Buyrun...Terapi Grubumuz :))

maviask,atlantis'e katiliyorum.bu kadar insan bi sekilde arandi ben de dahil. hangimiz daha iyi olduk sence?
aldigimiz yollardan bile dondurebiliyorlar bunlar,keske beni hic aramasaydi. onun gozunda bu kadar mi degersizim dedim kendi kendime gunlerce. "git-gel" yasadikca arayan sahis, benim ne hissedigimi dusunmeden,ne kadar uzulecegimi hesap etmeden arayamaz ki beni, aramamali. kendi egolarini tatmin etmek icin, ustlerindeki yuku hafifletmek ve "bak benim vicdanim temz,sen boyle boyle yaptigin
icin bitti" demek icin ariyorlar. isterdim ki aglasin zirlasin en azindan desin ki "yuzum yok geri donemem ama ,hakkini helal et. ben cok pismanim. ozur dilerim"
bana ozur borcun var dedigim halde ozur dilemedi. sen de uzulme bos ver. belki yasamadan anlamiycaksin ama inan ki tam bi pisman olus sonucunda aranmazsan
daha da uzer seni o kadar aydan sonra aranmak.

Su sozlerin sanki benim kalbimden gelip senin agzindan cikan sozler gibi. O kadar cok ayni duygulari hissettim ve hissediyorum ki.. Bir baskasini sevip onunla ask yasayabilecegi korkusunu bende yasadim. Ve ayni senin gibi bana yaptigi jestler, herkese beni gururla tanistirmasi, o zamanlarki heycani, vs vs geldi. Evet bu insan sevmeyi bilmiyor. Ben onunla oncesinde 2 sene arkadas oldugum icin baska iliskilerde de gormustum onu. Tanistigimizda sevgilisi vardi, yeni ayrilmislardi. Sonradan bir kizla daha cikti ama 2 ay falan surmustu. Ve gordum.. Onlarin hicbirine bana yaptigi jestleri yapmadi. O bana boyle asik olmusken, zoru gorunce kacabiliyorsa, benden sonrasi hayatina girecek olan kisi cok kolay biri olmali. Kolay olmali ki bu adam vazgecmesin. Ama kolayin bir tadi zevki degeri olmaz. Oyle ot gibi duygusuzca yasar ne yasiyorsa. Ve ister seytanca olsun, ister bencilce, onun duygusuz gelecegini dusunmek beni de rahatlatiyor.

sana bu kadar değer vermesi(!) de gücüne gitmiştir, diğerlerine o jestleri yapmadı diyorsun ya... benimkinde öyleydi misal. ben çok baskındım ona göre ama bende öncekiler de çok pasif olduğu için beyefendinin kalbinde yer bulamamıştı, utanmadan ben ne dersem o olurdu onun için o insanlarla görüşüyordum, ilişki sürdürüyordum diyordu; ya da çok sığ buluyordu, çok çapsızdı hepsi ( kendisi çok derinlikli ya!) yalnızca benim kadar derinliği olan biri onu anlayabilirdi. benim bitirdiğim bölümü benden çok dillendirirdi arkadaşlarının yanında, gurur vesilesiydi zat-ı muhterem için. yani benimki hem fiziksel güzellik, hem onu rahat bırakacak karışmayacak birini,aynı zamanda baskın karakterli olacak ve yönetebileceği birini arıyor. tabi emek de vermeyecek, ama karşılığında sonsuz sevgi bulacak. aramaya devam etsin ne diyeyim:ssz: kolay olanı dediğin gibi zaten istemeyecekler, sadece ilişki yaşıyorum demek için yanlarında duracak, benimki özelinde konuşursak o kolay olan zaten karışmayacağı için özel alanında yine istediği gibi at koşturacak ve o ilişkiden hayır gelmeyecek. benimle de zaten çok yorulduğu için zor olanla uğraşmayacak da. geriye ne kalıyor:37: mutsuz, sevgisiz ve yalnız bir ömür:37: kötüyüz sanırım:52::51:

