi ondan bişey isteyince :(
düşünüyorum hala ama yok ki başka bunu yapabilecek birisi.. off daraldım ya..

Bence gitme imkanın varsa kendin git Anzer
Hem dediğin gibi yarın bir gün senin yaşadığın şehirde işi olsa oda arayabilir
Ona da fırsat gibi olur hiç söyleme derim
O şehirde onu tanımadığı düşün mecbur kendin alıcaktın dimi :26:
Bu mantıkla haraket et derim

Aslında çok haklısın bende buna bir son vericem yakında :8:

Bence gitme imkanın varsa kendin git Anzer
Hem dediğin gibi yarın bir gün senin yaşadığın şehirde işi olsa oda arayabilir
Ona da fırsat gibi olur hiç söyleme derim
O şehirde onu tanımadığı düşün mecbur kendin alıcaktın dimi :26:
Bu mantıkla haraket et derim

sorun orda zaten :( bu belge bana mutlaka lazım ama kendim gidemiyorum.. eğer o belge olmazsa çok istediğim bişeyi 1 sene ertelemiş olucam.. önceden haberim olsa belki kendim giderdim tüm imkanları zorlayıp ama bu durumdan yeni haberim oldu.. :(

sorun orda zaten :( bu belge bana mutlaka lazım ama kendim gidemiyorum.. eğer o belge olmazsa çok istediğim bişeyi 1 sene ertelemiş olucam.. önceden haberim olsa belki kendim giderdim tüm imkanları zorlayıp ama bu durumdan yeni haberim oldu.. :(

Çok kötü olmuş Anzer ya
O zaman mecburen isticeksin yapcak birşey yok

Çok kötü olmuş Anzer ya
O zaman mecburen isticeksin yapcak birşey yok

aynen öyle.. aslında bikaç kişi aklıma geliyor ama binbir nazla yaparlar bide yarım yamalak yaparlar bi işime yaramaz.. güvenemem yani.. neyse mecbur isticem bakalım yarın cesaretimi toplayabilirsem..

ohh bee.. söyledim kızlar.. "bana belge lazım senden başkasıda yok bu işi yapabilecek.. onu şu zamana kadar alıp bana yollayabilir misin, önemli benim için" dedim.. oda "tabi elimden geleni yaparım seve seve.. ama inşallah becerebilirim.. sana da yollarım.. ilk müsait olduğum zamanda gidicem" dedi.. bende teşekkür edip iyi geceler dedim oda aynısını söyledi.. üzerimden büyük bi yük kalktı sanki :)

hadi kizlar cikarip alin su kalbimi yerinden

Canim üzülme lütfen, biliyorum demesi kolay ama bak hepimiz ayni seyi yasadik
ve ölmedik
bak hala yasiyoruz, nefes aliyoruz
bi sekilde yemek yiyoruz su iciyoruz,
yasiyoruz iste,
suan hersey cok taze, daha iyi hissedeceksin ama biraz zamana ihtiyacin var
ve sana sunuda söylemek istiyorum

ex sevgilini gözünde lütfen cok yüceltme,
cünkü eger seni gercekten sevseydi ayrilmazdi senden birseyleri bahane ederek,
emin ol ölene dek cabalardi,
madem o yoluna bakti
sende bundan sonra yoluna bak tamammi tatlim

biliyorum böyle düsünerek ayakta kalmak istiyorum ama kalp beyin hic birisi izin vermiyo ben bitti diyorum kalbim inadina zorluyo bende atlatacagim biliyorum ama su zaman gecmek bilmiyo

biliyorum böyle düsünerek ayakta kalmak istiyorum ama kalp beyin hic birisi izin vermiyo ben bitti diyorum kalbim inadina zorluyo bende atlatacagim biliyorum ama su zaman gecmek bilmiyo

Gececek canim gececek
önce yapman gereken kendini tamamen bittigine inandirmak
yani dönüsü yok bunu kafanda anlaman lazim
exin zaten numarasini bile degistirmis, artik oda dönüsü olmasin diye elinden geleni yapiyor,
barisma gibi bir niyeti olmadigi belli
sende buna inan ve unutmaya basla,
biraz zaman alacak elbet ama unutacaksin emin ol
cünkü unutulmayan hicbirsey yok
ölenler bile unutuluyor,
birde böyle düsün

positiv düsünmeye calis biraz,
bu aciyi atmak istemiyorsun gibi geldi bana

Back
X