Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hasta olunca morali bozuluyormuş sözleriyle benim kalbimi kırıyormuş o yüzden hastayken konuşmuyormuş :47::47: :41::41:

hıımm ilginç bi kişilikmiş doğrusu şimdi ayrıldım ama hakkını yemeym benimki direk beni arardı hasta oldum konuşalım biraz unutayım diye.. milletin sevgilisinin morali düzeliyor ayol konuşunca bizi de hiçmi normal adam bulmaz

hıımm ilginç bi kişilikmiş doğrusu şimdi ayrıldım ama hakkını yemeym benimki direk beni arardı hasta oldum konuşalım biraz unutayım diye.. milletin sevgilisinin morali düzeliyor ayol konuşunca bizi de hiçmi normal adam bulmaz

erkekler neden değişiyor sonra morvent :14::14:
başta melek gibiydi ben kıymet bilmedim hep tartıştım çok kalbini kırdım :14:
anladım hatamı ben iyim bu sefer o eski ben gibi :14::14:
biz ne zaman normal olacağız :14:

erkekler neden değişiyor sonra morvent :14::14:
başta melek gibiydi ben kıymet bilmedim hep tartıştım çok kalbini kırdım :14:
anladım hatamı ben iyim bu sefer o eski ben gibi :14::14:
biz ne zaman normal olacağız :14:

kuzuum moraini bozmak istemiyorum ama bizde böyle olduk aynısı hemde en sonundada ayrıldık kırıcılığına dayanamadım çünkü daha fazla beni hiçe saymasına dayanamadım

Çünkü ERKEKLER canım buyüzden herşeyi yapabilirler.Onların için neden bu.
Onlarla bir değilmişiz. Nasıl ya karşındakide bir kız değilmi?
Hepsinden nefret ediyorum feminist oldum iyice:27:
3.5 yıl oldu ama bikerede kendini haksız bulmadı ya.
Ve onlara o korkuyu gösterdikçe tepemize çıkıyolar. Ama indirmesinide biliriz.
Sana tavsiyem kalbini değil aklını dinle

Toplumda süregelen bir düşünce biçiminin oluşturduğu bir şey bu da işte.
Ben yıllar önce feministim beeenn derdim dururdum:27:
Güzel bir şey aslında ama nedense erkekler tarafında belli bir kaba tabirle kazık yiyince sığınılan yer orası oluyor.
Bir şeyler yaşamadan feminist olmaya niyetlenen kimse yok.
O haksız bulamama burçlardan da kaynaklanıyor.
Eski sevgili'm ( eski sevgilim derken bile hala benimmiş gibi ) yengeç burcuydu ve yengeç burcu erkeği asla haksız olamaz her durumda kendini haklıya çıkartır,sen haklıysan bile.
Aklımı dinlemek zorundayım, kalbim bir süre sessiz kalmalı ya da kalbimin sesine kulaklarımı tıkamalıyım :36:

selam kızlar nasılsınız.. ben daha iyiyim.. süslendim püslendim sahile gittim içim açıldı ohh.. :21:
aystea nerelerdesin yahuu yoksa seninkine geri döndünde bizi unuttun mu???
:27:

kötü değil tecrübe diyelim,acı insanı olgunlaştırır derler klişe laf ama çok doğru.daha doğru açılardan bakarsın bundan sonraki ilişkilerine ve daha az hata yaparsın.ona teşekkür etmelisin sana bu duyguları yaşatıp bu hayatta bir şeyler öğrettiği için.şimdi geçmiş göreviini tamamladı ve gitti,sana yeni kapılar açmak için izin verdi.sonsuz teşekkür et ve arkana bakmadan izin ver kendine.şanslısın duyguların var acıda duyabiliyor aşıkta olabiliyorsun.annen uzak olsun sen anlat onun güzel yüreceği sana uzaktanda yeter .kendini dinlemek için iyi fırsat ,önce kendini sev.ve canım benim sakın neden diye sorma kendine.kendinde hata arama.dediin gibi bundan sonraki hayatına bak,daha sıkı sarıl ,arkana sakın bakma neden biliyor musun arkana bakarsan o açık kapıda seni bekleyenleri göremezsin.ylun açık yüreğin aşkla dolsun:)