sana bu kadar değer vermesi(!) de gücüne gitmiştir, diğerlerine o jestleri yapmadı diyorsun ya... benimkinde öyleydi misal. ben çok baskındım ona göre ama bende öncekiler de çok pasif olduğu için beyefendinin kalbinde yer bulamamıştı, utanmadan ben ne dersem o olurdu onun için o insanlarla görüşüyordum, ilişki sürdürüyordum diyordu; ya da çok sığ buluyordu, çok çapsızdı hepsi ( kendisi çok derinlikli ya!) yalnızca benim kadar derinliği olan biri onu anlayabilirdi. benim bitirdiğim bölümü benden çok dillendirirdi arkadaşlarının yanında, gurur vesilesiydi zat-ı muhterem için. yani benimki hem fiziksel güzellik, hem onu rahat bırakacak karışmayacak birini,aynı zamanda baskın karakterli olacak ve yönetebileceği birini arıyor. tabi emek de vermeyecek, ama karşılığında sonsuz sevgi bulacak. aramaya devam etsin ne diyeyim:ssz: kolay olanı dediğin gibi zaten istemeyecekler, sadece ilişki yaşıyorum demek için yanlarında duracak, benimki özelinde konuşursak o kolay olan zaten karışmayacağı için özel alanında yine istediği gibi at koşturacak ve o ilişkiden hayır gelmeyecek. benimle de zaten çok yorulduğu için zor olanla uğraşmayacak da. geriye ne kalıyor:37: mutsuz, sevgisiz ve yalnız bir ömür:37: kötüyüz sanırım:52::51:

ohhhh canima degsinnnnnn :47::47::47: :1::1::1::1::1:

onlar oyle tutkulu bir beraberlik nedir bilmezken, biz sevgi nedir bildigimizden bir baskasiyla cok mutlu bir beraberlik yasiyor olacagiz. Ve onlarin ne mutlulkugu ne de mutsuzlugu umrumuzda olmayacak :emir_bebek:

dedim ya bir kere aradi iste. o da facebookta bi arkadasimla samimi(!) bi resmimi gormus, kim o sevgilin mi demek icin aramis.
onemli bisi soyliycem ne olur ac, donmek istemiycem falan diye mesahjlar atti benim her mesgule atisim sonucunda.
actim bunu dedi iste. sonra da donmek istedi. bi 10 gun ses yok, sonra tekrar "benim durtmemle" bi ses : kafam karisti,kiskandim bi an senin bi baskasinin olacagi dusuncesi((( sanki terkederken bunu goze almamistin be gerizekali adam))) canimi yakti ondan aradim bi de ozluyorum seni ama biz yapamayiz dedi :)))))))):27:

ondna hayır gelmez işte, belli:45:

Dilerim Allah karsimiza sevgimizi hak edicek birilerini cikartir :16:

aminnnn:16:

ne kadar güzel ifade etmissin. sen yazınca benim yazmama gerek kalmıyor, benim yerime yazıyorsun duygularımı:ssz: ben de ayrılınca onu kaybetmekten de önce, onun başkasıyla bu duyguları yaşayacağını düşünerek kahrolmuştum. kahrolmak laf mı öldüm öldüm dirildim, bitki insan gibi oldum. onun bir başkasına değil teni gözleri değse şöyle anlamlı, bana hançer saplanır. bunları düşündüm kafamda olmayan senaryolar yazdım, ya biri varsa ya şuan görüşüyosa ya o ilk zamanlar ki elde etmeye çabalamanın sarhoşluğunu yaşıyosa diye? bu ihtimal hala var. çünkü benden ayrılır ayrılmaz arayışa başlayacak kadar şahsiyetsiz bir insan kendisi. senin bu bakış açını hiç düşünmemiştim. çok doğru geldi düşününce. ve inanılmaz bir hafiflik de verdi bana şuan. çünkü ben o benden sonra başkasına aşık olur düşüncesinden kendimi kurtaramıyordum. belki biraz teselli olabilirim artık.:25:

seninki iyi senden ayrılınca arayışa geçmiş benimki istemeye geldiği gün arıyormuş:s yüzüme gülerken, aşktan ölürken... bu insan nasıl mutlu olabilir ki, kime güven verebilir ki... ayrıca o senaryoları ben de yazdım:1: benden önceki sevgilisi anlattığı kadarıyla pek sessiz sakinmiş ona döndüğünü hatta benimle yorulduğu için onunla evleneceğini bile düşünüp kendime işkence etmiştim:1: sonra işte facebookta yeni insanlar aradığını öğrendim bir şekilde, adam her halükarda arayışta yani:D elde etmenin sarhoşluğunu yaşasa ne yazar, elde ettiği anda zaten heyecanı geçecek ayılacak, elde edemese zaten mutlu olmayacak bir noktada da sıkılıp başkasını arayacak.

