Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ATLANTİS ben genelde eski sevgili,eski nişanlı,eski eş....bunlar hakkında konuşmayı sevmem.sonuçta özelindir ve sevmişsindir...

ama seninkine bazı şeyler geçirdim içimden
:19:

kızlar tam yatıyodum çook eskiden bi face adresim vardı ona bakayım dedim.. neler olmuş neler 2 sene önce falan kapatmıştım ben o adresi.. bekar arkadaşlarımın çoğu ya sözlenmiş ya nişanlanmış ya evlenmiş.. :52:kilolular kilo vermiş.. bazıları yurt dışına taşınmışş.. :37:beynim döndü valla şunada bakim onada bakim derken :27: herkesler o kadar değişmişki şok üstüne şok yaşadım.. :53: şu an açsam o face i geri aa anzer hiç değişmemiş diyecekler rezil olmamak için geri kapattım.. :9:

o hatayı bende yaptım :53:

bir daha da açmam.zaten 3 yıla yakın kapalı idi ne diye açtıysam bir anlık...sandım ki herkesin hayatı güllük gülistanlık bir benim hayatım alt üst olmuş:37:

sonra şunu düşündüm...herkes gerek facebook gerek twittera en güzel anlarını en güzel fotoğraflarını koyuyor...bir yerde yeni işe başladıysa öyle bir yazıyor ki sanıyorsun müdür olmuş:53:

sanma ki ordaki herkes çok mutlu çok memnun:ssz: kendinden hisse biç...sen yazar mıydın oraya içinden geçen herşeyi ya da seni küçük düşürecek bir şeyi?

seninkinin böyle bir niyeti var mıydı dile döktüğü:26: ki sanmıyorum o kadar ileri gitmemiştir en azından sana söylememiştir :D benimki Kuran'ı referans alıp günümüzde de kadın nüfusundaki patlamayı baz alıp çokeşliğinin de gerekirliğinden söz edip fetva da veriyordu da yarı şaka yarı ciddi:53: insanların özellikle de erkeklerin dini alet edip iğrenç emellerine temel hazırlamaları ne iğrenç:19:

yok canim tabikide yoktu,
ama benden üstüne basa basa asla ayrilmak istememesi, baska bi kizla konusmasi nisanlanmasi, daha nolsun,
nezaman ayrilacaktiki benden acaba ?

amaaan neyse bosver

elifzeynep geçirmemek elde değil ki:s bir de benim neler geçirdiğimi bilsen:ssz:

o hatayı bende yaptım 1.5 yıl sonra açtım feysbukumu, bir baktım ki asla evlenmez dediklerim evlenmiş, herkes iş kadını olmuş, 3 öğün yedikleri yemekler kocişleri(?)ile geçirilen her an dakika dakika fotoğraf ve bildirimlerle kamuoyuna sunuluyor:1: kendimi çok çaresiz, yalnız ve mutsuz hissettim:ssz: tek çalışmayan, bekar ve mutsuz insan benmişim gibi:37:

yok canim tabikide yoktu,
ama benden üstüne basa basa asla ayrilmak istememesi, baska bi kizla konusmasi nisanlanmasi, daha nolsun,
nezaman ayrilacaktiki benden acaba ?

amaaan neyse bosver

bence de boşverelim:26: biz de onları anlamaya çalışıp, onların kafasıyla düşünmeye başlarsak yandık ki ne yandık, aklımızı yitiririz:1:

aynı aynı aynıııı duygular düşünceler...:ssz:

birileri şu facebook u yok etsin...zaten kadınlar kıyas ve gösterişe meraklıdır,facebook da iyice çanak tutuyor..özellikle kadınlar, herşeyin en'i ben de gibi göze sokmaları çok iyi yapıyorlar bu gibi ortamlarda...
:37:

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum:26: geçen gün kısır belgeseli gördüm resmen feysbukta, kısırın yapım aşaması, kocişinin(?) kısır karşısında abartılı mutluluğu ve o kısırın nihayet mideye inme anı :37: ben görmeyeli epey bir konsept değişikliğine girmiş oralar onu anladım. bir hikayem olmadığından benim de ya da diğerleri kadar güçlü, mutlu, sevgi pıtırcığı biri olamadığımdan usul usul sıvıştım:D kendimi oyunun dışına itilmiş gibi hissediyorum:ssz: mor ve ötesinden ayıp olmaz mı parçası düştü aklıma nedense...
"hayat
o kadar zor mu?
atılır mıyız oyundan, benzemezsek onlara?
"
dinleyeyim bari:43:

kesinlikle katılıyorum:26: geçen gün kısır belgeseli gördüm resmen feysbukta, kısırın yapım aşaması, kocişinin(?) kısır karşısında abartılı mutluluğu ve o kısırın nihayet mideye inme anı :37: ben görmeyeli epey bir konsept değişikliğine girmiş oralar onu anladım. bir hikayem olmadığından benim de ya da diğerleri kadar güçlü, mutlu, sevgi pıtırcığı biri olamadığımdan usul usul sıvıştım:D kendimi oyunun dışına itilmiş gibi hissediyorum:ssz: mor ve ötesinden ayıp olmaz mı parçası düştü aklıma nedense...
"hayat
o kadar zor mu?
atılır mıyız oyundan, benzemezsek onlara?
"
dinleyeyim bari:43:

şişşştt!!! totoya şaplak atan smiley yok mu!!!!

her şey bir tarafa ben onca yıllık ilişkimde de böyle şeyler hiç yapmadım:26:
sevmiyorum öyle canlı yayın gibi...bazı şeyler mahrem kalmalı bence...

