Buyrun...Terapi Grubumuz :))

benimkisi hastalıklı bi aşk acısı...çok sevdim çok hemde...ama bu kadar sevmek doğru değilmiş sanırım ...yakın bi zamanda evlendi başkasıyla....aynı mahalledeyiz...hala bu mahallede.... evlendikleri gün sabah işim vardı Allah'tan...eve akşamüstü geldim o yoldan nasıl geçtiğimi bir ben bilirim...bana ilk duygularını açtığı yerden her geçtiğimde evimden cıkarken ya da girerken içim sızlıyor...ve ağlıyorum şimdiki gibi...

Selam kızlar canım sıkkın biraz.. Ben herşeyi içimde bitirmiştim ya da öyle sanıyordum bilmiyorum ama dün faceden engelini kaldırdım maillere bakasım geliyordu zırt pırt sürekli mail attığından ve geleceğim dediğinden dolayı oda zor oluyordu sürekli maili açmak..
Neyse bu yazmış engelin kalktığını görünce öyle havadan sudan konuştuk napıyorsun ne ediyorsun vs vs sonra ben dedimki buna sen "gelecek misin buraya?" "gelmicem neden geleyim ki" dedi ben şok :53: "e öyle yazıyordun o yüzden sordum" dedim oda "şu an gelmemi gerektirecek bi pozisyonda değiliz neyse benim uykum geldi iyi geceler" dedi :53: ben yine şok.. "tamam böylesi daha iyi oldu aslında biraz kızdım ama neyse..o zaman daha konuşmamıza da gerek yok sanada iyi geceler.." dedim buda "benim için konuşmamızda bi sakınca yok ama sen bilirsin zaten herşey değişti istediğin zaman iletişimi kesiyorsun(engelleyerek) ulaşabileceğim bir telefon numaran bile yok, yazın tatile gelirim belki ama bu ara gelmeyi düşünmüyorum" dedi bende "yok konuşmamız doğru olmaz zaten gerekte yok..sadece sen gelecem dediğin için sordum ben hani diyodun ya 1-2 ay içinde gelecem diye onu gerçek sanmışım" dedim oda "biz zaten verdiğimiz sözleri tutmadık hiç ve böyle böyle bittik" dedi bende "bittiğimizi biliyorum ben zaten sadece son kez senin ısrar ve hatrın için gelirsen görüşecektim neyse önemi kalmadı dediğim gibi iyide oldu iyi geceler tekrar" dedim buda "sağol sanada" dedi..
Ne kadar salağım di mi :) Keşke hiç sormasaydım..

Selam kızlar canım sıkkın biraz.. Ben herşeyi içimde bitirmiştim ya da öyle sanıyordum bilmiyorum ama dün faceden engelini kaldırdım maillere bakasım geliyordu zırt pırt sürekli mail attığından ve geleceğim dediğinden dolayı oda zor oluyordu sürekli maili açmak..
Neyse bu yazmış engelin kalktığını görünce öyle havadan sudan konuştuk napıyorsun ne ediyorsun vs vs sonra ben dedimki buna sen "gelecek misin buraya?" "gelmicem neden geleyim ki" dedi ben şok :53: "e öyle yazıyordun o yüzden sordum" dedim oda "şu an gelmemi gerektirecek bi pozisyonda değiliz neyse benim uykum geldi iyi geceler" dedi :53: ben yine şok.. "tamam böylesi daha iyi oldu aslında biraz kızdım ama neyse..o zaman daha konuşmamıza da gerek yok sanada iyi geceler.." dedim buda "benim için konuşmamızda bi sakınca yok ama sen bilirsin zaten herşey değişti istediğin zaman iletişimi kesiyorsun(engelleyerek) ulaşabileceğim bir telefon numaran bile yok, yazın tatile gelirim belki ama bu ara gelmeyi düşünmüyorum" dedi bende "yok konuşmamız doğru olmaz zaten gerekte yok..sadece sen gelecem dediğin için sordum ben hani diyodun ya 1-2 ay içinde gelecem diye onu gerçek sanmışım" dedim oda "biz zaten verdiğimiz sözleri tutmadık hiç ve böyle böyle bittik" dedi bende "bittiğimizi biliyorum ben zaten sadece son kez senin ısrar ve hatrın için gelirsen görüşecektim neyse önemi kalmadı dediğim gibi iyide oldu iyi geceler tekrar" dedim buda "sağol sanada" dedi..

:53::53::53::53: ayni benim ex.. yani: kendisi arar sorar ister ozler, sonra sen sert durursun biraz daha israr etsin,kararliligini gostersin diye beklersin. sonra ne yapar?:52: sanki sen ona israr ediyormussun, bu iliskiyi yeniden oldurmaya calisiyormussun gibi muamele ederler. aynisi olmasa bile benzerini yasadim. iyi ki sana sen gel o zaman filan dememis :53:
anzer, engeli koy canim sen takrar ve kapat bu defteri artik. kucucuk bi cocuk degil, 30una geliyor. istese zaten emin ol 1 2 ay bile demezdi ucar gelirdi.

