Buyrun...Terapi Grubumuz :))

gececek sevgilin psikolog falan mı bu ne oral dönemdesin falan hey allahım iyi güldüm ya :52:
Yerinde olsam çok pis dalga geçerdim bu adamla :ssz:

Gece gece içim sıkıldı. Kaç gündür yazmıyorum da buraya, içime kapandım. Sabahtan oh be diye uyanmıştım, mutluydum. Çöktüler yine. Saçma sapan şarkılar dinleyip ağlayasım var. Yarın dersim var sabahın köründe hala buradayım. Ne biçim bir insan oldum çıktım, bilmiyorum ki. Puff. Burayı da günlük niyetine kullanmış oldum, hadi hayırlısı.

Aynen katiliyorum arkadasa cok hakli bencede üzül filan ama kendini cok yipratma hayatini karartmasina izin verme bende 8 hafta oldu ve suan o kadar toparlandim ki ben bile sasiriyorum kafam suan o kadar rahat ki sende atlatacaksin ama lütfen kendine yüklenme ve kendine acima ben neden hak ettim demissin hayatimiz da yasanan herseyin bir nedeni var her giren insan bize kendimizi yansitiyo yani sen bu olaylardan kendine ders cikar ve onun gibi acimasiz olmadigin icin sükret sevin sen sevmenin degerini güzelligini biliyorsun positif düsüncelerine odaklan o zaman daha kolay atlatacaksin inan bana

canımm cok yıprattım kendimi.. çok agladım dilerim bundan sonra düzelirim kısmetse..allahın izniyle...
İnşallah sen de daha da güçlü olursun tatlım... ders çıkardım ama daha çook çıkarmam gwerek bence bunun farkındayım....

"GECECEK" sen bu laflara üzüldüysen gercekten cocuksun :)
Ya adam senin morelini bozmak icin sayiyor sövüyor,
sende dogru söyledigini düsünüp kendini yipratiyorsun :)
Tabi öyle dicek ne dicekti?
Ben sucluyum ben senin kiymetini bilemedim, nolur bir sans ver,
bütün hatalari ben yaptim,
ben iliski nasil yürütülür bilemedim,
ben cocugum, mu dicek ???
:) birak allah askina

hem de hüngür hüngür agladım bu sözlere..
bıçak gibi kesiyor canımı bıçak gidi kanatıyor o kalbimi bu sözler benim..
doğru söylüyor diyorum böyle düşünüyor diyorum..
peki o zaman bunu bilerek söylüyorsa bir gün bu gözyaşımın bedelini öder mi...

Gececek bak bi önceki mesajın ne kadar pozitifse buda bi o kadar negatif olmuş..
Böyle dönemlerde duygu değişimlerinin normal olduğunu hem kendimden biliyorum hemde okuduğum makalelerden.. Şu an çok mutluyuz iyiyiz diyelim iyiki bitmiş zaten mutlu değildim diyoruz ama çok kısa bir süre sonra sanki onları diyen biz değilde bir başkasıymış gibi depresyon moduna geçiyoruz.. Böyle geçişler olacak yani niye şimdi ben ağladımki üzüldümki şimdi diye düşünme.. Ve asıl düşüncelerine odaklan.. Sonu yoktu bu ilişkinin ve seni mutsuz eden sorumsuz bi adamdan kurtuldun.. Bu dönemide atlatacaksın ve tek başına daha mutlu olduğunu farkedeceksin.. Sende demişsin ya mutlu olduğum günlerin sayısı 12 yi geçmez diye.. Bu bile çoğu şeyi anlatıyor aslında..
Sende farkındasın canım herşeyin sadece zaman lazım.. Ve gerçek aşkı yaşadığında ben ne saçma bir ilişki yaşamışım böyle diyeceksin.. İnşallah..
Tabi inşallah bunu topikteki herkes der hepimiz gerçek aşkı mutluluğu hakedenlerdeniz..

Birde şu söz çok hoşuma gider:
Birazcık tuz etkisi yaratmalı
insan birinin hayatında..Hani yaraya basıp acı vereninden değil de yemeğe katılıp tat vereninden..

