Buyrun...Terapi Grubumuz :))

sanki o kişi karşıma hiç çıkmayacak gibi sanki hep mutsuz hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor hayatta...ama hayat ne getirir bilinmez...artık mutlu olmak istiyorum ben de hiç haketmiyorum ben?

sanki o kişi karşıma hiç çıkmayacak gibi sanki hep mutsuz hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor hayatta...ama hayat ne getirir bilinmez...artık mutlu olmak istiyorum ben de hiç haketmiyorum ben?

Kıyamam canım ben de şuan senin gibi duygular içindeyim.
Hatta senin yazını okuyunca gözlerim doldu.
Hakediyoruz mutluluğu elbet her insan gibi.
Aşk konusundada elbet yüzümüz gülücektir.

beni terketti ve gitti..... bugün tam 10 gün oldu. atlatamıyorum, toparlanamıyorum.... Beni çok sevdiğini ama ileride mutsuz olucağımızı söyleyerek gitti... inanamıyorum,kabullenemiyorum....

Yüzüm sadece onunla barışma ümidimiz olduğunda gülüyor, ama bana bunu yapan biriyle barışmamam gerektiğini de biliyorum.

Bugün psikoloğa gidicem akşam randevum var sil baştan herşeyi anlatmak bile istemiyorum...

ACI ÇEKİYORUM

beni terketti ve gitti..... bugün tam 10 gün oldu. atlatamıyorum, toparlanamıyorum.... Beni çok sevdiğini ama ileride mutsuz olucağımızı söyleyerek gitti... inanamıyorum,kabullenemiyorum....

Yüzüm sadece onunla barışma ümidimiz olduğunda gülüyor, ama bana bunu yapan biriyle barışmamam gerektiğini de biliyorum.

Bugün psikoloğa gidicem akşam randevum var sil baştan herşeyi anlatmak bile istemiyorum...

ACI ÇEKİYORUM

Geçmiş olsun canım.
Bende nişanlımdan ayrılmıştım. O da bana aynı şeyleri söylemişti.
Seni iyi anlıyorum. Ben kendi kendime atlatmaya çalıştım.
Senin de yardım alman iyi olucaktır canım.

Geçmiş olsun canım.
Bende nişanlımdan ayrılmıştım. O da bana aynı şeyleri söylemişti.
Seni iyi anlıyorum. Ben kendi kendime atlatmaya çalıştım.
Senin de yardım alman iyi olucaktır canım.

Çok mutluyduk halbuki yada en azından ben öyle sanıyordum.... onu çok bunalttıığımı söyledi ayrıldıktan sonrada düşünmeye ihtiyacı olduğunu şimdilik çok rahat olduğunu söyledi ama beni çok sevdiğini benden başka kimseyi sevemeyeceğini de söyledi... anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor :(

Çok mutluyduk halbuki yada en azından ben öyle sanıyordum.... onu çok bunalttıığımı söyledi ayrıldıktan sonrada düşünmeye ihtiyacı olduğunu şimdilik çok rahat olduğunu söyledi ama beni çok sevdiğini benden başka kimseyi sevemeyeceğini de söyledi... anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor :(

Banada demiştiki ben çok rahatım kendimi iyi hissediyorum.
V.s v.s bende...
Gerçi ayrılmak isteyen bendim ya neyse.
Sonuç olarak yol verdim gitti.
Huzurlu huzurlu takılsın o.
Sende üstüne gitme ve biraz uzak dur canım.
Zorla güzellik olmaz.

