Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Nefes alamıyorumm

erkek arkadaşım dünden beri mesaj atmıyor ve aradığımda telime cevap vermiyor:(:14:

bu öfke nöbetleri en fenası, o arayana dek öfkemi bile yendiğimi sanıyordum, sanki hiç varolmamış gibi yabancı gibi hissediyordum onu, sesini duyup aynı konuşmalar tekrarlanınca yine suçlamalarla karşılaşınca yaklaşık 2 haftadır o öfkenin esaretinden kurtaramıyorum kendimi. 'Mecnun olup çöle düşmeyeceksen/Ne Leylâyı çağır ne çölü incit' diye bir söz vardır çok manalı, insan kendinde bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenecek gücü göremiyorsa kimseyi de incitmemeli, hayatına girmemeli, asılsız vaatlerle, samimiyetsiz sözlerle insanlarları beklenti içine sokup sonra da hayal kırıklığı yaratmamalı. bu kadar basit olmamalı yaşananlar, yaşadıklarının henüz izi silinmeden arayışlara geçecek kadar ucuz olmamalı ilişkiler. iz bile bırakmıyor ya bazılarında... yine bu durumu çok güzel özetleyen Özdemir Asaf'ın çok sevdiğim bir sözü vardır:"oraya kadar koştuktan sonra on adım daha koşamayacaksan...
oraya kadar sakın koşma!
sana değil, bir başkasına yazık olur." en fenası zaten o beklentilerin açtığı yaralar...her şeyin bir yalan olduğunu bilmek, tek bir anıya tutunamamak; kendi ilişkime baktığımda döktüğü o gözyaşlarının bile sahte olması, gözyaşında bile yalan bulmak çok acı. ama bu bizim kandırıldığımız anlamına da gelmemeli, yaşadıklarımız için kendimizi de suçlamamalıyız - ki kendimi de kimi zaman suçluyorum nasıl inandım diye- biz olması gerektiği gibi yaşadık ilişkilerimizi, hatalarımız da olsa sevgimizden vazgeçmedik, yaşananlara, anılarımıza saygısızlık etmedik, başkalarında teselli aramadan yasımızı da tuttuk bu bizi sadece insan yapar... karşı tarafın durumunu da en iyi Allah bilir, elimizden birşey gelmez şu saatten sonra Allah' a havale etmek dışında...

yaşanılan olaylar ne kadar da benzer buradaki arkadaşların
bu sıralara sizlerle aynı duyguları yaşıyorumm, 4yıl boyunca esas kız bile olamadan aparatif kullanılmışım
4yıl sevildiğimi sanıp fedakarlıklar yapmışım,
bi yalan dünya yaşamışım sadece tek başıma sevmiş , mutlu olmuşum
herşeyi öğrendiğim anda ancak o zaman itiraf edip o kızı sevdiğini söyledi.
demişsiniz ya tek bir anıya bile tutunamamak, işte burada söyleyecek sözler bitiyo
allah hepimizin yardımcısı olsun,affemek ve artık bütün yüklerimden kurtulmak istiyorum

Son düzenleme:
kavgamı etmiştiniz canım anlatsana neler oldu

ya ben eski sevgilimin mesajlarını saklamıştım geçen hafta o mesajalrı gördüydü ama tamamen başka sebebten dolayıydı.pazar günüde buluşamamdık..konuşuyorduk da yani.dayısıyla kurban bakmaya gitmişleridi .öğlen 1 den beri mesaj atmıyor ,aradığımda açmıyor.hani ben aradığım için açmıyor diye düşünerekten başka numaradan aradım yine açmadı ,anlamıyorum ne olmuş olabilir..ya ..

Içim acıyor ağlaya alaya bi hal oldum..

Nefes alamıyorumm

erkek arkadaşım dünden beri mesaj atmıyor ve aradığımda telime cevap vermiyor:(:14:

cnm ben azerinin topiginden selcan (prensess05) üzme canini belki araya birsey girmistir. anliyorum seni ama sakin olmaya calis. bir iki saat daha arama aksama arayinca acar telefonunu

canım belki başka bişey olmuştur.
Senle ilgili olsaydı bence değişik numaradan aradığındada açardı..sen merak etme bence.sakin olmaya çalış.

kızlar öncelikle merhaba

Dün nasıl çökmüşüm bugün gülüyorum kendime ya hehehe :66::62:
kız ne oldu hiç bişe anlamadım ya ben
Onun şuan bir başkasıyla olmasını hazmedemiyorum :59:
başkasımı varmış hayatında yaa bu erkekler ne kadar rahat bz burda yas tutalım onlar ohoo başka denizlere yelken açmış bilee:47::47::47:
ya ben eski sevgilimin mesajlarını saklamıştım geçen hafta o mesajalrı gördüydü ama tamamen başka sebebten dolayıydı.pazar günüde buluşamamdık..konuşuyorduk da yani.dayısıyla kurban bakmaya gitmişleridi .öğlen 1 den beri mesaj atmıyor ,aradığımda açmıyor.hani ben aradığım için açmıyor diye düşünerekten başka numaradan aradım yine açmadı ,anlamıyorum ne olmuş olabilir..ya ..

