Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ya kızlar çok sinirliyim.. 2. üni. ye başvuracağım.. okuldan belge istediler arkadaşıma söyledim oda ptt ye sordu (9 ekimde) ordaki adamda 3 en geç 5 günde gider demiş.. o yüzden ordan yolladı 16 sına kadar vaktimiz var nasılsa diye.. bugün ayın 15 i ve hala belge bana ulaşmadı üstelik yarın son gün.. 1 hafta olacak neredeyse ya.. çok gerildim ya gelmezse.. bugün gelmez daha zaten saat 5 olmuş.. sinirlerim bozuldu ya :43:

bebeim üzülme ya yarın gelirse yaparsın sende :(

Annemin israriyla face imi geri acmistim. Benim eski erkek arkadasimda kendime hitaben yazdigim durum guncellememi begenmis. Sevindim ne yalan soyleyim. Kendini hayatimdan o kadar soyutlamisti ki yasanilan seylerin bir hayal oldugunu dusunmeye baslamistim.

sebeb ne yazdım

ilerde daha kötü olcaz dedi..

Bunların hepsi bir bahane , onca hayaller kurduk , hepsi yalanmış ,bana yaşattığının allah sana bin katını yaşatır inşallah dedim ..

Ah etme yapma böyle dedi.ben seni allaha havale ediyorum oyunadın resmen benimle dedim.o da olmuyor işte biz arkadaş,dost kalalım dedi.

Beni yüzüstü bırakan insanla ben ne dostu,arkadaşı olacağım..allaha havale ediyorum seni dedim..

O kadar kötüyüm ki,gözümden yaşlar akıyor ama bir dağıun tepesine çıkıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum..:14:

dayan canım bırakma kendini geçecek bu günlerde unutursun zamanla çok zor anlıyorum seni ama dünya sadece onun etrafında dönmüyor ailen için seni seven arkadşların için bırakma kendini toprlan böyle yaparak eline bişey geçmez güçlü ol bitmediğini görsün

exınle facede arkadas mısın?

evet. arkadas kalmak istedi. once sildim, ama sonra dayanamadim geri ekledim. Ekledigime pisman oldum ama tekrar silerek iyicene sacmalamak istemedim. O yuzden face imi kapadim ama annem "ac, face in acik veya kapali ne senin ne onun icin hicbisey degistirmeyecek, kendi kendine iskence etme" dedi. Actim. Ve olan bu

evet. arkadas kalmak istedi. once sildim, ama sonra dayanamadim geri ekledim. Ekledigime pisman oldum ama tekrar silerek iyicene sacmalamak istemedim. O yuzden face imi kapadim ama annem "ac, face in acik veya kapali ne senin ne onun icin hicbisey degistirmeyecek, kendi kendine iskence etme" dedi. Actim. Ve olan bu

ehh ne var ne yok facede exının :23:

baslarınız bence en kısa zamanda yazısmalara :31:

ya kızlar çok sinirliyim.. 2. üni. ye başvuracağım.. okuldan belge istediler arkadaşıma söyledim oda ptt ye sordu (9 ekimde) ordaki adamda 3 en geç 5 günde gider demiş.. o yüzden ordan yolladı 16 sına kadar vaktimiz var nasılsa diye.. bugün ayın 15 i ve hala belge bana ulaşmadı üstelik yarın son gün.. 1 hafta olacak neredeyse ya.. çok gerildim ya gelmezse.. bugün gelmez daha zaten saat 5 olmuş.. sinirlerim bozuldu ya :43:

Canim ulastimi belgen sana ?
Bende cok asiri gerilirdim, üstelik yarin son gün!
Insallah ulasirda isini halledersin,

Bu arada kizlar ben cok iyiyim artik cok sükür :)
hic aklima gelmiyor neredeyse buna cok seviniyorum,
artik tamamen bitirmisim onu,
son konusma cok cok ise yaradi, aklimda kalan sorulari hallettim, icimi döktüm, onun pismanligini sezdim, kendinden biraz olsun nefret etmesini sagladim,
dedigim gibi artik cok sükür allahima iyiyim,
kendi yoluma bakiyorum, baska islerle meskulum, zaten bu aralar kafami kasiyacak vaktim yok neredeyse :)

Insallah hepiniz iyi olursunuz en kisa zamanda, herkes atlatir insallah

bu arada elifzeynep de yine ortalarda yok :)

Canim ulastimi belgen sana ?
Bende cok asiri gerilirdim, üstelik yarin son gün!
Insallah ulasirda isini halledersin,