Banada demiştiki ben çok rahatım kendimi iyi hissediyorum.
V.s v.s bende...
Gerçi ayrılmak isteyen bendim ya neyse.
Sonuç olarak yol verdim gitti.
Huzurlu huzurlu takılsın o.
Sende üstüne gitme ve biraz uzak dur canım.
Zorla güzellik olmaz.

yoookk kesinlikle üstüne gitmiyorum, hiçbir şekilde salça olmuyorum hayatına. bakalım ben ne yapıcam çok merak ediyorum :(

yoookk kesinlikle üstüne gitmiyorum, hiçbir şekilde salça olmuyorum hayatına. bakalım ben ne yapıcam çok merak ediyorum :(

Belkide seni güzel şeyler bekliyordur canım.
Dik durucak ve hayatına devam ediceksin.
Her şerde bir hayır vardır.
Yeni bir dünya kartı çıktı sana biliyorsun. :34:

Canm zaten cocugu o kadar uzun araliklarda görüyorum ki hep 2 3 hafta arayla bu gidisle eger teklif edecekse de o zamanlara ancak denk gelir.... bakalim belki de bos bos bakip gider bilemiyorum ki.... aslinda rahatim da bi taraftan da ya olursa icimi bi heyecan basiyo anlatamam hayal kirikligindan cok yeni bi baslangicin heyecani... dun mesela aksam cocugun surati cikarken o bakislari filan aklima geldikce kendi kendime siritip durdum yatakta tuhaf guzel bi duygu gercekten olurmu olmaz mi diye kendimi yemek istemiOrum bu kez bu günlerin tadini cikarmak istiyorum bu kadari bile beni mutlu etmeye yetiyo aslinda bi erkegin boyle sapsal asik gibi gözüken halleri

Ne güzel işte yepyeni duygular hissetmeye başlamışsın :) Eskiyi unutmanın en güzel yolu yeni heyecanlardır ama ayrılıgın hemen akabinde olan degil. Ki biz yeterince yaşadık şurda neler yazdık ne günler saatler atlattık. Çok şükür atlattım diyorum. Cidden ama bitti dönmemecesine cünkü adam dana gibi olmuş. O nişan resmini gören arkadaştan birinin tepkisi Allah belanı versin bunun için mi üzüldün diğerinin tepkisi bu i... resmen dedi. Yani bir insan bu kadar mı tiksindirici bir hal alır hani ben de dedim acaba kedi ciğer olayı mı acaba yok arkadaşlarda öyle deyince salla gitsin :) Mutlu ol bence şu noktada sonu düşünmeye gerek yok biraz akışa bırak cevaplar gelir. Başlamadan bilemezsin başladığında da yanlışsa artık güçlendin dönmesini bilirsin. Acıyı yaşadık yok öyle artık yağma.. Bundan sonra hedefimiz sadece mutluluk sonunda bizi mahvedip gidecekse biz başında tekmeyi vurmayı bilmemiz gerekiyor.

Ne güzel işte yepyeni duygular hissetmeye başlamışsın :) Eskiyi unutmanın en güzel yolu yeni heyecanlardır ama ayrılıgın hemen akabinde olan degil. Ki biz yeterince yaşadık şurda neler yazdık ne günler saatler atlattık. Çok şükür atlattım diyorum. Cidden ama bitti dönmemecesine cünkü adam dana gibi olmuş. O nişan resmini gören arkadaştan birinin tepkisi Allah belanı versin bunun için mi üzüldün diğerinin tepkisi bu i... resmen dedi. Yani bir insan bu kadar mı tiksindirici bir hal alır hani ben de dedim acaba kedi ciğer olayı mı acaba yok arkadaşlarda öyle deyince salla gitsin :) Mutlu ol bence şu noktada sonu düşünmeye gerek yok biraz akışa bırak cevaplar gelir. Başlamadan bilemezsin başladığında da yanlışsa artık güçlendin dönmesini bilirsin. Acıyı yaşadık yok öyle artık yağma.. Bundan sonra hedefimiz sadece mutluluk sonunda bizi mahvedip gidecekse biz başında tekmeyi vurmayı bilmemiz gerekiyor.