Sanırım herkeste '' bir başkasıyla olur korkusu onunlada aynı şeyleri yaşayacak düşüncesi ve bunu hazmedememek''
Aslında onları düşünmeyi bırakıp kendimizi düşünmeye başlasak sorunu çözeriz bence :31:

seninki iyi senden ayrılınca arayışa geçmiş benimki istemeye geldiği gün arıyormuş:s yüzüme gülerken, aşktan ölürken... bu insan nasıl mutlu olabilir ki, kime güven verebilir ki... ayrıca o senaryoları ben de yazdım:1: benden önceki sevgilisi anlattığı kadarıyla pek sessiz sakinmiş ona döndüğünü hatta benimle yorulduğu için onunla evleneceğini bile düşünüp kendime işkence etmiştim:1: sonra işte facebookta yeni insanlar aradığını öğrendim bir şekilde, adam her halükarda arayışta yani:D elde etmenin sarhoşluğunu yaşasa ne yazar, elde ettiği anda zaten heyecanı geçecek ayılacak, elde edemese zaten mutlu olmayacak bir noktada da sıkılıp başkasını arayacak.

bu insanla asla mutlu olamazdın. ve evet, bu insan kimseye de güven veremez. her halikarda ilişkileri bitmeye mahkum.

Simdi o kadar farkindayim ki yeni hoslanacagim bir insan karsima cikarsa onunla ilgili herseyi unutacagiminn. Ama kotu olan tarafi hoslanacagim kimse karsima cikmiyoooo :37::37: yeri cok kolay dolar. Gelip, sevip, ugruma deli deli seyler yapip, opup koklayip, zoru gorunce kacacak birini her turlu bulurum. ama artik gozum acildi iste, oylesini istemedigim icin yeniden hoslanacagim kisinin niteliklerinin cok iyi olmasi lazim. oyl:37: biri de henuz yok gorunurlerde :37:

Benim durumum biraz daha farklı ve aptalca.
Bazı zamanlar deli gibi unutmayı isterken bazen de dönsün istiyorum
Tamamen unutmaya odaklayamadım kendimi henüz
Çok değişse dönse diye hayeller kurduğum oluyor. Bugüne kadar yapamadığımız için inancım kalmadı orası ayrı
Ve bana yaşattığı acılardan sonra onu hayatıma almak delilik olurdu
Zaten böyle bişeyin olacağından değil belkide istediğim tek şey pişmanlık belirtisi
Pişman olduğunu görmek ve bilmek
Aklıma gelince hala yok o zaten mutlu olamaz diye geçiyorum ama bunu niye yaptığımı bilmiyorum...

Ama unutmak en iyi yol gibi gözüküyor şuanda
Zira başka yolda yok gidilecek...

Psikiloga gitmeyide düşünüyorum bu arada ...

Benim durumum biraz daha farklı ve aptalca.
Bazı zamanlar deli gibi unutmayı isterken bazen de dönsün istiyorum
Tamamen unutmaya odaklayamadım kendimi henüz
Çok değişse dönse diye hayeller kurduğum oluyor. Bugüne kadar yapamadığımız için inancım kalmadı orası ayrı
Ve bana yaşattığı acılardan sonra onu hayatıma almak delilik olurdu
Zaten böyle bişeyin olacağından değil belkide istediğim tek şey pişmanlık belirtisi
Pişman olduğunu görmek ve bilmek
Aklıma gelince hala yok o zaten mutlu olamaz diye geçiyorum ama bunu niye yaptığımı bilmiyorum...

