Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Neden kabul etmiyolar ilk defa duydum böyle bir şeyi :26:

Kendi kendimize yetmeyi tabi ki bilicez ama bana sorarsan karşımıza yeni biri çıktığında eskiyi tamamen unutucaz :34:

bilmiyorum canim o kadar sacma kurallari var ki! cok basvuru oldugu icinmis puani yeten yaziyo benim gibi k...i yirtip bi senesini evde gecirenleri kayle bile almiyolarmis. onca emege yazik degil mi:50: neyse hayat bu yapcak bisey yok. :ssz:

Adriana nasil bi baglilikla seviyorsak onlar icin kendimizden hic olmamasi gerektigi kadar fedakarlik veriyoruz. Onunla "belki" barisabilmek veya yaninda olabilmek icin hayatin boyunca istemedigin bir meslege sahip olmayi kabul etmissin. Bu durum basimizi donduruyor galiba, saglikli dusunemiyoruz. Hayatta yaptigimiz seylerin basina kendimizi degil onlari koydugumuz yerde hata yapiyoruz. Hak etmiyorlar bu kadar cok sevilmeyi.

Ben yolumdan donmuyorum. Kendimi dusunerek plan yaptigim icin onu kaybettim. Benimle yurumek yerine, pes etti. Demek ki benim icin dogru insan o degilmis. Cunku istediklerim, ve planlarim benim icin gelecege bir yatirimdi. Ama evet o beni terk edince "cok bencilce davrandim galiba" diyerek bir cogundan vazgecmeye hazirdim planlarimin. Ama simdi daha saglikli dusunebiliyorum. Benim isteklerim olmayacak seyler degildi. Master i daha buyuk bi universitede, baska bir sehirde okumak, ve oralardan is bulmakti. Bunun neresi kotu? Nesinden vazgeceyim? Az kalsin gececektim ama.. Simdi cok sukur diyorum. Cok sukur ki yolumdan donmedim. Kimse icin kendinden vazgecme.

Planlarin programlarin kendini mutlu etmek icin olsun. Kendine yatirim olarak gordugun sekilde hayatina devam et. Eminim bizim beyaz atli presnlerimiz de suan ayni seyi yapiyorlardir. Kendilerini gelistirmek, ve bizim karsimiza cok saglam bi sekilde cikmak icin hayat onlari hazirliyordur ((=

canim senin master yapmani istememis olabilir mi? Biliyosun bazi ozellikle turk erkeklerimizin egolari o kadar yuksek ki birlikte olduklari kadinlarin hep bir adim geriden gelmesini isterler. Benimki direk soylemisti valla senin okudugun liseyle benim okudugum lisenin arasinda bile daglar kadar fark var orda okursan ben bunu sindiremem gibi bisey demisti. Terkedilmeme sasmamam lazim azcik fazla gelmisim demek :23: boyle diyince de kendimi begenmis gibi oldum ama cocuga hem kisiligimle hem de bu sekilde fazla geldim sanirim. Ben birbirimizi beklersek yasimiz 25 26 oldugunda ayni sehirde yasariz uniyi bitirip evleniriz diyorum. adam universitedeki kiz bollugunu gorunce benden vazgeciyo:ssz:

Son paragrafin cok tatlii:16:

ve benim derdim ne özlem ne sevgi.. derdim onunla gecirdigim vaktime yanmam..ona deger verdigim icin kendime kizmam.. onun tarafindan kandirilmam..seviliyorum diye kendimi kandirmam..

bunlari düsündükce sinirlerim zipliyor!!

gün icinde cok mesgulum ama gece yatagimda kendimle basbasa kalinca yinee bu gereksiz düsüncelere kapiliyorum.. :14: :14:

Canim oyle dusunme! tamam su an aci cekiyoruz ama o aci bizi olgunlastiriyo pisiriyo ve farkinda olmadan inanki cok daha olgun anlayisli bir insana donusuyoruz. 2 sene once cok kati dusuncelerim vardi su an daha ilimli bi insanim o cocukluk gitti ustumden cok da iyi oldu. Sende boyle dusun. Hem Aci tatli anilarimiz olmasa hayatimiz bombos olurdu... yasamak lazim acisini da sevincini de dibine kadar :15:

Son düzenleme:
Evet bu egitim farki durumumuz onu rahatsiz ediyordu. Aman neyse ne ya, gecti bitti o artik.
Gercekten gelecekteki o aski bekliyorum ben artik. Mutlaka o beyaz atli prescigimiz bulucak bizi :16:

öyle ortadan izlemeye başlayınca böyle olması doğal.. :)
bende çok kırıldım benimkine bikaç gündür öyle böyle değil kalbimi çok kırıyor.. bugün bulaşık yıkarken bi yandan da müzik açmıştım sen git rafet el roman senden sonra şarkısı çalmaya başla.. birden gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı aslında ağlamak istemiyodum ama demekki oda bi ihtiyaçmış.. rahatladım sonra ohh..

