nasıl dayanıcam ne yapcm bilmiyorum ben
9 ay sürdü bizimkisi tanıştığımız zamandan buyana annene anlat diye ısrar ediyordu her gün nerdeyse söylüyordu anlat diye
bende annemi benden iyi kimse tanıymaz şimdi olmaz zamanı değil evlenceğimiz zaman söylerdim dedim
kendisi söylemeye devam etti tabi olmaz dedikçe niyetin yok falan dedi yine bir gün söyle annene dedi hayır zamanı değil dedim
artık söyleme zaten boşver dedi istemiyorum tak etti canıma artık kalktım söyledim bende annem sorular sordu hakkında işini falan sordu kendisi iki yıllık muhasebe okudu kpss ye girdi başka sınavlar için uğraşıyodu bunları anneme dedim bende işi yok dedi
belli bir işi olsa sevinirdim dedi başta söylemek istemedim ama annele tanışcaz arıycam diynce söyledim bende
çok kötü oldu bu kabul edemem bunu gidecem buralardan dedi neye uğradğmı şaşırdım neyse bir şekilde barştık
barştığımız gün dediki ek tercih yapcam sadece okudugun üniyi yazcam bölüm önemli değil beraber gelip gitmek için yalnız kalmamn için
yazcm dedi bugünde dedki başka illerde yazcam tercih lisetme neden diye sordum ilk baştakiler gelmezse teselli olur dedi
bende dedim sevdiğinden uzak bir yerde nasıl teselli bulacaksn hani bölümün önemi yoktu yanmda olman için yazmıştın
bişey demedi tabi hayırlısı falan dedi bende sinrlendim çok dedim ufak bir zorlukta bırakıp gidiyosun zaten gitmeyi kafana koymuştun git istediğin yere beni rahat bırak bitti artık kabul etti hemen dedi ki sen bıraktın bitti artık ne yüzünü görmek nede sesini duymak istemiyorum annende öğretmen doktor bulsun onunla evlen annein o lafndan sonra zaten düzelmiycekti bir daha atma msj arama dedi

şifreleri değiştrmiş msnden falan silmiş