Buyrun...Terapi Grubumuz :))

yazdıklarımdan bu sonuç nasıl çıktı anlamıyorum ama blackin o konuyu neden kapattığını açıklıyorum yanlış bir düşünce oluşmasın kimsede diye. ben eğer kendisini daha iyi hissedecekse o başlığı kapatmasını onun yararına görürüm ve bir alternatif sunmaya çalışırım, sen o başlıktaki paylaşımların yarım kaldığını düşünürsün ve tepki gösterirsin bunda bir sorun yok ki. ters düşme, tepki gösterme hakkı kimseden nasıl alınabilir zaten hepimiz yazıyoruz, tartışıyoruz bu biraz yersiz bir alınganlık gibi geldi bana üstelik benim mesajımın üzerine olması şaşırttı.

atlantisim ben seni anliyorum. iyi niyetinden de suphem gercekten yok.
Benim insanlarin derdine ortak olmak, onlara elimden geldigince yardimci olmaya calismaktan baska bir arzum yok. Bu iki konuda sahsi anlamda benim icin coktan miadini doldurdu zaten. benim unutacak bir acim kalmadi geriye. Tek isteyim de aci ceken insanlara destek olmakti. Samimi bir ortam olusturdugumuza inaniyordum. Gercek hayatta olan arkadaslarimla konusmadiklarimi gelip burda sizlerle konusuyordum. Ama ilk anlasmazlikta "uslubunu begenmedim, konuyu bi zahmet kendin ac, konunun kapatilmasi kimseyi ilgilendirmez" gibi laflar duyuyorum. Ben, beni rahatsiz eden birseyi de artik paylasamayacaksam gercekten burda olmanin bi anlami yok. iyi niyetim suistimal ediliyor veya ben oyle hissediyorum.
Bu da son mesajimdir. Sana kesinlikle alinmadigimi ve kimseyle sahsi bir problemimin olmadigini da belirtmek isterim.

Diger arkadaslarim da bana ozel mesajla ulasabilirler. Umarim herkes bu icine dustugu ask acisindan kisa surede kurtulur. iyi paylasimlar

Size neden kizayim ((=
Bana acilan baslik ortak bir konu gibi geldi. Ben mi yanlis anladim bilmiyorum.. Ozellikle tek bir kisi baslik acip, "hadi benim derdime bir care bulalim" gibi bi amacli konu acmamisti. Benzer durumdaki insanlar konusup dertlesilsin diye acilmis bi konu olarak gordum ama oyle degilmis demekki. Herkes bi sekilde gelip icini dokerken bi anda konunun yorumlara kapatilmasi bence biraz bencilce bi hareketti.

Uslubumda yanlis olan ne gordun anlayamadim. Karsit fikirli olma hakkim yok mu? Veya bu kadar konustuk benim seninle ufak bi anlasmazlik yasamam mi kabahat? Ben yazdigim yaziyi bir kere daha okudum ve uslubumda yanlis birsey goremedim. Kalbini kirdiysam da ozur dilerim, benim amacim kalbini kirmak degildi.

Bu kadar aydir konusuyoruz, fark ettim ki hic birbirimizle ters dusme hakkimiz yokmus. Ben aranizdan ayriliyorum. Sizlere iyi sohbetler o halde.

Canım aslında yanlış anlaşılma oldu bence..
Çünkü biz yeni topik açılsın, bu gurubu sevdik topluca orada daha farklı ve geniş alanlarda sohbet edelim diye konuşurken black'in yeni konu açması üzerine hepimiz o konuyu bu istek üzerine açtı zannettik ama daha sonra ben oraya yazdıkça ve tanımadığımız kişilerinde gelip tekrar tekrar aynı acıları,ayrılıkları yazdığını okuyunca geri çekildim.. Çünkü o konu bizim isteğimiz üzerine değil black'in tamamen bundan bağımsız açtığı bir konuymuş onu anladım.. Sonra oda baktıki ben iyileşeceğime daha da kötü oluyorum en iyisi kapattırayım ve kapattırmışta nitekim.. Ben kızmadım çünkü onun amacını sonradan anlayabildim..
Ama sen diyorsanki "ne olursa olsun kapattırmadan önce bizede haber verilmeliydi sonuçta o kadar hukukumuz var" orda haklısın bence de..

Şahsen bende katılıyorum blacke o neydi yahu terapi grubumuzda bile o kadar dert dinlememiştik. Ben şöyle düşünüyorum. Bu Buyrun Terapi Grubumuz başlığı altında baştan beri olan arkadaşlarımız ki çokk uzun süre oldu paylaştık paylaşa paylaşa gördüğüm kadarıyla ya bitmesine az kalmış ya da bitmiş arkadaşlar var. Bence acı bir başlık değil de artık önümüze bakmak icin olan umut veren hayallerimizden bahsettiğimiz bi konu acalım. Bence de bu konu miadı doldurdu zaten çektim çekeceğim kadarını ve etkilenmek istemem acı hikayelerden. Artık güzelliklere odaklanma vaktimiz geldi de geçiyor.