Ama unutmak en iyi yol gibi gözüküyor şuanda
Zira başka yolda yok gidilecek...

Psikiloga gitmeyide düşünüyorum bu arada ...

o gelse de sen onunla mutlu olamazsın artık. duygunu çok iyi anlıyorum. o da acı çeksin pişman olsun mutsuz olsun istiyosun. ben de istiyorum ama boşa istiyorum:ssz:

SELAM KIZLAR;

Sinirlerim öyle bozkki .hafta içi gece mesaj attı bir kaç gün haftasonu neden atıyorsun mesaj dedim.istediğimden dedi böylesine bir pişkinlik,rahatlık olabilir mi ya..
sen ne biçim adamsın ya sen istediğinde konuşalım istemediğinde olmuyor işte ikimiz içinde hayırlısı bu de oh ne ala dedim bir daha mesaj atmadı..

bundan önceki sevgilimde hafta içi mesaj attı facede resimimle ilgili arkadaşla yazışıyorduk kendi üzerne alınığ mesaj atıyor salak!!!
cumartesi buluşalım felan dedi ben yk arkadaşımla buluşacağım dedim arkadaşın kaçıyyor mu buluşalım işte dedi yok dedim cuma gecesi mesaj atmış allah belamı versin bir daha sana buluşalım dersem diye,dün gece de uyuyor musun diye mesaj atmış .buna sinir oluyorum sadece

bu nasıl iştir kızlar ya .niye böyle yapıyorlar.bu pişkinlik,bu rahatlık niye ?hiç bişe olmamış gibi konuşmalar...sadece içimi acıtmaktan başka bişey yapmıyor yunus:50:

pişman mı oldu desem niye adam gibi söylemez ,ama sanmıyorum ben boş kaldığı için yazıkkk

o şimdi kapalı kızları ekliyor facede .dün temizlik yaparken öyle ağladımki gözlerim yanıyordu artık ..

sinirden kendimi yemeğe verdim deli giibi yemek yiyiorumm:50:

bu kadar gerizekalılık olmaz.

ne olur pişman olsun ve bir ilişki yaşayıp mutsuz olduğunda geri dönüp ahın tuttu desin ben sadece bnu istiyorum o zaman işte zafer benim oldu diyeceğim...değmeyecek bir insan için ah ediyorum ama öyle canımı yaktı ki malesef hergün her saat aklıma geldikçe beddua ediyorum o da yaşasın ,onuda yüzüstü bırakıp gitsin kız diye
..

Canim hic cevap verme, o rahatligi verme onlara, ne bu ya
istediklerinde ariyacaklar, canlari isteyince senden cevap bekliyecekler, telefona cikmani bekliyecekler, ama biz onlardan hicbisey bekliyemicez öylemi,
benim eximde bunu yapti, ben seni ayda yilda bi ararim sen telefonlarima cik tamammi diyor bide piskin piskin:1: adi batasica
hep böyle yapiyorlar boslugami düsüyorlar bilmiyorum valla,
sakin cevap bile verme, napiyorlarsa yapsinlar,
tavsiyem facedende sil ve engelle

"Ya söküp atacaksın yaranı içinden yada içinde bırakıp durmadan kanatacaksın.Ya adam gibi seveceksin yada uzayıp gideceksin.Sevmek kolay değil öyle yarım yüreğini açmak,aynı bedende bir olmak.Ya sevginin peşinden koşacaksın,onu büyüteceksin yada hayatından onu sileceksin.Ya aşkın için mücadele edeceksin yada sende herkes gibi yalan olmayı seçeceksin."

nasılsınız kızlar
ben ilk günlere göre biraz daha toparlandım şükür
telefonumu değiştirdim, geziyorum arkadaşlarımla, kafa dağıtıyorum
işime verdim kendimi, sorumluluklarım var ve ayakta durmalıyım :ssz:

allah hepinize yardım etsin hayatınıza alacağınızinsanları iyi tanıyın, ve asla sizi bir daha üzmelerine izin vermeyin
aşkla kalınn mutlu haberlerinizi bekliyorum :16::16::16::16::16:

Back
X