Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Tam olarak neydi ki problem? İnsanin umut besleyip, hayal kırıklığına uğraması kadar,kalbinin kırılması kadar kötü bisey olamaz canim.bende tam atlattım sayılmaz ama kendime hep sunu söylüyorum, Allah ben kırık kalplerdeyim buyurmadimi? diyorum.demekki Allah bizimle canim, hakkimizda herseyin hayirlisi olsun...

Hayırlısı canım.
Parası yokmuşta, 15 yıl sonra anca kendini düzeltirmiş te, işte bana bir gelecek veremezmiş.
Ani karar almış nişanlanırken.
Anlaşamıyormuşuz biz.
Ben zaten bitirmiştim ama tekrar bu konuşmayı yapmak istedi demekki.
Yürekli davranır belki dedim ama olmadı.
En ufak sıkıntıda kaçmayı seçti.
Bensiz huzurluymuş.
Allah görsün.
Güzel bir sözz. Ama BENİm hayellarımı yıktı elbet Allah'ım karşılıksız bırakmıyacaktır.

İnşallah canım...
Hayırlısı diye dua ettik hep.
Hayırlısı değilmiş.
sorumluluk alabilen bir insan değilmiş.
değmezmiş yani.

Hayırlısı canım.
Parası yokmuşta, 15 yıl sonra anca kendini düzeltirmiş te, işte bana bir gelecek veremezmiş.
Anlaşamıyormuşuz biz.
Bensiz huzurluymuş.
Allah görsün.

Güzel bir sözz. Ama BENİm hayellarımı yıktı elbet Allah'ım karşılıksız bırakmıyacaktır.

Allah sana sabrını verir inşallah canım hiç sıkma kendini demek ki hayırlısı buymuş
Böyle bir insandan ne beklenir ki zaten :26: Heralde ömrünün sonuna kadar bekar kalamyı düşünüyor :19:
Böyle insanların mutlu olabilme ithimali çok zor
Tamam huzurluyum demiş iyi demişte bir zaman sonra o huzur batmaya başlar
Seninleyken huzursuz anlarını bile özleyecek o anlara muhtaç olacak hallere düşer
Erkek milleti işte bundan senin haberin olur olmaz ama pişman olucak her insan piişman olur

Zor bir durum kolay değil Ama Allah a sığınarak üstesinden gelebilirsin bence canım

Allah sana sabrını verir inşallah canım hiç sıkma kendini demek ki hayırlısı buymuş
Böyle bir insandan ne beklenir ki zaten :26: Heralde ömrünün sonuna kadar bekar kalamyı düşünüyor :19:
Böyle insanların mutlu olabilme ithimali çok zor
Tamam huzurluyum demiş iyi demişte bir zaman sonra o huzur batmaya başlar
Seninleyken huzursuz anlarını bile özleyecek o anlara muhtaç olacak hallere düşer
Erkek milleti işte bundan senin haberin olur olmaz ama pişman olucak her insan piişman olur

Zor bir durum kolay değil Ama Allah a sığınarak üstesinden gelebilirsin bence canım

Çok sağol canımm...
Evet 2 haftadır çok huzurluymuş bensiz.
Sanki ben ona kazık batırıyordum?
Haftasonları dükkana giderdim destek olmak için.
Kavga ediyorsakta onun saçma sapan laflarından kavga ediyorduk.
Dediğin gibi bir süre sonra bu kadar rahat olamıycak.
Ben pişman olmam dedi ama Allahım onu öyle bir pişman etsinki canı yansın.

Çok sağol canımm...

Erkekler büyük konuşmayı sever ama ben sanmıyorum ki pişman olmasın
Rabbim sana o günleride gösterir inşAllah
Sadece sabır ve zaman lazım sana

Hayırlısı canım.
Anlaşamıyormuşuz biz.
Bensiz huzurluymuş.
Allah görsün.

İnanmıyorum ya,hepimizin yaşadığı birbirinden beter.aynen banada dedi nisanlanmak icin acelemi ettik acaba diye.kendisiydi yalvaran yüzük takmak icin.insan kendini aptal gibi hissediyor,sanki onun basına kalmissinda ona mecburmusun gibi hissediyosun bunlari duyunca.neyse canim sikma tatlı canını,birbirimize dua edelim.herkes üzdüğü kadar üzülürmüş buyuruyor Peygamberimiz.elbet onlarda üzülecek,eden bulacak muhakkak canim

İnanmıyorum ya,hepimizin yaşadığı birbirinden beter.aynen banada dedi nisanlanmak icin acelemi ettik acaba diye.kendisiydi yalvaran yüzük takmak icin.insan kendini aptal gibi hissediyor,sanki onun basına kalmissinda ona mecburmusun gibi hissediyosun bunlari duyunca.neyse canim sikma tatlı canını,birbirimize dua edelim.herkes üzdüğü kadar üzülürmüş buyuruyor Peygamberimiz.elbet onlarda üzülecek,eden bulacak muhakkak canim

Sendemi nişanlından ayrıldın canım? :5:

Çok sağol canımm...

