Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canım anladım ama kuantumda diyorki siz insanları ne kadar çok severseniz içinizde ne kadar çok gerçek sevgi taşırsanız allaha güvenip insanların hep olumlu yönlerine onlarında allahın bir parçası olduguna kabul verirseniz çok affedici olursanız mutlu olursunuz diyor ne kadar çok verirseniz o kadar çok alırsınız diyor eee şimdi ne olucak birisi bana açıklasın

çok seversin ...doğrudur..

Ama sevgini gösteriş biçimin önemli..

Sevmek karşındakinin her istediğini yapmak, hayatından her türlüğü fedakarlığı yapmak değildir...

Sevmek sevgilin için gurursuz onursuz olmak değildir..

Değer görmediğin halde değer vermeye devam etmek değildir...

Bağımlılık var...alışkanlık.var.. Birde kaçanı kovalarken hissettiğin bir hırs var..çoğu insan bunları sevgi sanıyor..sevgi bu değil..

Sana küfür edeni,seni iplemeyeni,seni ezip geçeni,seni ağlatıp üzeni nasıl sevebilirsin...

Bu tip insanlara fazla değer vermek seni sadece yorar..hayattan soğutur...

Evet bir gün sevgini hakeden biri çıkacaktır karşına elbette...ama söylediğim gibi ölçülü davranmak en iyisi...

Kuantum herkesi sevin ve sevilin der...

Ama herkesi gözünüzde büyütüp , vıcık vıcık bir sevgi yaşayın demez....kendinize değer verin kendinizi önemseyin der...zaten gerisi gelir..

Kendine özgüveni olan..kendisine değer veren insan , sevgiyi aşkı nasıl yaşayacağınıda bilir..

Umarım bu açıklama seni tatmin etmiştir :))

canım çok güzel açıklamışşsın ama benim söylemek istediğim bir erkek yada aşk için olan segi diil yani ilahi aşk allahın bazı insanlara fazlasıyla verdiği merhamet insan sevgisi hani doğuştan gelen içinde kalbinde olan insan sevgisi affedici olmak iyi niyetli olmak kaybetsende kendi iyiliğini bildiğin için allaha bırakmak ve kazanacağına inanmak insanları asla ezmememk küçümsememek kendini olduğun gibi sevmek kabul etmek pozitif olmak yani bunlar gibi insan bazı şeyleri değiştiremiyor özelliklede iyi olduguna inandığın şeyleri insanları sevmek güleryüzlü olmak yapıcı olmak kötülüğe iyilekle karşılık vermek ne bileyim tabikide ilk önce yaradanı sonra kendimizi sevicez ama herkesi koşulsuz sevmek yaratan yarattığı için sevmek bu dünyanın adaletli ve sonsuz güvenli olduğuna inanmak çok güzel :)

canım çok güzel açıklamışşsın ama benim söylemek istediğim bir erkek yada aşk için olan segi diil yani ilahi aşk allahın bazı insanlara fazlasıyla verdiği merhamet insan sevgisi hani doğuştan gelen içinde kalbinde olan insan sevgisi affedici olmak iyi niyetli olmak kaybetsende kendi iyiliğini bildiğin için allaha bırakmak ve kazanacağına inanmak insanları asla ezmememk küçümsememek kendini olduğun gibi sevmek kabul etmek pozitif olmak yani bunlar gibi insan bazı şeyleri değiştiremiyor özelliklede iyi olduguna inandığın şeyleri insanları sevmek güleryüzlü olmak yapıcı olmak kötülüğe iyilekle karşılık vermek ne bileyim tabikide ilk önce yaradanı sonra kendimizi sevicez ama herkesi koşulsuz sevmek yaratan yarattığı için sevmek bu dünyanın adaletli ve sonsuz güvenli olduğuna inanmak çok güzel :)

burda topik erkek ve kadın ilişkileriyle alakalı olduğu için kadın erkek arasındaki sevgi ve aşktan bahsediyorsun sandım ..pardon :))

evet iyi şeylere inanmak güzel...merhametli olmak güzel...dünyanın adil ve güvenilir olduğuna inanmak güzel...