Klişe laflar her zaman doğrudur. :)
Bundan sonraki ilişkilerine dedin bir an durdum ve düşündüm, çok garip bir şeymiş gibi sanki.
Birisiyle,bambaşka birisiyle birlikte olma düşüncesi ne kadar da değişik geliyor.
Bana çoook şey öğretti, o kadar çok tecrübe kazandım ki onunla.
İnsanın hayata bakış açısını bile değiştirebiliyor bir insan.
Kendimi çok seviyorum, kendimi ağlarken görsem o anki halime bile üzülür daha fazla ağlarım mesela..
Bende hiçbir hata yok hatta aksine hep fazla fazla şeyler yaptım bu ilişki için, elimden geleni ardıma koymadım ama karşı taraf bütün bunları elinin tersiyle itti.
Kendi hayatıma bakmalıyım, etrafımda böyle güzel insanlar olduğu için mutlu olmalıyım, kimsenin beni üzmesine asla izin vermemeliyim :))
Çok teşekkür ediyorum canımcım, inşallah kendi yüreğimde, senin yüreğinde aşkla,sevgiyle,huzurla,mutlulukla dolar:16:
Havam değişti resmen şu an, bir tebessüm oluştu yüzümde :)
Daha kaçıncı yazışım buraya ama Allah razı olsun sizden şimdiden bir rahatlama oldu üzerimde, içimde... :))

selam kızlar nasılsınız.. ben daha iyiyim.. süslendim püslendim sahile gittim içim açıldı ohh.. :21:
aystea nerelerdesin yahuu yoksa seninkine geri döndünde bizi unuttun mu???
:27:

yok kız nerdee :)))dönsede bi mors etsem diye bakınıyorum ama yok.:52:
ben sizi dışardan takip ediyorum..
ben ondan bahsetmiyorum artık yaa bahsettikçe unutamıcağımı anladım.
sonra kötü oluyorum ..sen naptın

Kızlar nasılsınız
Uğrayamadım buraya
Çok ağrım var fena haldeyim yani :S
Her şeyin başı sağlıkmış ya onu anladım hiç bişeyi dert etmeyin bence
Geri kalan herşey hallolur ama sağlık giderse çok zor
Ayh duygusala bağladım narkozun etkisi heralde :25:
Sonra görüşmek üzere :54:

Gezdim tozdum dolaştım.. Bugünlerde iştahım çok açık ya. Kilo sorunu başıma bela olmasın sonra. Bakalım hayat devam ediyor bugün dün akşam aklıma geldi. Ama nasıl diyeyim öyle acı verici şekilde değil. Hani düşünme tarzında eski hatıralar zihnime arada geldi. Sanırım artık zihnimde ve kalbimde son can çekişmeleri bunlar :D Hani ağaçlar kurumadan önce vakitsiz çiçeklenirmiş ya son yaşama tutunma çabası babında benim aklıma gelenleri de öyle yorumluyorum artık :) Unutacağım zaten unutkanımdır çok...

yok kız nerdee :)))dönsede bi mors etsem diye bakınıyorum ama yok.:52:
ben sizi dışardan takip ediyorum..
ben ondan bahsetmiyorum artık yaa bahsettikçe unutamıcağımı anladım.
sonra kötü oluyorum ..sen naptın

benimki döndü ama sonradan öyle şeyler dediki içine etti resmen.. ben ona barışalım diye yalvarıyorum gibi seni affedebilirim tarzında şeyler söyledi.. bende yol verdim..
bence de onlardan bahsetmek bize iyi gelmiyor.. sahile gittim gezdim dolaştım bende içim açıldı.. ama sanırım şimdi grip oluyorum.. :2:
bu arada icetea sevdiğin için mi nick böyle :)

Kızlar nasılsınız
Uğrayamadım buraya
Çok ağrım var fena haldeyim yani :S
Her şeyin başı sağlıkmış ya onu anladım hiç bişeyi dert etmeyin bence
Geri kalan herşey hallolur ama sağlık giderse çok zor
Ayh duygusala bağladım narkozun etkisi heralde :25:
Sonra görüşmek üzere :54:

bi an önce iyileşip aramıza dön cecen.. geçmiş olsun..

Back
X