Buyrun...Terapi Grubumuz :))

düşünme artık bunları, kim ne kadar sevdi, neden yeterince sevmedi diye herkesin bir ruh ikizi olduğuna inanıyorum ( ya da inanmak istiyorum :1:) demek ki o kaderdeki kişi değilmiş. bir süredir çok sevdiğim bir söz var: "bir bün hayatına biri girecek ve öncekilerle neden olmadığını o zaman anlayacaksın."

ayrıca kuşkularla, şüphelerle, sevgi eksikliğinin ruhumuzda açtığı derin yaralarla sinir harbi yaşamaktansa yalnızlık daha güzel. karşındaki insana rağmen yalnız kalacağına ilişki içinde kendi kendine kalırsın en azından huzurlu olursun. yükümüzü attık yahu:))) bugün daha iyiyim sanırım, müzik terapisi yapıyorum ben de kendime:1: yazmak hep iyi gelirdi bana yine yazmaya başladım, blogla uğraşıyorum. hayatta o kadar acı var ki inşallah bu acımızı unutturacak daha büyük acılarla sınanmayız...

iyi olmana çok sevindim. bugün de ben iyi miyim kötü müyüm bir türlü karar veremedim :1: bak yarın dolunaymış. yarın sabah uyanınca sen de yaz içindekileri ve yak. geçmişin mutsuzluklarından arınalım. yansın ve yıkılsınnn:7:

Benim ayrıldığım insanda ilk sevgilimdi kendimi onunla bi geleceğe o kadar şartlamıştım ki..
Allahım ne güzel ilk sevgilimle evleneceğim ben ne şanslıyım ilk elimi tutan insan eşim olacak diyodum.
Ayrıldıktan sonra hatta baya bi zaman sonra anladım ki ben çok safmışım.
Herşeyi görmek istediğim gibi görmüşüm.. Onu hayallerimdeki erkek yapıp öyle mutlu olmuşum.
Aradan yaklaşık bir yıl geçti... Ve şimdi düşündüğüm tek şey hayatıma tekrar biri girecekse eğer; onu iyi seçmeliyim..
O mutlaka benim eşim olmalı diye düşünüyorum..
Bu düşüncemin çok doğru olmadığını biliyorum.. Çünkü kendimi şartlıyorum ve sonunda hayal kırıklığı yaşamam kaçınılmaz oluyo ...
Bi kere yaşanan acıdan sonra adımımı dikkatli atmam lazım bi daha üzülmemem lazım diyorum hep.. Ama ne malum..
Hayatta hiçbişeyin garantisi yok ki.. Dün iş yerinde bi ablayla konuştum bi ay sonra düğünü olacak 28 yaşında.
Bana tavsiyeler veriyo karşına gelen hayatına girmek isteyenlere nolursa olsun bi şans ver..
Konuş anlaş ama sınırını koy.. Bak bende konuştum, sevgili oldum olmadı ayrıldım böyle böyle buldum doğru insanı diyo..
İnsanları tanımadan iyi insanın kıymetini bilemezsin diyo..

insan mutluluğunu kimseye endekslememeli sanırım, belirli sınırları olmalı, taviz vermeden sevmeli, ne bileyim prensiplerinden ödün vermemeli, ne kadar aşık da olsa bir yanlış gördüğünde çekip gidebilecek güçte olmalı, kendini yitirmemeli ilişki içinde bunların hepsinin aksini yaptım ve kaybettim. ben kendimi yitirdikçe karşımdaki insanın gözündeki değerim de yitip gitti sanırım. herşey tecrübe ama yaşadıklarımdan öğrendiğim tek birşey var asla kendinden vazgeçmemeli insan bir başkası için. yalnızlığıyla barışmalı, her zaman o yalnızlığın kapı eşiğinde beklediğini bilmeli, ayrılıklar, ihanetler maalesef hayatın gerçeği olmuş bu gerçeklerin farkında olmalı belki bu farkındalık ayrılık gelip çattığında yıkılmadan atlatmamızı da kolaylaştırır. bir de hayal kurmak pek iyi birşey değilmiş sanırım:26: hepimizin en büyük sıkıntısı o gerçekleşmeyen hayaller...

galiba kafamızda idealleştirdiğimiz bir model var, karşımıza biri çıktığında da onu görmek istediğimiz gibi görüyoruz, bazen ipuçları verse de aslına dair inkar ediyoruz. kimi zaman değiştirmeye çalışıyoruz, kimi zaman beklentiye giriyoruz karşılık görmediğimizde çıldırıyoruz. bağlanmadan önce iyice ölçüp biçmek gerekiyor karakterini, beklentilerimizi bir kenara bırakıp objektif değerlendirmek... o objektif bakış açısını korumak için de duygularımızın yavaş yavaş gelişmesini sağlamak, bir anda kapılıp gözlerimizin kör olmasına izin vermemek. teoride bunları yazmak güzel de pratikte ne kadar uygulayabileceğiz o meçhul:1:

