Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ohh bee.. söyledim kızlar.. "bana belge lazım senden başkasıda yok bu işi yapabilecek.. onu şu zamana kadar alıp bana yollayabilir misin, önemli benim için" dedim.. oda "tabi elimden geleni yaparım seve seve.. ama inşallah becerebilirim.. sana da yollarım.. ilk müsait olduğum zamanda gidicem" dedi.. bende teşekkür edip iyi geceler dedim oda aynısını söyledi.. üzerimden büyük bi yük kalktı sanki :)

İyi yapmışsın sonuçta düşman değilsiniz :34:

günaydın kızlar,daha okumadım son sayfaları.dün gece arkadaşıma gittim kız kıza oturup sohbet ettik içtik. çok da güzel vakit geçiriyorduk ki gecenin sonuna doğru bir özledim bir özledim içime oturdu resmen. eve gidip yattım hemen :50:

Günaydın :3:
Dün gece benimde canım çok sıkıldı
Aldım kitabımı elime uykum gelene kadar okudum sonrada yattım formül bu galiba
Böyle böyle geçip gidicek :nazar:

günaydın kızlar,daha okumadım son sayfaları.dün gece arkadaşıma gittim kız kıza oturup sohbet ettik içtik. çok da güzel vakit geçiriyorduk ki gecenin sonuna doğru bir özledim bir özledim içime oturdu resmen. eve gidip yattım hemen :50:

Kız kıza sohbetler hiç iyi gelmiyor bu durumlarda bence. :(

prenses bence sen çok kasıyorsun kendini.. "aman iş yerine geldi napıcam, aman aklıma geldi napıcam" panik insana hatalar yaptırabilir biliyorsun.. sakin ol umursamaz bi tavır takın.. o gelince başka şeylerle uğraşıyormuş gibi yap sanki onun geldiğini görmemişsin duymamışsın gibi.. aklına gelincede böyle gayet sakin bi şekilde fırsatın varsa hareketli bişeyler dinle ya da tv izle.. kafanı dağıtacak şeyler bul.. bak senin işin bizimkilerden zor çünkü sürekli aynı ortamdasınız.. o yüzden bu süreç kolay geçecek demiyorum ama bunun daha rahat geçmesi senin elinde..

funda arar dinleme bence daha hareketli şeyler dinle.. murat dalkılıç tarkan hatta roman havası dinle ama slow dinleme.. :27:

Kız kıza sohbetler hiç iyi gelmiyor bu durumlarda bence. :(
samimi olmayan bir arkadaş daha vardı yanımızda, o yüzden pek benimkinden bahsetmedik. küçücük bişi hatırlattı kötü oldum
prenses bence sen çok kasıyorsun kendini.. "aman iş yerine geldi napıcam, aman aklıma geldi napıcam" panik insana hatalar yaptırabilir biliyorsun.. sakin ol umursamaz bi tavır takın.. o gelince başka şeylerle uğraşıyormuş gibi yap sanki onun geldiğini görmemişsin duymamışsın gibi.. aklına gelincede böyle gayet sakin bi şekilde fırsatın varsa hareketli bişeyler dinle ya da tv izle.. kafanı dağıtacak şeyler bul.. bak senin işin bizimkilerden zor çünkü sürekli aynı ortamdasınız.. o yüzden bu süreç kolay geçecek demiyorum ama bunun daha rahat geçmesi senin elinde..

gayet sakin takılıyorum zaten de, içim sıkılıyor benim tarifsiz bir sıkıntı

merhaba
aslında anlatacak gucum yok ama paylasmakıstedım
suan sevdıgıme yazmak gelırken ıcımden kendımı tutumak adınaburda yazıyorum
kısaca bız 5 yıldır sevgılıyız ama toplamda 10 yıldır tanıyorum.
bırkez kavga etmedık ama olmadı işte bana gore berabaerken aşmamız gereken sorunları aşabilecegimiz sorunları asamıyorum deyıp kaçtı...
sımdı nerdeyse 3 aydır bıttı dedık ama arada msjlasıyoruz öfkemız kırgınlıgımız yok ama gücümüde yok sanki
çok özlüyorum onu amaona gel diyemem cunku erkek olan o o guclu davranıp gelmelı o mucadele etmelı ben zaten rengımı bellı ettım benım ıcın dogru ınsan sensın dedım... işte böyle kısaca canım yanıyor çok özlüyorum

