- Konu Sahibi elifzeynep2012
nerde bu eliff zeynep.??. hernekadr sadece okusam da elıf zeynepcım yakın markajdasın :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi haftadir bitti diyerek avutmaya calisiyorum ama icime öyle bi dert olup gitti ki herseyi benim üstüme yikip gitti... ayakta durmak icin spora gidiyorum kitaplar okuyorum arkadaslarimla bulusuyorum ama yanliz kaldigimda ruh gibiyim yüzümde bi tebessüm bile kalmadi yasayan ölü gibi.. dimdik ayakta durmaya calismak herseyi icine atmaya calismak yokmus gibi davranmak o kadar zor ki
insallah canim insallah bunun icin dua ediyorum bol bol
yeni hayaller kuruyorum kendime
yasamak icin yeni sebepler
ama burcumdan dolayi o kadar duygusal o kadar karamsarim ki yine bi yolunu bulup cöküyorum
Tam unutup kafami toparlamislken, ve hic ozlemedigimi dusunurken ruyamda onun gogsunde uyudugumu gormem de nedir ya? Bilincaltimi ayagimin altina alip cigneyesim var. Gerizekali! unut len unut! Hayret bisey ya, sinirlendim![]()
Tam unutup kafami toparlamislken, ve hic ozlemedigimi dusunurken ruyamda onun gogsunde uyudugumu gormem de nedir ya? Bilincaltimi ayagimin altina alip cigneyesim var. Gerizekali! unut len unut! Hayret bisey ya, sinirlendim![]()
Unutamadığını gördüğün halde neden hala onu unutmak için kendine eziyet ediyorsun
Şart mı ki unutman = )
Aşk böyle birşey işte bilinç altını,üstüne getirir
unutmam sart cunku o beni untumayi tercih etti!
Napayim? asigim seviyorum diye o cekip gitmis adami heran hatirlayip aci mi cekeyim?
Seni ozledim dedim diye herseyi birakip sak diye kapima bi kerecik sarilmak icin gelen adamin benden nasil vazgectigini dusunup kafayi mi yiyim?
unutmam, sevmemem lazim
basariyorum da.
o ruya cok gereksiz ve sacma olmus!
![]()
O yaptı diye senin de bunu yapman gerekmez.
Bak sana bir olay anlatayım.Üç senedir bir ilişkisi olan arkadaşım vardı. Bu ilişkisi günün birinde bitti.
Çocuk kızı unutmayı tercih etti.
Kızda o beni unuttu diye ilk zamanlarda etmediği yemin kalmadı.
Acıyı bünyesi kaldıramadıdı.
Çocuk gezdi dolaştı derken günün birinde kafasına dank etti.
Kız ise her zaman onunla yaşadı. Tüm yaptıklarına rağmen.
Unutmaya yemin eden kız unutmadı.Unutamadı.
Bekledi.
Hayatını kimseyi sokmadı.Sonuç:çocuk geri döndü
Aşk böyle birşey beklediğine bazen değiyor bazen ise değmiyor.
Kendini bunun için zorlama ve yıpratma
Sen kendine her gün böyle baskıda bulunursan kendine zarar vermiş olursun.
Kim bilir belki bilinç altın tamamiyle temizlenecek ya da o nun üzerinde yoğunlaşacak bilemeyiz
Hayırlısı diyelim
Ama dediğim gibi zorlama kendini bazen beklemekte fayda var.
İnsanlar dönem dönem sıkıntılı günlere girebiliyor
Belki sizde bu zamanınıza denk gelmişsinizdir
Üzme kendini
Oncelikle tesekkur ederim. Soyledikleriniz iyi niyetinizden geliyor bundan suphem yok. Ancak her ayrilik gelecekte bir birlesme vaat etmiyor ne yazik ki. Ve bizimki mantik ayriligi oldu. Yani duygular hersey bir yana koyulup, biz birbirimize uyum saglayamayiz, ilerde mutlu olamayiz denildi. Benim hayatima uyum saglayabilecegini o an dusunmeyen adam ne zaman dusunecek? Ben belki fikri degisir diye onu bekleyemem. Ha, bu surecte hayatima yeni birilerini falan almak icin elbette acele etmiyorum. Olursa olur olmazsa olmaz. Ama ben onu beklersem mutsuz olacagimi biliyorum. Suanda donse bile uzun uzun konusulup aramizdaki farkliliklari uzlasarak kapatmadigimiz surece ellerimiz birlesemez. Uzlasmaya calismayan adamin sevgisinden de suphe ederim zaten. o savasmak yerine kestirip atmayi tercih etti. Ben onu bekleyerek deyim yerindeyse "neyin kafasini yasayim?" (((=
Oncelikle tesekkur ederim. Soyledikleriniz iyi niyetinizden geliyor bundan suphem yok. Ancak her ayrilik gelecekte bir birlesme vaat etmiyor ne yazik ki. Ve bizimki mantik ayriligi oldu. Yani duygular hersey bir yana koyulup, biz birbirimize uyum saglayamayiz, ilerde mutlu olamayiz denildi. Benim hayatima uyum saglayabilecegini o an dusunmeyen adam ne zaman dusunecek? Ben belki fikri degisir diye onu bekleyemem. Ha, bu surecte hayatima yeni birilerini falan almak icin elbette acele etmiyorum. Olursa olur olmazsa olmaz. Ama ben onu beklersem mutsuz olacagimi biliyorum. Suanda donse bile uzun uzun konusulup aramizdaki farkliliklari uzlasarak kapatmadigimiz surece ellerimiz birlesemez. Uzlasmaya calismayan adamin sevgisinden de suphe ederim zaten. o savasmak yerine kestirip atmayi tercih etti. Ben onu bekleyerek deyim yerindeyse "neyin kafasini yasayim?" (((=
Iıı ne denirdi; Akışına bırak :)
Unutmalıyım diye şartlandırmadan, hayatını yaşa, hayattan tat almaya bak. Belki gelir, belki gelmez geri. Hayatına biri girebilecekse senin içinde zaten bi'şeyler bittiğinden bu ihtimal ortaya çıkmış olacaktır. Aynısını yaşadım 2 yıla yakındı sanırım bekledim. Dönmedi. Herkes döner dedi gaz verdi dönmediİyi ki de dönmemiş. Eğer onu yaşamasaydım şu an ilişkimde hala aptal aşık olacaktım. Tecrübe oldu, canı sağolsun :)
o herkes çok biliyor zaten.. nedense uzun süreli ilişkiler bitince "siz barışırsınız yaaa" ya da "döner o döner merak etme" şeklinde yorumlar hep oluyor..![]()
Ben unutmaya çalışıyodum o çok bilmiş millet "ay o seni çok seviyodu, döner bekle, acele etme" diye diye güya teselli ettiler. Biri de çıkıp a be salak kızım seven adam ortada bi'şey yokken gider mi? Hadi gitti yokluğunu anlaması için iki sene çok değil mi demedi
Huyum kurusun sonucu çok merak ettiğimden beklemiş bulundum
Uzaya kadar yolu varbana uzak
![]()
sırf sonunu kaçırmayayım diye bekledin di mi bende ne tesadüf
ya bide adam bana ben seni unuttum diyor ama millet sana döner bekle diyor.. da ben ağzımı açıp beni unutmuş öyle dedi diyemiyorum..
aynen benden uzak bi yere direk![]()
Bu erkekler tam dayaklık hee.![]()