Cok büyük konuşuyorlar birde.banada pisman olsam bile gelip sana söylemem bunu dedi.ama Allah buyuk, elbet hayatinda hersey mükemmel gitmeyecek,arayacaklar mutlaka.insallah herkes hakettiğini yasar

Cok büyük konuşuyorlar birde.banada pisman olsam bile gelip sana söylemem bunu dedi.ama Allah buyuk, elbet hayatinda hersey mükemmel gitmeyecek,arayacaklar mutlaka.insallah herkes hakettiğini yasar

İnşallah canımm....
Bu gözyaşlarımız, bu kalbimizdeki acı albet karşılığını bulucaktır.

Sendemi nişanlından ayrıldın canım? :5:

Evet canim 6 ay oldu...ne icin bittiğini hala bilmiyorum,tek bildigim hayatımda annesi kadar ikiyüzlü birini gormedim.bunu tabi sonradan öğrendim ama olsun ya benim niyetim iyiydi.onlarinda niyetine göre versin Allahım,bu kadr basit degil birini yarı yolda bırakmak...

Evet canim 6 ay oldu...ne icin bittiğini hala bilmiyorum,tek bildigim hayatımda annesi kadar ikiyüzlü birini gormedim.bunu tabi sonradan öğrendim ama olsun ya benim niyetim iyiydi.onlarinda niyetine göre versin Allahım,bu kadr basit degil birini yarı yolda bırakmak...

Evet canım bu kadar basit değil.
Belki böylesi hayırlı oldu.
Belki bunu zamanal görücez.
Nasıl toparlanabildinmi biraz?
Ayrılığın ilk günleri nasıldın? Neler yaptın?

İnşallah canımm....
Bu gözyaşlarımız, bu kalbimizdeki acı albet karşılığını bulucaktır.

Mutlaka canim mutlaka.ben herkesi karşıma aldım,etrafımda kimse yakıştırmıyordu,cok önyargılısiniz dedim,insanları beğenmemek cok günah vs.ama ne demek istediklerini simdi anlıyorum,ne icin yakistiramadiklarini

1 ay sonra bugün karşılaştık . uğruna o kadar gözyaşı döken ben herkesi karşıma alan ben bugün onu gördüğümde hiçbirşey hissetmedim ve kafamı çevirdim geçtim yanından hiç tanımıyormuş gibi hiç birşey yaşanmamış gibi. ne tuhaf dimi.

Evet canım bu kadar basit değil.
Belki böylesi hayırlı oldu.
Belki bunu zamanal görücez.
Nasıl toparlanabildinmi biraz?
Ayrılığın ilk günleri nasıldın? Neler yaptın?

Ben bol bol dua ettim canim,hala da ediyorum.arkadaslarima anlatınca,etrafimdakilerle konusunca bile bu kadar rahatladığımı hissetmiyorum.ve bu dualarımın kabul olacağına inanıyorum hic şüphem yok.benim en cok üzülmemin nedeni,onu kaybetmem deil,sanki ben sucluymusum basına kalmışim gibi,bastan beri sevmedim cokmu acele ettik falan dedi.cok zoruma gitti bu,sanki pesinden ben kostum aylarca.kapilarinda ben yalvardim da acele ettik diyor.nedeni bile yok ayrılığımızın.bana hesap vermedi ama hesap vereceği gün elbet gelecek

1 ay sonra bugün karşılaştık . uğruna o kadar gözyaşı döken ben herkesi karşıma alan ben bugün onu gördüğümde hiçbirşey hissetmedim ve kafamı çevirdim geçtim yanından hiç tanımıyormuş gibi hiç birşey yaşanmamış gibi. ne tuhaf dimi.

Ne guzel canim,1 ay hicbisey ama oda elbet o döktürdügü gözyaşlarının hesabını verecek.bence tuhaf degil sevinmelisin bu kadar derinden sevmedigin icin haketmeyen birini

Mutlaka canim mutlaka.ben herkesi karşıma aldım,etrafımda kimse yakıştırmıyordu,cok önyargılısiniz dedim,insanları beğenmemek cok günah vs.ama ne demek istediklerini simdi anlıyorum,ne icin yakistiramadiklarini

Evet canım demek herkes görmüş ama insan sevince gözü kör oluyor.

Ben bol bol dua ettim canim,hala da ediyorum.arkadaslarima anlatınca,etrafimdakilerle konusunca bile bu kadar rahatladığımı hissetmiyorum.ve bu dualarımın kabul olacağına inanıyorum hic şüphem yok.benim en cok üzülmemin nedeni,onu kaybetmem deil,sanki ben sucluymusum basına kalmışim gibi,bastan beri sevmedim cokmu acele ettik falan dedi.cok zoruma gitti bu,sanki pesinden ben kostum aylarca.kapilarinda ben yalvardim da acele ettik diyor.nedeni bile yok ayrılığımızın.bana hesap vermedi ama hesap vereceği gün elbet gelecek

Banada acele ettik dedi.
Elbet hesap günü gelicek canım.

Back
X