Allah akıl fikir versin ne diyim

Yapamayacağı şeyleri neden söylerler ki ? Amaç ne ?

Demek ki o yolla barışmaktı niyeti baktı ki olmuyo vazgeçti gelmektende

Ama seven insan böylemi yapardı ya !!!

Benim elimde bir erkeğin imkanı olsa gerçekten seviyor olsam neler neler yapardım

Bunlar bitmiş hayat enerjileri sıfır adamların ... :19:

Bize bizler gibi gerçek sevgiyi aşkı arayan adamlar lazım ...

Sevdiği uğruna bişeyler yapabilecek fedakarlık edebilecek sevmeyi sevilmeyi aynen bizim gibi isteyecek insanlar lazım

Hiç birimizin geride bıraktığı adamlardan bir halt olmaz :19:

:53::53::53::53: ayni benim ex.. yani: kendisi arar sorar ister ozler, sonra sen sert durursun biraz daha israr etsin,kararliligini gostersin diye beklersin. sonra ne yapar?:52: sanki sen ona israr ediyormussun, bu iliskiyi yeniden oldurmaya calisiyormussun gibi muamele ederler. aynisi olmasa bile benzerini yasadim. iyi ki sana sen gel o zaman filan dememis :53:
anzer, engeli koy canim sen takrar ve kapat bu defteri artik. kucucuk bi cocuk degil, 30una geliyor. istese zaten emin ol 1 2 ay bile demezdi ucar gelirdi.
Allah akıl fikir versin ne diyim

Yapamayacağı şeyleri neden söylerler ki ? Amaç ne ?

Demek ki o yolla barışmaktı niyeti baktı ki olmuyo vazgeçti gelmektende

Ama seven insan böylemi yapardı ya !!!

Benim elimde bir erkeğin imkanı olsa gerçekten seviyor olsam neler neler yapardım

Bunlar bitmiş hayat enerjileri sıfır adamların ... :19:

Engelleyemedim kendisini 48 saat geçmesi lazımmış.. Bu arada tekrar mesaj attı "Aslında böyle olmasını istemezdim ve bunu haketmedim ama senin mutluluğuna daha fazla engel olmak istemedim.. Ben senin mutluluğunun üstünde bir gölgeyim ve daha fazla gölgen olmak istemiyorum..Oraya gelecektim ama gördüm ki artık bizim geleceğimiz yok, ben seni ikna edebilirim sanıyordum ama yanılmışım.. Sen hep gül sana çok yakışıyor gülmek sakın kendinde bir hatada arama benim beceriksizliğimdi herşey..Senle ilgili o kadar hayalim vardı ki nasıl çöpe atarım bunları bilmem.. Ha senide unutamam zaten.. Ama başın sıkıştığında ihtiyacın olduğunda ben hep burdayım neyse kötü oldum baya en iyisi ben gidimde hava alim biraz kendine iyi bak.." diye..

Bize bizler gibi gerçek sevgiyi aşkı arayan adamlar lazım ...

Sevdiği uğruna bişeyler yapabilecek fedakarlık edebilecek sevmeyi sevilmeyi aynen bizim gibi isteyecek insanlar lazım

Hiç birimizin geride bıraktığı adamlardan bir halt olmaz :19:

Bir iliski bosuna bitmiyor. Dogru insanlar olsaydi zaten bitmez, devam ederdi. Sana geri donus oldu, jelibon a geri donus oldu. Sonuc? hic bisey... Baslasaydiniz da muhtemelen biterdi. Gecmise takilip kalmak yerine onumuze bakmaliyiz. Gelecekteki daha guzel firsatlari gormemizi, onlara ulasmamizi engeller bu gecmiste takilip kaldigimiz insanlar..

Ben artik ozlemiyorum bile, cok az aklima geliyor gecmise oranla.. Ve mutluyum gercekten.. Artik hayatimda bosluk bile hissetmiyorum, sanirim zamanla baska ve daha onemli dertlerle yuzlesmekten, eski sevgilim dert olabilecek bi faktor bile degil hayatimda.

Hayatimiza, bizimle olmak isteyen insanlarla devam edelim. Gecmisi geri cagirmak tamamen zaman kaybi...
---------------

Anzercim, sizin boyle nereye gidiyor sonunuz bilmiyorum. Aylardir bi can cekisme icinde iliskiniz. Belki sizde bizim gibi kestirip atsaydiniz, simdiye kadar sizde kendinize gelir ve ayrilikla daha iyi basedebilirdiniz. Ama boyle uzadikca uzuyor.. Ne hayatinda, ne de degil.. Ama bi geleceginizin olmadigini soylemis artik. Insallah hic olmazsa bu konuda kararli dururda sen de hayatina devam edebilirsin..

anzerim gelecek adam sen bitti dedigin anda cikip gelirdi..

acaba ne yapabilirim diye,sallamis sallamis

sen gelme diyordun ya birden soruncada kivirmis,

kiz gül gec yarin buna inan kahkaha atacaksin

ben böyle sordum filan diye,

olsun bosver

Bir iliski bosuna bitmiyor. Dogru insanlar olsaydi zaten bitmez, devam ederdi. Sana geri donus oldu, jelibon a geri donus oldu. Sonuc? hic bisey... Baslasaydiniz da muhtemelen biterdi. Gecmise takilip kalmak yerine onumuze bakmaliyiz. Gelecekteki daha guzel firsatlari gormemizi, onlara ulasmamizi engeller bu gecmiste takilip kaldigimiz insanlar..