Bu arada kizlar ben cok iyiyim artik cok sükür :)
hic aklima gelmiyor neredeyse buna cok seviniyorum,
artik tamamen bitirmisim onu,
son konusma cok cok ise yaradi, aklimda kalan sorulari hallettim, icimi döktüm, onun pismanligini sezdim, kendinden biraz olsun nefret etmesini sagladim,
dedigim gibi artik cok sükür allahima iyiyim,
kendi yoluma bakiyorum, baska islerle meskulum, zaten bu aralar kafami kasiyacak vaktim yok neredeyse :)

Insallah hepiniz iyi olursunuz en kisa zamanda, herkes atlatir insallah

bu arada elifzeynep de yine ortalarda yok :)

Sürekli bu sayfayı takip ediyorum. Artık yazayım dedim.. sizin konuştuklarınızı hep okuyorum. sürekli bu sayfam açıktır.
aman aman iyi olun hepiniz..
mutluluğun en iyilerini hakediyorsunuz :1:

kızlarrr hiç ses seda yokmu ilişkisi bitenlere soruyorum yani
benim1 ay oldu çıt yok ..hala bekliyomuyum evet..ama dönmek için değil ..
2 çift laf sokmak için ..

sebeb ne yazdım

ilerde daha kötü olcaz dedi..

Bunların hepsi bir bahane , onca hayaller kurduk , hepsi yalanmış ,bana yaşattığının allah sana bin katını yaşatır inşallah dedim ..

Ah etme yapma böyle dedi.ben seni allaha havale ediyorum oyunadın resmen benimle dedim.o da olmuyor işte biz arkadaş,dost kalalım dedi.

Beni yüzüstü bırakan insanla ben ne dostu,arkadaşı olacağım..allaha havale ediyorum seni dedim..

O kadar kötüyüm ki,gözümden yaşlar akıyor ama bir dağıun tepesine çıkıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum..:14:
canım bırakma kendini seni uyarmış ileride yapacakları için yani benimle olursan ileride seni mutsuz edeceğim üzüleceksin demiş apaçık.şimdi üzülmek daha iyi bence hiç değilse yolun başında sayılırsınız..
inşallah gelir canım o bölümde okumayı çok istiyorum çünkü.. normalde istemediğim bi bölümü okudum ve mesleğimi yapmak istemiyorum bu benim için çok önemliydi..
sağol tatlım..
canım belgen gelir inşallah açıköğretimemi başvuracaksın..mazeretli kayıtlarıda oluyo 3 gün uzatıyolar sen yarın belgen gelmesede git bi görüş bürodakiler bazen insaflı davranabiliyorlar bende açık okuyorm.bu arada hangi bölüm istiyosun
kızlarrr hiç ses seda yokmu ilişkisi bitenlere soruyorum yani
benim1 ay oldu çıt yok ..hala bekliyomuyum evet..ama dönmek için değil ..
2 çift laf sokmak için ..

bebeğimbenimde bi ay oldu ama hala ses yok valla ben aramasını beklemiyorum şuan arayacak durumda olmadığı için bi kaç kez aradı açmadım şimdide operasyonlarda orda burdadır işte ailesiyle görüşüyoruz genelde onunla değil :) aralıkta gelecekmiş ben o zamanı bekliyorum beni görünce dayanamaz çünkü :D

Sürekli bu sayfayı takip ediyorum. Artık yazayım dedim.. sizin konuştuklarınızı hep okuyorum. sürekli bu sayfam açıktır.
aman aman iyi olun hepiniz..
mutluluğun en iyilerini hakediyorsunuz :1:

Sagol canim iyi dileklerin icin tesekkürler :)
Insallah sen birgün bizim konustuklarimizi konusmak zorunda kalmassin,
ayrilik acisi cekmessin ins.

canım sen gene ondan bi şekilde haber alıyomuşsun benim hiç bi şekilde ses yok
senin barışma umudunda varmış..benim oda yok..çünkü ne arkadaşlarını görüyorum nede kendisini..
zaten facebokum falanda yok ..bende toz oldum ortadan..

senin barışma umudunda varmış..benim oda yok..çünkü ne arkadaşlarını görüyorum nede kendisini..

yok bebeğim ben ondan haber almak için görüşmüyorum annesiyle aramızda farklı bi bağ var bizim çok seviyoruz birbirimizi ondan :) benimde facem yok ama fake açtım bitane bakıyom neler yapıyo diye :)aklına fenalık sokmuş olmayım genede :)

Back
X