Size neden kizayim ((=
Bana acilan baslik ortak bir konu gibi geldi. Ben mi yanlis anladim bilmiyorum.. Ozellikle tek bir kisi baslik acip, "hadi benim derdime bir care bulalim" gibi bi amacli konu acmamisti. Benzer durumdaki insanlar konusup dertlesilsin diye acilmis bi konu olarak gordum ama oyle degilmis demekki. Herkes bi sekilde gelip icini dokerken bi anda konunun yorumlara kapatilmasi bence biraz bencilce bi hareketti.

Uslubumda yanlis olan ne gordun anlayamadim. Karsit fikirli olma hakkim yok mu? Veya bu kadar konustuk benim seninle ufak bi anlasmazlik yasamam mi kabahat? Ben yazdigim yaziyi bir kere daha okudum ve uslubumda yanlis birsey goremedim. Kalbini kirdiysam da ozur dilerim, benim amacim kalbini kirmak degildi.

Bu kadar aydir konusuyoruz, fark ettim ki hic birbirimizle ters dusme hakkimiz yokmus. Ben aranizdan ayriliyorum. Sizlere iyi sohbetler o halde.

Canım lütfen böyle yapma :50:

Bende şaşırdım konunun kapanmasına ama Black'le konuşunca anladım sebebini
Evet bize yeni bir topik lazım ama dertsiz tasasız olmalı yoksa kurtulamayız içinde bulunduğumuz durumdan
Galiba senin o konu üzerinden konuştuğun bazı kişiler vardı o yüzden alındın biraz
Haklısın ama o kişilere özel mesaj atıp durumu bildirebilirsin eminim anlayışla karşılayacaklardır

Tabi ki ters düşmeler alınganlıklar olur ama bu kadar kolay rest çekmeyin birbirinize

O kadar dertlerinizi paylaştınız sohbetler ettiniz bunu genel söylüyorum ...

Ben daha yeni farkettim basligin kapatildigini neler oluyo kizlar biz atlatalim diye ugrasiyoruz hep bir arada kurtulalim ve önümüze bakalim bu konuda da birbirimize tavsiyelerle yardimci oluyorduk... Konu cok özel olsaydi kapatilirdi ama bu bence genel bi baslikti herkes kendinden biseyler katiyordu... Herneyse ha o baslikta ha bu baslikta önemli olan birbirimize bunca ay desktek olduk en yakin arkadaslarimizla konusamazken buraya dökúyoruz icimizi ve birbirimizi anlayarak yardim ediyoruz böyle ufak seylerden tartismayin lütfen

Bu başlığın baştan beri düzenli takipçileri gördüğüm kadarıyla çok aşama kaydetti ben de dahil. Gerçekten ilk zamanlarımız neydi şimdi nasılız :) Geçiyor herşey demek icin artık bence yeterince olduk. O hani arada günlerde krizlerimiz olurdu paylaştık paylaştık bitirdik sayılır şükür. Yeni sulara yelken almak için bembeyaz bir sayfa açalım hayatımızda. Kalsın o karanlık günler haftalar aylar. Bu başlık bizim için arada bakacağımız belki derslerimiz olarak kalsın. Üzülmemize değil aksine ya ben neleri atlatmışım deyip kendi gücümüzü farketmemizi sağlasın. Herşey güzel olsun bu yaz ya :)

Benim moralim bozuldu açıkçası o günki olayda,bu başlığa girdiğimde üzülüp çıkıyorum.. O yüzden de girmek içimden gelmiyor..

Malesef burada kurduğumuz arkadaşlık o kadar da sahici değilmiş Maviask
Bir açıklama yapmayı bile çok görerek gitti arkdaşlarımız
Bir kişiyle tartışmak veya uyuşamamak herkesi silderebiliyor muş demek ki
Nede olsa sanal ortam !

Neyse herkes mutlu olur inşAllah diyecek başka söz yok

Kizlar, stresli oldugum bir donemde oyle bir tatsizlik yasandigi icin biraz fazla tepki verdim. Sizleri de uzdugum icin cok ozur dilerim.
Her zaman soyledim, simdi de soyluyorum sizlerle ben normal hayatta tanidigim kisilerle konusmadigim kadar cok sey konustum, cok dert paylastim. Sanal bi arkadaslik falan degil kesinlikle yeriniz bende. Hepinizden oyle cok sey kattim ki kendime.. Hakkinizi odeyemem..

