Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Merhaba arkadaslar

yazinin hepsini okudum, yaptiklarin bana cok yanlis geldi,
önce kayninla kuzeninin arasini yapmissin hemde yalanla dolanla, yok o seni seviyor, yok oda seni seviyor diyerek
sonrada sirf kiskandigin icin onlari ayirmaya kalkiyorsun, ne hakla ???
kaynin adam cikmis kizla nisanlanmis evlenmis almis götürmüs,
ama senin nisanlin hala maasi yetmedigi icin, ev kücük oldugu icin seni getirtemiyor, kac kere red gelmis, sen ilk önce bunu düsünmelisin bence !!!
Ret niye gelir ??
Nisanlin calismiyor muhtemelen, yada cok az maasli bir iste calisiyor ondan,
ve ayrica sen kaynananin evine gidecekmissin ama o ev kücükse ondanda red gelir,
bu demek oluyorki aslinda ya hepberaber daha büyük bir ev tutacaklar ve oraya cikacaksiniz,
yada sen nisanlinla ayri eve cikacaksin, ama bunuda nisanlin yapmiyor nedense ?? Senin sorunun ilk önce bu (bu arada bende almanyada yasadigim icin az cok biliyorum)

Sen kaynini ve kuzenin sibeli kiskanacagina ilk önce nisanlina resti cek,
ayrica sirf kaynin nisan yapti diye hemen bosanmissin ayrilmissin nisanlindan bunuda cok yanlis buldum, Allah askina sen 15 yasindamisin ????
Yani bukadar cocuksu hareketlerin var, cok cok yanlis buldum,
hic olgun degilsin malesef, acik acik söylemem gerekiyor.

Dedigim gibi nisanlina resti cek, artik bu isi hallet yoksa ben yokum diye,
biraz cossun yani gitsin evmi tutacak napacak, isemi girecek biseyler yapsin yani,

kaynananin evine tasinmani bende dogru bulmuyorum ama eger görümcelerinle iyi anlasiyorsan, kaynanamda cok iyi diyorsan,
biraz idare edebilirsin,
ama nisanlin insallah ömür boyu orda kalmayi düsünmez,
simdi 2 senelik idare edecez derler sonra bu 2 sene olur 10 sene 20 sene,
benden söylemesi..

Bu arada kader arkadaslarim sizede bi selam vermeden gecmiyeyim :)
iyisinizdir insallah ??
ben cok sükür iyiyim,
bir asigim var ama malesef benden kücük :))
aslinda arkadasdik ama benden kücük oldugu icin ona hic o gözle bakmamistim,
bi ortak arkadasimiz girdi araya gecen gün bana serhat hakkinda ne düsünüyorsun dedi ?? (ismini degistirdim suan :51:)
hicbisey düsünmüyorum ne düsüncem dedim,
beni sIkistiriyor senden cok hoslaniyor dedi,
olmaz dedim, bir iki kere daha diretti ama olmaz dedim yine,
serhat utancindan bana bidaha yazamaz diye düsündüm e bende yazmadim,
zaten derdim basimdan askin, hem aklima bile gelmiyordu,
gecen gün yazdi napiyorsun filan diye
simdi öyle arada bi konusuyoz, siirler yolluyor bana :)
aramiza 2-3 yas var,
simdilik yine bisey düsünmüyorum yanlis anlasilmasin,
öyle konusuoz bakalim, artik plan yapmiyorum hayatimda..

hurremsultan2012 bende başlamıştım benden küçük biriyle arada 3 4 yaş vardı. Ama bitti tabi senin bitecek diye birşey yok dene eğer seninde içinde birşeyler hissediyorsan neden olmasın:))

hurremsultan2012 bende başlamıştım benden küçük biriyle arada 3 4 yaş vardı. Ama bitti tabi senin bitecek diye birşey yok dene eğer seninde içinde birşeyler hissediyorsan neden olmasın:))