Fakat sen, sadece kendini değiştirebilirsin..seninle birlikte çok şey değişecektir..ama diğer insanları merhametli yapamazsın..bozulmuş dünya düzenini düzene sokamazsın..adaletsizliği kaldırıp adaleti getiremezsin..bu sadece senin yapabileceğin birşey değil...dünyanın değişmesi için bir kişinin değil 7 milyar insanın kuantum yapması gerekir :))

sen sadece kendini ve hayatını değiştirebilirsin...oda rabbimin izniyle :))

evet dimi canım değişebiliriz ve bu ışıkla yaşayabiliriz diğer insanlarında durumlarını sorgulamamalıyız diilmi sonuçta bu bir ercih ve kimi bayazı seçer kimi siyahı ama benim dileğim allah herkese hidayeti versin canım sende çok tatlısın bilgilerini sürekli yaz olurmu takip ediyorum seni

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım varr.

babamın telinden eski sevgilime whatsapptan msj attım yanlışlıkla. tel elimdeydi en son onun sayfasına bakmışım sayfayı kapatmayı unutmuşum. sonra yere düşürrdüm teli. arka kapağını takarken harflere basıp yollamışım. off napıcam ya :/

tel bende. muhtemelen kimsin diye mesaj attı ama girip bakmadım görmesin diye. hattın kime ait olduğunu öğrenemio neyseki. sadece baş harfini söylüyolarmış.

babam emekli evde hep. pek telefonla alakası yok. ne desem nası çıksam bu işin içinden. teli telefoncudan almıştım numaranız kayıtlıymış tanımıyorum sizi kusura bakmayın yanlışlıkla oldu desem inanır mı sizce??

kızlar bende çenemi tutamadım. şunu paylaştım . gördü sanırım. yanlış mı yaptım. bilmiyorum.:50:

Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada,
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!

CAN YÜCEL

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım varr.

babamın telinden eski sevgilime whatsapptan msj attım yanlışlıkla. tel elimdeydi en son onun sayfasına bakmışım sayfayı kapatmayı unutmuşum. sonra yere düşürrdüm teli. arka kapağını takarken harflere basıp yollamışım. off napıcam ya :/

tel bende. muhtemelen kimsin diye mesaj attı ama girip bakmadım görmesin diye. hattın kime ait olduğunu öğrenemio neyseki. sadece baş harfini söylüyolarmış.

babam emekli evde hep. pek telefonla alakası yok. ne desem nası çıksam bu işin içinden. teli telefoncudan almıştım numaranız kayıtlıymış tanımıyorum sizi kusura bakmayın yanlışlıkla oldu desem inanır mı sizce??

:)))) bir arkadaşın, babanın telefonundan eski sevgilini arasın ve kusura bakmayın yanlışlık oldu filan desin...

bu arada çok komik bi durum olmuş :))

:)))) bir arkadaşın, babanın telefonundan eski sevgilini arasın ve kusura bakmayın yanlışlık oldu filan desin...

bu arada çok komik bi durum olmuş :))

sorma ya sabahtan beri napcam die düşünüyorumm :5:

zaten bi kç harfe basmışım anlamı olan bi mesajda değil. soru işareti koymuş o da. yanlışlık oldu kusura bakmayın diye mesaj atmayı düşünüyorum. üsteliceni sanmıyorum. numarayı yanlış kaydetmişim derim çok üstelerse.

kızlar bende çenemi tutamadım. şunu paylaştım . gördü sanırım. yanlış mı yaptım. bilmiyorum.:50:

Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada,
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!

