Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ruhsal Rehber
12 dakika önce

30 Eylül Pazar Koç Burcunda DOLUNAY

30 Eylül sabahı, Türkiye saati ile 06.20’de Koç Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Güneş Terazi Burcunda ışıldayıp, Koç’ta Dolunay oluşurken, Güneş Doğu ufkunda Terazi’de yükselirken, Güneş 12. Dolunay 6. Evde olacağından, genel anlamda neler dileyebileceğimizi bildirmek istiyorum.
Dolunay Koç’ta olacağından 1. Ev konuları (Koç 1. Burç olduğu için) gündemde.
Dolun
ay esnasında Güneş 12. Ev, Ay 6. Evde konumlandığından, 6. Ve 12 Evin konuları bizim için güncel olacak.
Bu Dolunay’da Terazi’deki Güneş Ve Koç’taki Ay 180 derece (bilgisayarda derece işaretini yapmayı öğrenemeye niyet ediyorum) karşı karşıya geldiklerinden, genel anlamda, Ben-Sen gerginliği yaşanabilecek. Her türlü ikili ilişkilerde gerginlik, yanlış anlama olabilir, Dolunay’a verin, alttan alın, derin nefes alın Ayrıca Dolunay’ın Koç Burcunda olması, şiddet, öfke, kızgınlık, çabuk parlama gibi enerjileri de beraberinde getirebilir dikkat! Ya da bir süredir içinizde tuttuğunuz ve dışarıya vuramadığınız öfkenizi patlatın gitsin bu Dolunay vesilesiyle, nasıl daha hayırlı olacaksa olsun.
Aynı zamanda Güneş 12. Evde, Ay 6. Evdeyken Dolunay oluşacağı için; Bilinçaltımız ile Günlük Hayatımız ve Rüyalarımızla Gerçek Dünya arasındaki gel gitleri de yaşatabilir bize genel anlamda.
Ve tekrar hatırlatıyorum: DOLUNAY’da bırakıyoruz, serbest bırakıyoruz, vedalaşıyoruz, azaltmaya niyet ediyoruz, bağları kesiyoruz, sonlandırıyoruz, bir çemberi kapatmaya niyet ediyoruz.
Niyetlerimiz yapmadan önce, 2012 Günlük Yaşam Rehberi’nin 202. Sayfasındaki Niyetimizle başlamanızı öneririm:
NİYET
Tanrı’nın, Yüce Yaradan’ın izni,
Toprak Ana’nın bolluk bereketi,
Kainatın güvencesinde,
Ay, Güneş, Yıldızların ve gezegenlerin destekleriyle,
Üstbilincim, bilincim ve bilinçaltımın bilgelikleri,
Üstadların önderliği,
Rehberlerin yol göstericiliği,
Meleklerin yardımlarıyla,
Şaman ve Pagaların refakatlerinde,
Karmik, ruhsal, fiziksel, duygusal, zihinsel, eterik ve enerji bedenlerimin
Şifalanmasına, arınmasına, dengelenmesine, özgürleşmesine
Huzur, mutluluk ve şansla dolmasına niyet ediyorum.

Bu Dolunay: Özellikle zayıflama rejimine başlamak için, 3 kat daha etkili. Neden 3 kat?
Ben Dolunay’ı ağzına kadar doldurulmuş bir balon kadehe benzetiyorum. Yeniay’ı da boş bir balon kadehe. Yeniay’da Ay görülmez. Ancak birkaç saat ya da ertesi gün Hilal’i görebiliriz. Boş kadeh artık dolmaya başlamıştır. O yüzden Yeniay’da yeni bir şeye başlamak, hayatımızda artmasını istediklerimize niyet koymak daha elverişlidir. Yeniay’da zayıflama rejimi niyeti o yüzden yapılmaz. Çünkü Ay artık genişleme dönemindedir. Ve Ay gün be gün genişler, genişler, genişler, yani balon kadeh dolar, dolar, dolar ve taşma noktasına gelir.
Boş bir kadehi mi taşımak daha kolaydır? Yoksa ağzına kadar dolu bir kadehi mi? Boş bir kadehi ters çevirerek, yan tutarak, istediğiniz gibi taşıyabilirsiniz. Hayatınıza yenilik/yenilikler katabilirsiniz. Ama ağzına kadar dolu bir kadehi taşırken, daha çok dikkatli olursunuz ve hatta yere su dökülmesin düşüncesi sizi gergin yapabilir, aynı Dolunay gibi. (Bu sırlar Jüpiter 3. Evimden geçtiği için, çenem fazla mesai yapıyor Kendimi güzel ifade ediyorum ) Ve kadeh dökülme raddesine gelince, art1k Ay incelmeye ba_lar, i_te o yüzden Dolunay_1 takip eden saatlerde ve ertesi 2 gün içinde _Zay1flama Rejimi niyeti_ daha güçlü olur. Toprak Ana ve AY bize bu konumda daha yard1mc1d1r. Tekrar belirtecek olursam, ki oluyorum:
Bu Dolunay: Özellikle zayıflama rejimine başlamak için, 3 kat daha etkili demiştim neden?
• Dolunay: Fiziksel Enerji, hız, dinamizm gezegeni Mars’ın yönettiği; aceleci, metabolizması en hızlı çalışan Koç Burcunda gerçekleşecek.
• 6. Evde gerçekleşecek: 6. Evin konularından bir kısmı: Sağlık ve günlük hayatımızdır.
• Adı üstünde Dolunay…
Şimdi gelelim Güneş Terazi’de Ay Koç’ta etkileşiminde genel olarak nelere niyet edebiliriz ve Güneş 12. Evde, Ay 6. Evde etkileşiminin bize önerilerine:
“Beni yoran, üzen, engelleyen kızgınlıklarımı, öfkelerimi Işığa dönüştürmesi için DOLUNAY’a gönderiyorum”

