Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hahaha simdilik mutluyum, acmayacagim. diyette gibi dusunuyorum kendimi. Bakalim ne kadar dayanicam! Ama en az yeni yila kadar dayansam cok iyi ederim ((=

Kesinlikle haklısın.
Görmemek duymamak çok daha iyi oluyor biraz sabret görüceksin ne demek istediğimi :))

Tahmin edebiliyorum
Konustukca daha kotu oluyo zaten. Eskisi gibi birini hayal ederken bambaska bir adamla konusur gibi oluyorsun.
Istemem. Uzak kalicam. Bitti artik. Hayatimda bazi seyler degisene kadar da acmiycam...

Son düzenleme:
Bu zamana kadar hep onun acisindan baktim, hep onu anladim. Iliskinin bitmesinden, yurumemesinden kendimi sorumlu tuttum kendi davranislarimda kusur buldum! Ama bugun ona cok cok cok ofkeliyim. Allah in aptali, madem mucadele edemeyecektin, madem benim icin "belli bir standartta yasaman gerektigini" dusunuyordun, ne bk yemege hayatima girdin pislik herif!? Ay bu gece ondan nefret ediyorum.!! Sanirim birini kaybetmenin ofke kismina falan geldim! Ama resmen nefret ediyorum. Yaptigi seyleri hazmedemiyorum. Buna sebepte annemin soyledigi tek bir cumle. Anneme face imi kapattigimi ve boylelikle ne eski erkek arkadasimi gorecegimi, nede onun beni gorecegini belki bu sekilde beni ozleyecegini falan soyledim. Annemde tek bisey soyledi "onunda cok umrundaydi" Ve orda aklim basima geldi! Hakkaten onunda cok umrundaydi! Ben hala burda onu hesaba katip kendi kendime biseyler yapiyorum adamin da coookkk umrundaydi. Ozleyen adam gozunun onundeykende ozler. Onun face i acik, eee ben onu ozlemiyor muyum? Yasadigim seyin bi YALAN oldugunu dusunmek beni delirtiyo. Bu zamana kadar ona hicbir saygisizlik yapmadim, kotu soz soylemedim, o da ayni sekilde ama o kadar ofkeliyim ki! Yakasina yapisip onu tokatlayasim var!

Hic bir planimda burdan biriyle cikmak yoktu. Oyle durup dururken hayatima girdi, devrelerimle oynadi sonrada defolup gitti. MAL! Ay cok sinirliyimmmmmm:47:

canım nasıl resimlerki bunlar çokmu açık saçık
tatlim cok utanarak yaziyorum ama resimler cok acik. O da cna göndermisti acik resimlerinden ama ben hemen sildim biri gör8r diye. Hatta onada söyledim silmesini resimleri sildim demisti ama demek silmemis.
çok üzüldüm:( keşke bu yazdıgını herkes okusada hrkese örnek olsa kimse yapmasa bidaha:(

bence taviz verme.. sen kabl ettikçe o daha çok üstüne gelcek..
böyle bişey arkadaşımında başına geldi.. çocuk arkadşımı kaçırdı polisler sonra anda kızı kurtardı falan..
çocukta arkadaşımın resimlerini nişanlısana gösterdi.. sarmaş dolaş düşün.. neyseki sorun olmadı.. sen bilirsin artık.. bende ALLAH a sıgın ve bol bol dua et
yok gülüm taviz vermiyorum arayip sormuyoruzda zaten birbirimizi. 7 yildir cikiyorduk dùsün yani. Allaha siginmaktan ve dua dtmekten baska carem yok ki.
aile istemiyorsa o işte vardır zaten bir şey, bence bilöf yapıoy sana böleleri anca tehdit yapar baskada hiç bir sey yapmaz. benım kıde kendimi öldürücem diyo ama sadece bana acı cektirerek yada pişmanlıkla kendine döndürmeye calışıyo , korkma bence ama yinede ailenden birilerine söylemende fayda var
hani bazen aileler haksiz cikiyor ya bizde öyle düsündük ama öyle degilmis. Ailemden herkesin haberi var o resimlerden canim sadece annem ve babam bilmiyor. Onlari cok üzdüm 7 sene icinde simdi o resimleri söylersem dahada cok üzülecekler. Tabi nasil s6yleyecegim ayri bir konu