Hepimizin hayatına inşallah böyle insanlar girer en hayırlı zamanda.. Hayatımıza girip varlığıyla tat katan cinsten..
Ah Anzerimm ne haldeyim bir görssen bir bilsen...Nasıl değişiyor hem de duygularım sana anlatamam.. berbat oluyorum..
son bir saattir deli gibi aglıyorum..
zaman bana gücümü geri getirsin.. nolur geri getirsin..

Merhaba kızlar bir hata yaptım..onu cam da gördüm sonra ço da kötühakaretler işittim..
bugün daha bir saat önce..
karşımdaki adam umursamaz ok mok diyerek konuştu sadece...
böyle yaptı.. sonra gözlerimden yaşlar süzüldü evet gördü bunları..
beni yeniden diriltti yeniden de yıktı kızlar evet
kelimenin tam anlamı ile şuan dipteyim
onun gözünde de rezil bir haldeyim
gururssuz güvensiz çaresizim evet ben bu hale soktum kendimi..
Şimdi soruyorum size bu büyük hata da bir gün geçer mi yoksa ben artık umutsuz bir vaka mı oldum????
Yani o yaptı benişm yapmam gerekni o sçtı agzıma benim yapmam gerekirken..
çok dona kaldım.. çok dondum şuan.. diyecek söz bulamıyorum aglıyorum..
Kızlar bu durumda olan olud mu hiçç.. bu böyle kapanacak ben gurursuz dibe çökmüş mü olucam hep..
artık gücüm kalmadı inanacak dermanım kalmadı iyi olacagıma da inanamıyorum şuan..
BİR gün o rabbim bu bana umut verip bana böyle yuaptı ya bunu ona da yaaştsın ben de göreyim istiyorum..

özledim diye..
eşekklik ettim aptallık ettim
ve çok fena hale geldim..
kendimi hiç olarak görüyoprum şuan..
nasıl da incindim nasılda kırıldım..
ama bir gün bu rabbim bu yüce rabbim ne olur bir kere onun acı cektigini göstersin bana
bir kere bileyim ki bu bana yaptıklarının bedeli ödüyor olsun
ne olur ödesin ne olur onun da içi acısın ne olur

Amin..
Gercekten degisik duygular. Gun gectikce daha da cok rahatliyor insan. ilk gunler yasadigim yikim, ayrildiktan sonraki kalp atislarim aklima geliyo. Onun icin dayanamayip agladigim anlari hatirliyorum. Sonrada bugunume bakiyorum ve kendime sasiriyorum. Ne gucluymusum ben meger ((= hayaliyle yasadigim, ozleminden yanip tutustugum bir anda birakti beni. nasil zordu.. Ne planlar yaptim, ne dualar ettim.. Ama Allah a sukurler olsun gozum cabuk acildi. Gercekleri cok cabuk fark ettim. Bunda bana destek olan basta ailem olmak uzere, arkadaslarim, ve sizlerin yeri cok buyuktur. Bana gore ben ayrilik acisini 1-2 ayda attim uzerimden. simdi 4 ay oluyo. Bu zamana kadar da efkarlandim, ve bosluga dustum. Yalniz hissettim. Ama suan bunlarin hic birinin de onemi kalmadi..

Tekrar bir insan ne zaman hayatima girer bilemiyorum. Eskiden hemen isterdim ama simdi artik bu yasadigim acilari tekrar bastan yasamama konusunda cok kararliyim. bu defa hedefi tam 12 den vurmak istiyorum. o yuzden sacma sapan kisileri hayatima sokmamakta kararliyim..

aynen seninle ayni fikirdeyim gözlerim cok cabuk acildi cok cabuk atlattim ve bi iki aya tamamen daha dimdik duracagim ayakta o zaman karsilassam bile acisi iki gün bile sürmeyecek o secti gitmeyi bekle dese beklerdim biraz zamana ihtiyacim var dese beklerdim ama o gitmeyi tercih etti....

amaaan elimi sallasam ellisi oda kimmis diyorum artik kendime bi güven geldi ki sormayin kizlar sokakta o kadar cok kisi bakiyo ki hic kendimi bu kadar güclü ve güzel hissetmemistim :)) ve ben erkek milletine artik ben secilmem secerim gözüyle bakiyorum hepsi cehennemin dibine adam degiller nasilsa bu bi kez daha kanitlandi :))) oh be valla bekarlik sultanlik 12den vurana kadar bekliycem acelem yok ask tesadüfen bulsun beni yine öylesi cok güzel

özledim diye..
ama bir gün bu rabbim bu yüce rabbim ne olur bir kere onun acı cektigini göstersin bana

sen böyle iyilemezsin.... bende cok özledim ama onu özlemek yerine kendimi baska seyler düsûnmeye zorluyorum komedi bakiyorum mesela önce iyilesmeye niyet et

özledim diye..

