- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.241
aileler çoğu zaman bizim göremediklerimizi görüyor maalesef:) maalesef diyorum zira benim ilişkime de karşıydılar ve ben herkese karşı onu savunurdum; sayfalarca yazdım bu başlık altında terk edip bir de çektirdiği acıları, hala beni nasıl suçladığını, vicdan azabıyla geçen günlerimi:) onun için hiç tereddütünüz olmasın. size bu kadar zarar veren insanı hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor yolunuza bakabilmeniz için, sınavı kazanamamanıza çok üzüldüm ama sizinle irtibat kurmaya devam ettiği müddetçe hayatınızdaki olumsuzluklar da sonlanmayacaktır. ve zayıf bir anınıza denk geldiğinde o ilişkinin içine yeniden çekilmeniz de an meselesi, o yüzden sizi bu sözlerle kandırmasına da izin vermeyin. her aradığında size ulaşabiliyorsa elbette aramalara devam edecektir. kesin bir tavır koyup ondan uzak kalmak başta canınızı çok acıtsa da, kimi zaman bocalasanız ve "acaba düzelir miydi, acaba onunla daha güzel olur muydu herşey" dedirtse de uzun vadede kazançları çok fazla olacaktır emin olun.
umarım oyle olur pişman olmaktan korkuyorum biraz ama yasanılanlara, insanların yaşadıklarını görünce benimkininde düzgün olacağını zannetmıyorum , umarım sizinde herşey gönlünüze göre olmuştur.çok teşekkür ederim gerçekten şuanda okadar rahatladımki Allah herşeyi gönlüne göre versin :)