- Konu Sahibi elifzeynep2012
önemlidir insan tanımak.. böyle böyle kendimizi tanıyoruz aslında.. bi parçamız ayrıldığımız yerde kalıyor, başka bi parçamızı doğuruyoruz.. hayat zaten bi akış, gelişiyoruz, değişiyoruz, dönüşüyoruz... böyle böyle... şunu unutmamak gerek.. biz bu hayata tek başımıza geldik.. ve birine aşık olmak ve ömür boyu aynı aşkla aynı insanla yaşamak biraz efsanevi ve uç bi istek.. fikirler, bakış açıları sürekli değişiyor.. o yüzden ayrılıkları kabullenmek gerekiyor.. evet çok sevdik sevildik ama değiştik ve dönüştük.. bi şekilde başkalaştı fikirlerimiz arzularımız.. bizim değişmemiş olabilir ama sevgilimizinki değişmiş işte.. o artık bizi istemiyor olabilir yolculuğunda.. kabul etmek gerek.. beni nasıl da severdi nereye gitti şimdi dememek gerek.. hani o sözler yeminler dememek gerek... değişimi kabul etmek gerek... evet senelerce aşkla bekleyip , evlenip, çocuklar doğurup ondan sonra bir "eyvallah ben gidiyorum" la karşılaşabiliriz.. senelerimizi verdiğimiz kocamız bile bizi istemeyebilir.. bu ne karaktersizliktir ne de yalancılıktır.. değişimdir.. hayatın akışının bi parçasidir.. o yüzden amacımız bizi hiçbir zaman terk etmeyecek bi sevgili bulmak değil de her türlü terk edilişe razı olabilecek olgunluk, kendi kendimize yetebileceğimizin idraği olmalı diye düşünüyorum... kendimizi yeterince sever ve hayatın getirdiği / getirebileceği her şeye razı olabilecek güçte olursak o zaman gerçekten mutlu oluruz... yoksa aynı filmi tekrar tekrar izlemiş oluruz hepsi bu..