Canim bisey hissetmiyorum ona karsi,
ama en azindan exi düsünmüyorum,
kafami bunla meskul ediyorum biraz
bana siirler yazip duruyor :)))
valla bisey hissetmesemde, ilerdede hissetmiyecegim anlamina gelmez,
yasayip görcez yani,
bakalim hayat bize neler göstericek

Anlamadınmı ben haklimiyim onu sordum.bukadar iyilik yapan ben haksız olabilirmiyim?
burda haklılık veya haksızlık bi durum yokki ben hürreme katılıyorum kaynını kıskanmak yerine nişanlını ele al bence adam mis gibi kurmuş yuvasını sen niye karışıyosun ki almış götürmüş nişanlın düşünsün ben niye götürmüyorum diye
Canım hoşbuldum görmediğim yazdığını :)
Çeçenim ben çerkezler daha farklı bizden benzer yönler var ama farklılıklarda çok :1:
benm annemde çerkez de ondan sordum kuzum :)
Bu arada kader arkadaslarim sizede bi selam vermeden gecmiyeyim :)
iyisinizdir insallah ??
ben cok sükür iyiyim,
bir asigim var ama malesef benden kücük :))
aslinda arkadasdik ama benden kücük oldugu icin ona hic o gözle bakmamistim,
bi ortak arkadasimiz girdi araya gecen gün bana serhat hakkinda ne düsünüyorsun dedi ?? (ismini degistirdim suan :51:)
hicbisey düsünmüyorum ne düsüncem dedim,
beni sIkistiriyor senden cok hoslaniyor dedi,
olmaz dedim, bir iki kere daha diretti ama olmaz dedim yine,
serhat utancindan bana bidaha yazamaz diye düsündüm e bende yazmadim,
zaten derdim basimdan askin, hem aklima bile gelmiyordu,
gecen gün yazdi napiyorsun filan diye
simdi öyle arada bi konusuyoz, siirler yolluyor bana :)
aramiza 2-3 yas var,
simdilik yine bisey düsünmüyorum yanlis anlasilmasin,
öyle konusuoz bakalim, artik plan yapmiyorum hayatimda..
canım hayırlısı olsun diyelim akışına bırak bi müddet ama biz bizden büyük adamlarla anlaşamazken küçükle nasıl anlaşıcaz ki benimde yaşıtımla öyle bişeyler olacaktı ama yaşıt olmamıza rağmen çocuk gibi gelirdi bana :)

selam kizlar nasilsiniz?
en son facebook a baktigimdan bu yana iyiyim ben :)
hurremsultan--> senden hoslanan cocugun karakteri nasildir bilmiyorum,akil yasta degil bastadir, 2 3 yas cok buyuk degil ama 20li yaslarin sonuna dogru cok sorun olmaz diye dusunuyorum,
kendimden bi 3 4 yas buyuk isterdim ama ben, mumkunse ayni yas bile olmasin. coluk cocukla ugrastirmasin Allahim bi daha beni.
evrene mesajim olsun :)):24:

AdrianaLima yeni birini begenmis,
HurremSultanin yeni bir hayrani cikmiss
Ay cok sevindim kizlar ikiniz adina daa :16:

Darisi basima demekten kendimi alamiyorum.. Ben ne kimseden hoslaniyorum, ne yeni kisilerle tanisiyorum. Cok durgun bir donem icindeyim suan. Araliktan sonra belki birseyler degisir bakalim.. Ama cok isterim yeniden sevmek sevilmekk :16:

canım hayırlısı olsun diyelim akışına bırak bi müddet ama biz bizden büyük adamlarla anlaşamazken küçükle nasıl anlaşıcaz ki benimde yaşıtımla öyle bişeyler olacaktı ama yaşıt olmamıza rağmen çocuk gibi gelirdi bana :)

valla bende öyle düsünüyorum :) olgun olmayan kimseyle ugrasamam ben, ama bi yandan olgunu gördümde noldu oof nebiliyim yaaa

