- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi elifzeynep2012
Aleyküm Selam HayatSultan Hoşgeldin![]()
Hoşbulduk canım..Nasılsınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm Selam HayatSultan Hoşgeldin![]()
NEGATİF ENERJİLERDEN KURTULMA
Tamamen pozitif enerjilerle çevrelenmeyi ve bana zarar veren bütün negatif enerjileri hayatımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Kendimi olumlu enerjilere açmayı ve güzel enerjiler üretmeyi kabul ediyorum. Bana zarar veren tüm olumsuz enerjileri şimdi kendimden uzaklaştırmaya ve bu enerjilerden korunabileceğim çok
güçlü bir enerji kalkanına sahip olmaya hemen şimdi bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.
OLUMLU DEĞİŞİM İÇİN
Hayatımın tamamen olumlu bir şekilde değişmesini ve bu değişime kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi seçiyorum. Bu değişimin benim, ailemin ve bütünün hayrına olmasını kabul ediyorum. Hayatımın iyi ve güzel bir şekilde hızlı olarak değişmesine bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.
Kaynak:
Negatif Enerjilerden Kurtulma ve Olumlu Değişim için Niyet Örnekleri - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi
Hayır Anzer paylaştığım şeyin anlamı daha farklı.
Bilerek ve isteyerek kendine acı çektiren insanla bizim dururumuz bir olabilir mi?
Onlar hem kendilerine hem bize isteyerek acı çektiriyorlar
Karakter meselesi
Bir insan neyse odur
Yani korkarım o hayatına hep bu şekilde devam edicek bir ilişkinin üstesinden gelemeyerek
Ama biz ''ONLAR'' yüzünden üzelen taraf olduğumuz için mutluluğu bulduğumuzda değerini daha iyi anlayacağız
Fakat o insanlar mutluluğu bulsa bile yine onu hüzne çeviricekler çünkü yapıları böyle
Günaydın bu arada herkese![]()
Merhaba canlarımm, iyisiniz umarım.. ben de bugün daha iyiyim.. yarın antalyaya gidiyoruz ailemle, yeğenimi görecem çok mutluyum, terapi sürecinde gülmek çok önemli kızlar.. dün gece 5 e kadar kariktür okudum.. yarıldım resmen.. inanılmaz iyi geliyor yaaa
nerdeeeeeeeeeee
öle saf bi ask bende cok isterdim
neyse ümidimizi kaybetmek yok,
rabbim bizede nasip eder insallah,
saf ve dürüst bir asik..
bende artik daha iyiyim,
bu aksamda dügün var yine
süslenip püslenip gidicem valla her dügüne banane
kismetlerim acilir HIIIIIHHHHHHHH![]()
biçoğumuz çok yanlış yaşıyoruz ilişkilerimizi bence... amacımız "sevilmek" oluyor... merkezde "biz" oluyoruz. tatmine muhtaç açlıklarımızı sunuyoruz sevgililerimizin önüne, al bunları doyur diyor, doyuramadiğinda ise sinirleniyor hırçınlaşiyoruz.. onu yaşamaktan, ona duyduğumuz hisleri duyumsamaktan çok bize verdikleri ile ilgileniyoruz... ben sizi bilemem.. ama kendim böyle yaşadım senelerce.. ve yaşadıklarımın hiçbiri aşk değildi, sevilme kabul görme şefkat görme sahiplenilme arzusuydu.. bu süreçte silikleştim.. kayboldum... kendimi bulmadan ve aşkın tanımını iyice bellemeden yelken açmayacağim sevdalara..
evet belki önceki iliskilerimizde öyleydi
ama ben bu ayrildigim adama gercekten cok asiktim,
ve aski onda bulmustum,
cok seviyordum, onunda beni sevdigine okadar emindimki,
beni aldatacagi, kandiracagi aklimin ucundan gecmezdi, resmen aklima hicbisekilde baska biri gelmedi yaa!!
Valla hic kendimi sucliyamam,
ben elimden gelen herseyi fazlasiyla yaptim,
fazlasiyla bekledim, aylarca sabrettim her durumuna,
her fedakarligi ben yaptim zaten,
ben gercekten saf ve güzel bir askla sevdim,
ama maaaalesef sevilmedim kandirildim
neyse hayirlisi böyleymis yarami desmek istemiyorum
hayır kimse seni kandırmadı.. sadece aşk iki kişilikti ve o böyle birşeyi tercih etti.. başka renklerde başka yoğunluklarda sevdiniz birbirinizi hepsi bu... ne onu suçla ne kendini..
bak sabah sabah yine bütün enerjim çekildi bunları yazınca:105: umarım sen bu sabah daha iyisindir. bak aradı aradı seni beklentiye soktu sonunda! yokluğunda ne güzel alışmıştın, evet belki çok özlüyordun ama kendini onsuzluğa bir şekilde adapte etmiştin. şimdi ne yaptı, bütün düzenini altüst etti. kattettiğin yolları yeni baştan yürümen gerekecek. ondan sana zaten yar olmaz bu saatten sonra. giden erkek biten erkektir. ben senin güçlü duruşlu bir insan olduğunu hissediyorum yazdıklarından. en zor kısımlarını geçmişsin, şimdi bunlar sana sinek vızıltısı gibi gelsin. baksana sinek gibi vızıldıyor etrafında zaten adamceğizzz![]()