- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.581
Canım seninle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım daha doğrusu aynı hisleri duyuyoruz şuan
Bende kafamda bitmesine engel olamıyorum ve neredeyse %100 kabullenmiş bulunuyorum ayrılığı.
Bende elimden geleni yaptım artık bir umut beslemiyorum
En iyisi sahip olmadigimiz seyleri dusunup kederlenmek yerine, sahip oldugumuz seylerin farkinda varip kendi degerimizi anlamak ve sukretmektir.
Bu sözünüde sonuna kadar katılıyorum ne yapmamız gerektiğinin özeti... Hatta baze zamanlar kötü olman bile bana benziyorhayırlısı olsun
![]()
Burda hepimizin hikayesi ve insanlari farkli olsada duygularimiz hemen hemen ayni. ayni sekilde umut ettik, aci cektik, hayal kirikligina ugradik. Ama artik iyilesme zamani, hayat cok kisa.. Arada bir kendimi kotu hissediyorum, sevgi boslugunu hissediyorum, bununda sebebi aliskanlik.. aranip, sorulmaya, biriyle tatli, hos muhabbet etmeye alismisim, ama simdi o yok ve ara ara bunun yoklugunu hissediyorum ve ozluyorum. Ama ozledigim bir kisi degil, duygular. O yuzden artik bu duygulari beni birakip gitmis kisiyle yinelenmesinden ziyade, elimi hic bir zaman birakmayacak yeni biriyle yasamak icin dua edebiliyorum ((=
Insallah hepimiz en kisa surede yeniden guzel seyler yasayabiliriz. (=