Belki sadece uykum gelmistir..
Belki regl doneminin verdigi duygusallik cokmustur ustume..
Ama bu gece icim bi tuhaf. Oyle perisan falan degilim sadece icten ice bi huzun var ustumde. Taa derine hapsettigim bi yara sizliyor sanki, hafif hafif yankilaniyor bedenimde.. 5 ay.. ayri oldugumuz 5 ay.. Sesini son kez duyup, son sarilisim ustunden gecen 3.5 ay.. Bu bitmis iliskinin istikbali icin icimde hic bir umut tanesi kalmadi. bu ilsiki icin isteklimiyim bilmiyorum. Sanirim normal bi animda sorsaniz kesinlikle hayir derdim ama suan bi tuhafim iste dedigim gibi. Ne guzel alismistim ona ya.. alismistim, seviyordum, yaninda rahattim, mutluydum, tutkuluydum.. Nasilda "benimmis gibi" opup, kokluyordum onu. Nasil guveniyordum ona.. Seviyordum ya :85:
Simdi ne kadar zor.. Yeniden birine alismak, sevmek, yakinlasmak, guvenmek.. Hepsini onunla yakalamistim iste, ne gerek vardi ayrilmaya? O mutlu mu simdi? O da yalniz. Onunda hayatinda kimse yok. O orda ben burda.. Seni seven bi kadin var iste karsinda, Allah'tan belani mi istiyorsun be adam? :85:
Senden vazgecmek ne kadar zordu.. Hayallerimi nasilda yiktin sen benim? Nasil uzdun beni? Ne diyim, beddua etmeye dilim varmiyor.. Ona birsey olcak diye degil, donup dolasip beddua beni bulacak diye ((= Niye ama niye? Ben bu kadar uzulmeyi hak edecek ne yaptim? Ona yalan mi soyledim? onu kandirdim mi? Degistim mi ? Basindan beri ayniydim hic biseyi saklamadim ondan.. neden 1.5 ay ayri kalinca fark etti benim ona her zaman soyledigim seyleri?
Isterdim ki elini tuttugum, sarildigim, kokladigim, optugum son adam olsun..
Ayrildik..
Ne diyim ya.. Tuhafim iste..
uyuyup uyansam belki yarin bunlari yazdigima utanacagim..
Bilmiyorum.
Ama bu gece boyle oldu..