“Fiziksel Bedenime fazla gelen kiloları, yağları Işığa dönüştürmesi için DOLUNAY’a gönderiyorum”
Tarzında niyette bulunarak, genel olarak:
Arınma, hafifleme, azalma/azaltma, bırakma, veda etme, sonlandırma, serbest bırakma amaçlı şu konularda niyetlerde bulunabilirsiniz
İkili İlişkiler
İçinizdeki çatışmalar
Günlük Hayat (Her gün ya da sık sık yaptığınız ve devam etmek istemediğiniz bir davranışınız sonlanmasını talep edebilirsiniz) “Daha az kahve içmeye niyet ediyorum” “Daha az tv izlemeye niyet ediyorum” v.s…
Sağlık “Karmik, Ruhsal, Fiziksel, Zihinsel, Duygusal, Eterik Bedenimde beni yoran, üzen, ketleyen, engelleyen tüm enerjileri Işığa dönüştürmesi için DOLUNAY’a gönderiyorum”
İş Hayatı: Gıcık olduğunuz Patronunuzun ya da mesai arkadaşınızın ışınlanıp, yerine cillop gibi birinin gelmesini dileyebilirsiniz, belki gerçekten de olur ama daha mantıklı bir şekilde öneride bulunacak olursam, ki bu arada gerçekten bunu deneyip başarılı olan da olabilir, lütfen bana haber versin Çalışma Hayatınızla ilgili niyetler koyabilirsiniz. “işsizliğimin son bulmasına niyet ediyorum” “İşyerindeki gergin havanın bitmesine niyet ediyorum”
Bilinçaltı ve rüyalar: “Rüyalarımla arınmaya niyet ediyorum. Gördüğüm rüyaların Karmik, Ruhsal, Fiziksel, Zihinsel, Duygusal, Eterik ve Enerji Bedenlerimi arındırmasına niyet ediyorum”
“Aile Dizimi yaptırmaya ve Aile Dizimi ile arınmaya niyet ediyorum”
Veeeeeee Yüce Yaradan’ın izniyle, niyetlerimizin ve taleplerimizin oluşumunda yardım ve destekleri için, Meleklere, Rehberlere, Ay, Güneş ve Yıldızlara, gezegenlere, Kainat’a, Toprak Ana’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bir Dolunay vesilesi ile hepimize esenlikler diliyor ve herşeyin, kendimizin ve Bütün’ün en yüksek Hayrına olmasına niyet ediyorum. Duman’ın solisti Kaan Tangöze’nin dediği şekilde: Çok sağolun…

Banu Birtek, 28 Eylül 2bin12, Berlin…
Beğen · · Paylaş

Başak Sarac bunu beğendi.

-----------------------

evet yarın icin yazıyı buldum:)

günaydınn kızlar, günlerin yorgunlugunu süper bir uykuyla attım süper bir kahvaltıyla kendime geldimmm umutlu sana ayrıca teşekkür ederimm olumlamalarına bende basladım ve okurken içim acıldı :)

NEGATİF ENERJİLERDEN KURTULMA

” Tamamen pozitif enerjilerle çevrelenmeyi ve bana zarar veren bütün negatif enerjileri hayatımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Kendimi olumlu enerjilere açmayı ve güzel enerjiler üretmeyi kabul ediyorum. Bana zarar veren tüm olumsuz enerjileri şimdi kendimden uzaklaştırmaya ve bu enerjilerden korunabileceğim çok
güçlü bir enerji kalkanına sahip olmaya hemen şimdi bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

OLUMLU DEĞİŞİM İÇİN

” Hayatımın tamamen olumlu bir şekilde değişmesini ve bu değişime kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi seçiyorum. Bu değişimin benim, ailemin ve bütünün hayrına olmasını kabul ediyorum. Hayatımın iyi ve güzel bir şekilde hızlı olarak değişmesine bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.”