Içim acıyor ağlaya alaya bi hal oldum..

kuzuum ağlama hemen bi sakin ol o arayana kadar bekle aramazsada nerelerde takıldığını biliyosndur git konuş problem ne diye şimdilik bırakma kendini ortada bişey yok niye ağlıyosun ki bi problem vardır belki ailesinden kimseyle görüşmüyo musun onlara sor yada

Seninle Ben Bir Çaydanlık Gibiyiz. Ben Üst Kısmıyım Sen Alt Kısmı.. Hani Büyüksün Ya ! Aramızdaki Fark Ise Şu; Ben Sensiz De Demlenirim, Ama Sen Bensiz Ancak Su Kaynatırsın

Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Hiç Senin Olmamıştır Diye Bir Şey Yok…Dönecek!!, Bir Katil Olay Mahline Mutlaka Geri Döner..

Geri Gelmemelisin. Ya Olduğun Yerde Kalmalısın Ya Da Gittiğin Yerde. Sen Bu Hayatta Gördüğüm En Hoş’çakal’sın Neticede.

Ah O Tipine Kurban Olduğum… Birde Tipine Yakışır Bir Yürek Taşısaydın…

Bu Aşkın Gelirinin Yarısını Sağır Sultana Bağışladım, Duymazlıktan Gelip Seni, Gitsin Kulağını Açtırsın, Diğer Yarısını Sana Bıraktım , Kendine Protez Aşıklar Alırsın.

Bırakın Bu Ayakları.. Kaçınız, Çırılçıplak Bedenler Karşısında Yalnızca Gözlere Baktınız. Sorsalar, Güya Hepiniz Aşıktınız….

KÜÇÜK İSKENDER

Seninle Ben Bir Çaydanlık Gibiyiz. Ben Üst Kısmıyım Sen Alt Kısmı.. Hani Büyüksün Ya ! Aramızdaki Fark Ise Şu; Ben Sensiz De Demlenirim, Ama Sen Bensiz Ancak Su Kaynatırsın

Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Hiç Senin Olmamıştır Diye Bir Şey Yok…Dönecek!!, Bir Katil Olay Mahline Mutlaka Geri Döner..

Geri Gelmemelisin. Ya Olduğun Yerde Kalmalısın Ya Da Gittiğin Yerde. Sen Bu Hayatta Gördüğüm En Hoş’çakal’sın Neticede.

Ah O Tipine Kurban Olduğum… Birde Tipine Yakışır Bir Yürek Taşısaydın…

Bu Aşkın Gelirinin Yarısını Sağır Sultana Bağışladım, Duymazlıktan Gelip Seni, Gitsin Kulağını Açtırsın, Diğer Yarısını Sana Bıraktım , Kendine Protez Aşıklar Alırsın.

Bırakın Bu Ayakları.. Kaçınız, Çırılçıplak Bedenler Karşısında Yalnızca Gözlere Baktınız. Sorsalar, Güya Hepiniz Aşıktınız….

KÜÇÜK İSKENDER

vaaayyy be bebeğimm:))) süperrr!!!!1

Umutlu olalım, keyif bizim olsun dibe vurmayın arkadaşlar daha yaşanacak çok şeyler var:) Bugün benimde aklıma geldi eskisi ara ara yenisi geldi öle kafamda geçti gitti. Ama iş ortamım gergin şu aralar aşk acısı çekecek halim yok :) İyi ki işim var çok şükür bi de sorumsuz müdürüm var. Ona takmaktan aşk ihanetine yer kalmıyor aklımda:))))

ya kızlar çok sinirliyim.. 2. üni. ye başvuracağım.. okuldan belge istediler arkadaşıma söyledim oda ptt ye sordu (9 ekimde) ordaki adamda 3 en geç 5 günde gider demiş.. o yüzden ordan yolladı 16 sına kadar vaktimiz var nasılsa diye.. bugün ayın 15 i ve hala belge bana ulaşmadı üstelik yarın son gün.. 1 hafta olacak neredeyse ya.. çok gerildim ya gelmezse.. bugün gelmez daha zaten saat 5 olmuş.. sinirlerim bozuldu ya :43:

ne demek miş ki o şimdi

sebeb ne yazdım

ilerde daha kötü olcaz dedi..

Bunların hepsi bir bahane , onca hayaller kurduk , hepsi yalanmış ,bana yaşattığının allah sana bin katını yaşatır inşallah dedim ..

Ah etme yapma böyle dedi.ben seni allaha havale ediyorum oyunadın resmen benimle dedim.o da olmuyor işte biz arkadaş,dost kalalım dedi.

Beni yüzüstü bırakan insanla ben ne dostu,arkadaşı olacağım..allaha havale ediyorum seni dedim..

O kadar kötüyüm ki,gözümden yaşlar akıyor ama bir dağıun tepesine çıkıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum..:14:

sebeb ne yazdım

ilerde daha kötü olcaz dedi..

Bunların hepsi bir bahane , onca hayaller kurduk , hepsi yalanmış ,bana yaşattığının allah sana bin katını yaşatır inşallah dedim ..

Ah etme yapma böyle dedi.ben seni allaha havale ediyorum oyunadın resmen benimle dedim.o da olmuyor işte biz arkadaş,dost kalalım dedi.

Beni yüzüstü bırakan insanla ben ne dostu,arkadaşı olacağım..allaha havale ediyorum seni dedim..

O kadar kötüyüm ki,gözümden yaşlar akıyor ama bir dağıun tepesine çıkıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum..:14:

Bazen ah etmeye bile değmeyecek insanlar oluyor.

Back
X