selam kizlar nasilsiniz?
en son facebook a baktigimdan bu yana iyiyim ben :)
hurremsultan--> senden hoslanan cocugun karakteri nasildir bilmiyorum,akil yasta degil bastadir, 2 3 yas cok buyuk degil ama 20li yaslarin sonuna dogru cok sorun olmaz diye dusunuyorum,
kendimden bi 3 4 yas buyuk isterdim ama ben, mumkunse ayni yas bile olmasin. coluk cocukla ugrastirmasin Allahim bi daha beni.
evrene mesajim olsun :)):24:

valla karakteri simdilik düzgün gibi, ama olgunluk yönden nasil onu tabi bilemiyorum,
bende isterdim kendimden 4-5 yas büyük ama nebiliyim :)
geldimmi ya benden kücük geliyor, yada 30unu geckin geliyor, onada biraz tuhaf bakiyorum ben,
yasli geliyor iste nebilim

AdrianaLima yeni birini begenmis,
HurremSultanin yeni bir hayrani cikmiss
Ay cok sevindim kizlar ikiniz adina daa :16:

Darisi basima demekten kendimi alamiyorum.. Ben ne kimseden hoslaniyorum, ne yeni kisilerle tanisiyorum. Cok durgun bir donem icindeyim suan. Araliktan sonra belki birseyler degisir bakalim.. Ama cok isterim yeniden sevmek sevilmekk :16:

bende isterim canim sevilmek cok güzel ama biraz olsun gönlüm isinmali,
ben sevmeden biriyle beraber olamam olamiyorum, yani öyle bir yapida degilim,
bakalim allah bize ne gösterecek :) bekleyip görcez

Yaş sıkıntım yok mevlana modundayım gelsin ne olursa olsun yine gelsin. Şu kalbi attırsın yani :)

Kendim hakkinda birsey biliyorsam o da samimi bir iilgiye ve sevgiye kayitsiz kalamiyorum. O yuzden eywr karakteri ve tipi duzgunse sans verilebilir bence. Yasi falan hic sorun etme zaten. 2-3 yastan bisey olmaz. Ama tabi hazir degilsen ve istemiyorsan hic zorlama kendini hurrem

Şimdi gidiyorsun git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim onlar da gitsin
İçimde bir şarkı
Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat
Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin
Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden
Sevdiğimiz şarkıları da
Pencereme konan yusufcuklarıda
Bana karanlığı bırak
Beni bırak beni böyle bırak
Böyle ansızın, böyle yakışıksız
Böyle anlamsız, böyle dağınık
Öyle kapıda susuşum
Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşum
Koy beni sensizliğe
Ve otursun içime kül gibi kor yangını

Şimdi gidiyorsun git
Hadi git
Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git
Hadi kanatma
Hadi yıkma
Hadi dokunma
Zaten ben seni öylesine sevmiştim

Şimdi gidiyorsun git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin
İçinde bir şarkı
Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat
Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin
Şimdi gidiyorsun git
Hadi git
Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git
Hadi kanatma
Hadi yıkma
Hadi dokunma
Zaten ben seni öylesine sevmiştim

canıım aynı bizde bu durumdayız valla bak bide benimki asker kafayı yemiş iyice. madem kafanda bitti cvp verme artık bi süre sonra vazgeçecektir

özür diledi pişman oldu ağladı olmaz daha dedim bitti gitti düzelcem bende iyi olcam o eski normal hayatıma dönecem geri

aynen böyle devam et kuzum kararlılık çok önemli içinde ikilemde kalırsan senin için daha zor olacak

vicdanım çok rahat morvent elimden gelen her şeyi yaptım ben son pişmanlık fayda etmiyor işte son söylediklerini yazsam herkes nefret eder erkeklerden bir daha kimseyi istemez o yüzden yazmıyorum :) benim içim rahat kendisi her gün kahrolacak çok acı çekecek biliyorm

kızlar aşk hayatınız renklenmiş ne hoş :27:
ben hala boştayım :27: bakalım birileri var değerlendirmeye alırım belki.
hepimiz mutlu mesut oluruz inş.amin:32:

Back
X