- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.701
cok tesekkur ederimm canimmmmmm
hepimizin tum guzel dilekleri kabul olsun insallah..![]()
aminn ınsallah.... allah gönlümüze göre versın ınsallah =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederimm canimmmmmm
hepimizin tum guzel dilekleri kabul olsun insallah..![]()
[video=youtube;Kd16O8jpnqI]http://www.youtube.com/watch?v=Kd16O8jpnqI[/video]
:119::119::119::118::118::124::124:
kızlar merhaba, eskisi kadar hareketli değil konu başlığı bunu iyiye yormak gerekiyor sanırım=) benimki dün boş SMS attı, ne manaya geldiğini çözemedim, ama yapıp ettiklerinden bir mana çıkarmaya çalışmanın da boş olduğunu idrak ettim artıksizler nasılsınız hayatınızda var mı olumlu gelişmeler?
kızlar merhaba, eskisi kadar hareketli değil konu başlığı bunu iyiye yormak gerekiyor sanırım=) benimki dün boş SMS attı, ne manaya geldiğini çözemedim, ama yapıp ettiklerinden bir mana çıkarmaya çalışmanın da boş olduğunu idrak ettim artıksizler nasılsınız hayatınızda var mı olumlu gelişmeler?
merhaba atlantisara ara bakıyorum konuya, ama zeynep de yok ne zamandır, o yüzden biraz durgunlaştı burası. herkeste bir kıpırdanmalar olmuş galiba, gidenlerde:) benim de ayrıldığım insan geçen hafta aradı. hem de üstüste. açmadım. daha da aramadı o günden sonra. şimdi bu gelişme mi, hayır değil. çünkü ben baya bi geri gittim bu yüzden. bütün katettiğim yolu başa döndüm. dengemi bozdu resmen. bir de konuşsaydım daha da kendime gelemezdim
![]()
canım evet yoksun uzun zamandır burda..açmamakla en iyisini yapmışsın bunlar böle arada bi yokluyolar ne yapıyoruz tepkimiz ne diye hani unutturmak istemiyolar kendilerini ondan.canım üzülme bi süre sonra gene atlatacaksın ama eğer aradığında kötü oluyorsan hattını değiştir bence
kaç senelik numaramı onun yüzünden değiştirmem.![]()
sanırım bizi karıştırdın. o benim![]()
ewet canım şimdi fark edip düzelttim kızma hemen :) oyy canınmı sıkkın senin yerim seni ben
girmeyin bakip depresif ruh hallerine falannn
Iyisiniz insallah?
Ve ayrica su telefon acan eski sevgilinin telefonuna cevap vermeme durumunuza hayran kaliyorumneden cevap vermiyorsunuz ama? kotu bi sekilde ayrildiginiz icin mi?
merhaba atlantisara ara bakıyorum konuya, ama zeynep de yok ne zamandır, o yüzden biraz durgunlaştı burası. herkeste bir kıpırdanmalar olmuş galiba, gidenlerde:) benim de ayrıldığım insan geçen hafta aradı. hem de üstüste. açmadım. daha da aramadı o günden sonra. şimdi bu gelişme mi, hayır değil. çünkü ben baya bi geri gittim bu yüzden. bütün katettiğim yolu başa döndüm. dengemi bozdu resmen. bir de konuşsaydım daha da kendime gelemezdim
![]()