Kaynak:
Negatif Enerjilerden Kurtulma ve Olumlu Değişim için Niyet Örnekleri - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi

teşekkür ederim umutlu :) bunların hepsini not alıcam bugün..

Merhaba canlarımm, iyisiniz umarım.. ben de bugün daha iyiyim.. yarın antalyaya gidiyoruz ailemle, yeğenimi görecem çok mutluyum, terapi sürecinde gülmek çok önemli kızlar.. dün gece 5 e kadar kariktür okudum.. yarıldım resmen.. inanılmaz iyi geliyor yaaa :55:

Hayır Anzer paylaştığım şeyin anlamı daha farklı.
Bilerek ve isteyerek kendine acı çektiren insanla bizim dururumuz bir olabilir mi?
Onlar hem kendilerine hem bize isteyerek acı çektiriyorlar
Karakter meselesi
Bir insan neyse odur
Yani korkarım o hayatına hep bu şekilde devam edicek bir ilişkinin üstesinden gelemeyerek
Ama biz ''ONLAR'' yüzünden üzelen taraf olduğumuz için mutluluğu bulduğumuzda değerini daha iyi anlayacağız
Fakat o insanlar mutluluğu bulsa bile yine onu hüzne çeviricekler çünkü yapıları böyle

Günaydın bu arada herkese :3:

doğru diyosun cecenn.. ben bu yönden bakmamıştım hiç.. karakter meselesi aynen.. :34:

Merhaba canlarımm, iyisiniz umarım.. ben de bugün daha iyiyim.. yarın antalyaya gidiyoruz ailemle, yeğenimi görecem çok mutluyum, terapi sürecinde gülmek çok önemli kızlar.. dün gece 5 e kadar kariktür okudum.. yarıldım resmen.. inanılmaz iyi geliyor yaaa :55:

bende; eşinizle/sevgilinizle yaşadığınız komik anları okudum ve süperdi gece yarısı zor tuttum kendimi kahkaha atmamak için.. çok iyi geldi.. :)

[video=youtube;fYhT-Lqn2xI]http://www.youtube.com/watch?v=fYhT-Lqn2xI[/video] kızlar şunların tatlılığına bakın yaaaaaa :16: işte böyle masum, böyle katıksız, böyle saf, böyle samimi bi aşk istiyorum.. egodan uzak.. hırstan arınmış.. bencilliği tanımayan.. böyle doğal.. ahh ahh.. bu arada bu filmi izleyin derim.. konusu da çok güzel diyaloglar dehşet.. ege halkının o sıcacık samimiyetini en derininizde hissedersiniz..

Burcu... Bu filmi izlemiştim inanılmazzz iyi geldi bana gülmekten çatladım.. :9: :9: :9:

Ve bi yandan da keşke öyle bi hayatın içinde olsam dedim kendi kendime..
:31:

nerdeeeeeeeeeee
öle saf bi ask bende cok isterdim
:37:
neyse ümidimizi kaybetmek yok,
rabbim bizede nasip eder insallah,
saf ve dürüst bir asik..

bende artik daha iyiyim,
bu aksamda dügün var yine
süslenip püslenip gidicem valla her dügüne banane
kismetlerim acilir HIIIIIHHHHHHHH :19:

öyle demeyin, ben ne aşklar gördüm çevremde.. yeter ki egonuzdan bencilliğinizden yeterince sıyrılın.. yeter ki aşka gereksiz yükler bindirmeyin.. ben özeleştiri yapinca çok eksik yanımı buldum mesela.. tamam ben de haksızlığa uğradım ama ben ne yaptım ? sütten çıkma ak kaşık değildim.. dürüsttüm fedakardım tamam ama yeter miydi ? hep bi şekil vermek istedim ilişkilerime.. hep beklentilerimle boğdum.. hep kaygılandım.. hep gelecek korkusu taşıdım.. hep sorumluluk bindirdim.. kendi babamda görmediğim sevgiyi ilgiyi sevgililerimen bekledim.. yani egom hakimdi olaya.. işe onu uslandırmakla başlayacağim zaten.. silikleştireceğim onu.. gerçek sevgiye özümde doyup öyle keşf-i aşka çıkacağim :36: ve belki de bu benim yaşadiğim ilk gerçek "aşk" olacak...