Olmaz ama her özlediğimizde iletişime geçersek nasıl önümüze bakıcaz? Tutman lazım kendini bak şımarmış ve seni üzmüş. Sen dik dur bak o nasıl dediği lafları yutacak.

sen böyle iyilemezsin.... bende cok özledim ama onu özlemek yerine kendimi baska seyler düsûnmeye zorluyorum komedi bakiyorum mesela önce iyilesmeye niyet et

ben düzeliyordum ya
üzülüyorum bu duruma.. tam toparlanıyordum kendim ettim kendim buldum tümö iyleştiklerim gitti..
kendimi degersizleştirip hakaretler yedim kelimenin tam anlamı ile paspas oldum buı kez çignendim geçildim..
bilmek istedigim bir gün arasın ve ben yapamadım desin bunu desin bana.. bunu bilmek istiyorum..
artık sevdigine de inanmıyorum ama işte gruur yapıyorum ben de bilmek istriyorum işte :((

Olmaz ama her özlediğimizde iletişime geçersek nasıl önümüze bakıcaz? Tutman lazım kendini bak şımarmış ve seni üzmüş. Sen dik dur bak o nasıl dediği lafları yutacak.

yutar mı be canım gerçekten yutar mı????
dün seviyorum dedi gerçekten sevdim dedi yeminlker etti bugün bunları yaptı..
sensiz mutluyum fala ayaklarına gitti dün de snesiz mutsuzum diyordu..
tutucam kendimi dik tutucam canım dersleri mi, de yappbir an önce bitirip aileme de kavusacagım kısmetse bu tür şeylere kafa yorucam ama işte o bir gün bu laflarıo yutarsa işte o gün bayram edicem üc gün bes gün on gün ne zaman olursa yutsun bunu bileyim..
ve bir daha bu hayatı yapmayacagım Allahın izniyle...

benden bıkmış benle mutsuzmuş ben çok kötüymüşüm ben aklınıza gelen her olumsuzluga sahibim bunları diyor ama bunları demesine ragmen bir gün o gün gelsin o lafları yutsun bunu istriyorum

yutar mı be canım gerçekten yutar mı????
dün seviyorum dedi gerçekten sevdim dedi yeminlker etti bugün bunları yaptı..
sensiz mutluyum fala ayaklarına gitti dün de snesiz mutsuzum diyordu..
tutucam kendimi dik tutucam canım dersleri mi, de yappbir an önce bitirip aileme de kavusacagım kısmetse bu tür şeylere kafa yorucam ama işte o bir gün bu laflarıo yutarsa işte o gün bayram edicem üc gün bes gün on gün ne zaman olursa yutsun bunu bileyim..
ve bir daha bu hayatı yapmayacagım Allahın izniyle...

benden bıkmış benle mutsuzmuş ben çok kötüymüşüm ben aklınıza gelen her olumsuzluga sahibim bunları diyor ama bunları demesine ragmen bir gün o gün gelsin o lafları yutsun bunu istriyorum

Sen onsuz da yapabileceğini göster o illa bi şekilde dönecek sana. Ama önemli olan bu degil senin kendini toparlaman. Ona neden bu zevki yaşattin dicem ama olan olmuş. Ve sonucunu da gördün bunlar bize ders hep.

Sen onsuz da yapabileceğini göster o illa bi şekilde dönecek sana. Ama önemli olan bu degil senin kendini toparlaman. Ona neden bu zevki yaşattin dicem ama olan olmuş. Ve sonucunu da gördün bunlar bize ders hep.