ayyy zihniyete bak adamdaki !
resimler okadar da açık değilse ( ne boyuttta oldugunu bilemeyiz )
korkma bence yani.
havlayan köpek ısırmazmış :ssz: :9::9::9::9:

simdiye kadar bisey yapmadi allaha sükür ama ilerde yaparsa diye dü7ünüyorum. Beni esimden ayirmak icin yapabilir

Bu zamana kadar hep onun acisindan baktim, hep onu anladim. Iliskinin bitmesinden, yurumemesinden kendimi sorumlu tuttum kendi davranislarimda kusur buldum! Ama bugun ona cok cok cok ofkeliyim. Allah in aptali, madem mucadele edemeyecektin, madem benim icin "belli bir standartta yasaman gerektigini" dusunuyordun, ne bk yemege hayatima girdin pislik herif!? Ay bu gece ondan nefret ediyorum.!! Sanirim birini kaybetmenin ofke kismina falan geldim! Ama resmen nefret ediyorum. Yaptigi seyleri hazmedemiyorum. Buna sebepte annemin soyledigi tek bir cumle. Anneme face imi kapattigimi ve boylelikle ne eski erkek arkadasimi gorecegimi, nede onun beni gorecegini belki bu sekilde beni ozleyecegini falan soyledim. Annemde tek bisey soyledi "onunda cok umrundaydi" Ve orda aklim basima geldi! Hakkaten onunda cok umrundaydi! Ben hala burda onu hesaba katip kendi kendime biseyler yapiyorum adamin da coookkk umrundaydi. Ozleyen adam gozunun onundeykende ozler. Onun face i acik, eee ben onu ozlemiyor muyum? Yasadigim seyin bi YALAN oldugunu dusunmek beni delirtiyo. Bu zamana kadar ona hicbir saygisizlik yapmadim, kotu soz soylemedim, o da ayni sekilde ama o kadar ofkeliyim ki! Yakasina yapisip onu tokatlayasim var!

Hic bir planimda burdan biriyle cikmak yoktu. Oyle durup dururken hayatima girdi, devrelerimle oynadi sonrada defolup gitti. MAL! Ay cok sinirliyimmmmmm:47:

Sakin ol lüften bu öfke sadece sana zarar verir
Bence yaptığın en büyük yalnış ne biliyomusun yaptıklarını ona mal etmen
Yani sen faceini onun için kapatmadın ki kendin için kapattın azda olsa huzuru yakalamak için
Onun umrumda olmuş olmamış seninde umrunda olmasın

O insan öyle yapıyor diye sende öyle yapmak zorunda değilsin
Her yaptığın şeyde ilk olarak kendini düşün sana olucak faydalarını düşün gerisinide umursama
Herkesin fikri düşüncesi farklıdır bunuda unutuma her söylenen lafta duyguların değişmesin
Sen doğru olduğunu inandın iyi geleceğine inandın gerisini saLLa...

Sevdiğini belli et , gizlemek başkalarına fırsat vermektir.

Necip Fazıl Kısakürek

:1::1: yine tuttu bu edebi söz arayışlarım Allahım

:) o konuşmaya çalıştıkça bende konuşuyorum hatta dün arkadaşım benim yerime de belli etmiş sağolsun. ama yani bende daha fazla bişey yapamam ondan bekliyorum işte böylede sürüp gitcek sanırım. yüzyüze geldiğimizde derslerden falan konuşuyoruz. faceye gelincede başka şeyler. yani benimle konuşamıyomu anlayamadım bi türlü :)

