gececek...
Canim sen neler yaptin oyle.. inan okurken ben uzuldum. ne guzel toparlanmistin. neden hemen yelkenleri suya indirdin...
Ben kendimi artik sizden daha deneyimli hissediyorum o yuzden bu konuda hepinize nacizane fikirlerimi soylemek istiyorum izninizle..
2 (gececek biliyorum senin ki seni arayip duruyordu, ama o kisinin sagliksiz oldugunu sana soyledik defalarca..) gibi ..
canımm Allahım sizlerde razı olsun hepiniz o kadar güzel kalplisiniz ki ben sizlerden sanırım yaş olarak küçüğüm yaşım olsa da yaşımdan küçük biriyim malesef ki böyleyim..
Bana söyledikleriniz bana yol gösteriyor.. yazdııgn yazı o kadar doğru ki..
okudum ve bunu yazan insan 4 aydır ayrılmış biri yaşamış görmüş neyin dogru neyin yanlış oldugunu iyice düşünmüş iyice tartmış bri sensin..bunu düşünerek okudum ne kadar da dogru şeyler demekkiolası gereken bu .. ve şimdi çoook çok daha rahatsın daha mutlusun bunu d hissediyorum canım..
neden yaptıgıma gelince..
evet sadece özledim sesini duymkak istedigim için yaptım..
beni eskiden arardı ama o da eskide kaldı..
şimdi mehmet coskundenizin yazılarından okudum..
ne kadar da dogru bir adam size gününden hbahsetmiyor sizi geciştiriyor sizi merak etmiyorsa beni böyle kabul et diyorsa ondan size hayır gelmez koca olmaz evlense de degişmez böylesi ile evlenilmez.. ne kadar da doğru..
yaptım bir hata hiç düzüemem sandım ama şuan çoook şükür daha rahatım yavaş yavaş güvenim yerine geliyor iki üc sat önceki gibi degilim şükürler olsun..
o an hiç bir daha düzelemicem diye kriz moduna girmiştim..
ama şimdi inş. inancım tekrardan yavas yavas artıyor..
sanırı eşyaları tümden atmanın da faydası oldu..
içimde almak istedigim tek bir şey var.. o da bir gün telefonum çalsın ve tükürdügünü yaladıgını göreyim.. bunu istiyorum sonra mı??
Sonra cehennemin diibne kadar yolu var...