Zaten artik sonu filan dusunmuyorum nolur ne olmaz umrumda degil yaninda mutlu olacagim birisini istiyorum artik eger karsimda ki beni mutlu edemiyorsa zorlayipta degisir belki umuduyla beklemyi hic düsünmüyorum koskaca 4,5 yil bekledim biseyler duzelecek diye aslinda ilk senede zaten hersey belliymis ben neden uzatmalara goturup kendimi maffettim diyorum sonra demek ki yasanmasi gerekiyormus icimde belkiler kalmamasi icin diye kendimi avuta biliyorum da... ve artik biliyorum ki bi kemik ayni yerden ikinci defa kirilmazmis bi kez atlattik ya artik sorun olmaz asik olup baglanmadan once yaninda mutluysam devam degilsem eyvallah bu kadar basit seninde dedigin gibi artik hedefimiz mutluluk

Kıyamam canım ben de şuan senin gibi duygular içindeyim.
Hatta senin yazını okuyunca gözlerim doldu.
Hakediyoruz mutluluğu elbet her insan gibi.
Aşk konusundada elbet yüzümüz gülücektir.

ilk sevdiğim insandı.4 yıldan sonra terkedildim bunalmış sözde.tam 3 yıl acısını çektim yasını tuttum...sonra iyileştim...sonra o çıktı karşıma aynı okulda öğretmeniz görüşmeye başladık..ilk defa mutlu olacağımı düşündüm..2 ay sonra eski kız arkadaşına döndü yıkıldım..tekrar hayal kırıklığı...şimdi de naptığı belli değil...yoruldumm..o kadar umutsuzum ki anlatamıyorum....

ilk sevdiğim insandı.4 yıldan sonra terkedildim bunalmış sözde.tam 3 yıl acısını çektim yasını tuttum...sonra iyileştim...sonra o çıktı karşıma aynı okulda öğretmeniz görüşmeye başladık..ilk defa mutlu olacağımı düşündüm..2 ay sonra eski kız arkadaşına döndü yıkıldım..tekrar hayal kırıklığı...şimdi de naptığı belli değil...yoruldumm..o kadar umutsuzum ki anlatamıyorum....

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Bırak boşver hayırlı degilmiş.

Canım demekki senin yaşam derslerin bunlarmış.
affetmek...
Sen olaylara kabul verip, yoluna devam ettiğinde bence bir daha böyle şeyler yaşamıyacaksın.
Geçmişi bırak, kendi içinde affet ve yoluna devam et.

Canım demekki senin yaşam derslerin bunlarmış.
affetmek...
Sen olaylara kabul verip, yoluna devam ettiğinde bence bir daha böyle şeyler yaşamıyacaksın.
Geçmişi bırak, kendi içinde affet ve yoluna devam et.

tek sorun hergün görmek.ama gerçekten her şey tüm yüreğinle affetmekten geçiyor..başkalrı için değil kendimiz için...iyi ki varsınız her sözünüz beni mutlu etmeye yetiyor :)

tek sorun hergün görmek.ama gerçekten her şey tüm yüreğinle affetmekten geçiyor..başkalrı için değil kendimiz için...iyi ki varsınız her sözünüz beni mutlu etmeye yetiyor :)

Sende iyiki varsın canım...
Her gün görmek ilk başta acı vericektir doğru ama zamanla buna da alışıcaksın canım.
Hatta hayatına seni gerçekten sevicek biri girdiğinde artık onu görmen birşey ifade etmiycek.

Sende iyiki varsın canım...
Her gün görmek ilk başta acı vericektir doğru ama zamanla buna da alışıcaksın canım.
Hatta hayatına seni gerçekten sevicek biri girdiğinde artık onu görmen birşey ifade etmiycek.

alışmaya çalışıyorum canım ona karşı umursamaz davranıyorum ama acıyı içimde yaşıyorum..benim kafamı karıştıran sözde hayatında biri olmasına rağmen ilgili davranması..başka bir hocayla konuştuğumda merak ediyo ne konuştuğumu bide soruyo.doğumgünümü kutlamak için mesaj atıyo vs...