merhaba
bırkez kavga etmedık ama olmadı işte bana gore berabaerken aşmamız gereken sorunları aşabilecegimiz sorunları asamıyorum deyıp kaçtı...
sımdı nerdeyse 3 aydır bıttı dedık ama arada msjlasıyoruz öfkemız kırgınlıgımız yok ama gücümüde yok sanki
çok özlüyorum onu amaona gel diyemem cunku erkek olan o o guclu davranıp gelmelı o mucadele etmelı ben zaten rengımı bellı ettım benım ıcın dogru ınsan sensın dedım... işte böyle kısaca canım yanıyor çok özlüyorum
ayy canım benim kıyamam :S hepimiz aynı durumdayız burda birbirimize destek olucaz işte

ben anlamıyorum dogru ınsanı bulmak cokmu kolay sanıyorlar
nasıl bukadar emın ona duydugum sevgıden ya vazgecerse benı unutursa dıye nasıl korkmuyor
çok bunaldım işte değil evde olsam kesın aglardım
çokyorgunum çok gucsuzum ılk defa hayatımda neyapacagımı bılmıyorum

tamaam kapattım :)

tamam :) bugün bi kasvet var havada da.. ama olsun moralleri yüksek tutmak lazım.. :)

samimi olmayan bir arkadaş daha vardı yanımızda, o yüzden pek benimkinden bahsetmedik. küçücük bişi hatırlattı kötü oldum

gayet sakin takılıyorum zaten de, içim sıkılıyor benim tarifsiz bir sıkıntı

çalışmadığın günler kafanı dağıtacak değişik şeyler yap bence sen.. hep anı ortamda olmak bazen iyi gelmeyebiliyor..

merhaba

yaşadıklarımız benziyor biliyor musun? bizimkide 2.5 senelikti.. sevmiyor değildik ama gücümüz bitmişti.. birbirimize kırgınlığımız yok sizin gibi.. ama şans versekte o eski ahengi yakalayamadık sonradan..

ben anlamıyorum dogru ınsanı bulmak cokmu kolay sanıyorlar
nasıl bukadar emın ona duydugum sevgıden ya vazgecerse benı unutursa dıye nasıl korkmuyor
çok bunaldım işte değil evde olsam kesın aglardım
çokyorgunum çok gucsuzum ılk defa hayatımda neyapacagımı bılmıyorum

canım aklından uzaklaştırmaya çalış düşündükçe kötü oluyor insan beklemek çok zor biliyorum ama biraz daha sık dişini sabret kuzum benim. demekki çok emin senin onu sevdiğinden ki kaçan kovalanır psikolojisiyle senden bi adım bekliyor. bi süre onu önemsemiyormuş gibi görünsen belki adım atar

çok tesekkur ederım cvplarınız ıcın
oyle bır kecıdırkı yıllarca sussam demez acaba benı unuttumu
benım sorunum su unutmak ıstemıyorum onunla mutlu olacagımıza cok ınananıyorum
ona sorsanız o da boyle soyler kendı kendıme gelın guvey olmuyorum yani
bır yanım senın ıcın mucadele etmeyen adamımı beklıyosun gurursuz dıyor
dıger yanım bukadar ıyı anlasacagın baska bırını nasıl bulacaksın 5 yıllık emek var ortada
yanında ol dıyor beraber asın sorunları dıyor
napacagım bımıyorum

dıger yanım bukadar ıyı anlasacagın baska bırını nasıl bulacaksın 5 yıllık emek var ortada
napacagım bımıyorum

sen yoksa benim ayrıldığım sevgilimsinde burda casusluk mu yapıyorsun :1:
bu kadar benzer bi ilişki birbirine ya.. oda bana keçi derdi senin inadın keçidende fazla derdi..
oda sevgime o kadar güveniyorki ona döneceğimi sanıyor eminim.. hiçbir çabası yok nasıl olsa bu kız beni seviyor döner diye..

napacagım bımıyorum

canımm benimde 5 yıllık ilişkim bitti 10 gün oluyor henüz çok yeni..benim kaderim sensin derdi bana hep hep öyle dua ederdik Allah'ım bizi birbirimizin kaderinde hayırlı kıl dıye amaa bitti işte hayırlı olmayan bişeyler var demekki

Back
X