Yaşattım o zevki evet canım ama mail attım ona içimden gelenleri yazdım daha hafif hissediyorum şuan.. skypedan falan da sildime engeeldim ben de bir parça eşyası vardı şimdi onu da yırttım attım.. yarın sabah da çöpe atacagım..
ne varsa kalmadı artık
ama kendime üzüldüm kendimi bu hale düşürdügüm için üzüldüm dün gülerken bugün kendimi aglatan onun poposunu kaldıran oldugum için egosunu bir kere daha şişirdigim için üzüldüm..
kendimi artık yoluma verip sessizlige gömülecegim.. bir hafta da agörüşmezsek unutuyoruz demektir bu falan demişti dün..
bakalım beş gün bir hafta beklicem..
yazmazsa da kendi bilir.. toparlıcam inş.Allah kendimi yapıcam onsuz da özlemi de yenicem kısmetse..
Ve dilerim bir kere dahi olsa o teelfonum çalar.. bunu istiyorum.. sonrası da gitsin defolsun ne bk yerse yesin.. ama bu yaşadıklarımın bedelini ödesin..

Yaşattım o zevki evet canım ama mail attım ona içimden gelenleri yazdım daha hafif hissediyorum şuan.. skypedan falan da sildime engeeldim ben de bir parça eşyası vardı şimdi onu da yırttım attım.. yarın sabah da çöpe atacagım..
ne varsa kalmadı artık
ama kendime üzüldüm kendimi bu hale düşürdügüm için üzüldüm dün gülerken bugün kendimi aglatan onun poposunu kaldıran oldugum için egosunu bir kere daha şişirdigim için üzüldüm..
kendimi artık yoluma verip sessizlige gömülecegim.. bir hafta da agörüşmezsek unutuyoruz demektir bu falan demişti dün..
bakalım beş gün bir hafta beklicem..
yazmazsa da kendi bilir.. toparlıcam inş.Allah kendimi yapıcam onsuz da özlemi de yenicem kısmetse..
Ve dilerim bir kere dahi olsa o teelfonum çalar.. bunu istiyorum.. sonrası da gitsin defolsun ne bk yerse yesin.. ama bu yaşadıklarımın bedelini ödesin..

Boşver bunu da yaşaman gerekiyormuş demekki.. Sen bundan sonrasına bak.. :31:

Boşver bunu da yaşaman gerekiyormuş demekki.. Sen bundan sonrasına bak.. :31:

doğru söylüyorsun canım bu sözü unutmamam gerek...
bu arada şimdi dışarı çıktım attım çöpleri bana aldığı ayakkabı kendisin eşyasını vermişti onu onla iken aldıgım ne varsa kestim yırttım ve tuvaletin içine batırdım çıkardım evet yaptım sonra da çöp pıoşetine sonra da karanlıkta olsa indim aşagı attım çöpee ooh daha da rahatladım şimdi:32:

gececek...
Canim sen neler yaptin oyle.. inan okurken ben uzuldum. ne guzel toparlanmistin. neden hemen yelkenleri suya indirdin...
Ben kendimi artik sizden daha deneyimli hissediyorum o yuzden bu konuda hepinize nacizane fikirlerimi soylemek istiyorum izninizle..

Bakin kizlar, hic biriniz isteyerek iliskilerinizi bitirmediniz. Ya sartlar sizi buna zoladi, yada terk edildiniz. Aci cektik, hepimiz.. Belki hala cekiyoruz. Guzel gunleri ozluyoruz, birine ait olmayi, onun bize ait olmasini, bir "cift" olmayi, onca beraber gecen zamani, emeklerimizi.. Bunlari birakip gitmek kolay degil. Ama artik bitti. bunu kabul edin. Bu gercegi ne kadar cabuk kabul ederseniz o kadar cabuk iyilesirsiniz.

2. olarak onlarla iletisim halinde olmayin. Evet ozleyeceksiniz, evet bir bahane olsada konussak diye icinizden gecireceksiniz, evet birseyler sizlere onlari hatirlatacak ve bunu bahane edip bi merhaba demek gelecek icinizden, belki de sadece "seni cok ozledim.." demek isteyeceksiniz. Ama yapmayin. Neden biliyor musunuz? Cunku o iliski tek tarafli yasanmadi da ondan. Onlarada belki birseyler sizi hatirlatiyor, belki onlarda gun icinde sizi bi kac defa dusunuyor, belki ellerine sizi arayacak bir suru bahane geciyor.. Ama ariyorlar mi? (gececek biliyorum senin ki seni arayip duruyordu, ama o kisinin sagliksiz oldugunu sana soyledik defalarca..) onlar sizi aramiyorlarsa, siz onlari aradiginizda BUZ gibi biri olacak karsinizda.. Ve onceki halinizden daha kotu bi hale geleceksiniz.