Evet yalan dunyanin son bolumunu seyrediyorum ((= bana da coook iyi geliyor inan

Azercim senin iliskinde bence hala umut var. Oyle bosa umut vermek istemem ama icime oyle doguyor

Evet yalan dunyanin son bolumunu seyrediyorum ((= bana da coook iyi geliyor inan

Azercim senin iliskinde bence hala umut var. Oyle bosa umut vermek istemem ama icime oyle doguyor

umut var diye tekrar bulaştım zaten bende :1:
ama benim düşüncelerimi hiç önemsemiyor ya.. bende soğuyorum haliyle o da ne kadar abartıyorsun gibisinden şeyler söyleyince umudum azalıyor malesef..
:50:

Azer bence zamana birak biraz, ciddi konulari vs su aralar konusma. Yanlis hatirlamiyorsam gelecekti gorusmek icin. O gun bence cok guzel gecmeli, bunun icin ugras. Yapmacik ol demiyorum ama ortalik gerginken daha da gerilmeye gerek yok bence diyorum. Zamanla butun taslar yerine oturacaktir. Ne olursa da hayrina olur. Allah hepimize en hayirlisini nasip etsin insallah

Azer bence zamana birak biraz, ciddi konulari vs su aralar konusma. Yanlis hatirlamiyorsam gelecekti gorusmek icin. O gun bence cok guzel gecmeli, bunun icin ugras. Yapmacik ol demiyorum ama ortalik gerginken daha da gerilmeye gerek yok bence diyorum. Zamanla butun taslar yerine oturacaktir. Ne olursa da hayrina olur. Allah hepimize en hayirlisini nasip etsin insallah

haklısın da işte o beni sadece yüz yüzeyken ciddiye alıyor, beni tam manasıyla anlayabiliyor o yüzden o günü iyi değerlendirmem, kendimi iyi ifade etmem lazım.. güzel geçmesini bende isterim ama öyle şeyler yapıyorki sanki ben yokum hayatında.. neyse dediğin gibi hayırlısı olsun başka bişey istemiyorum.. hepimiz için hayırlısı..

Aynen oyle. Sen ne yaparsan yap, ne kadar ugrasirsan ugras yine hersey olacagina variyor. Cok kafayi yormamak lazim. Allah a havale edip icini ferah tutmak en iyisi. En kotu ne olabilir ki? Hayatta ne dertler var. Allah beterinden saklasin.

bende öyle teselli buluyorum zaten.. bazen öyle şeyler görüyorum ki Allahım benimde dert ettiğim şeye bak diyorum.. şükür bugünümüze..
sağol bu arada tomvejerry.. :) ben yatıyorum çok fena uykum geldi iyi geceler sana..

Gidecek yerin yok

Çalacak bir kapın yok

Anlarsın yalnız kaldın mı bu dünyada

Diyecek sözün çok

Ama dinleyen yok

Yoruldum yanlış sevmekten
Yalan dünyaaa

...

Bugün o mavi gözlüyle tekrardan barıştık :)) Hiç beklemiyordum ama bakalım. Eskisinden çok daha iyi düşününce. Kızlar yarın yeni ay var terazi burcunda. Bu yeni ay güzel olumlu etkiler içeriyor aşk konusunda. Yarın saat 15:02 de aklınıza gelirse hemen dilek ve isteğinizi yüreğinizden geçirin kalbiniz için tertemiz bir sayfa bu sayfaya layık olabilecek eş ruhunuzu dileyin. Hatta bunu bu akşamdan yapmaya başlayın. Mesela resim yapın idealinizi yansıtan, şiir yazın, bir paragrafla anlatın onu eş ruhunuzu, iyileşmeyi dileyin tüm kalbinizle. Evet, yaralandık, yıprandık, üzüldük. Hayat bazen böyle yapar yıkar ama size fırsatlarda sunar. Astrolojik göstergeler bunun bu akşamdan başlayarak artık hayatınızda sayfaları açmaya hazır olduğunuzu gösteriyor :) Kendinize, aşka, hayata bir şans verelim. Buna şu an cidden inanıyorum. Artık güzel şeyler olsun hayatımızda.

Bugün o mavi gözlüyle tekrardan barıştık :)) Hiç beklemiyordum ama bakalım. Eskisinden çok daha iyi düşününce. Kızlar yarın yeni ay var terazi burcunda. Bu yeni ay güzel olumlu etkiler içeriyor aşk konusunda. Yarın saat 15:02 de aklınıza gelirse hemen dilek ve isteğinizi yüreğinizden geçirin kalbiniz için tertemiz bir sayfa bu sayfaya layık olabilecek eş ruhunuzu dileyin. Hatta bunu bu akşamdan yapmaya başlayın. Mesela resim yapın idealinizi yansıtan, şiir yazın, bir paragrafla anlatın onu eş ruhunuzu, iyileşmeyi dileyin tüm kalbinizle. Evet, yaralandık, yıprandık, üzüldük. Hayat bazen böyle yapar yıkar ama size fırsatlarda sunar. Astrolojik göstergeler bunun bu akşamdan başlayarak artık hayatınızda sayfaları açmaya hazır olduğunuzu gösteriyor :) Kendinize, aşka, hayata bir şans verelim. Buna şu an cidden inanıyorum. Artık güzel şeyler olsun hayatımızda.

Aaaa tekrar berabermisiniz?? nasil oldu? Insallah eskisinden cok daha guzel olurrr :16:

Ve bir terazi burcu olarak paylasimin icin tesekkur ederimmmm =)))

Back
X