Buyrun...Terapi Grubumuz :))

kızlar sizlerin kaç gün oldu ? ayrılalı..
benim 15-20 gün arası bişi tam bilmiyorum.

Benim 4 ay oldu
Yaklaşık 2 hafta önce bana ulaştı faceden şiirler yolladı ben tersledim onu.
Dün hayatında biri olduğunu öğrendim
İSter istemez kendimi kötü hissettim
İyiki de terslemişim iyiki ona yeniden kanmamışım
Dün çok kötüydüm ama bugün çok iyim :23:
Artık tamamen silmem ve unutmam lazım başka çarem kalmadı
Faceden engelledim hiç gözükmesin diye kuzeni bende ekli onun gönderilerinide gizledim hiç bişey görmeyeyim diye
Kısaca bende durumlar böyle
Unutmaya kesin kararlıyım bu saatten sonra
Ve başarıcam :37:

evet canım senin çok olmuş..Bu sürede zaten birini bulması kaçınılmaz.
belkide bizde umut var hala o yüzden biraz kafamız karışıyor.sen şuan çizeceğin yolu biliyosun.
Belirsizlik çok kötü bişey.

kızlar sizlerin kaç gün oldu ? ayrılalı..
benim 15-20 gün arası bişi tam bilmiyorum.

slm canım, bizim ayrılığımız aslında 1,5ay kadar oldu, kesin ayrılığa karar verdiğimiz gün bu cumartesiydi. bu arada deneyelim mi denemeyelim mi ikilemleri ile belirsiz geçti. ama kesin ayrılığımız bu geçtiğimiz cumartesi

Canım hiçbir şekilde iletişime geçmediğiniz gün olarak bi hafta bile olmadı ozaman.
ben ayrılınca hiç bi şekilde iletişime geçmem.20 gün civarı oldu işte.Naptığını bile bilmiyorum.

kızlaar bende çok özledim 5 tane çikolata yedim bi saat içinde malum mutluluk hormonları.. ama istediğim kadar ağlayıp zırlayayım güçsüzlüğümü ona belli edip onu mutlu etmicem

Canım hiçbir şekilde iletişime geçmediğiniz gün olarak bi hafta bile olmadı ozaman.
ben ayrılınca hiç bi şekilde iletişime geçmem.20 gün civarı oldu işte.Naptığını bile bilmiyorum.

yani hesap yaparsak cumartesiden bu yana hiç iletişime geçmediğimiz 5.gün olmuş oluyor. ben de geçmicem zaten. alışkanlık bu körelecek elbette.eğer nickimi biliyosan da bunları okuyosan şunu söyleyeyim ben üzülüyorsam kendi duygusallığımdan üzülüyorum. sen benim için bittin tamamen....

yani hesap yaparsak cumartesiden bu yana hiç iletişime geçmediğimiz 5.gün olmuş oluyor. ben de geçmicem zaten. alışkanlık bu körelecek elbette.eğer nickimi biliyosan da bunları okuyosan şunu söyleyeyim ben üzülüyorsam kendi duygusallığımdan üzülüyorum. sen benim için bittin tamamen....

canıım bişey mi duydun sen nicini mi biliyomuş

ne halleri varsa görsünler..
özleyen arardı kızlar.

oda özlüyor biliyorum.. ortak bi tanıdığımızla telefonda konuşurken bana "seninki sürekli dalıp gidiyor seni özlemiş" dedi bende "özleyen arardı gerçi öyle bişe istediğim yok ama" dedim oda "barışsanız bile 2 gün sonra yine kavga edeceğinizden korktuğu için arayamıyor seni" dedi.. bide faceine şey yazmış kızlar dün, benim face yok ama o arkadaş dedi "sen bana 1 adım gel ben sana 1000 adım gelirim"..

oda özlüyor biliyorum.. ortak bi tanıdığımızla telefonda konuşurken bana "seninki sürekli dalıp gidiyor seni özlemiş" dedi bende "özleyen arardı gerçi öyle bişe istediğim yok ama" dedim oda "barışsanız bile 2 gün sonra yine kavga edeceğinizden korktuğu için arayamıyor seni" dedi.. bide faceine şey yazmış kızlar dün, benim face yok ama o arkadaş dedi "sen bana 1 adım gel ben sana 1000 adım gelirim"..

o hali varsa ilk adımı o atsın bence sende ona göre düşünürsün bana kalırsa ilk adımı atan erkek olmalı

sonbahar havası hüzün dolduruyo insanın içine haliyle bu duygusal hallerimizi havaların bozukluğuna veriyoruz kızlar onları özlediğimizi söyledikçe özlüyoruz o yüzden şimdilik özlemedik deyip kendimizi kandırmakta fayda var :)

o hali varsa ilk adımı o atsın bence sende ona göre düşünürsün bana kalırsa ilk adımı atan erkek olmalı

hayır zaten bitiren benim neden ben ona adım atıcakmışım ki :)
ayrıca arkadaşa diyoki biz barışsakta ayrılırız yine ama face e adım at şeklinde yazı yazıyor.. dengesiz işte..

sonbahar havası hüzün dolduruyo insanın içine haliyle bu duygusal hallerimizi havaların bozukluğuna veriyoruz kızlar onları özlediğimizi söyledikçe özlüyoruz o yüzden şimdilik özlemedik deyip kendimizi kandırmakta fayda var :)

evet mesela şu an yağmur yağıyor ve benim bütün enerjim çekilmiş gibi.. yağmurlu hava zaten insana ağırlık verirmiş.. insan bişey yapmak istemezmiş.. sonbaharı atlatıp direk kışa geçsek keşke :27:

canıım bişey mi duydun sen nicini mi biliyomuş

buraya üye olduğumu ve bu forumda aktif olduğumu biliyor,bir kere bizimle aynı olan bir durumun linkini göndermiştim okusun diye. sonra o konuya ben de çok yorumlar yapmıştım ve yazdıklarımı okudunmu diye sormuştum. biliyor olması ihtimali var.

anzer balı canım bunların hepsi dengesiz meğer dengeyi biz kuruyormuşuz bunlara :)
prenses biliyorsa okuyodur büyük ihtimalle güçlü ol bebeğiim güçsüzlüğünü özel msjla at herkes görmesin :)

anzer balı canım bunların hepsi dengesiz meğer dengeyi biz kuruyormuşuz bunlara :)
prenses biliyorsa okuyodur büyük ihtimalle güçlü ol bebeğiim güçsüzlüğünü özel msjla at herkes görmesin :)

canm o benim inat olduğumu bilir, üzülüyorsam bile bu benim duygusal karakterimden kaynaklanıyor. yoksa mantıkta çoktaan bitirdim ben onu. bizim devam etme sebebimiz alışkanlıklardı, birbirimizsiz olunca yoksunluk sendromu başlıyodu alışmak gerçekten sevmekten daha zormuş...

Birkac gündürde hep rüyamda geziniyor manyak herif :ssz: defolsa gitse artik
havalar kasvetli kizlar valla dikkat edin,
yani bizim buralar böyle
depresyona girmeyin sakin :)))

elifzeynep hala yok kac gün oldu merak etmeye basladim ??
bisey mi olduki ya ?

Back
X