Ben artik ozlemiyorum bile, cok az aklima geliyor gecmise oranla.. Ve mutluyum gercekten.. Artik hayatimda bosluk bile hissetmiyorum, sanirim zamanla baska ve daha onemli dertlerle yuzlesmekten, eski sevgilim dert olabilecek bi faktor bile degil hayatimda.

Hayatimiza, bizimle olmak isteyen insanlarla devam edelim. Gecmisi geri cagirmak tamamen zaman kaybi...
---------------

Anzercim, sizin boyle nereye gidiyor sonunuz bilmiyorum. Aylardir bi can cekisme icinde iliskiniz. Belki sizde bizim gibi kestirip atsaydiniz, simdiye kadar sizde kendinize gelir ve ayrilikla daha iyi basedebilirdiniz. Ama boyle uzadikca uzuyor.. Ne hayatinda, ne de degil.. Ama bi geleceginizin olmadigini soylemis artik. Insallah hic olmazsa bu konuda kararli dururda sen de hayatina devam edebilirsin..

Haklısın herşeyin ilacı zaman bence bunu daha iyi anlamaya başladım

evleneceğim adamın eski nişanlısını arattığını gördüm bugün..... ne düşünmeliyim... can sıkıntısından meraktan mı yoksa aklında o mu var? allah hayırlısını versin ne diyeyim...... şimdi mesaj atıcam ve sorucam bunu!

vam edelim. Gecmisi geri cagirmak tamamen zaman kaybi...
---------------

anzerim gelecek adam sen bitti dedigin anda cikip gelirdi..

acaba ne yapabilirim diye,sallamis sallamis

sen gelme diyordun ya birden soruncada kivirmis,

kiz gül gec yarin buna inan kahkaha atacaksin

ben böyle sordum filan diye,

olsun bosver

Yani bende artık cevap yazmadım zaten kızlar sonu gelmiyor yoksa.. Süre dolduğunda engelide koyucam tekrar.. Ama son mesajından şunu çıkardım; oda anlamış olmayacağını ve en azından benim mutsuz olmamı istemediğinden iletişimi de kesme kararı almış.. kafamı karıştırmamak adına.. şaşırdım ama sevindim diğer yandan :)

Kendimi çok kötü hissediyorum.
Yardımlarınıza çok ihtiyacım var benim.

Ben ayrılığın ardından bu kadar zaman geçmesine rağmen hala bu söylediğini söylüyorum ara ara biliyo musun ?

Ama bi yandan da gülümsüyorum çünkü insanız içimde bi umut taşıyorum yinede..

Bugün görüştük.
Umutla gittim anlamıştır diye.
Hiçbirşey anlamamış.
Sonuç olarak kedin olarak nişan olayı bitti.

Bugün görüştük.
Umutla gittim anlamıştır diye.
Hiçbirşey anlamamış.
Sonuç olarak kedin olarak nişan olayı bitti.

Sizin olayinizi tam bilmiyorum ama yinede nisanin bitmesi cok uzucu.. Ne diyim saglik olsun, Allah bahtina daha iyi kismetler yazmistir insallah..

Sizin olayinizi tam bilmiyorum ama yinede nisanin bitmesi cok uzucu.. Ne diyim saglik olsun, Allah bahtina daha iyi kismetler yazmistir insallah..

İnşallah canım...
Hayırlısı diye dua ettik hep.
Hayırlısı değilmiş.
sorumluluk alabilen bir insan değilmiş.
değmezmiş yani.

İnşallah canım...
Hayırlısı diye dua ettik hep.
Hayırlısı değilmiş.
sorumluluk alabilen bir insan değilmiş.
değmezmiş yani.

Tam olarak neydi ki problem? İnsanin umut besleyip, hayal kırıklığına uğraması kadar,kalbinin kırılması kadar kötü bisey olamaz canim.bende tam atlattım sayılmaz ama kendime hep sunu söylüyorum, Allah ben kırık kalplerdeyim buyurmadimi? diyorum.demekki Allah bizimle canim, hakkimizda herseyin hayirlisi olsun...

evleneceğim adamın eski nişanlısını arattığını gördüm bugün..... ne düşünmeliyim... can sıkıntısından meraktan mı yoksa aklında o mu var? allah hayırlısını versin ne diyeyim...... şimdi mesaj atıcam ve sorucam bunu!

Kime aratmış ki, nasil öğrendin? Onlar ayrilali baya oldumu? Hakkında hayirlisi olsun

Back
X