nerdeeeeeeeeeee
öle saf bi ask bende cok isterdim
:37:
neyse ümidimizi kaybetmek yok,
rabbim bizede nasip eder insallah,
saf ve dürüst bir asik..

bende artik daha iyiyim,
bu aksamda dügün var yine
süslenip püslenip gidicem valla her dügüne banane
kismetlerim acilir HIIIIIHHHHHHHH :19:

aminn aminnn :16::16:

biçoğumuz çok yanlış yaşıyoruz ilişkilerimizi bence... amacımız "sevilmek" oluyor... merkezde "biz" oluyoruz. tatmine muhtaç açlıklarımızı sunuyoruz sevgililerimizin önüne, al bunları doyur diyor, doyuramadiğinda ise sinirleniyor hırçınlaşiyoruz.. onu yaşamaktan, ona duyduğumuz hisleri duyumsamaktan çok bize verdikleri ile ilgileniyoruz... ben sizi bilemem.. ama kendim böyle yaşadım senelerce.. ve yaşadıklarımın hiçbiri aşk değildi, sevilme kabul görme şefkat görme sahiplenilme arzusuydu.. bu süreçte silikleştim.. kayboldum... kendimi bulmadan ve aşkın tanımını iyice bellemeden yelken açmayacağim sevdalara..

biçoğumuz çok yanlış yaşıyoruz ilişkilerimizi bence... amacımız "sevilmek" oluyor... merkezde "biz" oluyoruz. tatmine muhtaç açlıklarımızı sunuyoruz sevgililerimizin önüne, al bunları doyur diyor, doyuramadiğinda ise sinirleniyor hırçınlaşiyoruz.. onu yaşamaktan, ona duyduğumuz hisleri duyumsamaktan çok bize verdikleri ile ilgileniyoruz... ben sizi bilemem.. ama kendim böyle yaşadım senelerce.. ve yaşadıklarımın hiçbiri aşk değildi, sevilme kabul görme şefkat görme sahiplenilme arzusuydu.. bu süreçte silikleştim.. kayboldum... kendimi bulmadan ve aşkın tanımını iyice bellemeden yelken açmayacağim sevdalara..

evet belki önceki iliskilerimizde öyleydi
ama ben bu ayrildigim adama gercekten cok asiktim,
ve aski onda bulmustum,
cok seviyordum, onunda beni sevdigine okadar emindimki,
beni aldatacagi, kandiracagi aklimin ucundan gecmezdi, resmen aklima hicbisekilde baska biri gelmedi yaa!!
Valla hic kendimi sucliyamam,
ben elimden gelen herseyi fazlasiyla yaptim,
fazlasiyla bekledim, aylarca sabrettim her durumuna,
her fedakarligi ben yaptim zaten,
ben gercekten saf ve güzel bir askla sevdim,
ama maaaalesef sevilmedim kandirildim
neyse hayirlisi böyleymis yarami desmek istemiyorum

evet belki önceki iliskilerimizde öyleydi
ama ben bu ayrildigim adama gercekten cok asiktim,
ve aski onda bulmustum,
cok seviyordum, onunda beni sevdigine okadar emindimki,
beni aldatacagi, kandiracagi aklimin ucundan gecmezdi, resmen aklima hicbisekilde baska biri gelmedi yaa!!
Valla hic kendimi sucliyamam,
ben elimden gelen herseyi fazlasiyla yaptim,
fazlasiyla bekledim, aylarca sabrettim her durumuna,
her fedakarligi ben yaptim zaten,
ben gercekten saf ve güzel bir askla sevdim,
ama maaaalesef sevilmedim kandirildim
neyse hayirlisi böyleymis yarami desmek istemiyorum

hayır kimse seni kandırmadı.. sadece aşk iki kişilikti ve o böyle birşeyi tercih etti.. başka renklerde başka yoğunluklarda sevdiniz birbirinizi hepsi bu... ne onu suçla ne kendini..

hayır kimse seni kandırmadı.. sadece aşk iki kişilikti ve o böyle birşeyi tercih etti.. başka renklerde başka yoğunluklarda sevdiniz birbirinizi hepsi bu... ne onu suçla ne kendini..

