Bir iliski bosuna bitmiyor. Dogru insanlar olsaydi zaten bitmez, devam ederdi. Sana geri donus oldu, jelibon a geri donus oldu. Sonuc? hic bisey... Baslasaydiniz da muhtemelen biterdi. Gecmise takilip kalmak yerine onumuze bakmaliyiz. Gelecekteki daha guzel firsatlari gormemizi, onlara ulasmamizi engeller bu gecmiste takilip kaldigimiz insanlar..
Ben artik ozlemiyorum bile, cok az aklima geliyor gecmise oranla.. Ve mutluyum gercekten.. Artik hayatimda bosluk bile hissetmiyorum, sanirim zamanla baska ve daha onemli dertlerle yuzlesmekten, eski sevgilim dert olabilecek bi faktor bile degil hayatimda.
Hayatimiza, bizimle olmak isteyen insanlarla devam edelim. Gecmisi geri cagirmak tamamen zaman kaybi...
---------------
Anzercim, sizin boyle nereye gidiyor sonunuz bilmiyorum. Aylardir bi can cekisme icinde iliskiniz. Belki sizde bizim gibi kestirip atsaydiniz, simdiye kadar sizde kendinize gelir ve ayrilikla daha iyi basedebilirdiniz. Ama boyle uzadikca uzuyor.. Ne hayatinda, ne de degil.. Ama bi geleceginizin olmadigini soylemis artik. Insallah hic olmazsa bu konuda kararli dururda sen de hayatina devam edebilirsin..