öyle olsaydık belki de akıbetimiz böyle olmazdı zaten:))))) sorun orda bence:1: açıkçası mutluluğunu çok derinde ve samimi yaşayan insanların her an feysbuk düşünecek durumda olması da enteresan. düğün günümde feysbuka foto yetiştirme derdinde düşeceğim, yok artık :ssz: bu arada o smiley i ben tasavvur ettim şimdi de pek şirin geldi :1:

öyle olsaydık belki de akıbetimiz böyle olmazdı zaten:))))) sorun orda bence:1: açıkçası mutluluğunu çok derinde ve samimi yaşayan insanların her an feysbuk düşünecek durumda olması da enteresan. düğün günümde feysbuka foto yetiştirme derdinde düşeceğim, yok artık :ssz: bu arada o smiley i ben tasavvur ettim şimdi de pek şirin geldi :1:

ben diyordum ki kendime,yahu sende mi bi sorun var? acaba bizim ya da benim mi sevgim eksik heyecanım eksik?

yok yok öyle değil...ben kaç insan biliyorum sevgilisi ile kedi köpek gibiler ama sen bir de facede gör :))

aman kalsın istemem ben öyle şeyi,muhabbette gizli kavgada gizli bende...

bende daha çokk orjinal smiley var :))))

Son düzenleme:
elifzeynep geçirmemek elde değil ki:s bir de benim neler geçirdiğimi bilsen:ssz:

o hatayı bende yaptım 1.5 yıl sonra açtım feysbukumu, bir baktım ki asla evlenmez dediklerim evlenmiş, herkes iş kadını olmuş, 3 öğün yedikleri yemekler kocişleri(?)ile geçirilen her an dakika dakika fotoğraf ve bildirimlerle kamuoyuna sunuluyor:1: kendimi çok çaresiz, yalnız ve mutsuz hissettim:ssz: tek çalışmayan, bekar ve mutsuz insan benmişim gibi:37:

işte sırf bu yüzden facebook almıyorum:1::1::1::1::1:

BLACK

sünger bob gelmiş şimdi de :))) çok neşeli görünüyor maşallah darısı başımıza :)

açma aman hesap falan...zaten git gide uzaklaşıyoruz gerçek hayattan...

canlarrrr bn geldimm bu topiğe ugrayamadım pek face konusunda haklısınz ya bi ben mi mutsuz ve yanlızım ya herkesin nişan düğün fotoları geldikçe içgeciriorum bizde böle olabilirdik die

canlarrrr bn geldimm bu topiğe ugrayamadım pek face konusunda haklısınz ya bi ben mi mutsuz ve yanlızım ya herkesin nişan düğün fotoları geldikçe içgeciriorum bizde böle olabilirdik die

hoş geldin..nasılsın canım?

şşşttt kapatık o konuyu :))) açanın totosuna şaplak atıyoruz :9: biz de mutlu olacağız hem de facede falan paylaşmıcaz:34:

dün baya kötüydüm ya msnimi actım baya vakit sonra o msndeymiş bni görünce cıktı hemen :( bn hiç acmamıştım o yüzden silmedigimi de farketmedim aslında ama bugün iyiyim şükür mutlu günler bizi bekliyorrr inşş siz nasılsınız:)

dün baya kötüydüm ya msnimi actım baya vakit sonra o msndeymiş bni görünce cıktı hemen :( bn hiç acmamıştım o yüzden silmedigimi de farketmedim aslında ama bugün iyiyim şükür mutlu günler bizi bekliyorrr inşş siz nasılsınız:)

keşke hemen silseydin :(( sonra böyle kötü süprizlerle karşılaşmazdın :((

neyse olmuş bitmiş artık...

kendi adıma cevaplayayım,nasılım? çok şükür iyiyim işte :)))

ben de çok tuhaf bir duygu zuhur ediyor kimi zaman sizde de oldu mu hiç çok merak ediyorum:26: bazen gülüyorum, herşeye yabancılaşıyorum, yaşadıklarıma, acım da hafifliyor ama bu kez de suçluluk hissediyorum:26: sanki gülmek ya da o anılardan uzaklaşmak günahmış gibi. neden böyle oluyor çözemiyorum...

ben de çok tuhaf bir duygu zuhur ediyor kimi zaman sizde de oldu mu hiç çok merak ediyorum:26: bazen gülüyorum, herşeye yabancılaşıyorum, yaşadıklarıma, acım da hafifliyor ama bu kez de suçluluk hissediyorum:26: sanki gülmek ya da o anılardan uzaklaşmak günahmış gibi. neden böyle oluyor çözemiyorum...

Aynen fazlası oluyor ama eksiği değil emin ol
Bir tek ben sanıyordum bunları yaşayan ya ne kadar garip :1:

Back
X