- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.201
cecen hoşgeldin kuzum ya sen çerkez misin :)
Canım hoşbuldum görmediğim yazdığını :)
Çeçenim ben çerkezler daha farklı bizden benzer yönler var ama farklılıklarda çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cecen hoşgeldin kuzum ya sen çerkez misin :)
Merhaba arkadaslar
hurremsultan2012 bende başlamıştım benden küçük biriyle arada 3 4 yaş vardı. Ama bitti tabi senin bitecek diye birşey yok dene eğer seninde içinde birşeyler hissediyorsan neden olmasın:))
düzelmesin istemiyorum artık akşam msj attı gözümde değerin yok artık senide sevginide istemiyorum dedi nefret etmek istiyorum senden dedi
bende nefret ettim zaten istemiyorum artık
burda haklılık veya haksızlık bi durum yokki ben hürreme katılıyorum kaynını kıskanmak yerine nişanlını ele al bence adam mis gibi kurmuş yuvasını sen niye karışıyosun ki almış götürmüş nişanlın düşünsün ben niye götürmüyorum diyeAnlamadınmı ben haklimiyim onu sordum.bukadar iyilik yapan ben haksız olabilirmiyim?
benm annemde çerkez de ondan sordum kuzum :)Canım hoşbuldum görmediğim yazdığını :)
Çeçenim ben çerkezler daha farklı bizden benzer yönler var ama farklılıklarda çok![]()
canım hayırlısı olsun diyelim akışına bırak bi müddet ama biz bizden büyük adamlarla anlaşamazken küçükle nasıl anlaşıcaz ki benimde yaşıtımla öyle bişeyler olacaktı ama yaşıt olmamıza rağmen çocuk gibi gelirdi bana :)Bu arada kader arkadaslarim sizede bi selam vermeden gecmiyeyim :)
iyisinizdir insallah ??
ben cok sükür iyiyim,
bir asigim var ama malesef benden kücük :))
aslinda arkadasdik ama benden kücük oldugu icin ona hic o gözle bakmamistim,
bi ortak arkadasimiz girdi araya gecen gün bana serhat hakkinda ne düsünüyorsun dedi ?? (ismini degistirdim suan)
hicbisey düsünmüyorum ne düsüncem dedim,
beni sIkistiriyor senden cok hoslaniyor dedi,
olmaz dedim, bir iki kere daha diretti ama olmaz dedim yine,
serhat utancindan bana bidaha yazamaz diye düsündüm e bende yazmadim,
zaten derdim basimdan askin, hem aklima bile gelmiyordu,
gecen gün yazdi napiyorsun filan diye
simdi öyle arada bi konusuyoz, siirler yolluyor bana :)
aramiza 2-3 yas var,
simdilik yine bisey düsünmüyorum yanlis anlasilmasin,
öyle konusuoz bakalim, artik plan yapmiyorum hayatimda..
canım hayırlısı olsun diyelim akışına bırak bi müddet ama biz bizden büyük adamlarla anlaşamazken küçükle nasıl anlaşıcaz ki benimde yaşıtımla öyle bişeyler olacaktı ama yaşıt olmamıza rağmen çocuk gibi gelirdi bana :)
selam kizlar nasilsiniz?
en son facebook a baktigimdan bu yana iyiyim ben :)
hurremsultan--> senden hoslanan cocugun karakteri nasildir bilmiyorum,akil yasta degil bastadir, 2 3 yas cok buyuk degil ama 20li yaslarin sonuna dogru cok sorun olmaz diye dusunuyorum,
kendimden bi 3 4 yas buyuk isterdim ama ben, mumkunse ayni yas bile olmasin. coluk cocukla ugrastirmasin Allahim bi daha beni.
evrene mesajim olsun :))![]()
AdrianaLima yeni birini begenmis,
HurremSultanin yeni bir hayrani cikmiss
Ay cok sevindim kizlar ikiniz adina daa
Darisi basima demekten kendimi alamiyorum.. Ben ne kimseden hoslaniyorum, ne yeni kisilerle tanisiyorum. Cok durgun bir donem icindeyim suan. Araliktan sonra belki birseyler degisir bakalim.. Ama cok isterim yeniden sevmek sevilmekk![]()
Yaş sıkıntım yok mevlana modundayım gelsin ne olursa olsun yine gelsin. Şu kalbi attırsın yani :)
canıım aynı bizde bu durumdayız valla bak bide benimki asker kafayı yemiş iyice. madem kafanda bitti cvp verme artık bi süre sonra vazgeçecektir
özür diledi pişman oldu ağladı olmaz daha dedim bitti gitti düzelcem bende iyi olcam o eski normal hayatıma dönecem geri
aynen böyle devam et kuzum kararlılık çok önemli içinde ikilemde kalırsan senin için daha zor olacak