insan mutluluğunu kimseye endekslememeli sanırım, belirli sınırları olmalı, taviz vermeden sevmeli, ne bileyim prensiplerinden ödün vermemeli, ne kadar aşık da olsa bir yanlış gördüğünde çekip gidebilecek güçte olmalı, kendini yitirmemeli ilişki içinde bunların hepsinin aksini yaptım ve kaybettim. ben kendimi yitirdikçe karşımdaki insanın gözündeki değerim de yitip gitti sanırım. herşey tecrübe ama yaşadıklarımdan öğrendiğim tek birşey var asla kendinden vazgeçmemeli insan bir başkası için. yalnızlığıyla barışmalı, her zaman o yalnızlığın kapı eşiğinde beklediğini bilmeli, ayrılıklar, ihanetler maalesef hayatın gerçeği olmuş bu gerçeklerin farkında olmalı belki bu farkındalık ayrılık gelip çattığında yıkılmadan atlatmamızı da kolaylaştırır. bir de hayal kurmak pek iyi birşey değilmiş sanırım:26: hepimizin en büyük sıkıntısı o gerçekleşmeyen hayaller...
galiba kafamızda idealleştirdiğimiz bir model var, karşımıza biri çıktığında da onu görmek istediğimiz gibi görüyoruz, bazen ipuçları verse de aslına dair inkar ediyoruz. kimi zaman değiştirmeye çalışıyoruz, kimi zaman beklentiye giriyoruz karşılık görmediğimizde çıldırıyoruz. bağlanmadan önce iyice ölçüp biçmek gerekiyor karakterini, beklentilerimizi bir kenara bırakıp objektif değerlendirmek... o objektif bakış açısını korumak için de duygularımızın yavaş yavaş gelişmesini sağlamak, bir anda kapılıp gözlerimizin kör olmasına izin vermemek. teoride bunları yazmak güzel de pratikte ne kadar uygulayabileceğiz o meçhul:1:

Bazen keşke hayal kurmak diye bişey olmasa hiç diyorum...:52::50:
Çünkü o kadar çok hayalperestim ki.. Hayalde olsa mutlu oluyorum ama bazende o kadar yoruluyorum ki..:43:
Eee hadi o kadar hayal kurdum ne zaman gerçek olacak diyorum sonra işin yoksa bekle dur..:27:
Kesinlike katılıyrum bu zösnüne teorik tamam da pratikte ıııhhh ııhhh...
:1:

iyi olmana çok sevindim. bugün de ben iyi miyim kötü müyüm bir türlü karar veremedim :1: bak yarın dolunaymış. yarın sabah uyanınca sen de yaz içindekileri ve yak. geçmişin mutsuzluklarından arınalım. yansın ve yıkılsınnn:7:

ben dün gece yaptım onu:26: sanırım ondan bugün kendimi çok rahatlamış ve iyi hissediyorum. :1:kağıda dökünce daha farklı oluyor, o acılar, o yaşananlar... nasıl bir cenderede olduğumu gördüm ve yetti gari dedim:1: arınalım artık, yansııın ve yıkılsın:7:

Bazen keşke hayal kurmak diye bişey olmasa hiç diyorum...:52::50:
Çünkü o kadar çok hayalperestim ki.. Hayalde olsa mutlu oluyorum ama bazende o kadar yoruluyorum ki..:43:
Eee hadi o kadar hayal kurdum ne zaman gerçek olacak diyorum sonra işin yoksa bekle dur..:27:
Kesinlike katılıyrum bu zösnüne teorik tamam da pratikte ıııhhh ııhhh...
:1:

tamam sen yine hayal kur da karşındaki insanı o hayale katma, olmaz mı öyle:1: kendimiz için hayal kurabiliriz, o hayal tek kişilik olabilir o zaman o gitse de kurulan hayaller yıkılmaz :44: hep zaten hayatımızı bekleyerek geçiriyoruz da o kadar uzun zamanımız var mı onu bilmiyoruz, ondan beklemeyelim artık yaşayalım, hayat bize ne verirse teslim olalım, elimizdekilere şükredelim kayıplarımız için yas tutmak yerine:7:

kızlar merhaba geçmişi okumak isterdim ama çok erindim :) şöle bi göz attım da.. ben çok sevdim de ne oldu ki ben merkezli değil sen merkezli bi ilişkim vardı hep çok değer verdim tabiki hatalarım vardır ama hiç bi kadın bi erkeği böyle şımartmamıştır eminim.. ne oldu yani bıraktı gitti herkesin yaptığı gibi erkek işte!