Onun hayatına devam etmesi, gayet güzel birisiyle ilişki yaşıyor olması, benim durumumun onda hiç bir etki uyandırmıyor olması beni de çok öfkelendirdi. Ama şuna karar verdim ee o takıyor mu yok. Ben takınca öfkelenince o etkilenecek mi yok. E o zaman ben hayatımı neden zehir edeyim. İnan onu umursamaman en büyük iyilik olacak kendin için. Öfke bile duyma. Diyorum bu olayda bir haksızlık var evet bunun cezasını ben veremiyorum ona bir şekilde ödetemiyorum. Benim gücüm dışındaysa tamam Allah'a havale o zaman. Bende hayatıma devam edeyim.

bu öfke nöbetleri en fenası, o arayana dek öfkemi bile yendiğimi sanıyordum, sanki hiç varolmamış gibi yabancı gibi hissediyordum onu, sesini duyup aynı konuşmalar tekrarlanınca yine suçlamalarla karşılaşınca yaklaşık 2 haftadır o öfkenin esaretinden kurtaramıyorum kendimi. 'Mecnun olup çöle düşmeyeceksen/Ne Leylâyı çağır ne çölü incit' diye bir söz vardır çok manalı, insan kendinde bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenecek gücü göremiyorsa kimseyi de incitmemeli, hayatına girmemeli, asılsız vaatlerle, samimiyetsiz sözlerle insanlarları beklenti içine sokup sonra da hayal kırıklığı yaratmamalı. bu kadar basit olmamalı yaşananlar, yaşadıklarının henüz izi silinmeden arayışlara geçecek kadar ucuz olmamalı ilişkiler. iz bile bırakmıyor ya bazılarında... yine bu durumu çok güzel özetleyen Özdemir Asaf'ın çok sevdiğim bir sözü vardır:"oraya kadar koştuktan sonra on adım daha koşamayacaksan...
oraya kadar sakın koşma!
sana değil, bir başkasına yazık olur." en fenası zaten o beklentilerin açtığı yaralar...her şeyin bir yalan olduğunu bilmek, tek bir anıya tutunamamak; kendi ilişkime baktığımda döktüğü o gözyaşlarının bile sahte olması, gözyaşında bile yalan bulmak çok acı. ama bu bizim kandırıldığımız anlamına da gelmemeli, yaşadıklarımız için kendimizi de suçlamamalıyız - ki kendimi de kimi zaman suçluyorum nasıl inandım diye- biz olması gerektiği gibi yaşadık ilişkilerimizi, hatalarımız da olsa sevgimizden vazgeçmedik, yaşananlara, anılarımıza saygısızlık etmedik, başkalarında teselli aramadan yasımızı da tuttuk bu bizi sadece insan yapar... karşı tarafın durumunu da en iyi Allah bilir, elimizden birşey gelmez şu saatten sonra Allah' a havale etmek dışında...

aynen ya. Silkelenip kendime gelmem lazim.
Onu nu kadar onemli kilacagim hicbirsey de yapmadi. Siradan bir adam iste.
Simdi ofkem dindi.
Onunda cehenneme kadar yolu var.
Onu dusunup, kafaya takmaya son...

Kizlar merhaba! haftasonu oldu ben biraz vakit yarattim bugun kendime. universite basvurularimiz basladi benim sorunlar artti kabul etmiyolar 2. kez sinava gireni cogu sanirim hayalimden vazgecmek zorunda kalicam ama bakalim vallahi yazicam biyeri gidicem artik bu ne ya 2 kere de girerim 10 kere de girerim nolmus:50:

Tomvejerry bazen cevremizdeki insanlar gosteriyo bize dusundugumuz gibi olmadigini. Bende istemedigim bolumu yaziyodum bu sene amacta ne biliyomusun iste nisandaki dogum gunune yanina gidebiliyim diye su an annemler izin vermez evdeyken ama uniye gitseydim gittigimden haberleri olmazdi. Ulan gerizekaliii cocugunda cok umrundaydi senin dogum gununde yanina gitmen. adam seni sevgililer gununde terketmis dogum gununde de k. bakma ayrilmamiz lazim yaninda olamam demis sende burdan kalk oraya git bunu yapmak icinde istemedigin bolumde oku. Beyin yok beyin tobe yarabbim:19:

KIZLAR HEPIMIZIN SORUNU ORTAK. hepimiz iliskilerimizin bitmesinde kendimizi suclu goruyoruz kendimize aciyoruz halaa itiraf edemesek de icten ice geri donmelerini bekliyoruz. Ne zaman kendimize acimaktan vazgecicek yerlerde surunen kendimizin elinden tutup ayaklarimizin ustunde durmaya zorlicaz, o zaman onlari unutup kendimizi sevicez.

Son düzenleme:
Veeeeeeee facebookumu kapadimmmmmmmmmm :52::52::52::52:

yuppiiiiiiiiiiii!! artik ne onu gorucem, ne o beni gorucekk, cani cehennemeeeeeee :52::52::52:

ay cok seincliyim, sanki cok buyuk bi adim atmis gibi hissediyorum kendimi :46::46::46::46:

Dün bende kapatıım ve aynı senin hissettiklerini hissediyorum :)))

ayni zamanlarda kapatmisiz face'leri :)) kafam biraz daha rahat benim kapaliyken her an bakmaktansa boyle hayir adriana diyorum bakmicaksin :D beyni sartlandirmak lazim

benıde alın aranıza kızlar..!!

yıne döndüm durdum yatagımda.. yarın sabah 5de kalkmam gerek ama ben halen uyuyamadım..eskı gerzek, koca kafalı öküzün bana yaptıklarını, kendımı ezdırdıgım dönemlerı düsünmekten... ah sımdı bır karsıma cıksa varya...

ay bana da oluyo bu oldu mu da cok feci ya aglayasim geliyo icim karariyo uyuyamamasi da cabasi tabi.

Elifzeynep nerde?:26: onu goremedim son sayfalarda.

Kizlar merhaba! haftasonu oldu ben biraz vakit yarattim bugun kendime. universite basvurularimiz basladi benim sorunlar artti kabul etmiyolar 2. kez sinava gireni cogu sanirim hayalimden vazgecmek zorunda kalicam ama bakalim vallahi yazicam biyeri gidicem artik bu ne ya 2 kere de girerim 10 kere de girerim nolmus:50:

Tomvejerry bazen cevremizdeki insanlar gosteriyo bize dusundugumuz gibi olmadigini. Bende istemedigim bolumu yaziyodum bu sene amacta ne biliyomusun iste nisandaki dogum gunune yanina gidebiliyim diye su an annemler izin vermez evdeyken ama uniye gitseydim gittigimden haberleri olmazdi. Ulan gerizekaliii cocugunda cok umrundaydi senin dogum gununde yanina gitmen. adam seni sevgililer gununde terketmis dogum gununde de k. bakma ayrilmamiz lazim yaninda olamam demis sende burdan kalk oraya git bunu yapmak icinde istemedigin bolumde oku. Beyin yok beyin tobe yarabbim:19:

KIZLAR HEPIMIZIN SORUNU ORTAK. hepimiz iliskilerimizin bitmesinde kendimizi suclu goruyoruz kendimize aciyoruz halaa itiraf edemesek de icten ice geri donmelerini bekliyoruz. Ne zaman kendimize acimaktan vazgecicek yerlerde surunen kendimizin elinden tutup ayaklarimizin ustunde durmaya zorlicaz, o zaman onlari unutup kendimizi sevicez.