basbayada kandirdi iste burcum ya
ben ona cok dedim,
beni oyalama dedim
benden emin degilsen beni bekletme bosuna dedim
cok söyledim ben ona coook
oyalamiyorum dedi,
$öyle böyle olcak dedi
ne oldu ??
1 senedir baska bir face kullaniyormus,
baska birisiyle görüsüyormus (muhtemelen annesinin buldugu biriyle, görücü usulu gibi)
türkiyeye arsa bakmaya gidiyorum annemle dedi bana, 1 haftaligina
ben inandim
ama sonradan anladimki kiz görmeye gitmisler,
ben ona cok sordum, annen sanadami kiz ayarlamak istiyor diye?? (oglan kardesinede aynisini yapti)
yok öyle bisey dedi
öyle bisey olsa söylerim dedi
falan filan amaaaaaaaaaan
yalancinin tekiydi iste
belkide hic sevmedi
döktügü gözyaslari yalandi,
seviyorum dedigi yalandi,
senden baskasini sevmicem ölene kadar demesi yalandi
hersey yalanmis iste

Benim ayrıldığım insanda ilk sevgilimdi kendimi onunla bi geleceğe o kadar şartlamıştım ki..
Allahım ne güzel ilk sevgilimle evleneceğim ben ne şanslıyım ilk elimi tutan insan eşim olacak diyodum.
Ayrıldıktan sonra hatta baya bi zaman sonra anladım ki ben çok safmışım.
Herşeyi görmek istediğim gibi görmüşüm.. Onu hayallerimdeki erkek yapıp öyle mutlu olmuşum.
Aradan yaklaşık bir yıl geçti... Ve şimdi düşündüğüm tek şey hayatıma tekrar biri girecekse eğer; onu iyi seçmeliyim..
O mutlaka benim eşim olmalı diye düşünüyorum..
Bu düşüncemin çok doğru olmadığını biliyorum.. Çünkü kendimi şartlıyorum ve sonunda hayal kırıklığı yaşamam kaçınılmaz oluyo ...
Bi kere yaşanan acıdan sonra adımımı dikkatli atmam lazım bi daha üzülmemem lazım diyorum hep.. Ama ne malum..
Hayatta hiçbişeyin garantisi yok ki.. Dün iş yerinde bi ablayla konuştum bi ay sonra düğünü olacak 28 yaşında.
Bana tavsiyeler veriyo karşına gelen hayatına girmek isteyenlere nolursa olsun bi şans ver..
Konuş anlaş ama sınırını koy.. Bak bende konuştum, sevgili oldum olmadı ayrıldım böyle böyle buldum doğru insanı diyo..
İnsanları tanımadan iyi insanın kıymetini bilemezsin diyo..

kızlar merhaba geçmişi okumak isterdim ama çok erindim :) şöle bi göz attım da.. ben çok sevdim de ne oldu ki ben merkezli değil sen merkezli bi ilişkim vardı hep çok değer verdim tabiki hatalarım vardır ama hiç bi kadın bi erkeği böyle şımartmamıştır eminim.. ne oldu yani bıraktı gitti herkesin yaptığı gibi erkek işte!

bak sabah sabah yine bütün enerjim çekildi bunları yazınca:105: umarım sen bu sabah daha iyisindir. bak aradı aradı seni beklentiye soktu sonunda! yokluğunda ne güzel alışmıştın, evet belki çok özlüyordun ama kendini onsuzluğa bir şekilde adapte etmiştin. şimdi ne yaptı, bütün düzenini altüst etti. kattettiğin yolları yeni baştan yürümen gerekecek. ondan sana zaten yar olmaz bu saatten sonra. giden erkek biten erkektir. ben senin güçlü duruşlu bir insan olduğunu hissediyorum yazdıklarından. en zor kısımlarını geçmişsin, şimdi bunlar sana sinek vızıltısı gibi gelsin. baksana sinek gibi vızıldıyor etrafında zaten adamceğizzz :9::9::9:

düşünme artık bunları, kim ne kadar sevdi, neden yeterince sevmedi diye herkesin bir ruh ikizi olduğuna inanıyorum ( ya da inanmak istiyorum :1:) demek ki o kaderdeki kişi değilmiş. bir süredir çok sevdiğim bir söz var: "bir bün hayatına biri girecek ve öncekilerle neden olmadığını o zaman anlayacaksın."

ayrıca kuşkularla, şüphelerle, sevgi eksikliğinin ruhumuzda açtığı derin yaralarla sinir harbi yaşamaktansa yalnızlık daha güzel. karşındaki insana rağmen yalnız kalacağına ilişki içinde kendi kendine kalırsın en azından huzurlu olursun. yükümüzü attık yahu:))) bugün daha iyiyim sanırım, müzik terapisi yapıyorum ben de kendime:1: yazmak hep iyi gelirdi bana yine yazmaya başladım, blogla uğraşıyorum. hayatta o kadar acı var ki inşallah bu acımızı unutturacak daha büyük acılarla sınanmayız...

Back
X