CAN YÜCEL

canım sen lafını ortaya koymuşsun, beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar, sen niye tasasına düşüyorsun ki.:9:

aşk... zor şey. yada belki ruh eşini bulduktan sonra çok güzeldir. hep güzel anlatılıyor çünkü. vezir de ediyor rezil de... bir ihtiyaç aslında su gibi yemek gibi, akıldan hiç düşmeyen. insanın açlıktan karnının guruldaması gibi kalbinin onun için atması demek, her nefes alışında ona kavuşmak ümidiyle yanmak tutuşmak demek, beyninin onun adını sayıklayarak zonklaması demek...

aşk; zor şey... belkide olmadığından, belkide bulamadığımızdan. bir kere rayına oturtsak, doğru istasyona gitsek, belki bir ömür boyu devam edecek bir yolculuk küçük hediyeleri ile birlikte..

aşk; zor şeyy. hep aradığımız bulamadığımız... yada benim bulamadığımmı demeliyim. buldum ama yüzüme bakmayanımmı demeliyim.. platoniği de var bunun. tanımadan sevmek birini, belki görmeden. ama gördükten sonrada fikrinin değişmediği.. çünkü sen onun görünüşüne, kaşına gözüne aşık değilsindir ki. sevmişsindir sadece..

aşk... zor şey. yada belki ruh eşini bulduktan sonra çok güzeldir. hep güzel anlatılıyor çünkü. vezir de ediyor rezil de... bir ihtiyaç aslında su gibi yemek gibi, akıldan hiç düşmeyen. insanın açlıktan karnının guruldaması gibi kalbinin onun için atması demek, her nefes alışında ona kavuşmak ümidiyle yanmak tutuşmak demek, beyninin onun adını sayıklayarak zonklaması demek...

aşk; zor şey... belkide olmadığından, belkide bulamadığımızdan. bir kere rayına oturtsak, doğru istasyona gitsek, belki bir ömür boyu devam edecek bir yolculuk küçük hediyeleri ile birlikte..

aşk; zor şeyy. hep aradığımız bulamadığımız... yada benim bulamadığımmı demeliyim. buldum ama yüzüme bakmayanımmı demeliyim.. platoniği de var bunun. tanımadan sevmek birini, belki görmeden. ama gördükten sonrada fikrinin değişmediği.. çünkü sen onun görünüşüne, kaşına gözüne aşık değilsindir ki. sevmişsindir sadece..

nede güzel anlatmışsın :)

aşkı yaşamak mı güzel yoksa beklemek mi? peki ya gelen acaba bizim beklediğimiz mi?
aşkı yaratıp onlara bir kılıf bulup karşımızamı alıyoruz yoksa karşımızdakini bulup beğenip onu mu seviyoruz..

demiştim ben; aşk zor şey...

Ne güzel yaz geliyor :) Benim sene-i devriyesi bu ay olduğundan mıdır nedir hafif bir sıkıntı var. Gerçi işlerin yoğun olması filan sebep arıyorum sadece. Her şeyin hayırlısı en güzel zamanlar olsun inşallah.

Cok güzel yazmissin gercektende ask cok güzeldir ama bi o kadar can yakicidir.

Ne güzel yaz geliyor :) Benim sene-i devriyesi bu ay olduğundan mıdır nedir hafif bir sıkıntı var. Gerçi işlerin yoğun olması filan sebep arıyorum sadece. Her şeyin hayırlısı en güzel zamanlar olsun inşallah.

benimde bu aralar aklimda hep o..
terk edilmek bence bizi bu hale getirdi. adam gibi ayrilsaydik boyle olmazdi.
:ssz:

Çekeceğimiz varmış boşver. Daha iyisi gelecek demek ki hayatımıza falan filan klasik cümleleri de söylemek istemiyorum ama olsun be bunlardan daha iyi olur cünkü biz akıllandık yani inşallah akıllanmışımdır :)

Bugun yil donumumuz tam 5 yil once bugun baslamistik ben karsisinda heyecandan tirnaklarimda ki ojeleri kaziyordum gozlerine bakamiyordum... Kismet hep derdi ki 99 yilimiz var kutlayacak ve her ayin 9. Da bir gul verirdi bana... O zamanlar onu sevmekten korkuyordum... Ne vardi bu kadar korkacak diyorum sonuc ortada iste ama yine de keske demiyorum iyi ki girmis hayatima en güzel aski yasatti bana sevmenin ne kadar güzel oldugunu onunla ogrendim... 5 yilimiz kutlu olsun.... aceba dusunmusmudur o da bilmiyorum ki... Dusunse ne olacaksa sanki ben dusundum de ne oldu...

Back
X