Buyrun...Terapi Grubumuz :))

merhaba kizlar sorunu olan birtek ben degilmisim.

icim icimi yiyor. sevgilimden yaklasik 4 hafta önce ayrildim. ailem istemiyordu evlenmemizi. bana "kacalim" dedi kacmadim, artik bana tehdit ediyor ona gönderdigim acik resimlerle. o rsimleri gönderdigim icin cok pismanim.

ne yapsam diye düsünüyorum. annemle babamin o resimlerden haberi yok ama benim ex-sevgili "herkese göstericem seni ailene ve tanidiklarina rezil edicem, hatta ilerde esine o resimleri göstericem" diyor.

yardimci olun banada kizlar

çok üzüldüm:( keşke bu yazdıgını herkes okusada hrkese örnek olsa kimse yapmasa bidaha:(

bence taviz verme.. sen kabl ettikçe o daha çok üstüne gelcek..
böyle bişey arkadaşımında başına geldi.. çocuk arkadşımı kaçırdı polisler sonra anda kızı kurtardı falan..
çocukta arkadaşımın resimlerini nişanlısana gösterdi.. sarmaş dolaş düşün.. neyseki sorun olmadı.. sen bilirsin artık.. bende ALLAH a sıgın ve bol bol dua et

icim icimi yiyor. sevgilimden yaklasik 4 hafta önce ayrildim. ailem istemiyordu evlenmemizi. bana "kacalim" dedi kacmadim, artik bana tehdit ediyor ona gönderdigim acik resimlerle. o rsimleri gönderdigim icin cok pismanim.

ne yapsam diye düsünüyorum. annemle babamin o resimlerden haberi yok ama benim ex-sevgili "herkese göstericem seni ailene ve tanidiklarina rezil edicem, hatta ilerde esine o resimleri göstericem" diyor.

aile istemiyorsa o işte vardır zaten bir şey, bence bilöf yapıoy sana böleleri anca tehdit yapar baskada hiç bir sey yapmaz. benım kıde kendimi öldürücem diyo ama sadece bana acı cektirerek yada pişmanlıkla kendine döndürmeye calışıyo , korkma bence ama yinede ailenden birilerine söylemende fayda var

ayyy zihniyete bak adamdaki !
resimler okadar da açık değilse ( ne boyuttta oldugunu bilemeyiz )
korkma bence yani.
havlayan köpek ısırmazmış :ssz: :9::9::9::9:

kızlar bugün nasılız bakalım..:10:
terapi gurubumuz artık pek takılmıyor buraya..ama bu iyi bişey artık terapiye ihtiyacımız
yok demekki :16:

beynim nasil susacak 3 hafta oldu ses yok ümidimi kesemedim hala

canım kesin bitmişse eger beklemnin bir mantığı yok kendini yıpratırsın sadece düşünmemeye çalış ya tek ayrılan acı çeken sen değilsin alışanlarda var sende sabret alışırsın her şey yoluna girere canım hakkında hayırlısı

benimde 1 ay olcak çıt yok..
ama elmi yaman beymi görcez..inada inat hadi bakalım..
çoooooooooook bekler aramamı hahahaha
:1:

yaa kızlar benimde akla fikre çok çok ihtiyacım var şu sıralar. ünide bi çocuk var 6 7 aydır tam olarak tanıdığım. yan, 6 7 ay önce kendini hissettirdi bana. twitterdan takip etti faceden ekledi diğer sosyal yerlerden ekledi. ama ben zaten okulun başından beri tanıyorum bunu sadece isim soyisim olarak. bizimbölümde ikinci öğretim. bende birinci öğretimim. her neyse bi gün bu bana ders çalıştırır mısın dedi aramızda o kadar muhabbetimiz olmamasına rağmen çalıştık falan. yaz tatilinde de faceden iki kere falan konuştuk. okul başladı aslında nedense bana hal hareket bakışları benden hoşlanıyo gibi geliyodu ama bu çocuk çok dengesiz ya. arkadaşlarımda yaptıklarını görünce evet evet hoşlanıyo diyolar ama çocuktan hiç ses seda yok. 6 7 aydır bekliyorum hani gelsin konuşsun diye ama yok. birazda bu çok futbol düşkünü hani bunu kimse aşk meşk işleriyle uğraşmaz diye biliyolar. yani böyle aşklı meşkli bişeyler yazınca oo şeycim sen böyle şeyleri bilir misin diyolar sürekli. biraz bu konularda utangaç falan diyorum kendi kendime ama bi yere kadar. kızlar bunu ne zaman görsem böyle ne bilim kötü oluyorum ya arkadaşlarım unutcaksın onu falan diyolar ama ne yapacağım bana bi akıl veriin yaa.

Sevdiğini belli et , gizlemek başkalarına fırsat vermektir.

Necip Fazıl Kısakürek

:1::1: yine tuttu bu edebi söz arayışlarım Allahım

Veeeeeeee facebookumu kapadimmmmmmmmmm :52::52::52::52:

yuppiiiiiiiiiiii!! artik ne onu gorucem, ne o beni gorucekk, cani cehennemeeeeeee :52::52::52:

ay cok seincliyim, sanki cok buyuk bi adim atmis gibi hissediyorum kendimi :46::46::46::46:

Back
X