Onlarla iletisim halinde degilken hic olmazsa toparlaniyor, ayriligi daha iyi degerlendiriyor, ve kendinize guveninizi arttiriyorsunuz. Onlarla iletisime gecmeniz ancak sizden goturur, size bi getirisi olmaz. Duzelecek adam, veya duzelmis adam zaten sizin aramanizi beklemez, kendisi arar durur. birakmaz pesinizi, degil sizin kalbinizi kirip, hakaretler etmek, sizi geri kazanmak icin atmadigi takla kalmaz..

Hepimiz bu yollardan geciyoruz. Yapmayin. Birseyleri duzeltmek icin iletisime gecmeye calismayin. Ha, icinizde kapatamadiginiz hesaplariniz varsa bunlari icinize atin demiyoruum, o ayri. ama barisma amacli falan, bu konusmalari siz baslatmayin.. bu sizin iyiliginize olacaktir...

Son düzenleme:
gececek...
Canim sen neler yaptin oyle.. inan okurken ben uzuldum. ne guzel toparlanmistin. neden hemen yelkenleri suya indirdin...
Ben kendimi artik sizden daha deneyimli hissediyorum o yuzden bu konuda hepinize nacizane fikirlerimi soylemek istiyorum izninizle..

2 (gececek biliyorum senin ki seni arayip duruyordu, ama o kisinin sagliksiz oldugunu sana soyledik defalarca..) gibi ..

canımm Allahım sizlerde razı olsun hepiniz o kadar güzel kalplisiniz ki ben sizlerden sanırım yaş olarak küçüğüm yaşım olsa da yaşımdan küçük biriyim malesef ki böyleyim..
Bana söyledikleriniz bana yol gösteriyor.. yazdııgn yazı o kadar doğru ki..
okudum ve bunu yazan insan 4 aydır ayrılmış biri yaşamış görmüş neyin dogru neyin yanlış oldugunu iyice düşünmüş iyice tartmış bri sensin..bunu düşünerek okudum ne kadar da dogru şeyler demekkiolası gereken bu .. ve şimdi çoook çok daha rahatsın daha mutlusun bunu d hissediyorum canım..
neden yaptıgıma gelince..
evet sadece özledim sesini duymkak istedigim için yaptım..
beni eskiden arardı ama o da eskide kaldı..
şimdi mehmet coskundenizin yazılarından okudum..
ne kadar da dogru bir adam size gününden hbahsetmiyor sizi geciştiriyor sizi merak etmiyorsa beni böyle kabul et diyorsa ondan size hayır gelmez koca olmaz evlense de degişmez böylesi ile evlenilmez.. ne kadar da doğru..
yaptım bir hata hiç düzüemem sandım ama şuan çoook şükür daha rahatım yavaş yavaş güvenim yerine geliyor iki üc sat önceki gibi degilim şükürler olsun..
o an hiç bir daha düzelemicem diye kriz moduna girmiştim..
ama şimdi inş. inancım tekrardan yavas yavas artıyor..
sanırı eşyaları tümden atmanın da faydası oldu..
içimde almak istedigim tek bir şey var.. o da bir gün telefonum çalsın ve tükürdügünü yaladıgını göreyim.. bunu istiyorum sonra mı??
Sonra cehennemin diibne kadar yolu var...:10:

gececek tomvejerry nin yazdiklarini iyi oku ve kafana gercekten iyice yerlestir bunlar cok dogru ve önemli... haa birde sakin arasin tûkürdügünü yalasin diye de dua etme ondan gelecek her adim seni aninda gecmise götürecek degisti ve biz yine eskisi gibi olacagiz diyeceksin ister istemez umutlanacaksin ya da eskilere dalip üzüleceksin en iyisi hic düsünme bosver gelmesin özür dilemesin cikmasin karsina sende alis biran önce bitsin gitsin bosveerrrr gercekten tabi ki özleyeceksin unutamayacaksin ama bir gün zamani gelecek ve karsina öyle birisi cikacak ki ayni hatalara düsmeyeceksin artik biliyorsun artik cünkü emin adimlarla yürüyecek seveceksin yine ve eski sadece bi gülümseme ile kalicak aklinda vay be diyeceksin

Back
X