Neden kabul etmiyolar ilk defa duydum böyle bir şeyi :26:

Kendi kendimize yetmeyi tabi ki bilicez ama bana sorarsan karşımıza yeni biri çıktığında eskiyi tamamen unutucaz :34:

Adriana nasil bi baglilikla seviyorsak onlar icin kendimizden hic olmamasi gerektigi kadar fedakarlik veriyoruz. Onunla "belki" barisabilmek veya yaninda olabilmek icin hayatin boyunca istemedigin bir meslege sahip olmayi kabul etmissin. Bu durum basimizi donduruyor galiba, saglikli dusunemiyoruz. Hayatta yaptigimiz seylerin basina kendimizi degil onlari koydugumuz yerde hata yapiyoruz. Hak etmiyorlar bu kadar cok sevilmeyi.

Ben yolumdan donmuyorum. Kendimi dusunerek plan yaptigim icin onu kaybettim. Benimle yurumek yerine, pes etti. Demek ki benim icin dogru insan o degilmis. Cunku istediklerim, ve planlarim benim icin gelecege bir yatirimdi. Ama evet o beni terk edince "cok bencilce davrandim galiba" diyerek bir cogundan vazgecmeye hazirdim planlarimin. Ama simdi daha saglikli dusunebiliyorum. Benim isteklerim olmayacak seyler degildi. Master i daha buyuk bi universitede, baska bir sehirde okumak, ve oralardan is bulmakti. Bunun neresi kotu? Nesinden vazgeceyim? Az kalsin gececektim ama.. Simdi cok sukur diyorum. Cok sukur ki yolumdan donmedim. Kimse icin kendinden vazgecme.

Planlarin programlarin kendini mutlu etmek icin olsun. Kendine yatirim olarak gordugun sekilde hayatina devam et. Eminim bizim beyaz atli presnlerimiz de suan ayni seyi yapiyorlardir. Kendilerini gelistirmek, ve bizim karsimiza cok saglam bi sekilde cikmak icin hayat onlari hazirliyordur ((=

ve benim derdim ne özlem ne sevgi.. derdim onunla gecirdigim vaktime yanmam..ona deger verdigim icin kendime kizmam.. onun tarafindan kandirilmam..seviliyorum diye kendimi kandirmam..

bunlari düsündükce sinirlerim zipliyor!!

gün icinde cok mesgulum ama gece yatagimda kendimle basbasa kalinca yinee bu gereksiz düsüncelere kapiliyorum.. :14: :14:

Cidden ya ne kadar cok insani seversek o kadar zayif oluruz,yapmamamiz gerektigini bildigimiz seyleri onlar icin yapariz,onlari mutlu etmek,guvende tutmak icin aptallik ederiz
hic dusumnuyordum kendimi iliskimde ya ben de. gercekten hayata bakisimiz bile farkliymis, laylaylom takilmak isteyen, okulunu sinirdan notlarla gecen bi insanla,
bos mezun olmayayim,kendimi gelistireyim mantigina sahip bi insan(ben) nasil anlasabilirdik ki? ders calismasi bile benim zorumlaydi,daha neler neler..
onu dusundugum kadar kendimi dusunseydim,bi jelibon daha olurdum :9::9: neyse gene de cani sagolsun,yaptiklarim helal olsun,
umarim bi gun beni anlayabilir. gec olsa da anlasin. meger ne iyi kizmis,ne cok sevmis,cabalamis desin. bunu der umarim bi gun.

Son düzenleme:
Bu posta gazetesinde aşk doktoru var onun yazısını okudum da. Hangi kızları biz erkekler olarak terk etmeyiz diyor. 50 civarı madde sıralamış. Ama temelde kendine güvenen, kıskançlığı dozajında uygulayan, kendine özel sosyal hayatı ve arkadaşları olan, kendine güvenen ve hayatını idame ettiren, bakımlı kadınları erkekler terk etmiyormuşmuş.. Hatayı bulmaya çalışıyorum kendi adıma ama fazla değer, taviz vermek dışında birşey bulamıyorum. Neyse o da zaten benden iyisini buldu ne diyebilirim. Kendi adıma mutluluklar diliyorum kendime.. Bugün diyete başladım kilo vereceğim inşallah :) Şöyle 5 kilo versem harika olacak :D Bunu başarabilirim.

Back
X