Bu yasanilan tatsizligin ustune bi sunger cekip, yepyeni bi sayfa acalim..
Sizlerle daha paylasacak cok seyimiz var. :16:

Evet bırakalım kırgınlıklarımızı :))) Daha işimiz çokkk yeni birer kazmalar bulana kadar Durmak Yok Yola Devam!!:D:D:D

Hahahaha
Aynen herkes kendine yeni bir kazma bulana kadar durmak yok :9:
Ohh ilk yorum da yeni bi sayfadan baslamis, ay ne guzel oldu yenilendik :emir_bebek:

eee nabersiniz bakalim? Nasil gidiyor hersey?

Sonunda ya :52:

Sizleri gördüm daha iyi oldum kızlar
Bu olayın uzamamasına sevindim

Temvejerry bu yeni başlık açma olayını sen mi üstlensen acaba ne dersin :27:

Sonunda ya :52:

Sizleri gördüm daha iyi oldum kızlar
Bu olayın uzamamasına sevindim

Temvejerry bu yeni başlık açma olayını sen mi üstlensen acaba ne dersin :27:

TEMvejerry demek :27:
haha :D
memnuniyetle ama icerigin nasil birsey olacagina siz karar verin. Bir de baslik bulun :D Oldu olcak konuyu da siz acin diycem su hale bak :17:
Aslinda ben burdan da devam edebilirim ama siz nasil isterseniz oyle olsun :6:

TEMvejerry demek :27:
haha :D
memnuniyetle ama icerigin nasil birsey olacagina siz karar verin. Bir de baslik bulun :D Oldu olcak konuyu da siz acin diycem su hale bak :17:
Aslinda ben burdan da devam edebilirim ama siz nasil isterseniz oyle olsun :6:

Yanlış yazmışım aşk olsun hemen de yüzüme vur yani :27:

O zaman başlık ve içerik bulana kadar burada kalalım :42:

Beni de çok rahatsız etmiyor açıkcası hatta şöyle bir dönüp eskileri okuyasım geldi şuan neler yazmışız acaba :51:

Yeni başlık umut vaad etmeli derim :) Eskiler cidden beni de rahatsız etmiyor. Gelmiş geçmiş gibi sanki. Artık hissizleşiyorum ama daha yeni bir umut için kendimi yeterli görmüyorum. Hani o heyecanlanan yerim yok gibi sanki. Bahar gelince belki olur birşeyler :)) Öncelikle kendimizi psikolojik olarak buna hazırlamalıyız. Nasıl unutmayı burda motivasyonla başardıysak aynı şekilde yeni içinde :) Hatalarımız bizim yol göstericilerimiz bakalım :)

Yanlış yazmışım aşk olsun hemen de yüzüme vur yani :27:

O zaman başlık ve içerik bulana kadar burada kalalım :42:

Beni de çok rahatsız etmiyor açıkcası hatta şöyle bir dönüp eskileri okuyasım geldi şuan neler yazmışız acaba :51:

Ben de bi kac kez gecmise gidip okudum neler yazmisiz diye. Cok buyuk fark var.. Birbirimizi iyi motive etmisiz. Aslinda bu motive eden sey de bizim burdaki mentalitemiz. Bu konu "eski sevgiliyi geri dondurmek amacli" bir konu da olabilirdi ve o zaman hic bir ilerleme olmazdi bizde. Ama biz basindan beri "iliskilerimiz bitti ve biz bunu kabul edecegiz" mantigiyla yaklastik. Ve bircogumuzun hic olmazsa yari yariya bu amaca ulastigini dusunuyorum ((=

Yeni başlık umut vaad etmeli derim :) Eskiler cidden beni de rahatsız etmiyor. Gelmiş geçmiş gibi sanki. Artık hissizleşiyorum ama daha yeni bir umut için kendimi yeterli görmüyorum. Hani o heyecanlanan yerim yok gibi sanki. Bahar gelince belki olur birşeyler :)) Öncelikle kendimizi psikolojik olarak buna hazırlamalıyız. Nasıl unutmayı burda motivasyonla başardıysak aynı şekilde yeni içinde :) Hatalarımız bizim yol göstericilerimiz bakalım :)

Canim kendinde o heycani bulamamanin sebebi hayatina yeni birinin girmemis olmasi bence. Yani neye heycanlanacaksin ki? Once birinden hoslan, bak sonra nasil bir anda ezberin bozuluyor =)))

Amaa bu defa dikkatli olalim..!!
Kesinlikle gecmiste yaptigim saftirik "hatalari" bir daha yapmak istemiyorum. Ne fedakarlik, ne olmayacagi belli bir iliskiyi zorla oldurma cabasi, ne o mutlu olsun diye kendimi uzmek.. Bir kotu iliskiden baska bir kotu iliskiye gecmeyelimmm :20:

Back
X