Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ben şu an yontuyorum mesela. Siz hiç sevgilinizi odunum diye sevdiniz mi yüzüne bakarak bi'de:52:. Hakkını yemeyim adam romantiklik yapıyor da benim şımarık kalbime mi az geliyor bilemedim:52:

Ben şu an yontuyorum mesela. Siz hiç sevgilinizi odunum diye sevdiniz mi yüzüne bakarak bi'de:52:. Hakkını yemeyim adam romantiklik yapıyor da benim şımarık kalbime mi az geliyor bilemedim:52:

bende bu sonuncusunu öküzüm diye severdim.. meğerse şaka zannediyomuş.. oda bana sığır dedi bi gün ben şokk..:53:
oda a"ma hayatım öylesine takıldım sana işte sende bana öküz diyosun sanki o gerçek mi" bende dedi bende "eveeeet gerçekk" dedim çok bozulmuştu.. :27:

Arada yapıyormuş ya canım, bu da bir şey. :1:

Geçen böyle yaptı "şimdi mesela köpek almışız, deniz kenarında yürüyoruz, yıldızları izliyoruz. Her günümüz böyle geçiyor" falan fistan benim gözlerim bu şekil :53: Allahım neler oluyor :30: modundayım ki o cümle geldi;

"Parlatma öyle gözlerini o filmlerde olur, hep öyle olunur mu:52:"

Sonrası malum yarı ağlak :22:

Ben eşimin kibarlığına, romantikliğine tav olmuştum. Eskisi kadar değil artık, zamanla monotonlaştı heral.:18:

bende bu sonuncusunu öküzüm diye severdim.. meğerse şaka zannediyomuş.. oda bana sığır dedi bi gün ben şokk..:53:
oda a"ma hayatım öylesine takıldım sana işte sende bana öküz diyosun sanki o gerçek mi" bende dedi bende "eveeeet gerçekk" dedim çok bozulmuştu.. :27:

Ben öküz deyince sensin öküz, eşek deyince sen de sıpasın diyen bir adama aşığım. Son kelimem hepsini siliyor da:17: .

Geçen böyle yaptı "şimdi mesela köpek almışız, deniz kenarında yürüyoruz, yıldızları izliyoruz. Her günümüz böyle geçiyor" falan fistan benim gözlerim bu şekil :53: Allahım neler oluyor :30: modundayım ki o cümle geldi;

"Parlatma öyle gözlerini o filmlerde olur, hep öyle olunur mu:52:"

Sonrası malum yarı ağlak :22:

Haha :) Romantik-komedi bu o zaman. :1:

Ben eşimin kibarlığına, romantikliğine tav olmuştum. Eskisi kadar değil artık, zamanla monotonlaştı heral.:18:

Oyy:31:
Bana geçen peki sen en son ne zaman romantiklik yaptın dedi. Ben şu an bunu düşünüyorum, gel beraber düşünelim:17::17:

valla benimkide bazen romantizmin gözüne vururdu ama ben salak salak espriler yapar ortamın içine ederdim.. :1:
bende az odun değilmişim ya.. :44:

Ama romantiklik erkeğe yakışıyor ki, bayan romantik olup erkek öküz gibi tepki verince olmuyor. O yüzden bayanlar romantik olmamalı. :1:

Ahah ayyyyy ben de bunu savunuyorum "kızlar az yapar aşkııaaamm, öyle olmalığğğğ:52:". Ozaman hani kadın erkek eşitti bıdıbıdısı yapıyoruz. Allahtan ben bi'şey yapınca tepkisi tatmin ediyor da yaptığıma pişman olmuyorum:12:

Ne kadardır evlisiniz :))

Ahah ayyyyy ben de bunu savunuyorum "kızlar az yapar aşkııaaamm, öyle olmalığğğğ:52:". Ozaman hani kadın erkek eşitti bıdıbıdısı yapıyoruz. Allahtan ben bi'şey yapınca tepkisi tatmin ediyor da yaptığıma pişman olmuyorum:12:

Ne kadardır evlisiniz :))

:)) Bunlar romantiklikten daha hoş geliyor bana, bu muhabbetler çok tatlı :nazar:

4 aylık evliyiz, taze daha :38:

Kızmıyo mu espri yaptığında? Şurda bir şey yapıyoruz cıvıtıyosun falan diye? :)

aferin aşkım odunlukta beni bile geçtin derdi.. :1:ama kızmazdı ona tatlı gelirdi o yaptığım.. gülerdi.. yani öyle derdi.. olsun o ambiyansı tekrar yakalarız nasılsa derdi..şimdi ayrıyız..:27:

Back
X