Buyrun...Terapi Grubumuz :))

selam kizlar ben de geldimmm:31:
kisaca soyle diyeyim 9 ay oldu iliskim biteli.
ve ben bugun cakma bi face'den baktim uzun suredir iyiydim yerle bir oldum yine.
bu git-geller ne boyle ya :14::14:

ve ben bugun cakma bi face'den baktim uzun suredir iyiydim yerle bir oldum yine.

canım 9 ay olmuş yanı niye kendine işkence yapıyosun bitmiş gitmiş unutmaya hayatna devam etmeye baksan.sen böyle yaparak kendini yıpratıyorsun sadece

Banada denk gelmedi ya:52::52:
Afedersiniz ama dediğimiz adamlar gözlem olarak baktığım zaman her önüne çıkan kızlarda var:31:
Kıymet bilinmiyoruz kısaca bu.

bence de niye kendine eziyet ediyosun.. boşver merak etme.. o seni etsin ama haber alamasın çatlasın.. :)

kizlar demesi kolay burda 1.5 yildir unutamayanlar da var,korkarim ki o sona dogru gidiyorum:27:
iyiydim ama bi anda kotu oldum ya. sabah ruyamda gordum ve etkisi hala uzerimde.
tekrar istemiyorum onu ama surekli basa sariyorum belli duygularin etkisiyle. :26:

keşke bakmasaydın. her bakan yıkılıyo ben dahil:ssz:

ne gördün? hayatına çok güzel devam ediyor de mi:50:

keşke bakmasaydın. her bakan yıkılıyo ben dahil:ssz:

ne gördün? hayatına çok güzel devam ediyor de mi:50:

valla bi kere bira ictim diye bana "din dersi,ahlak dersi" veren insan, icki iciyormus arkadaslari etiketlemis.
adam mutlu ya, sildiklerini tekrar eklemis,resimlerini begeniyor o sildigi mal kizlarin . benim sevdigim adam ucuupp gitmis !
hem onun boyle kotuluge batmasina uzuluyorum hem de mutlu olmasina hayatina devam ediyor gorunmesine uzuluyorum,
ben dondurmustum o facebooku. bakmiyordum ama bugunku ruyanin etkisiyle baktim,bakmaz olsaydim,tekrar dondurdum!

bi ona bak bi bana :)))

Son düzenleme:
aman neyse enerjimizi yuksek tutalim sabredelim. biraz olsun gecti o anlik ofkem. ne yaparsa yapsin,batsin bataga ciksin.
cok arar beni, onu duzelten jelibon yok artik. ama mutlu olsun yine de,kotulugunu isteyemem,beni uzmesin artik zarar vermesin bana,benden uzak mutlu olsun
bi yerlerde. :ssz:

valla bi kere bira ictim diye bana "din dersi,ahlak dersi" veren insan, icki iciyormus arkadaslari etiketlemis.
adam mutlu ya, sildiklerini tekrar eklemis,resimlerini begeniyor o sildigi mal kizlarin . benim sevdigim adam ucuupp gitmis !
hem onun boyle kotuluge batmasina uzuluyorum hem de mutlu olmasina hayatina devam ediyor gorunmesine uzuluyorum,
ben dondurmustum o facebooku. bakmiyordum ama bugunku ruyanin etkisiyle baktim,bakmaz olsaydim,tekrar dondurdum!

canım baktıkça canı sıkılıyor insanın sana ne kadar uzak kafan o kadar rahat..bu adamlar biz severken adammış meğer herkesinki dengesini kaybetmiş neredeyse geçen de konuştuk bunlara dengeyi biz sağlıyormuşuz meğer diye. sıkma canını ne yaparsa yapsın umurunda olmasın dicem ama bi faydası olmayacak biliyorum

hocanın dediğini yap, yaptığını yapma hesabı:63:

bir gün dedikleri ve yaptıkları birbirini tutan adamlar karşımıza çıkacak mı diye merak ediyorum. senin bahsettiğin versiyonun bir üst modeli de bende vardı. ben de yakın zamanda baktım ve ölüyorum sandım. sana ve aynı durumda olan kızlara vereceğim yegane tavsiye, sakın (ne kadar süre geçerse geçsin) ayrıldıktan sonra onun facebookuna bakmayın