Dünyanın herhangi bir yerinde nefes aldığı bilinen,

Şu an gülüyor mudur diye hakkında tahminler yürütülen,

Varlığı, hiçliği, kimsesizliği, mutluluğu, mutsuzluğu merak edilen,

Kısacısı “yok” olamayan, biri var...

Hüzzama çalan şarkılar sızıyor odaya,

İçi demleten, aşkı bereketlendiren yağmurlar vuruyor cama..

Mevsim hazan,

Yıl filmlerdeki tarihlerden biri.

Fotoğraflar aynı, sokaklar değişik...

Dinliyorum sesimi, kulaklarımda çınlayan yokluk...

Gidesim var öyle çok,

Şemsiyesiz, öylesine, kaybolmacasına bir gidiş istediğim...

Bilirsin sen de

Kolay incinirim ben, kolay vazgeçerim zor olan ne varsa...

Gitmek isteyişlerim de hep bu yüzden...

Bir nefeste ölürüm biliyorum zamansız ölürüm...

Seni zamansız gördüm mesela

Zamansız kör oldu gözlerim...

Zamansız kırıldım,konuşmayı unutmam zamansız...

Alışacağım...

Ve ben benim için ölmekten korkmayan

Ama elimi tutmaktan korkan bir adamı

Seveceğim ömrüm boyunca...

3 gün önce profilime bu şiirimi eklemiştim.bundan dolayı mıdır bilinmez soğuk davranıyo anlayamadım :)

alışmaya çalışıyorum canım ona karşı umursamaz davranıyorum ama acıyı içimde yaşıyorum..benim kafamı karıştıran sözde hayatında biri olmasına rağmen ilgili davranması..başka bir hocayla konuştuğumda merak ediyo ne konuştuğumu bide soruyo.doğumgünümü kutlamak için mesaj atıyo vs...

Evet yapar.
Gözünün önündesin ya.
Benimde böyle bir durumum olmuştu.
Aynı sınıftaydık üniversitede. Ayrılmıştık 1 ay falan olmuştu.
Baktım bir gün bir kızla çıkıp geldi el ele. ben onu çok severken.
O an beni öldürse daha az canım yanardı.
Öldüm resmen.
Allah bana güç verdi ama... ,
Ben de başkasıyla beraber olmaya başladım. O zaman çok kıskandı.
Sinirlendi.
Hatta beni aradı durup dururken o çocuktan ayrılıcaksın bende bu kızdan ayrılıcam ve tekrar barışıcaz diye.

Dünyanın herhangi bir yerinde nefes aldığı bilinen,

Şu an gülüyor mudur diye hakkında tahminler yürütülen,

Varlığı, hiçliği, kimsesizliği, mutluluğu, mutsuzluğu merak edilen,

Kısacısı “yok” olamayan, biri var...

Hüzzama çalan şarkılar sızıyor odaya,

İçi demleten, aşkı bereketlendiren yağmurlar vuruyor cama..

Mevsim hazan,

Yıl filmlerdeki tarihlerden biri.

Fotoğraflar aynı, sokaklar değişik...

Dinliyorum sesimi, kulaklarımda çınlayan yokluk...

Gidesim var öyle çok,

Şemsiyesiz, öylesine, kaybolmacasına bir gidiş istediğim...

Bilirsin sen de

Kolay incinirim ben, kolay vazgeçerim zor olan ne varsa...

Gitmek isteyişlerim de hep bu yüzden...

Bir nefeste ölürüm biliyorum zamansız ölürüm...

Seni zamansız gördüm mesela

Zamansız kör oldu gözlerim...

Zamansız kırıldım,konuşmayı unutmam zamansız...

Alışacağım...

Ve ben benim için ölmekten korkmayan

Ama elimi tutmaktan korkan bir adamı

Seveceğim ömrüm boyunca...

3 gün önce profilime bu şiirimi eklemiştim.bundan dolayı mıdır bilinmez soğuk davranıyo anlayamadım :)

Sevgini kendi içinde yaşa canım.
Ona belli etme.

Back
X