dank diye atladım ama kimsede beni önemsemedi yaa :D

hhahaay ay canim ya kusura bakma :1:
valla bizde cogumuz sevdigimiz insani hayatimizin merkezi yaptik
ve buda hayatimizin hatasiydiiiii
artik sende cizelgeni degistir
onu unut ve net bir karar koy
gitgeller insani cok yoruyor, kararsizlik mahvediyor..
aramiza hosgeldin :38:

hhahaay ay canim ya kusura bakma :1:
valla bizde cogumuz sevdigimiz insani hayatimizin merkezi yaptik
ve buda hayatimizin hatasiydiiiii
artik sende cizelgeni degistir
onu unut ve net bir karar koy
gitgeller insani cok yoruyor, kararsizlik mahvediyor..
aramiza hosgeldin :38:

amaan ne bileyim canım kıyamadım yaa :(.. hoşbuldum bu arada

kızlar merhaba geçmişi okumak isterdim ama çok erindim :) şöle bi göz attım da.. ben çok sevdim de ne oldu ki ben merkezli değil sen merkezli bi ilişkim vardı hep çok değer verdim tabiki hatalarım vardır ama hiç bi kadın bi erkeği böyle şımartmamıştır eminim.. ne oldu yani bıraktı gitti herkesin yaptığı gibi erkek işte!

birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin diye boşa dememişler:ssz: neyse hepimiz tecrübe ettik bunu, artık hatalardan ders alırız umarım:26:

tamam sen yine hayal kur da karşındaki insanı o hayale katma, olmaz mı öyle:1: kendimiz için hayal kurabiliriz, o hayal tek kişilik olabilir o zaman o gitse de kurulan hayaller yıkılmaz :44: hep zaten hayatımızı bekleyerek geçiriyoruz da o kadar uzun zamanımız var mı onu bilmiyoruz, ondan beklemeyelim artık yaşayalım, hayat bize ne verirse teslim olalım, elimizdekilere şükredelim kayıplarımız için yas tutmak yerine:7:

5 yıldır birlikteydik canım.. evet uzm.çavuş işi bırakacaktı evlenmek için ama olmadı :(

Son zamanlarda sürekli " Olacağı varsa olur", Hayırlısı ne ise o olsun" "Anlımıza ne yazıldıysa o" vs. vs.
Bu şekilde düşünüyorum annemin bi sözü var olanla ölene çare bulunmaz der..
Hakkatende öyle yaşamamız gereken ne varsa yaşayıp görücez.. Bu yaşadıklarımız kötü de olsa bize bişeyler katacak..
Ben o yaşadığım gözyaşı dolu günlerden sonra daha bi dik durur oldum.. Değmeyen şeyler için kendimi yıpratmamayı öğrendim..
İnsanlara hemen güvenmemeyi öğrendim..Hayata daha bi sıkı bağlandım...
:16:

Son zamanlarda sürekli " Olacağı varsa olur", Hayırlısı ne ise o olsun" "Anlımıza ne yazıldıysa o" vs. vs.
Bu şekilde düşünüyorum annemin bi sözü var olanla ölene çare bulunmaz der..
Hakkatende öyle yaşamamız gereken ne varsa yaşayıp görücez.. Bu yaşadıklarımız kötü de olsa bize bişeyler katacak..
Ben o yaşadığım gözyaşı dolu günlerden sonra daha bi dik durur oldum.. Değmeyen şeyler için kendimi yıpratmamayı öğrendim..
İnsanlara hemen güvenmemeyi öğrendim..Hayata daha bi sıkı bağlandım...
:16:

öylede olması gerekiyo canım.tabi acı yaşadıkça öğreniyo insan ne demekmiş nefes almak. ben zaten insanlara güvenmezdim de bundan sonra kimseye eyvallahım olmaz. hayat bana gerçek yüzünü daha 16 yaşımdayken öğretti

bu hayatta bi erkekten çok daha öenmli şeyler var kızlar. işte size yeni bi slogan GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR :D:D ayy farkındayım iğrenç ama çok tuttum bu lafı ben :D

kızlar size bişey sorucam şimdi mesela ben dün kafamda bitirdim bizden bişey olmicanı ve onada söyledim şimdi beni tekrar ararsa sizce ona cevap vermeli miyim yoksa kayıtsız mı kalmam lazım? bana son sözü pişman olacaksın oldu çünkü ve ben onu aramadıkça o sinirlenecek biliyorum ve bana mesaj atıcak..

kızlar size bişey sorucam şimdi mesela ben dün kafamda bitirdim bizden bişey olmicanı ve onada söyledim şimdi beni tekrar ararsa sizce ona cevap vermeli miyim yoksa kayıtsız mı kalmam lazım? bana son sözü pişman olacaksın oldu çünkü ve ben onu aramadıkça o sinirlenecek biliyorum ve bana mesaj atıcak..

tabiki cevap verme madem bitirdin kafanda pişman olsanda belli etme ona

canıım benim çıkmam gerek şimdi geldiğimde buraya yazarım yine konuşuruz öpüyorum görüşürüz

kesinlikle cevap verme
yoksa daha zor olur senin icin
telefonunu kapat, sana ulasamasin
olmassa numarani degistir

Back
X