Son düzenleme:
hocanın dediğini yap, yaptığını yapma hesabı:63:

bir gün dedikleri ve yaptıkları birbirini tutan adamlar karşımıza çıkacak mı diye merak ediyorum. senin bahsettiğin versiyonun bir üst modeli de ben de vardı. ben de yakın zamanda baktım ve ölüyorum sandım. sana ve aynı durumda olan kızlara vereceğim yegane tavsiye, sakın (ne kadar süre geçerse geçsin) ayrıldıktan sonra onun facebookuna bakmayın

kuzum çıkar tabi niye çıkmasın dünya ne iyi insanlarla dolu valla bakma b,z takoz olanlara çatmışız.birgün onlar çıkacaklar karşımıza bize herşeyi unutturacaklar o gün gelip burda yazdıklarımıza gülücez eminim.o yüzden moralleri yüksek tutuyoruz canımızı sıkmadan bu durumları iyi şekillerde atlatmaya bakıyoruz :) amaan boşverin şunları yaa bat yapıyım da yiyek gelin :D

gercekten kac aydir aldigim yoldan geriye cekildim,simdi tekrar almam lazim o yollari, eden kendine edermis gercekten oyle.
o da kendine ediyor icerek,ben de kendime ediyorum bakarak:31:

bu ayrilik sonrasinda bu erkeklere bi haller oluyor,bi yan cizmeler. ipini koparmiscasina her turlu yasaga kosmalar..
dersime vercem artik kendimi nerden de baktim hay Allahim ya.. ama artik ruyalarima girmesin nolur ya:4:

kuzum çıkar tabi niye çıkmasın dünya ne iyi insanlarla dolu valla bakma b,z takoz olanlara çatmışız.birgün onlar çıkacaklar karşımıza bize herşeyi unutturacaklar o gün gelip burda yazdıklarımıza gülücez eminim.o yüzden moralleri yüksek tutuyoruz canımızı sıkmadan bu durumları iyi şekillerde atlatmaya bakıyoruz :) amaan boşverin şunları yaa bat yapıyım da yiyek gelin :D

valla sen o günleri bizden geç göreceksin bu gidişle, hala şu alttaki aşk çizelgen duruyoo:1:

gercekten kac aydir aldigim yoldan geriye cekildim,simdi tekrar almam lazim o yollari, eden kendine edermis gercekten oyle.
o da kendine ediyor icerek,ben de kendime ediyorum bakarak:31:

bu ayrilik sonrasinda bu erkeklere bi haller oluyor,bi yan cizmeler. ipini koparmiscasina her turlu yasaga kosmalar..
dersime vercem artik kendimi nerden de baktim hay Allahim ya.. ama artik ruyalarima girmesin nolur ya:4:

rüyana girerse sabah rüyayı unutmuş ayağına yat kuzum en iyisi o düşünmemeye çalış benimki asker bide ben hergün görüyorum ölüyo vuruluyo falan ama sabah unutuyorum kendimi ondan soğutmaya çalışıyorum amaan banane vurulsun benden ayrıldı kim üzülürse üzülsün falan gibi kendimi avutuyorum işte..yaza da evlenyomuş arkadaş amaa ne yaparsa yapsın zerre kadar üzüntüme layık değilmiş bunu anladım ve kendime kabul ettirdim artık

rüyana girerse sabah rüyayı unutmuş ayağına yat kuzum en iyisi o düşünmemeye çalış benimki asker bide ben hergün görüyorum ölüyo vuruluyo falan ama sabah unutuyorum kendimi ondan soğutmaya çalışıyorum amaan banane vurulsun benden ayrıldı kim üzülürse üzülsün falan gibi kendimi avutuyorum işte..yaza da evlenyomuş arkadaş amaa ne yaparsa yapsın zerre kadar üzüntüme layık değilmiş bunu anladım ve kendime kabul ettirdim artık

yaza evleniyo mu:53::53::53::53: peki o gell artık diye beklediğin kim

Back
X